AY IŞIĞI VE YILDIZLAR -TAEKOO...

Par xjmpeace

3K 294 181

Okulun popüleri Jungkook'a 2 senedir aşık olan Kim Taehyung. Cesaretini toplamak için ona anonimden yazmaya b... Plus

1. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. bölüm
8. Bölüm

2. Bölüm

439 45 43
Par xjmpeace

Taehyung'tan:

Tüm öğrenciler sınıfa gelmiş yerlerine oturmuştu. Bir süre sonra ders için içeri giren hocaya baktığımda yeni bir hoca olduğunu fark ettim. Hepimiz kim olduğunu ve ne hocası olduğunu merak ettiğimizden dolayı ona bakıyorduk.

***

Yeni gelen hocanın adının Kim Seokjin olduğunu ve Edebiyat hocası olduğunu öğrenmiştik. Herkes tanışmıştı. Açıkçası iyi bir hocaya benziyordu tabi ilk günden önyargı yapmamak gerekirdi. Derse başladığında hepimiz içimizden ilk günden ders mi olur diye düşünüyorduk ki birden nöbetçi öğrencinin sınıf defterini getirdiğini gördük.

Bir kaç kişi ısrarla Jin hocaya sınıf defterinde sınıf hocamızın kim olduğuna bakmalarını istemişti. Jin hocada onları kırmayıp tabikide deftere bakmıştı.

Hiç birimiz sınıf hocamızın beden hocası Namjoon olmasını istemiyordu. Çünkü kesinlikle en yakın arkadaşlarımızın yanına oturmamıza izin vermeyecekti. Bu nedenle yer değişikliği yapacaktı. Ve Namjoon hoca geçen sene sayesinde hepimizin yakın arkadaşlarını biliyordu.

Hepimiz Jin hocaya merakla bakarken. Jin hoca sınıf hocamızın yazılı olduğu ders programını okumuş ve bize bakmıştı.

"Bu seneki sınıf hocanız Kim Namjoon olucakmış" dediğinde hepimizin yüzü düşmüştü. 

"Off. Olmasın dedik diye kesin oldu" demişti Hoseok.

"Haklısın. Olsun deseydik belki olmazdı" diye cevaplamıştı yan sıradaki arkada oturan Taemin.

"Keşke olsun deseydik ya" demişti yanımdaki Jimin.

Jin hoca ise aralarında konuşan hepimizi izliyordu ki daha sonra konuştu. "Siz bu Namjoon hocayı sevmiyor gibisiniz?" Diye sormuştu. Tüm herkesin gözü artık Jin hocanın üzerindeydi.

Kimse konuşmayıp cevap vermeyince ben konuşmaya başlamıştım. "Aslında hocam seviyoruz. Ama sadece bazı konularda çok katı olduğundan dolayı sınıf hocası olmasını istemiyorduk" demiştim. Herkes benim dediklerimi onaylar şekilde kafalarını sallayıp evet demişlerdi.

"Anladım da her hoca illa ki bir şeylerde katıdır. Namjoon hoca nelerde katı?" Diye sormuştu tekrardan Jin hoca.

"Hocam şimdi bizim aslında olmasını istememizin sebebi şu. Sıra değişikliği yapıcak. Ve biz hepimiz yakın arkadaşlarımızla oturmayı istiyoruz ki zaten şuan öyle oturduk. İşte bu yüz-"Yoongi bu şekilde konuşurken birden Jin hoca lafını bölmüştü.

"Sizde bu yüzden olmasını istemiyorsunuz. Anladım. Ama bence de Namjoon hocanız haklı. Eğer yakın arkadaşlarınızla birlikte oturursanız derse odaklanamazsınız. Umarım ki yer değişikliği yapar" demişti Jin hoca. O sırada zil çalınca bize "iyi günler" dileyip çıkmıştı sınıftan.

"Ah hemende nasıl Namjoon hocayı savundu. Off neyse ya yapacak bir şey yok. Bu sene arkadaşlarımızla oturamayacağız demek ki" demişti Kai.

Jimin o sırada bana bakmıştı. "Yan yana oturamayacağımız için hiçte üzülmedim Tae" deyip gülmüştü.

"Sanki ben senle oturmaya baya meraklı birisiydim de" demiştim ona. "Biz nasıl yakın arkadaşız hala çözemedim yemin ederim."

"Bende" dedikten sonra ikimizde gülmüştük.

***

Bir kaç ders sonra Namjoon hocanın dersi gelmişti. Hepimiz ilk gün olduğundan beden kıyafeti getirmemik. Ki zaten son sınıf olduğumuzdan istersek getirmezdik de. Çünkü son sınıflar genelde beden derslerinde öylesine kendi hallerinde takılırlardı.

Namjoon hoca içeri girmişti herkese günaydın dedikten sonra bizlere bakmıştı. Kesinlikle yer değişikliği yapmak için herkes yakın arkadaşıyla mı oturuyor ona bakıyordu. Daha sonra bir şey demeyip yerine oturdu.

"Bu sene sizin sınıf hocanızım. 12. Sınıfsınız ama yinede söyleyeyim. Sınıfımdan olay duymak istemem haberiniz olsun. Beden derslerinde istediğiniz gibi takılırsınız tabi benden izinsiz başka yerlere gitmemek dışında herşey. Ve yer değişikliği yapacağım" demişti.

Yaptığı tüm cümleler hatta konuşma hepimizin beklediği bir şey olduğu için şaşırmamıştık.

***

Bir süre sonra yer değişikliği yapılmıştı. Aslında hem mutluydum hemde baya gerilmiştim. Hoca Jungkook'u benim yanıma oturtmuştu. Gerildiğimi farkettirmeden amacıyla sakin kalmaya çalışıyordum.

Jungkook bana bakmış daha sonra önüne dönmüştü. Beklendik hareketti doğru düzgün konuşmamız yoktu tabi bugün sabahki konuşma haricinde o da zaten merakından konuşmuştu yani.

***

Tekrar tenefüs olmuştu. Jungkook, Yoongi ve Hoseok dışarı çıkmıştı. Jimin'de kantinden bir şeyler alıp yiyeceğini söyleyip gitmişti. Bende bu anı fırsat bilerek instangrama girdim. Jungkook'a yazmaya karar verdim. Dünden hazır olarak açtığım hesap ile ona yazdım. Daha sonra ise pencerenin oraya gidince arkadaşları ile dışarda oturduğunu gördüm ve sonra telefonuna bakmıştı. İşte kesin benim mesajimın bildirimine baktı derken birden yanıt geldi.

Tae:
Selam Jungkook.

Jungkook:
Selam da ben seni tanıyor muyum?
Kimsin?

Tae:
Hayır sen beni tanımıyorsun.
Ama ben seni tanıyorum.
Senin adın jungkook ve gelecekteki sevgilimsin😅

Jungkook:.
Hahaha çok komik.
Sende saplantılı birisisin.
Üzgünüm tatlım ama benim böyleleri ile işim olmaz.
Hadi kendine iyi bak.

Bu kullanıcıya artık mesaj gönderemezsiniz.

Tae:
Off hadi ama engelledin mi ya?
Mesaj gönderilemedi.

Engelden sonra telefonu kapatmıştım. Demek ki ona çok fazla böyle kişi yazıyor.  O zaman bende normal arkadaş olmaktan başlarım. Tabi tanımadığı birisine ne kadar yazmaya devam edecekse. Bunuda düşünmeliyim. Diyerekten pencereden ona bakmaya başlamıştım.

***

Jungkook'tan:

Yazan kişiye engel attıktan sonra bana seslenen kişiye bakmıştım.

"Hey Jungkook neye bakıyorsun?" Demişti Hoseok. Yoongi oradan konuşup ona cevap vermişti.

"Neye bakıyor olucak gelen platonik gıcık kız mesajlarına bakıyordur" demişti. Bu adam cidden kız düşmanı. Kızları sevmediğini her yönden belli ediyordu. Soğuk olmasının sebebi de belkide kızların onunla yakınlaşmasını istememesidir diyeceğim de kızlar bu halini daha çok seviyor gibiydi.

"Yia Yoongi belki onlara bakmıyor?" Diye cevap vermişti Hoseok, Yoongi'ye.

"Yoongi haklı Hoseok onlara bakıyordum. Birisi tekrardan yazmış. Bu okulda da kızlar bir türlü rahat bırakmıyor" demiştim.

"Bak Hoseok demiştim" diye konuşmuştu Yoongi önündeki bahçede duran kişilere bakarak.

Hoseok göz devirmişti. "İyi be neyse sizde amma sıkıcısınız. Ben gidiyorum" demişti ayağa kalkarak.

"Nereye?" Demiştim.

"Eğlenceli birilerini bulucam. Görüşürüz" deyip gitmişti.

"Bu da her saniye eğlence istiyor" demişti Yoongi.

"Sınıftaki Jimin ile yakın arkadaş olsa tamamdır. Her saniye istediği gibi eğlence olurdu" demiştim. Yoongi'nin dediğine karşılık.

"Jimin hangisi?" Diye sormuştu Yoongi.

"Hocanın senin yanına oturttuğu kişi varya. Hani normalde Tae ile oturan" demişti.

"Ha tamam hatırladım. Ben uyumaktan onu da farketmemişim" demişti Yoongi.

"Umarım bir şey olurda bu Jimin senin artık uyumana izin vermez. Sende ne uyku meraklısısın."

"Pff jimin ne yapabilir ki? Uykumu kimse elimden alamaz zaten" demişti Yoongi.

"Hehe aynen. Hoca gelince elinden alıyoruz ama neyse" demiştim alaycı bir şekilde.

"Hoca gelince ayrı bir kere aa. Sende hemen bu yönümüzü kullan" demişti bana bakarak.

"Aynen aynen neyse gel sınıfa gidelim şimdi zil çalar" deyip ayaklanmıştım.

"İyi gidelim" demiş Yoongi de ayağa kalkmıştı. Daha sonra birlikte sınıfa gitmiştik.

***

Dersler gün boyu devam etmişti. Bir süre sonra dersler bitmişti. Hepimiz evlere dağılmıştık. Eve gelince arabadan inmiş odama gitmiştim. Ailem şuan şirkette olduklarından dolayı evde değillerdi. Bende yorgun olduğumdan dolayı üstümdeki formamı değiştirip yatağıma uzanmıştım. Ve her zamanki olduğu gibi kendimi uykunun kolarına bırakmıştım. Bu senenin de sıkıcı olacağı konusunda herkes ile iddiaya girebilirdim.


Bu bölümü de attım.
Dediğim gibi internetimin tam olduğu sıralar yazıp atabiliyorum.
Umarım sevilir beğenilir.
Sizi seviyorum görüşürüz.

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

198K 20.8K 34
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
25.6K 2.5K 12
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !
53.3K 4K 37
sadece erkeklerin olduğu bir üniversitede gay yönelimin odağı ve tüm dikkati üzerine çeken Jungkook, bu durumdan sıkılan ve onu bu rahatsızlıktan ko...
27.4K 1.2K 38
Bu kitap Yabani dizisinin 28. bölümünden sonra ASLAZ cephesinde yaşanan olayları konu aldığım bir kitaptır. Görmek istediğimiz fakat tüm beklentileri...