A maffia ölelésében

Door Bernadett2818

187K 5.9K 286

Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tud... Meer

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész

9.rész

5.5K 187 0
Door Bernadett2818

Margaret szemszöge:

Jasonnel lementünk reggelizni, a többiek már ott ültek az asztalnál, köztük Carlo is aki hamar megtörte a csendet:

-Jó reggelt álomszuszékok! Elhúzódott az éjszaka vagy mi történt, hogy együtt jöttetek le?- vigyorog pimaszul. Élvezi, hogy idegesítheti Jasont.

-Neked is jó reggelt!- néz rá vissza mérgesen Jason. De mivel a legjobb barátja, ezért annyiban hagyja.

-Jó reggelt- szólalok meg halkan én is, amire Carlo már látom, hogy valami frappánsat mondana, de inkább csak viszonozza a köszönésemet.

-Szia szépség! Hogy aludtál?- tudom mire céloz, de udvariasan válaszolok, jobban jár vele.

-Remekül. Ma mentek valahová?- kérdezem és Jasonre pillantok, majd vissza Carlora. Közben nekiállok a reggelinek.

-Elintézek ma pár ügyet, de sietek haza. Fél 6-ra valószínűleg itthon leszek már. Carlo addig vigyáz rád.- odasétál mellém és homlokomra nyom egy puszit, majd hamar elviharzik.

...

A nap kellemesen telt Carlo körbevezetett a házban és megmutatta az udvart is, mivel eddig nem sokat láttam belőle. Megkedveltem, olyan mintha a bátyám lenne, pedig nem rég óta ismerem, de ő is úgy kezel engem, mintha csak a kishúga lennék.

-Örülök, hogy Jason boldog, legalábbis amikor veled látom, akkor olyan nyugodt és furcsán kedves.- mondja, majd rámnéz és folytatja:

-Tudod Jason jó srác, a tettei, a munkája egy kicsit sem egyszerű, de nem rossz ember.- erre pedig rábólintok, ahogyan jobban megismertem rájöttem én is, hogy jó ember.

-Őszintén szólva picit megkedveltem, de azt ne felejtsük el, hogy elraboltatok.- Carlo helyeslően rábólint, majd válaszol erre a kijelentésemre.

-Igaz, de abban is biztos vagyok, hogy csak egy kis idő és minden rendbe jön. A haverod Marco nem akarta törleszteni a tartozását, de egyszer csak kénytelen lesz rá és onnét minden egyszerűbb lesz, Jason elenged, mármint olyan értelemben, hogy szabadon mehetsz amerre csak akarsz. A többi érzelmes részét majd megoldjátok.- tetszett a nyugtatása, sokkal kellemesebb az a tudat, hogy nem véglegesen vagyok bezárva. Jasonnak pedig örülnék, ha folytatódna ez az egész, kezdem megkedvelni, ami lehet, hogy rossz döntés, de per pillanat élvezem a társaságát, a figyelmét, ahogyan velem bánik.

....

Fél 6:...
Fél 7:...
Jason sehol sincs, én pedig egyre jobban aggódok. Rossz megérzésem van. Carlo elment telefonálni, valószínűleg velük beszél, de nem vagyok benne biztos. Az ajtóhoz osonva próbálok valamit kihallani a beszélgetésből több kevesebb sikerrel. Mikor leteszi visszaindul a nappaliba, ahol én is vagyok.

-Mi történt?- kérdem, félve a választól, mert látom rajta, hogy ideges.

-Mennem kell! Te maradj itthon! Bármi van hívj fel.- azzal a lendülettel egy mobilt nyom a kezembe.

-Nem maradok itt egyedül. Főleg nem, ha Jasonhoz mész. Én is megyek.- jelentettem ki határozottan, de Carlo nem akarta engedni, de a fő érv, hogy ne maradjak egyedül itthon, meggyőzte.

-Rendben, de vigyáznunk kell veszélyes alakok lesznek ott, a nagyrésze a maffiához tartozik, kereskedők vagy beszállítók!- erre csak bólintok és már el is indulunk.

...

Egy hatalmas irodai épülethez érkezünk, mindenhol nagy ablakok, erősen díszített és mégis elegáns stílussal. Carlot követve megyünk fel a legfelső emeletre. Benyitunk egy hatalmas tárgyalóterembe. A falak sötétek, régi fa bútorok mindenhol, mint egy kastély vagy egy antik kiállítás. A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal körben pedig mind rosszabnál rosszabb alakok ülnek. Jasonhoz indulunk és mikor mögé érünk mérgesen rápillant Carlora:

-Miért hoztad el? Nincs itt biztonságban!

-Nyugi nem lesz semmi gond.- ezzel le is zárva rövid beszélgetésüket.

Nagyrészt a tárgyalás nyugodtan ment, ahhoz mérten, hogy fegyverekről, pénzről, nőkről és kereskedelmükről beszélgettek. A gyomrom is felfordul az egésztől. Közben megszólal az egyikük és engem kezd méregetni.

-Kit hoztál nekünk ide? Csak nem egy kis ajándék?- Jason megfeszül, ideges lesz, de mégis nyugodtan válaszol.

-Nem nem ajándék és nem is nektek hoztam. Ő az enyém.- mondja kimérten.

-Biztosan meg tudnánk egyezni. Szívesen szórakoznék vele, biztosan az ágyban is jó lenne. Mennyit kérsz érte?- Jason erre mély levegőt vesz, látom hogy még idegesebb, főleg mivel ez az ember nagyon nem akar a szép szóból érteni.

-Azt mondtam ő az enyém. Nem kapod meg. Világos!!!- a végét már kiabálva mondja az embernek, aki ezután meg sem szólal a tárgyalás végéig.

Mikor vége az egésznek megvárjuk, hogy kimenjen mindenki a teremből. Jason kiküldi Carlot is, így kettesben maradtunk. Rápillant a vele szembeni székre, én pedig helyet foglalok.

-Tudod, hogy ez rosszul is elsűlhetett volna. Nem szabadott idejönnöd. Bármi történik veled nem bocsátanám meg magamnak.- erre pedig közelebb hajolok és megsimítom enyhén borostás arcát, majd odasúgom neki:

-Tudom, hogy rosszul is történhetett volna ez az egész, de nem lett semmi baj. Sajnálom, csak féltettelek, azt hittem valami történt veled.- pár pillanat múlva tekintetéből minden harag elszáll.

- Mióta aggódsz értem?- mondja pimasz mosolyal, majd mégközelebb húzva megcsókolt.

Köszönöm aki eddig olvassa. Ha tetszik, akkor pedig azt egy csillaggal tudjátok felém jeletni.😊❤️

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

95.9K 4.8K 58
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
138K 11K 82
Csáó, ilyenekből már konkrét műfajfaj van, annyi van mint égen a csillag, Dunát lehetne velük tömni, jutna a tengerbe is. Figyelmedbe ajánlom a többi...
11.7K 815 12
A tizenhét éves Maeve Dawn élete kicsit sem mondható átlagosnak. Körbe öleli a luxus definíciója, a harmónia és az igazi családi szeretet. Tragikus...
463K 9.3K 32
Adam Lambert vagyok a hirhedt maffia vezér, akitől mindenki retteg ám egy nap belefutottam egy ismeretlen lányba aki kerekestül felforgatta az életem...