Valaki, mint Te /Lando Norris...

By _dina_writer

34.3K 1.7K 213

Mona és Max, azaz a Fewtrell testvérek. Kiskoruk óta elválaszthatatlanok, de ezen őszintén ki az, aki csodálk... More

első
második
harmadik
negyedik
ötödik
hatodik
hetedik
nyolcadik
kilencedik
tizenegyedik
tizenkettedik
tizenharmadik
tizennegyedik
tizenötödik
tizenhatodik
tizenhetedik
tizennyolcadik
tizenkilencedik
huszadik
huszonegyedik
huszonkettedik
huszonharmadik
huszonnegyedik
köszönöm

tizedik

1.3K 65 18
By _dina_writer

Mona

Pénteken reggel nem voltam a legjobban, és Lando addig erősködött, amíg meg nem mértük a lázam. Sajnos az eredmény azt mutatta, hogy a szálloda falai között kell, hogy maradjak, különben csak rosszabbul lettem volna.

~

-Lando, már teljesen jól vagyok!- Lando szombaton reggel sem akart kiengedni a hotelszobából.

-Jó, ha 38 alatt van a testhőd, akkor jöhetsz velem.

Elment a fürdőbe átöltözni, nekem pedig közben lecsipogott a lázmérőm.

-37,2- kiáltottam neki.

-Had nézzem!- vágódott ki a fürdő ajtaja, ahonnan a félmesztelen Lando vágtatott ki. Ahogy közeledett felém, olyan gyorsan kapcsoltam ki a lázmérőt.

-Oh már kikapcsolt.- emeltem rá ártatlan tekintetem.

-Akkor tedd vissza, és én nézem meg előbb.- ilyenkor nagyon nem tudom szeretni. Szorosan mellém ült és várta, hogy csipogjon a kis szerkentyű.

-Miért csinálod ezt? Nem akarsz velem mutatkozni?- próbáltam nem kimutatni, hogy mennyire csalódott, vagyok, ha ez igaz.

-Jaj, dehogy Mona, félre érted! Figyelj, akár hiszed, akár nem, de nem tudnék nyugodtan a kocsiba ülni ma, ha téged nem tudnálak biztonságban. És akkor leszek nyugodt, ha tudom, hogy itt vagy és hogy nem leszel rosszul, mert pihensz.

Csak csendben figyeltem. Ennyire hatással lenne a teljesítményére a hogylétem?

-De ha ma szépen pihensz, akkor holnap mindenképp jöhetsz velem, persze csak, ha jól leszel!- na Norris basszus, alkudozni azt tudsz.

-Jó...

-38,5.- rázta meg a fejét.

Néztem, ahogy összerámolt pár cuccot, majd elém lépett. Nyomott egy csókot homlokomra, aminek hatására nagyon meglepődtem.

-Oh bocsi, csak tudod a megszokás.- puff neki bumm. Még véletlenül sem mert érez valami olyasfélét, mint én.- Majd jövök.

-Hé Lando!- szóltam még hamar utána, mielőtt kilépett volna az ajtón.- Vigyázz magadra. Egyben szeretnélek visszakapni!- Lando válasza erre csak egy kacsintás volt. De tudtam, hogy vigyázni fog magára.

~

A szállodai tv-t bekapcsolva estem vissza az ágyba. Lando az ötödik helyről indulhat a mai sprintfutamon és úgy gondoltam, hogy muszáj megnéznem. Fogalmam sincs, hogy milyen érzéseim vannak a fiú iránt, ami őszintén kicsit megijeszt és összezavar. Azonban azt biztosra állíthatom, hogy mikor megláttam, hogy mekkora esőzés van, akkor nagyon aggódni kezdtem. Fogadni mertem volna, hogy a pálya nagyon csúszik, és egy kisebb hiba is bárminek véget vethet. Ebbe belegondolva egy könnycsepp gördült le az arcomon, majd azt követte a többi. Fogalmam sem volt, hogy mit tettem volna, ha Landonak bármi baja esik. Aztán az agyamban egyrecsak a szavai viszhangoztak, hogy akkor ül nyugodtan a kocsiba, ha tudja, hogy velem minden oké. Reggel óta nem beszéltünk, vagyis nem tud semmit rólam. Hirtelen gondoltam egyet, és tárcsázni kezdtem az egyetlen embert, aki jelenleg segíteni tud.

-Szia Mona, hogy vagy?- a háttérben hallottam, hogy mekkora nyüzsgés van. Az időjárás miatt csúszik az egész.

-Lily lehet egy kérésem, nagyon hálás lennék.- szipogtam egyet.

-Hé, Mona mi a baj?

-Lily valahogyan tudsz beszélni Landoval, vagy üzenni neki?- kérdeztem kissé kétségbeesetten.

-Mit szeretnél neki mondani?

-Kérlek, ha tudod mond meg neki, hogy jól vagyok, értem ne aggódjon és csak magára koncentráljon. És, hogy nagyon vigyázzon magára.

-Öm várj egy percet.- Lily kihangosított, így mindent hallottam, ami éppen a McLaren garázsban történt.- Elnézést Andrea. Lenne egy nagyon nagy kérésem.

-Mondd csak.

-Tudnék esetleg Landoval beszélni?

-Persze, tessék!- gondolom egy fejhallgatót adott Lily kezébe.

-Lando, én vagyok az, Lily. Figyelj, Mona most hívott, nézi a közvetítést és látja, hogy feszült vagy. Azt üzeni, hogy érte egyáltalán ne aggódj, ő teljesen rendben van. És nagyon vigyázz magadra!

Innentől csak azt vártam, hogy Lily újra kezébe vegye a készüléket. A többi zaj újra csak tompa lett és kizárólag a lány hangját hallottam.

-Örül neki, hogy jól vagy, és azt mondta őszinte, de tényleg aggódott érted. És megígérte, hogy maximálisan vigyázni fog magára. Megnyugodtál?

-Azt hiszem. Köszönöm Lily, nagyon sokat segítettél!

-Ugyan, szólj ha van valami.

-Köszönöm, és üdvözlöm Oscart.

~

-Boldog születésnapot.- kiáltottam bele a telefonba.

-Á már azt hittem, hogy elfelejtetted.- Max ma lett 24 éves.- Köszi Mona.

-Nagyon öregszel remélem tudod.- épp, hogy kimondtam a mondatot Lando lépett be a szobába, végül hatodik helyezett lett a sprintfutamonon.- Maxie letszem, majd beszélünk.

És igazából már ki is nyomtam a telefont és a brit pilóta nyakába vetettem magam.

-Hogy vagy?- fogta kezei közé az arcom.

-Jól. Csak aggódtam.- vallottam be a földet pásztázva.

-Hallottam hírét.- államnál fogva felemelte a fejemet, hogy szemeibe tudják nézni.- Én is aggódtam, hogy vajon hogy lehetsz.

-Pont ettől féltem. Hogy mi lesz, ha ne adj Isten ez miatt nem arra figyelsz majd, amire épp kéne.

-De okos voltál, és megoldottad!- majd egy puszit nyomott arcomra, aminek eredményeként pirosba borult az egész fejem.

Instagram: hewinsinmonza_

Tiktok: hewoninspa_

Continue Reading

You'll Also Like

1.7K 107 13
Miattad folytatása!!! Max Verstappen és Victoria Donowen Verstappen élik az életüket. Max remekel a karrierében. A nyári szünet után visszatérnek a...
4.2K 402 35
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...
53.5K 2.6K 21
Perfect 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐤 Vajon tényleg létezik a tökéletes nyári szünet fogalma vagy csak túlértékelik a velem egykorúak a nyarat, mert azt hi...
81.1K 6.8K 23
Lando Norris fanfiction.