RUS MAFYASI | texting

By hayalden1gece

10.7K 626 259

hiç sevilmemiş gibisin. More

❝ g i r i ş ❞
──1
──2
──3
──4
──5
──6
──8

──7

869 59 27
By hayalden1gece


Başım koltuğa yaslı, gözlerimi kapatmış Sude'nin uzaktan gibi gelen kıkırtılarını dinlerken etrafımdaki her şeyle birlikte döndüğümü hissediyordum fakat oturduğuma emindim.

Saat kaçtı? En son güneş batıyordu şimdi neredeydi? Kendi kendime gülerek "Güneş kayboldu," diye mırıldandım. İşin aslı umurumda falan değildi.

Büyük su bardağına doldurduğum kırmızı şaraptan küçük bir yudum aldığımda ellerim bardağın çevresinde sarılı içmeye devam ettim. Bazen çenemden damlaların boynuma kaydığını hissediyordum ama bu da umurumda değildi. Bir süreliğine kendime dinlenebilmek için izin vermiştim ve vücudumdaki tüm stres yerini alkole bırakırken pamuk gibi yumuşacıktım.

"Hilay bak ne buldum dolapta!" Oturma odasına koşarak giren Sude ile başımı yasladığım pencereden uyuşuk hareketlerle kaldırdım. Bayık bakışlarım bir kızarmış heyecanlı yüzüne bir de bana gösterebilmek için öne doğru uzattığı eline kayıp duruyordu. "Sude," dedim sakince. Hıçkırığımı bastırmak için bir süre duraksadım. "O sadece bir su."

"Hayır değil!" Hayal kırıklığıyla yüzü asıldı ve iki eliyle sarıldı şişeye. "Tadı çok güzel bir kere!"

Bıkkınlıkla bir nefes verdim. Çok sarhoştu, beni bile geçmişti artık.

"Boynuz kulağı geçti," diye mırıldandım alakasız bir şekilde. Sarıldığı su şişesiyle arada yalpalayarak dans etmeye çalışan Sude yüzünden başım dönmeye başlamıştı.

Durmasını ve mırıldandığı şarkıya bir son vermesini istiyordum ama dudaklarım aralandığında sesim çıkmıyordu. Sesim çıkmıyordu! Panikle yerimden doğrulmaya çalıştığımda iki elimle sıkıca tuttuğum bardak sallanarak bir kısmı bacağıma döküldü şarabın.

"Sude konuşamıyorum!" Ağlamaklı bir ifadeyle kendi kendine dans eden aptal kuzenime baktım. Birkaç saniye sonra gelen farkındalıkla "Ha yok konuşabiliyorum tamam," diyerek kendi kendimi rahatlattım. Bir an gerçekten konuşamadığımı sanmıştım.

Yarısı dökülmüş su bardağına yeniden sıkıca sarıldığımda sırtımı da arkamdaki koltuğa yaslamıştım. Her yer karanlık olduğundan bende gözlerimi kapattım. Böylesi daha iyiydi.

Dakikalar sonra yere pat diye düşen Sude yüzünden irkildiğimde bir anda çocuk gibi ağlamaya başladı. Dans ettiği şişeyi öfkeyle ileriye fırlattığında koltuğun kenarına çarparak parkede yuvarlanmaya başlamıştı. Gözlerim gittiği yeri takip edemeyecek kadar ağrımaya başlıyordu, başımı çevirip bu kez Sude'ye baktığımda ise hala ağlıyordu.

"Bir sussana ya!" Huysuzca mırıldanmama hiç kulak asmadan dizlerini ovuşturdu. Onu izlediğimi fark ettiğinde bu sefer ovuşturduğu dizini bana göstermeye çalışmıştı. "Bak uf oldu."

Baldırına kadar sıyırdığı pijamasına baktım boş boş. "O benim pijamam değil mi ya?" Kendi kendime söylenmemi umursamadan "Çok acıyor, uf oldu." demeye devam etmişti.

Karnım ağrıyordu.

Düzelmesi için bardağı kafama diklediğimde boğazımdan geçen sıvı geçtiği her yeri yakmaya başlamıştı. Midem yanıyordu!

Başımı yeniden koltuğa yaslayarak yerde oturmaya devam ettiğim dakikalarda Sude ne olduğunu bilmediğim bir şarkı açmıştı. Gözlerimi aralayıp ne yaptığına bakmak istiyordum ama o kadar üşenmiştim ki onu kendi haline bırakmaya karar verdim.

Kötü bir fikirdi.

Gelen kıkırtı ve kahkaha sesiyle en sonunda dayanamayarak kirpiklerimi araladığımda önündeki sehpaya eğilmiş dikkatle bir şeyler yapan kuzenime baktım. "Ne yapıyorsun?" Kelimeler ağzımın içinde yuvarlandı, muhtemelen ne söylediğimi anlamamıştı bile ama "Oyun oynuyorum," demişti.

İç çekerek yerimden doğrulduğum sırada "Telefonumda oyun yok aptal,"dedim. Kim bilir yine ne indirmişti de oynuyordu, onun yüzünden çoğu zaman depolama alanım uyarı veriyordu.

Dizlerim üstünde sürünerek yanına gittiğimde birine mesaj attığını fark ettim. "Yuh kime yazıyorsun salak!"

Elini ağzına kapatarak kıkırdadı ve telefonumu görebileceğim şekilde bana doğru tuttu. "Bak ne yaptım abla."

Bulanık gözlerimle attığı mesajları okumaya çalışırken bir yandan da yanımda getirdiğim bardaktan şarabımı içmeye çalışıyordum fakat sürekli dökülüyordu!

Siz: EHURHEUDIFM!)%4-!#JEBEIDMDN

Siz: QĞEIRUENXBFVRIELSM!DNRKELDMDKRKFNROROPEODOPOPO

Siz: POPW YAZDIMEDDBJDKEKEKEMDMDJDJRJRJJRNDNDNDNNDMDMDMDMDMKDMDKKR

Siz: 🍑🧳🌚🔮🩻🪥🆒🧸

Siz: Mutlu Ol Yeter - İbrahim Tatlıses
https://open.spotify.com/track/67C2BMBlEdXXG82ah3cpGD?si=Lqyh406aSa2Jvbg1jXs9pA

görüldü, 21:22

+7891***: bu ne sikim şimdi

Siz: 🦥🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄

Siz: 🦍💨💨🌹

Siz: BXOEPWP36₺/3(WRJRJRIEKZ+#! 272/NDJEKEORBDHRIE/₺(28DJEOENDJ(#=İ

Siz: ▶─────0:03 *hışırtı sesleri*

"Sude bu kim?" dedim boynuma dökülen ıslaklığı elimin tersiyle silerken. Boğazlarım ağrımaya başlamıştı ama bir şeyler içmek iyi geliyordu.

"Bir arkadaş," diye mırıldandı attığı emojilere bakıp gülerken. "Bak ne güzel yapmışım," diye telefonu iyice gözüme soktuğunda huysuzlanarak geri çekilmeye çalıştım. "Rahat dursana ya!" Bu sefer de tişörtüme dökülmüştü güzel şarabım. Çok para vermiştim şişesine, gerekirse döküldüğü yerden yalardım yine de israf etmezdim.

Siz: HAEİ NWRWDESİN SWN

Siz: AROTEOUM ACSANA BE KİSMSIN SEB KPNSUXUACZ ABLAMINTANIYO MSYHB

Siz: ▶─────0:07 "hani niye açılmıyo bu?"

Siz: ▶─────0:05 "Sude bırak telefonu!"

Siz: ▶─────0:03 *hıçkırık*

"E bu çalışmıyor!" Sude parmağıyla ekranıma delmek istercesine sertçe vururken hıçkırarak telefonu elinden çekip aldım. "Salak öyle çalışmıyor bu," dedim buharlaşan ekranı ıslak tişörtüme silerken.

"Ne yapmak istiyorsun?" diye mırıldandım temiz telefonu ortamıza yeniden koyarken. "Arayalım!" Heyecanla ellerini birbirine çırptığında onaylayıcı birkaç mırıltıyla arama butonunu gösterdim. "Bak buraya basacağız." Gösterdiğim yere parmağının ucunu değdirip hemen geri çekildiğinde arama ekranının önümüze düşmesiyle Sude mutlulukla kahkaha atmaya başladı. Ben de gülmek istiyordum ama midem bulanıyordu, haksızlıktı.

Arama bir süre sonra kapandığında hiç bozuntuya vermeden yeniden aradık. Yeniden, yeniden ve yeniden.

Bir süre sonra Sude gözleri dolarak "Bozuk bu!" dediğinde ona hak vermek zorunda kalmıştım. Sanırım gerçekten bozuktu.

Bu sefer ben aramayı denediğimde bir süre siyah ekranla bakıştık, Sude huysuz ifadesiyle kendi kendine bir şeyler mırıldanıyordu.

Beklemediğimiz bir anda arama yanıtlandığında heyecanla nefesimi tutmuştum. Sude hızla sehpaya yanaştığında telefonun bir ucundan gelen derin nefes seslerini dinledik bir süre. İkimiz de ne söyleyeceğimizi bilememiştik, en azından ben beynim durmuş gibi hissediyordum.

"Beni alsalar ipe koysalar dayanamam yine!" Sude aniden bağırarak şarkı söylemeye başladığında ben telefonun ucundaki nefes seslerini dinlemeye çalışıyordum. Nasıl o kadar sesli nefes alabiliyordu ki, burnu mu tıkalıydı acaba?

Merakla telefona biraz daha eğildiğimde "Hasta mısın?" diye mırıldandım. Eğer öyle değilse nasıl böyle sesli nefes alabildiğini soracaktım, çok havalı gelmişti!

"Ne sikim yapıyorsun sen!"

Telefonun ucundan gelen sert ve buz gibi sesi duyduğumuzda Sude ile kısa bir an bakıştık. Çok derin bir sesi vardı, belki de hastaydı.

"Küfür etme çok ayıp," diye mırıldanan kuzenime başımı salladım. Hiç sevmezdim zaten küfürü, ayıptı bir kere.

Cevap vermediğinde birkaç saniye sessizce durduk. Sonrasında ben "Yaşın kaç hacı?" diye sordum. Samimi olmaya çalışıyordum, sonuçta arkadaşlar böyle yapardı.

"Yarın olduğunda çok pişman olacaksın," demişti söylediklerimden tamamen bağımsız bir şekilde. Sert sesiyle kaşlarım çatıldı istemsizce. "Niye pişman oluyormuşum? Sen ol asıl bana ne!"

"Bu arada canım pişmaniye çekti," diye araya girdi Sude.

"Benim de," dedim başımı daha fazla dik tutamayarak sehpaya yaslarken. Aptal kuzenim kendi kendine bir şeyler mırıldanırken sesini yükselterek telefona doğru "Adın neydi senin?" diye bağırdı. Kulağımın dibinde çınlayan sesiyle yüzümü buruşturmuştum.

"Az geri çekilsene salak," dedim başımı sehpadan kaldırırken. Ne diye kendi kendine konuşuyordu ki.

Telefonun ucundan sert bir nefes sesi geldiğinde gülmemi bastıramayarak kıkırdadım. "Nasıl yaptın?" diye mırıldanırken bir parmağımı burun deliğime kapatmıştım. Derin bir nefes alıp vermeyi denediğimde çıkan sesle gözlerim kocaman açıldı ve gülerek telefona eğildim. "Duydun mu? Duydun mu bak ne yaptım?"

"Hilay Dereli." Genizden gelen boğuk sesle gülüşüm yavaşça bozuldu. "Yemin olsun ki tüm bu yaptıklarının hesabını sana tek tek soracağım." Üstüne basa basa kurduğu cümleyi yavaşça bitirdiğinde sesi hala kulaklarımda yankılanıyordu.

"Aman ya yedik sanki," diye gülüyordu Sude ama hiç komik değildi. Tüylerim ürpermişti.

Telefona uzandığım sırada "Sabah olmasın diye dua et," dedi. Sesindeki tehditkar tınıyı bu halimle bile kolayca fark edebilmiştim.

Endişe tüm vücudumda dolaşmaya başladığında ise kapanan telefonla birlikte aptalca gülen kuzenimle baş başaydım.

.

xhdbdjsk çok garip bir bölümdü ama sarhoş olmalarını sevdim ┐( ˘_˘)┌






Continue Reading

You'll Also Like

18.8K 345 18
Asya annesini küçük yaşta kaybetmiş ve babasıyla yaşamak zorunda kalmıştır.17 yaşına gelince babasının mafyaya olan borcundan dolayı kızını o mafyaya...
26.1K 3K 28
İmam'ın oğlundan aşk taktikleri almak isteyen meslek liseli çocuk. 31/03/2024- texting #1 15/04/2024- mesleklisesi #1
22.2K 945 38
Bir açıklamada bulunmak istemiyorum okuyarak karakterlerimin dünyasına katılmayı deneyin :)
50K 5.3K 26
Eşcinsel bir kurgudur.