Milk And Cookies 'tk

De ukennie

14.2K 846 531

"Alfa?" "Efendim." "Kucağın.." "N'olmuş kucağıma?" "Kurdunun dediği gibi, kalçalarım oraya çok yakışmaz mıydı... Mai multe

0000
0001
0002
0003
0004
0005
0006
0007
0009
0010
0011
0012
0013
0014

0008

749 51 31
De ukennie

You went from my home to,
It nice to know you.


"Tae." mırıldananırken elleriyle saçlarını iyice dağıtmıştı, "Tae." tekrar mırıldandı bu kez elleri yüzüne doğru indi yavaşça okşadı yanaklarını, "Tae." ve tekrar, baş parmağını dudağının üstünde hafifçe gezindirdi, "Alfa'm." uyuyan bedenin alfası duyduğu mırıldanmayla uyandırmıştı Taehyung'u derin uykusundan.

Gözlerini açtığı anda bedeninin üstünde yatan beden, gözlerinin içine bakarak kendisine gelmesini bekliyordu. "Jungkook." sesi yeni uyandığı için pürüzlü ve derin çıkıyordu. Omega kızgınlıktaydı ve bu onun çok hoşuna gidiyordu. Dudaklarını birbirine bastırdı ve yüzünü alfanın boynuna yaklaştırdı. Ufak dudakları boynunda hisseden alfa sakince yerinde duruyordu. "İyi ki hep böyle konuşmuyorsun." omega mırıldanarak konuştuğunda kendisini sinirli hissediyordu. Ya başka omegalar duyduysa bu sesini ve onlarda etkilendiyse diye gereksiz bir düşünceyi dert etmişti.

Alfa omeganın tatlı feromonlarının değiştiğini fark ettiğinde ellerini beline sarmıştı rahatlatmak için ama omega bir kez takılmıştı. Bu dönemlerde ekstra inatçı, kıskanç, fazlasıyla alıngan ve çekilmez birisi oluyordu ama Taehyung ile ilk defa bir kızgınlığını bu kadar yakın bir şekilde, beraber geçirmek istiyordu ve Taehyung henüz duruma alışabilmiş değildi. Jungkook'un neden gerildiğini anlayamamıştı. "Jung-" tam konuşacakken lafını bölmüştü "Başka omegalarla uyandığında, onlarla böyle oluyor musun?" demişti omega, kendisinin diğerleriyle aynı olmadığına dair bir kelime dahi söylese içi rahatlayacaktı. "Ne alaka Jungkook?" anlamadığı için soru soran alfaya daha çok sinirlenmişti. "Sana dedim ki, diğer yattıkların ile sabahları böyle mi uyanıyorsunuz? Onlara böyle için gidiyormuş gibi bakıyor musun, bellerini kavrıyor musun bana yaptığın gibi." hızlı ve gergin olduğu her halinden belli bir ses tonuyla konuşmuştu.  Onu kıskandığı fark ettiğinde sırıtmıştı Taehyung ama bu tamamiyle hoşuna gittiği içindi nerden bilebilirdi Jungkook'un onu yanlış anlayacağını. 

"Siktir git alfa." sinirle elini göğsüne koyup bastırarak kalkmıştı yattığı yerden. Omega üşüdüğünü hissetmişti ilk başta ama sinirlenmişti ona, yanında dursun istemiyordu. "Duşa gidiyorum, evimden gitmiş ol." sert bir biçimde konuşmuş ve odasının içerisinde bulunan kapıya ilerlemişti. Kapıyı arkasından hafif bir hızla kapatırken Taehyung'un evden gitme gibi bir uğraşı yoktu. Biliyordu Jungkook'un onu göndermek istemediğini, alfası kalmasını söylüyordu. Jungkook duştan çıkıncaya dek Taehyung sakince dağınık odayı toplamıştı Jungkook'un yorulmasını istememişti. Dün gece getirdiği kıyafetlerin yarısı yerdeydi, bütün gece yatakta sarmaş dolaş uyumalarına rağmen bolca hareket etmişlerdi. 

Banyo kapısından belinde havluyla çıkan omegaya bakmıştı.
'Ne kadar güzel olduğuna bak Taehyung.'
'Sadece senin omegan olmasını istemekten başka bir amacın olmamalı.'
'Tenine bak, bembeyaz bütün izlerini üzerinde bırakman için boş bir sayfa gibi.'
"Hala buradasın?" demişti neden gitmediğini sormak için. "İstemiyorsun." demişti Taehyung emin bir şekilde. "Pardon? Git. Diğer omegalar eminim seni bekliyorlardır." bir yandan konuşurken bir yandan belinde duran havluyu kenarda duran koltuğa bırakmış ve üstüne neredeyse uyluklarını bile kapatacak kadar uzun bir tişört geçirmişti. Oldukça kısa bir şortu bacaklarından geçirip alfaya döndü, gözlerini kırpmadan hızlı nefesler alarak karşısında giyinen omegaya neler yapacağını alfası tarafından dinleyen Taehyung sadece dikkatini alfasına ve omeganın bedenine veriyordu. 

"Sikeceğim! Taehyung birde arsız arsız beni mi süzüyorsun?! " sinirle saçlarını karıştıran omegayı keyifle izlemişti alfa. "Birde sırıtıyorsun delirmek üzereyim alfa! O aptal omegalara öyle baktığını inkâr bile etmedin inanamıyorum sana! Aptalsın! Çok aptalsın! Nef-" alfa hızlı ve sesli konuşan omeganın ne kadar tatlı oluşundan başka bir şey düşünmüyordu o sırada, konuşmuştu omegayı nazikce susturmak adına "Çok güzelsin." demişti. Omega bir anlığına susmuş ne dediğini tam olarak anlayamamıştı "Ne?" demişti sakince, "Çok güzelsin dedim. Hatta," alfa konuşurken oturduğu yataktan kalkmış ellerini omeganın beline yerleştirerek kendisine yaklaştırmıştı "O kadar güzelsin ki aklımı kaçırdığımı düşünüyorum. Bu kadar güzelliğe sahip olmanın çok saçma olduğunu düşünümekten kafayı sıyıracağım." demişti kendinden geçmiş bir şekilde.

"Anlayamıyorum seni." demişti sakince kendisinden geçmiş alfaya karşı. "Dengesizsin, beyaz ya da siyah değilsin. Grisin, bazen simsiyahsın bazense kardan bile beyazsın. Ben yoruldum. Bana aşık olduğunu söylerken yaptıklarından bıktım ben." omega kendisine yakın alfanın, kalbinin üstüne, göğsüne elini koymuştu "Burası benim adımla yanmadıktan sonra beni bekleme Taehyung. Şimdi gitsen iyi olur çünkü bugün babam gelecek." demişti soluk bir ses tonuyla. Taehyung sadece kafa sallamakla yetinmişti. Bilmiyordu hiç birşeyin ipi onun ellerinde durmuyordu sanki. Hızlıca kendine gelmek için biraz önce omeganın çıktığı yere girdi ve elini yüzünü soğuk suyla yıkadı. Belki soğuk su yüzünü temizlerdi, artık Jungkook ona baktığında eski anıları görmezdi belki. Su alıp götürürdü onları. Bir kez daha yıkadı yüzünü ve çıktı. Ufak tıkırtılarından ve kokusundan mutfakta olduğunu anlamıştı hemen. Odadan çıkıp sarılmak için yanına giderken Jungkook elindeki bardağı düşürmüş ve kırılmasına sebep olmuştu. 

Taehyung ona bir şey olmasın diye hızlıca yanına vardığında Jungkook onu sakinleştirebilmek adına "İyiyim." demişti sakince. Taehyung duyduğu sesle biraz olsun rahatlayıp ona bırakmadan büyük parçaları toplamış ve çöpe atmış daha sonra kenarda asılı duran süpürgeyle parçaları süpürmüştü. Jungkook ise öylece durup onu izlemişti. Aklında dolanan düşünceler artık onu delirme noktasına getirmişti belki çoktan ama o onları düşünmeden edemiyordu. Keşke ruh eşim olsaydı diye geçirdi içinden bu sırada bunu fark eden omega resmen heyecandan içini kıpır kıpır etmişti. Alfanın ruh eşi olduğunu düşünmek heyecanlandırmıştı omegayı, ve Jungkook'u. 

"Ben kontrol ettim ama sen yine de dikkat et tamam mı?" demişti işini bitiren Taehyung. Jungkook sakince kafa sallamış "Teşekkür ederim." demiş ve bir an gelen istekle sarılmıştı. Taehyung ise şaşkınlıkta öylece durmuş ve "Ne demek." demişti sesini sakin tutarak. Jungkook Taehyung'un ona sarılmadığını fark ettiğinde utanarak ve sinirlenerek uzaklaşmıştı "Geçireyim ben seni." demiş ondan önce kapının önüne gitmişti. Taehyung sesini çıkartmadan sadece evden gidip biraz kafa dinlemeye ihtiyacı olduğunu düşünerek evden çıkıp gitmişti. "En azından görüşürüz demesini beklemiştim.. Saçmalık." mırıldanarak konuşan Jungkook hızlıca kapıyı ittirip çarpma sesinin Taehyung'un yürüdüğü koridorda yankılanmasını sağlamıştı. 

*

"Hoşgeldin baba." demiştim kapıma alacaklı gibi dayanmış ve birkaç gün burda kalması gerektiğini söylemişti. "Çok kötüyüm balkabağımm" hızlıca eve girip kendisini koltuğa atmıştı. "Noldu?" demiştim sakin bir tonda. Ten rengi hafiften solmuştu ve saç dipleri terliydi. "Hasta oldum ve bil bakalım evde kimler var?" konuştuğunda anlamıştım evdekilere hastalık kaptırmamak için yanıma gelmişti. "Jungwon?" demiştim soruna cevaben "Evet! 2 aydır ne zaman bebekle beraber gelseler hastalanıyorum!" diye isyan ettiğinde gülmüştüm. "Dayıların seni çok özledi haberin var değil mi?!" hafif sinirliymiş gibi konuştuğunda "Biliyorum baba ama benim okulum var sizin yanınıza gelip gitmek beni gün içerisinde aşırı yoruyor bunu sen çok iyi biliyorsun." demiştim. "Olsun balkabağım babacığın neden yanına geliyor sanıyorsun." demişti gülümseyip "Sen kalk ve duşa gir baba ben senin için çorba ve çay yapayım. Buraya mı istiyorsun yatağını?" kafasını olumlu anlamda sallayarak banyoya girmişti.

-

2+2

İster inanın ister inanmayın ama babam bende ve ben kızgınlığımın top noktalarını yaşarken ne yapacağımı bilmiyorum.. 

HELP AMQ

Jimin: NASİ??????!!!!!!!!!?!?!?!?!

Yoon: shit.

Hoseok: UF şaşıracağınıza çocuğa çözüm düşünsenize aptallar.

Jimin: Evet doğru. 

Hoseok: Bana gel.

Yoon: Aynen sizin evdekileri napıcaksın?

Hoseok: Of doğru..

Yoon: Ben Jimin'le dışardayım ama evde 2 alfa kuzenim var Jungkook bana gitmene imkan yok..

Jimin: Benim zaten ayrı bir evim bile yok.

Bir şey diyeceğim ama kızmayın.

Yoon: Hayır Taehyung'un yanına gitmeyecek.

Hoseok: Bence gitmeli başka seçeneğimiz yok? 

Jimin: Hoseok haklı. 

Sikeceğim
Siz bana yardım etmiyorsunuz
gidiyorum.

(Okunmamış mesajlar)

Jimin: Güvenebileceğin başka birisi var mı?

Hoseok: Zaten ona gidecek

Yoongi: Saçmalık.

"Baba ben biraz çocuklarla vakit geçireceğim, eğer bir değişiklik olursa ararım. Öpüyorum seni." hızlıca konuşurken üstüme ince Taehyung'un getirdiği kıyafetlerin arasında olan hırkayı giyiyordum. "Elindeki poşet ne?" cevap vermeden kapıyı açtığım sırada "Dikkat et! " diye bağırmıştı. Ona cevap verecek zamanım yoktu ve yalan söylersem hemen anlardı. Kızgınlığımdan haberi vardı ama biteceğini ve çocukların yanına gittiğimi söylemiştim bu yüzden rahattı. Hala hırkasının üstünde duran kokusu beni deli ediyordu resmen.

Kapısına dayandığım alfanın benden haberi yoktu. Zili çaldığımda bir süre beklemiştim ama kapı açılmamıştı. Tekrardan çaldığımda kapı aynı şekilde kapalıydı.

Aptal Alfa

Taehyung
Neredesin?
(İletildi)

Alfa uyuyor olamazsın
kaçıncı kez çalıyorum zili.
(İletildi)

Yanıuorum sankş
Kspıda dahaa fazşs bekelyemem
(İletildi)

2+2

Taehygn ypk.
(Offline)

Jimin: Nasıl yok?

Yoongi: Demiştim.

Hoseok: Bekle ben öğreneceğim.
(Görüldü 2)

Hoseok: Jungkook
Zilin kenarında duran ufak bir ışık varmış onun altında bantla yapışıkmış anahtar alıp eve gir biraz rahatladığında eve gidersin.

Jimin: Evet evet öyle yap

Yoongi: Eve git Jungkook.

Eve gideceğim ama ağrılarım çok fazla..

Jimin: Taehyung nerdeymis??

Hoseok: şimdi öğrendim ama söyleyemem|
Bilmiyorum. Eve girme Jungkook.
Biraz dinlen ve eve git Jungkook bırak Taehyung'u.
(Görüldü 3)

Tawhyunf ysnıda bir cocupkls sarmsi dolai geldşler
Wve gidrkeen gördğm
Çocudk onw bebwğim dedş
(Offline)

Yoongi: Bu kez gerçekten döveceğim.

8/🍼
Selam :)
Biraz ara vermis gibi oldum biliyorum..
Yazım yanlışlarım vs olabilir pek kontrol edemedim.

Öncelikle önceki bölüme çok az oy ve hiç yorum gelmemiş ama okunması yüksek.
Bu açıkçası heves kırıcı. Umarım bu şekilde devam etmez.
Zaten ders çalışmalarımdan vakit ayırarak ancak bu kadarı elimden gelebiliyor ve herhangi bir şekilde karşılığını alamamak kırıcı.

Her neyse aslındaa aklımda biraz kaos yazmak vardı ama vazgeçtim ve bir spoi vereyim bölüm sonunda sandığınız şey aslında başka bir durum. Ve diğer bölüm size süprissslerim olabilirr.

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın çiçeklerim..

By ninnie


Continuă lectura

O să-ți placă și

1.9K 227 26
"Han Jisung Lee Minho'dan ayrıldıktan sonra en büyük zorbası olur. "
390K 4K 25
Hoca: O minik ıslak deliğini öyle bir becereceğim ki Hoca: Acı ve zevki aynı anda tadacaksın minik şeytan Hoca: Ondan sonra bırak yürümeyi Hoca: Otur...
74.6K 2.3K 8
Berdel için amcasının gelini olan; Mihrima Evin Perza. Abi dediği insana insanın çocuğunu taşıdı; Mihrima Evin Perza. İlk geceden dokundu, küçük kuze...
Süveyda De ~cansu~

Non-ficțiune

1.9K 295 16
Hayaller... Bir insanın dünyası hayal kurdukça güzelleşir. Tıpkı benim dünyamın güzelleştiği gibi. Karanlık bir odada küçücük bir delikten sızan gün...