Smlouva / Niall Horan

By aneta654

25.2K 1.2K 162

"Umím si najít holku " namítl jsem , když mi opět nutily nějakou modelku či co to zas bylo . "Neměl jsi žádno... More

Úvod
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
6. Kapitola
7. Kapita
8. Kapitola
9. Kapitola
10. Kapitola
11. Kapitola
12.kapitola
13.kapitola
14.kapitola
15.kapitola
16.kapitola
17.kapitola
18.kapitola
19.kapitola
20.kapitola
21.kapitola
22.kapitola
23.kapitola
25.kapitola
26.kapitola
27.kapitola
28.kapitola
29.kapitola
30.kapitola
31.kapitola
32.kapitola
33.kapitola
34.kapitola
35.kapitola
36.kapitola
37.kapitola
38.kapitola
39.kapitola
40.kapitola
41.kapitola
42.kapitola
43.kapitola
44.kapitola
45.kapitola

24.kapitola

106 9 0
By aneta654

,,Hmm nevstávej" zamumlal rozespalý hlas Nialla a natáhl ke mě ruku, chtěla jsem vstát a jít připravit snídani.

,,jsi se na mě nějak navykl" uchechtla jsem se ,,to máš asi pravdu nevím co budu dělat až si někoho najdeš" řekl hlasem, kterým jsem u něj ještě nikdy neslyšela.
,,nebo si najdeš třeba nějakou holku ty" pokrčila jsem rameny ,,nejsem zas tak žádaný " řekl v klidu a měl zavřené oči ,,Ni tohle neříkej " povzdechla jsem si ,,pročby ne?"

,,protože to není pravda"  řekla jsem vážně a on otevřel oči ,,Ash ty jsi krásná holka, jsi modelka, máš skvělou postavu a podobně a je škoda, že musíš být ve vztahu s někým jako jsem já " řekl a posadil se.
,,Ni, ale tohle přece tak není. Ty ani nevíš jak moc jsem ráda, že i když je to fake vztah tak ze ho máme spolu"řekla jsem jemně ,,jenže ty-" snažil se, ale ja se mu posadila do klína a objala ho. Chvíli váhal ale pak obmotal paže okolo mého těla.

,,každý máme o sobě pochybnosti, ale věř nebo ne, ale čas s tebou si užívám. Neberu to jako povinnost kterou musím dělat v rámci nějaký smlouvy"

,,Ash já vím ale stejně" vydechl a furt mě objímal.  Po nějaké chvilce mě pustil, já se lehce odtáhla a dívala jsem se mu do očí.
Naše obličeje byly blízko sebe, on se usmíval a já určitě také. Začal se přibližovat, ale v ten moment se vše překazilo nebo spíše někdo nám to překazil.
,,Dobr-" nestihl doříct hlas Liama který vešel dovnitř ,,uhm nebudu rušit " řekl překvapeně a rychle zavřel dveře ,,no nic jdeme si udělat snídani ne?" Navrhla jsem a vstala ,,jo můžeme" řekl zmateně. Ze skříně jsem si vzala tepláky a tričko a počkala na Nialla který se oblékl podobně jako já.
Oba jsme šli dolů, kde už byly k mému překvapení všichni.
V moment kdy jsme přišli tak se na nás upřeli všechny pohledy. S Niallem jsme si vyměnily rychlý pohled a já šla k lince. Zřejmě se nikdo neměl k dělání snídaně.
,,Pomůžu ti" ozval se Niall když jsem začala vyndávat ingredience ,,dobře, uděláme vafle?" navrhla jsem a on souhlasil. Doufala jsem v to, je to rychlý a všichni si na to mohou dát co chtějí.

Pohled Nialla

,,Můžeš na moment?" Zeptal se Liam po snídani, přikývl jsem a následoval ho na zahradu, on si zapálil ,,Liame jestli jsi chtěl doprovod na cigáro tak-" nestihl jsem doříct ,,co je mezi tebou a Ash?" Usmál se a tím mě lehce zaskočil ,,Liame co by mezi námi mělo být? Jsme přátelé a máme fake vztah"

,,však jste se málem líbali"

,,je tam to málem Liame navíc líbáme se každou chvíli"

,,ale ne takhle v soukromí vždy to děláte tak, aby to šlo vidět a nejlépe vyfotit" řekl v klidu ,,Ni jestli spolu třeba byť jen spíte tak je to úplně v pořádku" řekl jemně a podíval se na mě ,,Liame nespíme spolu" zamumlal jsem ,,ale líbí se ti" řekl a culil se ,,Liame jasně že je to krásná holka" řekl jsem v klidu a on se ušklíbl ,,oba víme že to myslím jinak"

,,nevím co na to odpovědět. Ash je krásná holka a je milá, ale zároveň si zaslouží někoho mnohem lepšího" vydechl jsem ,,a koho? Někoho komu bude ukradená? Ni koukni se na její ex-" nestihl doříct jelikož jsem mu skočil do řeči ,,myslíš ty svalnatý týpky? Jo ty jsem přesně viděl " uchechtl jsem se, Liam si povzdechl ,,Vedle těch všech ať vypadaly jakkoliv vždy nezářila, vždy byla jiná ale teď? Ni však ona je jiná "

Po delším rozhovoru s Liamem jsem se vrátil do vily a šel si rovnou sednout vedle Ash ,,dobrý?" Zeptala se a já přikývl ,,bulvár?" Uchechtl jsem se ,,jo zajímají mě nějaký nový drby" zasmála se ,,chtěl jsem pustit film ale tohle bude lepší komedie" poznamenal Harry když viděl v televizi mou a Ash fotku ,,tak co bude nového?" řekl jsem pobaveně. Zesílil jsem zvuk a pohodlně jsem se opřel o polštář na sedačce a rukou objal Ash kolem ramen, ona se na mě automaticky přitiskla.

,,Ashley byla nedávno spatřená v obchodě s Niallem a koukaly na věci pro děti, tak to vypadá že tato dvojice se stane brzy rodiči " řekla nadšeně moderátorka ,,celkem mi je líto že jí zklameme" zasmála se Ash ,,jo je z toho až moc nadšena " smál jsem se také ,,takže nebudu strejda?" Zeptal se na oko smutně Harry ,,smůla Harolde" vyplázla na něj jazyk ,,asi nahrajeme storycko ne?" Usmála se na mě Ash a podívala se mi do očí ,,bude to nejlepší ať nevznikají další konspirační teorie " zasmál jsem se.
Ona vzala do ruky telefon ,,jsi připraven?" Zeptala se projistotu a já přikývl. Ona namířila kameru fotaku na nás a mohli jsme začít

,,Ahoj všem! S Niallem jsme vám chtěli oznámit jednu věc " odmlčela se a podívala se v rychlosti s úsměvem na mě ,,v bulváru jsme teď viděli, že se vypáví že budeme mít s Ash miminko. Dříve než to začne být doslova všude tak vám jen chceme říct, že to není pravdivá informace. S Ash teď rodinu neplánujeme, každopádně až jednou bude tato věc reálná, tak vám to rádi oznámíme" dokončil to Niall a já přikývla a poté jsem video ukončila a dala na Instagram s tím, že jsem tam označila Nialla aby mohl story přesdílet.

Continue Reading

You'll Also Like

5.8K 271 39
Miluju ho nebo nenávidím? Příběh nemá nikoho urazit jedná se pouze o vymýšlený příběh‼️
47K 2.4K 27
byl tmavě zelená barva, cigaretový kouř, rychlá jízda autem, hrubost a arogance.. byl jizva vrytá v čase, dobrodružství bez limitu a slova, skrytá za...
8.9K 255 34
Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil její hlavní protivník Lando Norris. Dva rok...
3.6K 375 38
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...