Frozen heart

By pilvienreunalla

14.1K 308 236

Kaksi kokonaista vuotta ilman rakkautta ja yksi naapurin poika. Poika joka on valmis yrittämään. Poika jonka... More

neiti päivänsäde
Hahmot
mäkkäri keissi
naapurin poika
hämäriä muistikuvia
tempperamenttine tapaus
toine roundi
painajainen
yllätysvisiitti
rakkaudesta ne hevosetki potkii
mitä me ollaa?
luottomyyjä
girl code
hottis respatyttö
spill the tea
känniuinnille
ensimmäinen viilto
kaikki puhelut vastaajaan
vesilasi ja pilleripurkki
oon pahoillani
mutsi
pelottava ahdistelija
mitä vittua ellen
tekopyhä paska
kissahullu
maailman ihanin
hyvä geenisiä lapsia
teknisiä ongelmia

sinkku kinkku

614 20 44
By pilvienreunalla

Mun synttärit vittu wuhuu. Ja totta kai Benkun. Ihan paskaa jakaa koko päivä toisen ihmisen kaa. Eivaa on oikeesti ihan jee. Saatiin aamupalaa sänkyy ja muuta. Meille laulettiin joka ei oo niin jee ihan kamalaa olla siinä tilanteessa. Miten siinä pitäis olla?

Mut Dankku on jotenki ollu hiljanen. Ei se oikeen ota muhun mitään kontaktii. Dankku ei ees onnitellu mua. Se on vaan tosi omissa oloissa ja elää jossain omassa maailmassa, vaik mä luulin et me puhuttiin se meijän riita jo. Tai emmä tiiä johtuuks tää siitä riidasta vai onks jotain muuta tapahtunu. Pitäis varmaan puhuu sille, jossain vaiheessa. Oikeestaan mahollisimman nopeesti. Itseasiassa nyt tasan nyt.

"Heii synttäri sankari lähetää uimaa" , mun viereen sohvalle hypänny Sebu kysyy. Säikähän sitä vähän olin nii ajatuksissani.

"Joo, mun täytyy vaa hoitaa yks juttu ekan" , sanon ja nousen sohvalta ylös. Joka on muuten aika vaivalloisen vaikeeta.

"Jotain vakavaa?" Sebu kysyy vähän hämmästyneenä.

"Hope so että ei" , sanon enkä jää kuuntelee mitä Sebu vastaa mulle.

Etin koko alakerran läpi mut Dankkuu ei näy missään. Missä vitussa se on. Oikeestaan en nähny ketään muutakaan. Missäköhän vitussa kaikki muutki on. Samassa tajuun et ne on varmaa menny sinne uimaan. Oiskohan Dankkuki siellä? Voi hyvin olla.

Kipitän nopeesti portaat ylös parvelle missä kaikki me tytöt nukutaan. Nukutaan ylhäällä koska pojat ei kuulemma uskalla kävellä yöllä pimeessä portaita alas. Tai näin mulle kerrottiin.

Pengon mun kassista nopeesti bikinit. En jaksa miettii sen enempää mitkä laitan otan vaa ekat mitkä tulee vastaan. Ne on semmoset pinkit. Ihan söpöt. Repäsen jostain kaiteelta vielä jonku pyyhkeen ja suuntaan takas alakertaan.

Siis nää portaat on kyllä aivan järkyttävät. Ihan pystysuorat. Mähän kuolen jos tulee yöllä kusihätä tai jano tai jotain muuta. Kusen sitte vaikka housuun. Minähän en noita yöllä kävele. Piste.

En jaksa laittaa kenkii jalkaan. Mähän meen uimaan ja toi piha on nurmikkoo joten ei satu jalkapohjiin.

Kipitän nurmikon poikki rannalle ja yritän tiirailla oisko Dankku siellä. Eipä näy. Oikeesti mihin vittuun se on menny. Kaikki muut kyllä täällä on mut ei Dankkua.

"Heii El tuu hypätään synttäri hyppy!" Benkku kailottaa ilosesti.

"Mä mitään synttäri hyppyjä ala sun kaa hyppii" , sanon. Huvittava poika toi Benkku muka niin kova äijä ja ehottaa jotain tommosta.

"Kyllä tasan hypätään!"

"Joojoo hypätään hypätään mut mun täytyy eka löytää Dankku. Mis se on?" kysyn.

"Se tais mennä tonne vierasmökkiin", juuri pintaan nousuu Aaron sanoo. Siis näitten henkinen ikä on ehkä kuus oikeesti. Noh niin on kyllä munki heti ku kosken veteen.

En viitti ees koputtaa vierasmökin oveen painelen vaan sisälle. Ja Dankku ilmeisesti säikähtää mua, ainaki se säpsähtää.

"Mitä sä täällä yksin mökötät? Onks kaikki ok, oot hiljanen" kysyn.

"Emmä tiiä ei vaa oo jotenki fiilistä. Mutsi laitto yöl viestii et mummi on viety sairaalaa" Dankku sanoo surkeena. Parkkeeraan sen viereen istumaan ja otan sen käden mun käteen.

"Apua ihan kamalaa. Mikä sillä on?" kysyn.

"Se oli vissii saanu jonku sydänkohtauksen ja nyt sen tila on kai aika huono. Pelottaa vitust et se kuolee. Se on paras mummi ikinä olin siel aina ku mutsi ja faija riiteli. Joskus lapsena vietin siel kaikki mun kesät, koska en tienny paremmasta", Dankku sanoo ja kuulostaa ihan siltä et se ois alkamassa itkee. Mun sydän oikeesti sulaa. Kaappaan Dankun pään mun syliin ja silittelen sen hiuksia.

"Älä vielä mieti tommosta sun mummi ei oo kuollu. Se on varmasti tehty teräksestä ja selvii. Sitä paitsi ei se voi kuolla vielä ku et oo esitelly mua sille. Mun on aivan pakko nähä sun mahtava mummi", sanon yrittäen lohduttaa.

Dankku naurahtaa. "Se nainen on kyllä tehty teräkseksestä" Dankku pitää tauon. "Ja sun on kyllä pakko nähä se. Se varmaan rakastuu suhun."

"Noniimpä eli sulla ei oo mitään aihetta suruun", sanon ja annan suukon Dankun hiusten sekaan.
"Nyt me mennään ulos ja uimaan tai mä meen uimaan koska oot tyhmä ja mursit sun käden joten sä saat kattoo kun mä uin" sanon päättäväisesti ja ponkasen ylös.

Dankku ei kuitenkaan nouse mun perässä. Käännyn ympäri ja katon Dankkua.

"Tuutsä?" kysyn.

"Joojoo anna käsi", Dankku sanoo ja ojentaa kätensä että voin vetää sen ylös tuolta. Kumpikaan ei irrota otetta vaikka Dankku on jo ylhäällä.

Oon jo menossa ovesta ulos, kunnes Dankku kääntää mut ympäri ja iskee sen huulet mun huulille.
"Hyvää syntymäpäivää rakas"

Mun jalat on vetelät. Ihana. Sulan.

"Kiitos" henkäsen vasten sen huulia.

"Saat lahjan sit kotona" Dankku hymyilee.
Hymyilen sille.

Oon jo avaamassa suuta, kun Dankku laittaa käden mun suulle.

"Ei vasta väitteitä mä annan sulle lahjan. Piste" Dankku sanoo päättäväisesti. Pyöräytän vaan silmiä.

***

"Noniin tulihan ne rakastavaiset sieltä vihdoin" Allu huuta makoillessaan jätti flamigon päällä.

Vilautan Allulle keskarin, vaikka kyllähän hän puhuu ihan totta.

"Nyt Elle se synttäri hyppy" Benkku huutaa laiturin päästä.

"Joo joo venaa nyt" sanon ja irrotan käteni Dankun omasta. Heitän mun pyyhkeen laiturin penkille ja astelen Benkun viereen.

"Kaikki ok?" hän kysyy hiljaisella äänen sävyllä, viitaten muhun ja Dankkuun. Katon Dankkua joka hymyilee mulle maailman suloisinta hymyä. Mua alkaa väkisinki hymyilyttää.

"Joo on meillä" vastaan hymy huulilla.

"Hyvä"

"Nyt se hyppy" sanon.

"Noniin pikkusisko pistä parasta" Benkku sanoo.

"Alright" vastaan ja tartun Benkun kädestä.

"Aaron lähtölaskenta" Benkku käskee.

"ÄN. YY. TEE. NYT. " Aaron karjuu.

Hypätään Benkun kaa käsikädessä veteen ja tehään molemmat jotkut idioottimaiset hypyt. Veteen päästyäni yritän irrottaa mun käden Benkun kädestä mut se ei päästä irti. Enkä pääse ylös vedestä koska Benkkukaan ei nouse ja en saa sitä raahattua ylös. Haluuks toi oikeesti tappaa mut? Tunnen ku mun happi alkaa loppuu mut samalla sekunnilla se kiskasee meijät molemmat ylös.

Riuhtasen mun käden samantien irti ton hullun kädestä. "Vitun hullu yritäks sä tappaa mut?" kysyn yskien.

"Sisko rakas et sä mihinkää kuollu" Benkku virnuilee tietäväisesti.

"Vittu ohhoh enpäs huomannukkaa" sanon kiukkuisesti. Lähen räpiköimää flamingon päällä makoilevaa Allua. Yritän kavuta Allun viereen joka ei ookkaan niin helppoo mitä mä luulin. Allu saa hirveän naurukohtauksen katsoessaan räpiköintiäni. Yhdyn nauruun mukaan joka vie mun kaikki voimat ja luiskahdan aina vaan uudestaan ja uudestaan takas veteen.

"Älä kaada tätä perkele" Allu kihertää naurunsa seasta.

"Enen. Anna käsi" sanon ja ojennan käteni kohti Allua joka tarttuu käteeni ja alkaa kiskoo mua flamingon päälle. Juuri kun oon sen päällä Allu luiskahtaa veteen. Purskahdan nauruun. Allu räpiköi pintaan ja kattoo mua murhaavasti.

"Hups vaan"

"Ai hups vaan" Allu sanoo ja kaataa koko uimalelun. Putoan veteen.

"Siinä sulle hups vaan" Allu nauraa tullessani pintaan. Ja siitä lähteekin kunnon sota nimittäin vesisota. Eka se on vaan mun ja Allun välinen mut sit siihen liittyy Sebu ja Aaron. Sit yhtäkkii Benkku ja Elkkuki on liittyny mukaan. Sit liittyy Ellu ja Elis. Ja yhtäkkii roiskutetaan kaikki toisiemme päälle vettä kilpaa. Paitsi tietysti Dankku joka kannustaa kaikkia vuorotellen laiturilta. Totta kai mä sain eniten kannustus huutoja.

***

Saan tarpeekseni vesisodasta ja kipuan laiturille, Dankun seuraks. Ilma tuntuu jotenki ihan sika kylmältä verrattuna veteen. Joten mä tärisen.
Dankku varmaa huomaa sen, koska se avaa mun pyyhkeen ja kietoo mut sen sisälle. Istun sen syliin, koska siinä on paaaljon lämpösempi ku yksin tossa penkillä.

"Vittu sä täriset" Dankku toteaa ja kietoo sen kädet mun ympärille. Ne tuntuu niin turvalliselle et unohdan kaiken muun ympäriltä.

"Vedes oli paljon lämpösempi" totean painaessani pääni vasten Dankun rintakehää.

"Mä voin lämmittää sua" Hymyilyttää. Toi on niiin sulonen.

"Cmoon älkää täällä viittikö alkaa söpöilee tulee ihan vitun sinkku kinkku olo" Benkku märisee.

"Nii no jotkut saa muutaki ku omaa kättänsä" Dankku virnuilee ja saa Benkun näyttämään loukkaantuneelta. Naurahdan.

"Toi oli ihan vitun hyvä heitto" laiturille ilmestyny Aaron sanoo nauraen. "Pistä toho" se jatkaa ja heittää Dankun kaa kopot.

"Hei nyt vittu oikeesti" Benkku kitisee.

"Benkku hei sun täytyy vaa hyväksyy se et toi on totta" Elkku naureskelee vedestä. Elkun heitto saa Aaronin ja Dankun virnuilemaan vielä enemmän

"Haluutteks te kaikki turpaan?" Benkku uhoaa.

"Sori bro oon jo valmiiks invaliidi" Dankku sanoo ja näyttää kipsissä olevaa kättänsä.

"Mut noi vitun hipit ei, tulkaa tänne kattoo kuka on mies" Benkku sanoo ja alkaa roiskimaan vettä poikien päälle.

"Bet " Aaron sanoo hypätessään kunnon pommin veteen.

Ja näin alkaa uus vesisota. Vitun kakarat.

"Noi on ihan vitun mahottomia. Miks Aaron ei voi olla tommonen samanlainen söpöilijä ku sinä?" Allu märisee toivottomana ja istahtaa penkille. Vilkasen vedessä painivia poikia. Benkku pitää Aaronin päätä veden alla samalla kun Elkku roikkuu Benkun kaulassa yrittäessä kaataa tätä maahan. Yhtäkkiä Sebu juoksee jostain kaikkia kolmea poikaa päin jonka takia jokainen kaatuu veteen. Jep toivottomia tapauksia.

"Mä lupaan ettei toikaa istuis tossa jos sen käsi ei ois kipsis" kuiskaan Allulle. En kuitenkaan niin hiljaa ettei Dankku kuulis sitä.

"Hei mä kuulin ton. Vakavia syytöksiä" Dankku sanoo loukkaantuneesti. Joka saa katseeni kohottautumaan Dankun silmiin.

"Väitätkö että oon muka väärässä?" kysyn kulmiani kohotellen.

"Ööö joo daa" Dankku sanoo. Mutten usko häntä sekunntiakaan.

"Just joo enpäs usko" sanon ja pyöräytän silmiäni.

"Hei teillä sentään on jotkut" Ellu märisee. Mistäköhän se ilmesty tohon laiturin nokkaan istumaan.

"Ihan ku sä et sais ketään" Allu sanoo sille.

"No eipä ihan hirveesti oo potentiaalisia vaihtoehtoja ollu" Ellu sanoo heilutellessaan jalkoja vedessä.

"Mä oon ainakin ihan ilonen sinkkuna" Elis sanoo ja istuutuu Allun viereen istumaan. Ilmeisesti poikien rajuks menneet vesileikit sai kaikki karkotettua vedestä. En jotenkaa yhtää ihmettele. "Saan olla ja mennä miten haluun eikä tarvii kestää kakslahkeisii muuten ku vaikka bileissä"

"Väitätkö ettei susta ois yhtään kivaa saada tämmöstä perskärpästä" kysyn ja pörrötän Dankun hiukset ihan sekasin. Se saa Dankun pyöräyttämään silmiään.

"Anteeks nyt vaan Ellen mut siit ei oo nii kauaa aikaa kun sulla oli aikalailla samanlainen ääni kellossa" Allu muistuttaa ja saa multa vihasen mulkasun.

"Jep lainaten suoraan sun sanoja mä en haluu ketään naapurin poikaa se on kuitenki joku kusipää niinku kaikki muutki. En tarvitse poikaystävää" Ellu sanoo ja yrittää matkia mun ääntä. Painan mun pään käsiini. Vittu.

"Mitäh? Onks toi totta? Hakuit mua kusipääks?" Dankku sanoo dramaattisesti.

"Jep yritin tyrkyttää sua tolle just ku muutit mut ei kiinnostanu ei kuulemma yhtään. On tainnu ääni vähän muuttu kellossa. Taisit Dankku viedä meijän Ellen sydämen ihan loppullisesti" Allu sanoo.

Dankku nostaa mun pään mun käsistä ja kääntää sen kattomaan sitä suoraan silmiin. "Miks mä luulin et sä rakastuit muhun heti ensisilmäyksellä?" Se kysyy ja kattoo mua merkittävästi.

"No miks oisin oot kuitenki tommone kusipää" yritän sanoa totisena.

"Bitch" Dankku sanoo ja työntää mut pois sen sylistä. "Mä ku muistin et oli ihan sulaa vahaa ekalla kerralla ku nähtii"

"Noup en ikinä oo ollu mitenkää sulaa vahaa sun seurassa" sanon ja yritän pidätellä nauruani.

"Hirvee akka, miten sä kehtaat?" Dankku sanoo noustessaa ylös. En kerkee reagoimaan siihen mitenkää ku tunnen olevani jo vedessä. Räpiköin pintaan henkeä haukkoen. En osannu varautuu tohon yhtään.

"Ai kuka on hirvee akka?" kysyn ja laitan käteni puuskaan.

"Sä ansaitsit ton" Dankku sanoo ja laittaa itsekkin kädet puuskaan. Hän nostaa myös leukaansa ylös päin yrittäen näyttää jotenki ylimieliseltä.

"Sä et ees haluu tietää mitä kaikkee sä ansaitset" mumisen.

"Aha"

Mulla välähtää keksin iha täydellisen kostosuunnitelman.

"Anna käsi" pyydän Dankkua ja ojennan käteni häntä kohti. Mitään ei kuitenkaa tapahtu.
"Kerran mut tänne heitit nii saat myös nostaa mut ylös. Anna käsi. Vittu" pyydän uudestaan.

Dankku pyöräyttää mulle vaan silmiään.
"Pyydä nätimmin"

"Antaisitko kätes rakkaani ja nostaisit mut ylös täältä?" kysyn niiin nätisti kun osaan.

"Ei vittu tehä ootte ku joku vanha pariskunta" Sebu sanoo. Ohhoh ilmeisesti jotkut on lopettanu vesileikkinsä, koska Elkku ja Sebu seisoo vieritysten laiturilla. Vilkasen taakseni ja huomaan kun Aaron ja Benkku makoilee sulassa sovussa flamingon päällä ja nauraa räkättää jollekkin.

"Haahaa" tokaisen Sebulle ja nostan käteni ilmaan, jotta Dankku vois vihdoin nostaa mut ylös.

Dankku tarttuu mun käteen. Sillon mä tartun sen molempiin käsiin ja kiskasen sen veteen. En voin naurulleni mitään kun se molskahtaa veteen. Dankkua ei tosin naurata kun se nousee pintaan. Mut se silti näyttää jumalaisen hyvältä kun sen hiukset valuu märkinä sen otsalla. Sen tummat ja tuuheet ripset on liimautunu yhteen ja niistä valuu vettä. Sen ruskeet silmät näyttää jotenki tosi eläväisiltä. Sulan.

Sen enempää miettimättä astelen sen luokse ja isken mun huulet sen huulille. Se menee vähän hämilleen mun yllättävästä rakkauden tunnustuksesta. Mut ei sillä mee onneks kauaa ku se vastaa suudelmaan ja nostaa mut sen syliin. Kuulen ku joku vislaa ja kaikki tytöt alkaa kirkumaan.

"Hankkikaa huone!" Aaron huutaa.

Irotan mun huulet Dankun huulilta. Etin katseellani Aaronin ja näytän sille kansainvälisen käsimerkin. Palautan mun katseen Dankun silmiin ja se hymyilee. Ihan aitoa hymyään, koska se hymyilee myös sen silmillä. Isken mun huulet sen huulille uudestaan. Se tunne on niin ihana ku perhoset lepattelee ympäri kehoa. Se tuntuu kutkuttavalta. Jotenki ihan erilaista suudella tässä kaikkien edessä ku kahestaan jossain.

Dankku irrottaa sen huulet mun huulilta vetääkseen happea. Halaan sitä ja kuiskaan sen korvaan:
"Oon aina sulaa vahaa sun seurassa"
Katon Dankkua silmiin ja se hymyilee vielä leveemmin. Se iskee sen huulet mun huulille vielä kerran. Tää suudelma on kaikista paras se on jotenki vaativampi. En saa tästä tunteesta ikinä tarpeeks.

"Oot ihana" Dankku sanoo ja pussaa mua vielä päähän.

"Samoin" Hymyilyttää niin paljon et repeen varmaan kohta liitoksistani.

Tunnen jotain kovaa vasten mun vatsaa. Katon Dankkua merkittävästi. Se saa Dankun vaan naurahtamaan.

"Mun pitää olla tääl vedessä varmaa ikuisuus ku mimmi aiheutti mulle stondiksen" Dankku sanoo niin hiljaa et vaan mä kuulen sen.

"Hups my baad" naurahdan. Ja suutelen Dankkua vielä kerran härnätäkseni.

"Vittuh" Dankku henkäsee vasten mun huulia kun ollaan lopetettu.

"Onks noilla vielä housut jalassa vai paneeks ne tossa?" Aaron järkyttyneesti.

"Näyttäis olevan ainaki Dankulla" Sebu toteaa yläilmoista.

"Ihan vitun epäreilua tommonen söpöily. Aaroonnn miks sä et söpöile mun kaa?" Allu märisee laiturilla.

"En mä semmosia mun pahan pojan ego ropisee kaivoon, jos teen niin" Aaron toteaa kävellessään laituria kohti.

Allu pyöräyttää tälle silmiään. Aaron nousee vedestä ylös laiturille ja vetää Allun käsistä ylös. Ja ihan yhtäkkiä vaan iskee huulensa Allun huulille. Okei wou söpöä.

"Nyt vittu oikeesti mun herkkä mieli ei kestä tämmöstä" Benkku märisee.

"Sun herkkä mieli? Mä en ees haluu tietää mitä sä oot touhuillu kaikkien sun bilesäätöjen kaa" Ellu toteaa naurahtaen. Benkku näyttää Ellulle vaan keskaria.

***

"Miten helvetissä mä saan tän kuivaks. Netissäki luki et uiminen on kielletty" Dankku voivottelee märkää kipsiään.

"No ootko kuullu semmosesta ku hiustenkuivaaja?" kysyn makoillessani sängyllä.

"Ai voiko sillä muka tän kuivattaa? Eiks tää voi vaa syyttyy palamaan? Sithän mä palan koko ukko, sitäks sä haluut?" Dankku kysyy ja kattoo mua kulmia kohotellen.

Pyöräytän silmiä. Välillä tuntuu et mä oon se mies tässä suhteessa. "Tyhmä ei se syty palamaan" sanon.

"Mistä vetoo?" Dankku kysyy.

"No ei yhtään mistään" sanon.

"Eli sä et usko itekkään ittees ja tää syttyy palamaan"

"No eikä syty" väitän vastaan. "Elissss saadaanko lainata sun hiustenkuivaajaa?" karjun alakertaan.

"Joo antakaa mennä vaan!" se huutaa takasin.

Nappaan Elisen laukusta hiustenkuivaajan ja astelen pistorasian luokse. Painan johdon pistorasiaan.

"Tänne sieltä" käsken.

"Tää on sit sun vika jos tää kipsi syttyy palamaan" Dankku sanoo kattoessaan mua epäluulosesti.

"Turpakiinni ja kuivaa se" käsken.

Dankku laittaa kiltisti kuivaajan päälle ja alkaa kuivaamaan kipsiään.

"Ai vittuku polttaa!" se karjuu.

Painan kuivaajasta nappulan alas, että sen ilma muuttuu kylmäks. "Vieläkö polttaa?" kysyn vaikka tiiän jo vastauksen.

"Ei polta ei" Dankku sanoo.

Nousen lattialta ylös ja lösähdän sängylle katsomaan puhelintani. Alan selaamaan tik tokkia. Aika menee rattosammin kun on jotain tekemistä.

***

Pitkältä tuntuvan ajan jälkeen Dankku laittaa kuivaajan vihdoin pois päältä.

"Huhhuh en syttyny palamaan. Ja tää on nyt kuiva" se sanoo leveä hymy sen kasvoilla.

"Mitäs mä sanoin?" kysyn ja vilkasen Dankkua puhelimen näytön ohitse.

Samalla portaista alkaa kuulua ryminää.

"Onks vaatteet päällä? Uskaltaaks kattoo?" portaitten yläpäähän ilmestyny Benkku kysyy käsi silmillään.

"Joo älä missään nimessä kato. Ollaan ihan alasti" Dankku virnistää.

"Hahhaa" Benkku naurahtaa kuivasti. "En haluu saada elinikäsiä traumoja siitä että nään sun millikiiturin"

"HEI! Varo sanojas nuorimies" Dankku älähtää.
"Kysy vaikka sun siskoltas ettei se todellakaan oo pieni. Vai haluuks ite nähä?"

"Vittu ihan oikeesti" Hautaan mun pään tyynyihin. Hävettää. "Turpakiinni apina" sanon häpeissäni ja heitän tyynyn Dankkua kohti.

"Olin vaan tulossa sanomaan että aletaan juhlii meijän synttäreitä, että tuutteko kans?" Benkku jatkaa.

"Tullaan" Dankku vastaa molempien puolesta.

Benkku lähtee takas alakertaan vastaamatta mitään. Tai en mä tiiä jos se näytti peukkua tai jotain. Koska mun pää on edelleen haudattuna tyynyihin.

"Mennäänkö?" Dankku kysyy ja yrittää kääntää mua sängyllä selälleen. Teen kuitenkin kaikkeni ettei hän onnistu siinä. "Cmoon etkai sä suuttunu tosta. Sitä paitsi sä tiiät itekki et olin oikeessa" Dankku sanoo. Kuulen hänen äänessään selvän ylpeyden.

"Joo ehkä olitkin mut ei sun nyt herranjumala tarvii mennä mun veljelle siitä huutelemaan" mutisen tyynyjä vasten. Tiedän et Dankku virnuilee vaikken sitä nääkkään.

"Elleeenn, olisit niin kiltti ja tulisit" Dankku anelee suloisella äänellään. "Noi on ihan tylsiä en haluu ryypätä niitten kaa"

Nostan pääni tyynyjen seasta ja käänyn Dankkua kohti. En sano mitään. Nousen ylös ja kävelen portaisiin.

"Noniiin toinen synttärisankari ootkos valmis juhlimaan" Allu hihkuu saapuessani alakertaan.

"Todellakin" hihkun. Nappaan pöydältä tölkin käteeni ja avaan sen. Dankkuki saapuu alakertaan ja ottaa myös tölkin sen käteen ja lösähtää sohvalle.

"Hei kaksoset rakkaat kato mitä me ostettiin teille" Ellu intoilee ja esittelee kahta pantaa joissa lukee birthday quuen.

"Ihan vitun mageet" Benkku toteaa ja nappa pannat Ellun kädestä. Benkku iskee omansa päähän ja kävelee mun luokse. Se iskee mullekki sen pannan päähän.

"Aletaan juhlii synttäri kuningattaret" Sebu naurahtaa ja kohottaa tölkkinsä ilmaan.

***

Istun sohvalle Dankun viereen pitäen kuitenkin sopivan turvavälin. Toimintani saa Dankun hymähtämään.

"Tule tänne sieltä nyt" se sanoo ja kiskasee mut sen kylkeen kiinni. En ees yritä rimpuilla pois koska en mä oikeesti oo yhtään vihanen tolle. Pujotan mun sormet sen sormien sekaan.

"Onks sul ollu kiva synttäri päivä?" Dankku kysyy ja laskee päänsä nojaamaan mun päätä vasten.

"On ihan mieletön. Paras pitkään aikaan. Suurin kiitos siitä kuulu kuitenkin sulle" sanon ja puristan Dankun kättä kovempaa.

Dankku painaa pusun mun hiusten sekaan ja se saa mut hymyilee. Kaiken kuitenki keskeyttää mun puhelimen värähdys. Kaivan sen mun taskusta ja katon keltä tuli viesti.

mutsi
Hyvää syntymäpäivää kulta❤️ Laitoin sinun tilillesi lahjan.
Fiona ja Jukka toivottelee kanssa hyviä synttäreitä

Vittu toi ei ees ois ollu niin paha jos tota vikaa viestiä ei ois ollu.

me
kiitoskiitos

Vastaan vaan ja laitan puhelimen takas taskuun. Dankku ei sano mitään vaikka varmasti näki ton keskustelun. Se vaan alkaa silittelee mun kättä lohduttavasti. Mun puhelin värähtää uudestaan ja kenenpä muunkaan takia kun Jannen. Se osaa kyllä valita parhaat hetket. Avaan chatin.

Janne
| Huomasin vast nyt et sul on synttärit
| Joten hyvää synttärii Ellenn💞💞

"Vittu on tolla jätkällä pokkaa" totean Dankulle koska hän ei saa saada väärää kuvaa mun ja Jannen väleistä. Koska me ei olla puhuttu sen kamalan illan jälkeen mitään. Vastaan Jannelle kuitenkin kiitokset, koska en viitti olla ilkee. Laitan puhelimen takas taskuun.

"Ootteks te viel kaverei?" Dankku kysyy jotenki epävarmasti. Nostan itteni istumaa ja katon Dankkua ihmeissäni.

"No ei olla en oo puhunu sille sen hirveen illan jälkee" sanon ja katon suoraan Dankun silmiin. Se kääntää sen katseen jotenki vaikeen näkösenä pois.

"Hei" sanon ja meen Dankun syliin istumaan hajareisin. "Ei mietitä sitä nyt. Janne ei oikeesti oo mulle mitään ja se pusu ei merkannu mulle oikeesti mitään" sanon ja hiljennän ääntäni loppua kohden. Dankku hymyilee mulle mut kuitenki jotenki vaikeesti. Vittu.

En keksi mitään parempaakaa ideaa todistaa sille et oon tosissani ku et suutelen sitä. "Tää merkkaa mulle enemmän ku mikään" sanon sen huulia vasten. Nyt Dankku alkaa hymyillä ja pussaa mua uudestaan.

"Hei rakastavaiset nyt paneskelu sikseen ja kakkua syömään" Elkku huutaa olkkarin ovelta.

"Tuu" sanon ja kiskasen Dankun ylös sohvalta.

Saavutaan keittiöön käsi kädessä.

"Elleenn ihanaaaa" Allu kiljuu ja juoksee mun kaulaan kiinni. Horjahdan taaksepäin ja mun ote Dankun kädestä irtoo.

"Wou jollekki on alkoholi maistunu" naurahdan.

"Aijaa Allu on kännissä ku käki" Aaron mutisee suu täynnä kakkua.

"Mitäs mitäs mistäs sä niin päättelet?" Allu kysyy ja irrottautuu halauksestamme.

"No öö totuus" Aaron sanoo kun se olis itsestään selvyys. Sitä se kylläkin vaan on.

"Poika poika nyt suuta pienemmälle" Allu sanoo laittaessaan kädet puuskaan.

"Tuuppas tänne sieltä känniapina" Aaron sanoo ja taputtaa polveansa.

Allu kiltisti tottelee ja huoppuu Aaronin syliin.

"Tästä synde sankarille vähän kakkua" Elis sanoo ja iskee lautasen mun käteen.

"Missä välissä te tän kerkesitte leipoo?" kysyn ihmeissäni.

"Mä tossa aamu kuuden aikaan pyöräytin" Benkku sanoo ylpeänä. Katson häntä silmät sirissä.

"Paskat sua ei saa ylös vaikka kello ois 12" sanon.

"Paraskin puhuja"

"Ei sitä kukaan leiponu ku kaupasta ostettiin" Ellu puuttuu peliin.

"Sitä mäkin" sanon.

Istun pöytään Dankun viereen joka on huomaamattani istunut siihen. Silläkin on kakku lautanen naamansa jota se kahmii suuhunsa hirveellä kiirellä.

"Hei nyt otetaan kyllä shotteja!" Allu kiljaisee.

"Kyllä vitussa otetaan!" komppaan innoissani.

Allu nousee Aaronin sylistä ja ampasee jääkaapille. Hän kaivaa sieltä viinapullon. Kaapista hän kaivaa shottilaseja. Sitte se kaataa viinat laseihin.

"Noniin täältä hakemaan ken tahtoo" se hihkasee. Nousen ensimmäisenä ylös. Samoin Aaron Elkku ja Benkku.

"Pohjanmaan kautta" Benkku sanoo.

Kippistetään shotit, kopsautetaan pöytään ja suuhun. Viina polttaa kurkkua kun nielasen sen mut pidän mun naaman silti peruslukemilla.

"Dankkuu mikset sä ota?" kysyn ihmeissäni.

"En lähe läträä vahvoil" se vastaa.

"Aha"

"Toiset shotiittt" Allu tokaisee innoissaan.

"Todellakin" sanon. Tästä alkaa synttärit.

***

Istutaan kaikki keittiön pyödän ääressä ja ryypätään. Alkoholi virtaa jo aivan mukavasti mun veressä.

"Nyt pelataan kyllä pullon pyöritystä!" Elis sopertaa. Sekin näköjään jo aika kivan kännissä.

"Todellakin!" hihkun innoissani.

"Okei mä pyöräytän ekana" Allu sanoo ja asettaa jostain rempimänsä pullon pöydälle vaakatasoon.

Pullo pyörii ja osuu Benkkuun.

Allu miettii hetkeen kunnes sillä välähtää lamppu sen päässä.

"Okei okei tää on hyvä!" Allu innostuu.
"Jos sun pitäis valita nii olisitko runkkaamatta koko loppu elämäs vai et sun pitäis vetää käteen viis kertaa päivässä?"

Benkun ei tarvii ees miettiä ku se jo vastaa
"Ihan vitun helppo runkkaisin viis kertaa päivässä tietty"

"Tietysti et pystyis olee ees päivaa vetämättä käteen" Aaron sanoo ja saa lyönnin takaraivoonsa.

"Nonii Benkku pyöritä pulloa" sanon malttamattomana.

Benkku pyöräyttää pulloo ja se osuu Aaroniin.

"Okei velipoika täältä tulee" Benkku sanoo.
"Lähettäisiks mielummin munakuvas sun äitille vai mummolles?"

"No vittu äitille varmaan" Aaron vastaa.

Aaronin vuoro pyörittää. Tällä kertaa se osuu muhun.

"Oon ihan sysipaska keksii mitään nii pussaa vaikka tän huoneen kuuminta jätkää" Aaron sanoo. Eikä mun tarvii miettii sekunttiakaa ketä pussaan. Nousen tuoliltani ja astelen Dankun eteen. Meen sen syliin istumaan hajareisin. Isken mun huulet sen huulille aika tavalla. Promillet mun veressä saa mun kaikki estot lähtemää joten suudelma on sen mukainen. Dankku on onneks ihan täysillä mukana ja suutelee mua antaumukselle. Se laskee sen kädet mun perseen päälle ja ujuttaa sen kielen mun suuhun.

"Ihan vitun mahtavaa!" kuulen Elisen hihkuvan. En kuitenkaan lopeta Dankun suutelua.

Kohotan mun kädet sen hiuksiin ja annan meijän kielien tanssia yhessä.

"Noniin kiitos riittää eiköhän jatketa" Benkku sanoo.

Irottaudun Dankun huulilta ja tunnen taas sen saman paineen allani. Tirskahdan ja pussaan Dankkua vielä nopeesti.

"Ahh kännipusu my favorite" Dankku henkäsee virnuillen. Jään sen syliin istuskelemaan kun jatketaan peliä.

"Ellen sun vuoro pyörittää" Sebu sanoo.

Otan pullon pöydältä ja pyöräytän. Se osuu Dankkuun. Hymyilen salaperäsesti.

"Okeii ööö seksi aamulla vai illalla?" kysyn. Ihan vaan mielenkiinnosta.

"Illalla tietty. Aamulla ei aivot toimi tarpeeks hyvin" Dankku virnuilee. Hah sehän nähään.

Dankun vuoro pyörittää ja se osuu Elluun.

"Ookei meijän aina niiin kiltti Ellu" Dankku sanoo pohtivasti. "Haluisiks olla mielummin 10 vuotta vanhemman miehen kaa vai 10 nuoremman?" Dankku kysyy. Eihän toi ees ollu paha.

"10 vuotta vanhemman kaa tietenki" Ellu vastaa sen enempää miettimättä.

"Uuuu Ellu tykkää dilfeistä" Benkku hihkuu humalaisena.

"Sovitaan sit vaikka niin" Ellu naurahtaa.

"Okei toi oli niin lame että saat tehtävänki" Elis toteaa. "Vedä yks kossu shotti" Elis sanoo ja ojentaa shottilasin Ellulle.

"Mikä peli tää nyt on?" Ellu kysyy ihmeissään.

"Pullonpyöritys" Elis vastaa. Hän tyrkyttää shottilasia Ellulle joka ottaa sen vastaan ja kiskasee alas. Ellun naama vääntyy kun viimestä päivää. Kaikki alkaa taputtaa innoissan.

"Meijän mimmi!" Allu hihkaisee.

"Hyi että miten pystytte juoda tota paskaa?" Ellu sanoo naama mutrulla. Hän kiskasee lasin vettä kitusiinsa.

"Siihen tottuu rakas enkelimme" totean.

***

Ollaan Dankun kaa kahestaan ulkona. Istutaan laiturilla. Molemmat on aika kännissä.

"Kato mikä tähtitaivas" Dankku sanoo sen pään roikkuessa takakenossa.

Vilkasen taivaalle. Ihan vitun upee. En kyllä hirveen hyvin nää koska mun silmät heittää ku mitkäki.

"Wau ihan vitun upee" sanon.

Molemmat on hetken hiljaa. Kunnes mulla välähtää.

"Mennään uimaan!" hihkasen innoissani. Oon jo nousemassa ylös kunnes Dankku tarttuu mun kädestä ja estää mun aikeet.

"Eikä mennä me ollaan ihan vitun liian kännissä. Varsinki sä" Dankku sanoo huolehtivaisesti.

"Mitä sitten mentiinhän me Kreikassaki" sanon ja laitan kädet puuskaan.

"Nii mut olin sillon enemmän kännissä. Nyt en oo ja et tasan ole menossa uimaan" Dankku sanoo topakasti.

"Kyllä tasan olen menossa uimaan" sanon vähintäänkin yhtä topakasti.

"No et tasan ole menossa" se vänkää.

Nousen äkkiä ylös tai no niin äkkiä kun tässä humala tilassa ees voi. Kuitenkin niin nopeesti et Dankku ei kerkee reagoimaa siihen mitenkää. Hoipun laiturilla vaikka seison paikoillani. Dankku nousee myös ylös ja kattoo mua tiukasti silmiin.

"Menenpäs etpäs voi estää" sanon.

"Ai en voi estää?" Dankku kysyy huvittuneesti.

"Nii et voi"

"Jos neiti ei oo sattunu huomaamaa nii oon sua aika paljon pidempi ja isompi muutenkin" Dankku toteaa.

"Aha meen silti uimaan" sanon päättäväisesti. Lähden kävelemään laiturilta pois kohti rantaa. Mun aikeet kuitenki estetään, koska Dankku kaappaa mut sen syliin ja lähtee kantaa mua pois rannasta.

"Vitun paskapää päästä mut alas!" huudan ja yritän rimpuilla alas. Joka ei kuitenkaan tuota mitään tulosta.

"Enpäs päästä" Dankku sanoo.

Yhtäkkiä tunnen penkin mun alla. Ollaan saunamökin terassilla. Dankku istuu mun viereen ja pitää mua vielä kädestä kiinni. Ihan ku se pelkäis et karkaan.

"Dankkuu kilttii miks et voi päästää mua uimaan" anelen ja yritän olla niin söpö kun osaan. Dankku kattoo mua päätä pudistellen.

"En haluu pelastaa sua tuolta" se vastaa.

"Eihän sun tarttis pelastaa ku mä osaan uida"

"Nii mut oot vitun kännissä. En vitussa haluu et hukut tonne" Dankku sanoo.

"Miks et muka?" kysyn tyhmänä.

Dankku myös vilkasee mua ku oisin ihan vitun tyhmä. "No ööö oisko vaikka siks koska oot ihan liian tärkee menetettäväks" se sanoo. Okei söpöä.

"Äähh oot ihan liian sulonen" ähkäisen.

"Ai nyt mä oon sulonen äskön mä olin vitun paskapää" Dankku sanoo mun äskösiä sanoja lainaten.

Pyöräytän silmiä vaikka Dankku ei sitä nääkkään.
Nousen omalta tuoliltani ja istun Dankun syliin taas.

"Äläpäs mökötä mulle" sanon ja suutelen Dankkua. Joka vastaa siihen melkeen heti. Mulla ei oo ikinä ollu tommosta ihmistä kuka välittää tollasella tavalla. Antton ois varmaan päästäny mut ilomielin uimaan. Hyi vittu oksettaa ajatella sitä ihmistä.

Irrottaudun suudelmasta. "Anteeks" mutisen Dankun huulia vasten

"Saat"

"Oot aika ihana"

"Säkin"

Hymyilyttää.

4313 words

Hupsss taas lipsahti aika pitkä aika viime luvusta. Enkä ees tiiä miks en oo kirjottanu. Ollu aika hektinen kesä. Mut tässä uus luku hope so että tykkäätte.

A<3

Continue Reading

You'll Also Like

22.6K 1.3K 57
"Todista mulle et mä haluun jäädä tänne." • Lumi elää ihan yhtä tavallista -mutta ehkä asteen tylsempää elämää- kuin muutkin, kunnes hänet eräänä päi...
203 61 9
Tarina kertoo kiusatusta, herkästä, epävarmasta ja unelmiaan jahtaavasta tytöstä, jonka kotiolot olivat kamalimmat, mitä pystyi edes kuvitella. Äiti...
157K 8.5K 32
Mitä sitten, vaikka hän tuleekin uniini joka yö yhtä säkenöivän kauniina kuin ensimmäinen auringonvalon pilkahdus rankkasateen jälkeen. Mitä sitten...
3.4K 173 27
"Älä käsitä väärin, ensiks mä rakastan sadetta, en sua, ja toiseks, mun sydän lyö kovaa vaan koska mä juoksin just." "Vielä kolmanneks, sä valehtelet...