eski sevgililerim [bxb]

By scofieldsplans

498K 44.5K 17.4K

petek, "ESKİ SEVGİLİLERİM" adlı grubu oluşturdu yavşak pamir eklendi. piç araz eklendi. para (merter) eklend... More

*bir
*iki
*üç
*dört
*beş
*altı
*yedi
*sekiz
*dokuz
*on
*on bir
*on iki
*on üç
*on dört
*on beş
*on altı
*on yedi
*on sekiz
*on dokuz
*yirmi
*yirmi bir
*yirmi iki
*yirmi üç
*yirmi dört
*yirmi beş
*yirmi altı
*yirmi yedi
*yirmi sekiz
*yirmi dokuz
*otuz
*otuz bir
*otuz iki
*otuz üç
*otuz dört
*otuz beş
*otuz altı
*otuz yedi
*otuz sekiz
*otuz dokuz
*kırk
*kırk bir
*kırk iki
*kırk üç
*kırk dört
*kırk beş
*kırk altı
*kırk yedi
*kırk sekiz
*kırk dokuz
*elli
*elli bir
*elli iki
*elli üç
*elli dört
*elli beş
*elli altı
*elli yedi
*elli sekiz
*elli dokuz
*altmış
*altmış bir
*altmış iki
*altmış üç
*altmış dört
*altmış beş
*altmış altı
*altmış yedi
*altmış sekiz
*altmış dokuz
*yetmiş
*yetmiş bir
*yetmiş iki
*yetmiş üç
*yetmiş dört
*yetmiş beş
*yetmiş altı
*yetmiş yedi
*yetmiş sekiz
*yetmiş dokuz
*seksen
*seksen bir
*seksen üç
*seksen dört

*seksen iki

2.4K 209 98
By scofieldsplans

gunun 2. bolumu ve smut icerior<3

***

merter&araz


Araz sabırsızlıkla kapının açılmasını beklerken bir yandan da ıslık çalmaya başladı. çok değil, yalnızca bir dakika sonra kapı açıldı ve görüş alanına sevgilisi girdi.

saçları ve tişörtü -terden olsa gerek- ıslanmış, nefes nefese kalmış ve altındaki şortuyla duran sevgilisi.

Merter'in dudakları anında kıvrılırken, "hoş geldin güzelim," dedi ve kapıdan çekildi. Araz yutkunup içeri geçerken, "hoş buldum," dedi ve ekledi: "neden bu kadar terledin?" Merter boynundaki kulaklığı çıkarırken, "evde spor yaptım biraz," dedi.

Araz kafasını salladı ve "annenler evde yok mu?" diye sordu. Merter ıslak saçlarını eliyle düzeltip, "onlar da az önce çıktı," dedi ve odasına yöneldi. Araz hemen sevgilisini takip etti ve "sen duşunu al ben bekliyorum," deyip Merter'in yatağına uzandı.

Merter'in bakışları sevgilisine dönerken sırıttı. "sen de katıl bana?"

Araz duyduğu teklif ile şaşkınlıkla baktı Merter'e. ciddi misin? dercesine baktığında omuz silkti Merter. "istemiyor musun yoksa?" dediğinde hemen kafasını salladı Araz. 

"spor seni yeterince yormadı mı?" deyip sırıttığında Merter kahkaha attı. "hiçbir şey beni senin kadar yormuyor," deyip göz kırptığında, Araz'ın kalbi tekledi. Merter ıslanmış tişörtünü üstünden çıkarırken son kez sordu: "gelmeyecek misin duşa?"

Araz kendine gelerek ayağa kalktı ve sırıtarak üstünü çıkardı. sevgilisinin kulağına yaklaşıp, "çok istiyorum," diye fısıldadı.

Merter zafer kazanmış gibi gülümserken altındaki şortunu indirdi ve "güzel," dedi. Araz da onu taklit edercesine altındaki pantolonunu çıkardı ve sadece boxerlarıyla kaldı ikili. 

"sen geç ben geliyorum yavrum," dedi Merter ve dolabından iki bornoz çıkardı. Araz kafasını sallayıp odanın içindeki banyoya ilerledi. kapıyı açıp hemen altındaki kumaştan da kurtardığında içini bir heyecan kaplamıştı.

kalbi ağzında atmaya başlarken duşakabinin içine girdi ve suyu ayarladı. birkaç dakika sonra soğuk suyun yerini ılık su aldığında Merter de banyoya girdi. 

Araz'ın gözleri sevgilisine döndüğünde, Merter otuz iki diş gülerek altındaki boxerı çıkardı. ikilinin gözleri birbirinden ayrılmazken Merter kabini araladı ve Araz'ın yanına geldi. ılık su ikisinin vücudunu ıslatırken Araz bu görüntü ile sertleşmemek için oldukça büyük bir çaba gösteriyordu.

Merter ise Araz'ın arkasında duran şampuana uzanıp eline sıktı bir miktar. saçını köpürtmeye başladığında Araz da ona ayak uydurarak şampuanı eline döktü.

ikili, yavaş yavaş saçlarını yıkarken gözleri birbirlerinden ayrılmıyordu. "keşke Belçika'ya gitmesem," diye konuştu Araz dayanamayarak. Merter tek kaşını kaldırıp indirdi ve "saçmalama Araz, daha iki hafta önce anneni uzun zamandır görmediğini söylüyordun," dedi ve saçını durulamaya başladı. 

Araz omuz silkip, "biliyorum ama seni de bırakmak istemiyorum hiç," dedi. Merter gülümsedi bu sözler üzerine. "elimden geldiğince yanında olacağım zaten," deyip sevgilisinin dudağına bir öpücük bıraktı.

Araz'ın dudakları yukarı doğru kıvrıldığında, "seni seviyorum," diye mırıldandı. Merter de aynı şekilde gülümsedi ve "ben de seni seviyorum," deyip bir öpücük daha bıraktı.

ikilinin de saçı şampuandan arındığında, Araz sevgilisini kendine çekti ve öpücüğü derinleştirdi.

Merter hiç bozmadan sevgilisinin alt dudağını öpmeye başladığında Araz gülümsedi. sakin ve yumuşak öpüşme devam ederken Merter, Araz'ı belinden tutup mermere yasladı ve dilini çıkardı. Araz da hemen dilini çıkardı ve Merter'in ağzına itti. genç oğlanın dilini sevgilisinin damağına sürttüğünde inledi Merter.

ellerini Araz'ın arkasındaki mermere dayayıp sevgilisinin alt dudağını sertçe emdi. bu kez inleyen Araz olurken Merter hafifçe güldü ve hemen yanındaki duş başlığının musluğunu kapattı. artık banyoyu sadece ikilinin öpüşme sesleri doldururken, Araz bir elini Merter'in ensesine sardı.

dakikalar süren derin öpüşme, Merter'in çekilmesi ile son buldu ve nefeslendi her iki oğlan da. "duşta tadın başkaymış," dedi Merter ve göz kırptı sevgilisine. Araz dudaklarını birbirine bastırıp, "sen de daha fenaymışsın," dedi.

Merter kafasını ağır ağır salladı ve sol elini Araz'ın beline doladı. bu kez dudakları genç oğlanın boynuna indiğinde Araz kafasını kaldırdı ve Merter'e yer açtı.

Merter, genç oğlanın ıslak boynunu öpüp küçük ısırıklar bıraktığında Araz anında inledi. artık iyice sertleşmeye başladığında kendini Merter'e bastırdı. hareketi sayesinde Merter de genç oğlanın boynuna doğru inledi "bebeğim," diyerek.

Araz duyduğu hitap ile alt dudağını ısırdı sertçe. "burada yapalım," dedi kısık sesiyle ve Merter'in kafasını boynuna bastırdı. genç oğlan öpücüklerine devam ederken, "yapalım güzelim," dedi ve kendini sevgilisine yasladı.

bu kez ikisi de aynı anda inledi. Merter çevik bir hareketle sevgilisini kucağına aldığında, kapalı olan gözlerini açtı Araz. gülümseyip Merter'in boynuna sardı kollarını ve dudağına uzandı.

ikilinin sert öpücükleri tekrar başladığında sertleşen aletleri de birbirine değmeye başlamıştı. 

"seni burada yiyip bitireceğim, Araz."

Merter'in kendinden geçmiş sesi ile güldü Araz. "hayır, beni burada dakikalarca inlet."

Araz'ın tahrik edici sesi ve sözleriyle Merter daha ne kadar sertleşebileceğini düşündü. artık alt tarafı sızlamaya başladığında sevgilisinin kalçasındaki elini deliğine götürdü.

Araz bunun üzerine gözlerini kapatıp kafasını geriye yasladı ve Merter'in dudaklarından ayrılmış oldu. Merter bu görüntü ile gülümsedi ve genç oğlanın göğsüne ilerledi. sert öpücüklerini sevgilisinin her bir bölgesine bırakırken Araz da ağzı aralık bir şekilde kendini Merter'e bıraktı. 

o inlememek için alt dudağını ısırmaya başladığında, Merter de dilini Araz'ın göğüs ucuna sürttü. 

dili arsızca gezerken birden dudaklarını kapattı göğüslerine. Araz elini Merter'in ensesinden çekti ve saçlarına çıkardı. kızıl tutamları sertçe kavrayıp kafasını kendine yasladığında ağzından küçük bir inleme kaçtı. 

"Merter..."

Merter duyduğu inleme ile işaret parmağını Araz'ın deliğine itti. bu kez genç oğlan daha şiddetli bir şekilde inlediğinde, "şşşh," dedi Merter.

genç oğlan tek parmağını yavaş yavaş itip geri çekerken bir yandan da sevgilisinin göğüs uçlarını ısırıyordu. birkaç saniye bu şekilde devam ederken bu kez orta parmağını da çıkardı ve sevgilisinin içine gönderdi.

Araz bir dakikaya kalmadan içinde hareket eden parmaklara alışırken inlemeleri arttı. "daha fazlası yok mu?" dedi Merter'i kışkırtmak için. ancak Merter bu oyuna bir daha düşmeyip, "fazlasında yürüyemiyorsun, sana ağır geliyor," dedi ve kafasını kaldırdı.

Araz bacaklarını sevgilisinin beline daha sıkı sardı ve "bırak ağır gelsin, ben seni istiyorum," dedi. Merter, sevgilisinin bu tavırlarını hayranlıkla izlerken dudaklarını birbirine bastırdı. "o zaman seni yürütemeyeceğim."

Araz hızla kafasını salladığında Merter üçüncü parmağını göndermekten vazgeçti. diğer parmaklarını da Araz'ın içinden çıkardığında genç oğlan yaşadığı boşluk hissi ile huzursuz hissetti. 

günlük hayatta oldukça tatlı olan Araz, konu sekse gelince bambaşka biri oluyordu ve Merter bundan oldukça memnundu.

Araz dudağını birbirine bastırıp Merter'in kulağına yaklaştı. sevgilisinin kulağına fısıldadığı cümle ile genç oğlan daha da yükseldi.*

Merter aletini Araz'ın deliğine yaslayıp birden kendini ittiğinde Araz yüksek sesle inledi. istediği her ne kadar bu olsa da canı yanmıştı genç oğlanın. Merter ise sırıttı ve "bunu istemiyor muydun?" dedi eğlenen bir ses tonuyla.

Araz gözlerini sıkıca yumup açtı. "istiyordum, hala istiyorum."

Merter sevgilisini mermere iyice yasladı ve içinde sertçe hareket etmeye başladı. bedenleri yeterince ıslak olduğu için rahatlıkla Araz'ın içine girip çıkıyordu.

Merter yavaş hareketlerle devam ederken Araz sevgilisinin saçlarını bir kez daha kavradı ve çekti. "ah!" diye inleyen genç oğlan kısık gözlerle Araz'a baktı. "hızlan," diye açıklama yaptı Araz ve sevgilisinin dudağına uzandı.

Merter bunun üzerine daha hızlı ve sert hareketlerle Araz'ın içine girmeye başladı. git gelleri genç oğlanı tatmin etmeye başladığında, Araz da hırsını alır gibi Merter'in dudağını öpüyordu.

banyoyu dolduran öpüşme ve vuruş sesleri ikiliyi daha da yükseltiyordu.

Araz dilini Merter'in ağzından içeri yolladığında bir elini de kendi aletine doladı. Merter giderek hareketlerini hızlandırdığında Araz da kendini çekmeye başladı.

ikilinin birbirini bulan dilleri ile Merter, "Araz," diyerek inledi. Araz ise gülümseyip sevgilisinin alt dudağını emdi. bir yandan kendini çekerken bir yandan da sevgilisini öpmesi ile iyice doruğa çıktığını hissetti Araz. 

kapalı gözlerini açıp dudaklarını ayırdı ve kafasını mermere yasladı. Merter de gözlerini açtığında sevgilisinin dağılmış ifadesine odaklandı. görüntü onu o kadar yükseltmişti ki Araz'ın içindeki git gelleri oldukça hızlandı.

Araz artık en tepeye ulaştığını fark ederek elinin hızını arttırdı. "Merter!" deyip inlediğinde yalnızca bir dakika sonra sevgilisinin göğsüne doğru boşaldı.

Araz'ın sıcak sıvısına bulanan bedeniyle alt dudağını ısırdı Merter. "yavrum şu güzelliğin beni mahvedecek." 

Araz yorgun bir şekilde güldü. "sen beni çoktan mahvettin," dedi ve Merter'in boynuna yöneldi. genç oğlanın gözleri anında kapanırken gelmek üzere olduğunu fark etti.

Araz, Merter'in hassas noktasının boynu olduğunu biliyordu. her zaman Merter'in sona yaklaştığını düşündüğünde boşalmasına yardımcı olmak için o kısma yöneliyordu.

öpüşmekten şişmiş dudaklarını sevgilisinin ıslak boynunda gezdirdi ve zevkle mırıldandı. Araz dilini çıkarıp yavaş yavaş gezerken Merter gözlerini kapattı ve sevgilisinin ıslak öpücüklerini bekledi. çok değil birkaç saniye sonra Araz, Merter'in boynunu öpüp emmeye başladığında yüksek sesle inledi genç oğlan.

"ah, evet..."

Araz hafifçe gülümseyip işine devam ederken Merter de hızını bozmadan git gel yapıyordu. genç oğlan derin öpücüklerini her yere bırakırken Merter'in kasıldığını hissetti. bunun üzerine dilini sevgilisinin boynuna bastırdı ve dişleri arasına aldı.

Merter, "Araz," diyerek inledi ve sevgilisinin içinden çıkarak boşaldı. genç oğlan dağılmış bir ifadeyle Araz'a baktı. sevgilisinin sırıttığını gördüğünde gülümsedi. "bu görüntüyü çok mu seviyorsun?"

Araz kafasını ağır ağır salladı. "en çok da bunu seviyorum," dediğinde Merter'in gülümsemesi genişledi.

sevgilisini kucağından indirdi ve dudaklarına küçük bir öpücük bıraktı. "mükemmelsin amına koyayım," diye mırıldandığında Araz güldü ve suyu açtı. 

"şimdi bir daha yıkanacağız."

****

bold yildizli yerde araz "becer beni" diyo ama cringe olur mu olmaz mi diye yazmadim dfkjcmsdlmkla 

birkac yazim yanlisi anlatim bozuklugu gibi seyler vardi ama duzeltmem icin bastan okumam gerekiyordu, ysendigim icin duzeltemedim lutfn mazur gorun

ay ayrica sunu da soyliyim ksndwjfnwksk her cifte 1 smut yazdim arkadslr hatta merter&araz ve kaan&pamir'e totalde 2 tane yazmis oldum bu da son smuttu <3 yani baska yok

Continue Reading

You'll Also Like

26.4K 3K 28
İmam'ın oğlundan aşk taktikleri almak isteyen meslek liseli çocuk. 31/03/2024- texting #1 15/04/2024- mesleklisesi #1
Hocam+18 By B.

Short Story

83.9K 864 13
Öğrencisine takıntılı olan bir öğretmen ve hiç bir şeyden haberi olmayan o kız..
yirmi By ilayda

Short Story

670K 50.2K 65
hazar biraz duyarsız, biraz da sinir bozucu birisi boyxboy ve texting
127K 3.9K 55
"0 54*: Mesajlaştığınız kişi bir başkomiser." Aniden Lavin'in hayatına giren başkomiser Timur Akçalı ve Lavin'in hikayesi. Yanlış numaraya mesaj atan...