My Loving Maffia King

By bk281100

15.7K 495 1

TERUG ONLINE - PLEASE, FOR THE LOVE OF ALL THAT IS GOOD, LET IT STAY THAT WAY. Thank you. Alexa heeft geen m... More

Mededeling!! NIET OVERSLAAN!
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6 - TRIGGER HOOFDSTUK
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
Hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 67
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Hoofdstuk 73
Hoofdstuk 74
Hoofdstuk 75
Hoofdstuk 76
Hoofdstuk 77
Hoofdstuk 78
Hoofdstuk 79
Hoofdstuk 80
Hoofdstuk 81
Hoofdstuk 82
Hoofdstuk 83
Hoofdstuk 84
Hoofdstuk 85
Hoofdstuk 86
Hoofdstuk 87
Hoofdstuk 88
Hoofdstuk 89
Hoofdstuk 90
Hoofdstuk 91
Epiloog

Hoofdstuk 52

187 5 0
By bk281100

Ik werd wakker van de storm die buiten raasde. Ik slaakte een gilletje en dook in elkaar toen het keihard begon te donderen. Ik haalde beverig adem en had de dekens helemaal over me heen getrokken. Toen er nog een klap te horen was drukte ik me dicht tegen Jay aan.

Ik ben mijn hele leven al bang geweest voor donder. Als het vroeger donderde kwamen de jongens en Faye altijd bij me in bed liggen. Zij waren er niet bang voor en ik voelde me meer beschermd tussen hun in. Er klonk nog een harde klap gevolgd door een flits die de hele kamer verlichte ondanks dat de gordijnen waren gesloten. Ik klemde me helemaal vast tegen Jay aan en voelde de tranen over mijn wangen lopen.

Op een gegeven moment wreef er iemand over mijn zij. Ik opende mijn ogen die ik stokstijf dicht had geknepen en keek voorzichtig op. Jay keek me met een kleine glimlach aan en trok me dicht tegen hem aan en sloeg zijn armen beschermend om me heen. 'Hey er is niets om bang voor te zijn Angel. Het komt allemaal goed.' ik ging er weer wat meer ontspannen bijliggen maar dook meteen weer in een door een gigantisch harde klap. 'Jay.' Zei ik huilend. 'Shh Angel er kan je niets gebeuren. Ik ben bij je.' ik knikte traag.

'Papa!' hoorde ik nu ook een huilende Blake roepen. 'Ik ben zo terug Angel. Ik ga die kleine even halen en dan kom ik meteen weer hier heen goed?' ik knikte licht en liet hem uit mijn grip. Jay gaf me een kus op mijn voorhoofd en snelde de kamer uit. Ik pakte mijn kussen erbij en drukte hem helemaal fijn toen er nog een klap was. Ik haalde schokkerig adem en huilde omdat ik het zo verschrikkelijk eng vond.

Jay kwam de kamer weer in met een huilende Blake en zette hem bij mij op bed. Hij kroop meteen dicht tegen me aan. Jay stapte ook weer in bed en ging weer liggen. Hij trok ons alle twee dicht tegen hem aan. 'Shh der is niets om bang voor te zijn luister maar. Het is hier op zijn minst tien kilometer hier vandaan. Ik telde met hem mee en kwam ook tot de conclusie dat het niet hier in de buurt was. Ik probeerde mijn ademhaling weer op pijl te krijgen en drukte me stevig tegen Jay aan. Blake lag op Jay's buik. Hij had zijn duim in zijn mond en zijn wortel stevig vast. Ook zag ik wat opgedroogde banen van zijn traantjes op zijn wangetjes. Hij had zijn ogen gesloten en haalde regelmatig adem.

'Hij slaapt alweer.' Zei Jay lachend. Hij trok de dekens goed over ons heen en drukte een kus op mijn kruin. Ik deed mijn ogen weer dicht en viel niet veel later ondanks dat het buiten nog onweerde weer in slaap in de beschermende armen van Jay.

Ik opende voorzichtig mijn ogen, ging recht op in bed zitten en rekte me uit. Ik keek op de klok en zag dat het negen uur was. Oké dat is een mooie tijd. Moet over een uurtje Lisa ophalen. Ik sloeg de dekens van me af en liep de kast in. 'Wat is handig om nu aan te trekken?' hm. Ik keek mijn kast goed rond en koos uiteindelijk om gewoon voor een donkergrijze joggingbroek mijn zwarte bh en mijn what ever sprinkles your donut shirt, waar ik een knoop in legde zodat een deel van mijn buik te zien is, te gaan.

Ik trok alles aan, pakte mijn zwarte Adidas en trok ook die aan. Ik liep de kamer weer in en pakte mijn lerentas en liep ook de kast opnieuw in. Ik pakte mijn donkergrijze halter topje en licht blauwe kanten korte broek en stop die in de tas. Oké nu nog mijn zwarte yoga broek en sportbeha en ben klaar. Ik keek naar mijn sieraden bakje en besloot om dat vandaag maar niet te doen. Ook doe ik mijn navelpiercing niet in want dat is niet handig met het dansen.

Ik liep met mijn tas de kast weer uit en ga voor mijn kaptafel zitten en deed mijn make-up. Ik deed mijn haar in een slordige hoge staart en draai een pluk haar om het elastiekje heen. Ik keek op de klok en zag dat het tien voor half is.

Ik loop de keuken in en opende de koelkast. Ik pakte een bakje fruit en at die leeg. Waar zijn de jongens eigenlijk? Ik heb geen idee. Ik zal even kijken. Ik liep de gang in naar de achterdeur en keek naar buiten. 'Aah daar zijn ze.' Blake zit in de schommelband en Jay duwt hem. Ik open de deur en zwaai naar ze. Ze zwaaiden alle twee terug en ik liep naar ze toe.

'Blake ga je zo mee met mij naar de dansschool of blijf je hier met papa?' 'Ikke blijf hier want papa zei dat hij de tlampoline gaat maken.' 'Je kunt ook gewoon met mama mee hoor. Ik red me hier wel en je kunt ook niet veel helpen met de trampoline.' 'Oké ikke dan mee!' riep hij nu. Ik grinnikte. 'Dan ga ik ook even voor jou spullen pakken en roep ik je als we gaan oké?' hij knikte. Ik gaf hem een aai over zijn bol en liep weer naar binnen. Ik ging meteen naar boven waar ik een joggingbroek en zwart t-shirt uit zijn kast pakte en die mee nam naar beneden en in mijn tas stopte.

Ik dronk nog wat en zat even op youtube tot het kwart voor was en ik naar Blake riep dat ik wou gaan. Jay tilde hem uit de schommel en hij rende meteen naar me toe. 'Zo lekker buiten gespeeld schat?' hij knikte. 'Mooi zo. Nou laten we dan maar gaan he?' hij knikte. Ik trok mijn jas aan en pakte mijn tas van de keukentafel. Ik gaf Jay nog een zoen en liep toen met Blake naar de garage waar ik hem in mijn auto zette en weg reed.

'Klaar voor meiden?' vroeg Eli die aan het warming-uppen was. Ik knikte en begon ook mijn spieren warm te maken. 'Oké welke gaan we als eerst filmen?' vroeg Juan die zijn camera instelde. 'Die van ons samen?' vroeg Eli. Ik keek Lisa vragend aan en ze knikte. 'Ik kijk eerst wel even.' Ik knikte. 'Hoeveel wil je er eigenlijk gefilmd hebben?' vroeg Juan nu. 'Uhm sowieso die van ons twee samen. Dan heb ik nog een solo.' 'En ik heb ook nog een solo. En als we Lisa zo ver krijgen vandaag kunnen we ook de dans met ons tweeën filmen.' Zei ik. Juan knikte. 'Nou een ding is zeker. Ik verveel me in ieder geval niet.' we moesten allemaal lachen.

'Oké ben je goed warm Lexie?' ik knikte en nam net als Eli mijn positie tegen de paal aan voor onze dans op Let It Go van James Bay. Lisa zette de muziek aan en we begonnen.

'Wow!' riep Blake springend toen we klaar waren. Ik grinnikte. 'Dat was echt heel goed.' zei Lisa. 'Thanks.' Zeiden Eli en ik tegelijk. 'Oké hij staat erop. Volgende dans.' 'Ga jij maar Eli ik moet andere kleren aan voor de mijne.' Hij knikte. 'Ik ga hem eerst nog even oefenen voordat ik hem laat filmen.' Ik knikte en liep de kleedkamer weer in waar ik me uit mijn donkergrijze halter top hees even als mijn licht blauwe broekje. Ik trok mijn zwarte sportbeha en zwarte yoga broek aan en liep de zaal weer in.

'Oké klaar voor het filmen Maan?' Eli knikte en Lisa zette op Juan's teken de goede muziek aan. Het liedje Unsteady van X Ambassadors galmde door de speakers. Ik ging naast Blake op de grond zitten en keek naar mijn broer die over de dansvloer zijn dans danste. Blake stond naast me ook mee te springen en te draaien. Ik hield hem wel tegen zodat hij niet in het gezichtsveld van de camera kwam.

Toen Eli klaar was klapte we allemaal. 'Goed man!' riep ik. 'Ja vind je?' ik knikte. 'Zelf bedacht?' hij knikte. 'Man dat was echt goed.' zei Juan. 'Dank u dank u. nNou Lexie waar ga jij op dansen?' vroeg Eli die naast me kwam zitten en water dronk uit de bidon die hij had meegenomen. 'Op Million Eyes van Loïc Nottet.' Hij knikte. 'Dat wordt nog wat. Nou laat maar zien wat je in huis hebt sis.' Zei Juan. 'Moet eerst even de lampen goed zetten.' ik liep naar de licht bediening en zette alle buitenste lampen uit zodat alleen het midden van de zaal verlicht was.

Ik knikte goed keurend en ging in mijn begin positie staan. Ik gaf Juan een seintje. Hij gaf weer een seintje aan Lisa dat de muziek aan kon. Ze knikte en nog geen paar seconden later galmde het goede liedje door de boxen en begon ik met mijn solo dans.

Toen ik klaar was liep ik naar achter in het donker gedeelte van de zaal en Juan stopte met filmen. Ik liep weer naar de licht bediening en zette alle lampen weer aan. 'Holy shit Lex! Jij kan echt niet normaal goed dansen. Jullie alle twee trouwens.' Zei Lisa die ons verwonderd aankeek. Ik maakte een sierlijke buiging en kreeg de water bidon van Eli aangereikt waar ik gulzig een paar slokken uit nam. Ik gaf hem weer terug.

'Oké zal ik met jou dansen Blake? Dan gaat mama met Lisa aan de gang.' Blake knikte op Eli's verzoek en begon rondjes te draaien waar we om moesten lachen. 'Wil je hem ook filmen?' vroeg ik aan Juan. Hij stak zijn duim op en ging bij de jongens staan. 'Oké klaar voor je dansles Lies?' ze knikte. 'Ik heb al een choreografie voor bereid op het liedje Take Me To Church. Het is dan wel niet een dans op het hele liedje maar genoeg voor een mooie dans.' Lisa knikte. 'Let's get started!' ik grinnikte om haar enthousiasme en liet haar de choreografie zien die ik had bedacht. Toen ik klaar was knikte ze wild. 'Ga ik die leren?' vroeg ze. Ik knikte. 'Klaar voor?' ze knikte wild. 'Oké doe mij maar na.'

'Goed gedaan Lies! Je kent hem al uit je hoofd en we zijn pas een uurtje verder.' zei ik. Ze maakte een buiging. 'Yo Juan! Heb je tijd om te filmen?' hij knikte en kwam met zijn camera aangelopen. Eli kwam met Blake aanlopen en zette op Juan's teken de muziek aan. Lisa een ik gingen in onze start houding staan. Ik gaf Juan het teken die hij weer door gaf aan Eli en de muziek galmde weer door de ruimte. We begonnen onze dans en voor ik het wist was hij alweer klaar.

Juan stopte met filmen en Eli en Blake begonnen te klappen. 'En je bent er zeker van dat je deze dans niet al eens eerder hebt gedaan?' vroeg hij terwijl hij ons beide verdacht aankeek. We moesten lachen en schudde ons hoofd. 'Nou in dat geval. What the hel!' we moesten nog harder lachen. 'Zo hebben we verder nog plannen voor vandaag?' vroeg Juan die zijn camera opborg. 'Nee wij niet.' zei ik. Lisa schudde ook haar hoofd. 'Zullen we dan ergen gaan eten?' ik knikte. 'Ja goed idee.' 'Nou kleedt jullie maar om ik wacht bij de auto's.' ik knikte en Juan liep de zaal uit. 'Kom Blake.' Zei ik en hield mijn hand uit.

Ik pakte mijn jas van het haakje net als die van Blake en keek hoever Lisa was. Ze deed haar jas aan en we liepen met zijn drieën naar buiten waar de jongens op ons stonden te wachtten. Lisa zette Blake in zijn autostoeltje terwijl ik naar de jongens liep.

'Zo. Wat is het plan? Waar willen we wat eten?' 'Bij zo'n weg restaurantje?' ik knikte. 'Ik vind het best. Lies! Is een weg restaurant goed voor jou?' ze stak haar duim op. 'Nou ik rijd jullie wel achteraan.' Ze knikten en stapte in de auto. Ik liep terug naar mijn auto en stapte achter het stuur. Ik startte de motor en reed de jongens achteraan het terrein af.

'Wat wil je eten Blake?' vroeg ik terwijl hij bij me op schoot zat en ik de kaart voor me had liggen.' 'Wat er zijn?' vroeg hij. 'Ze hebben frietjes. En broodjes. Zeg maar wat je wil dan zeg ik of ze het hebben.' hij knikte en dacht goed na. 'Flietjes en kroket?' ik knikte. 'Wil je dat hebben?' hij knikte. 'En wat wil je daarbij drinken?' hij dacht weer goed na. 'Fristi!' Ik knikte dat hebben ze ook. 'Jee!' hij begon te klappen. Waardoor we alle vier moesten lachen.

'Zal ik anders een kinderstoel halen sis? Dat is wat makkelijker.' Ik knikte op Juan's voorstel en hij stond op. 'Waar Twan heen?' vroeg Blake die hem na keek. 'Hij gaat even een stoel voor je halen kleine.' Zei Eli. Blake knikte en ging goed tegen me aanzitten en stopte zijn duim in zijn mond. Lisa wreef hem over zijn bol en keerde zich weer tot de kaart.

'Kom je eruit Lies?' ze schudde haar hoofd. 'Te veel keuzes! Alles is te lekker.' Zei ze met een pruillip. Ik moest lachen. 'Waar zat je aan te denken?' 'Of ik friet moet nemen met een kroket of met kipnuggets.' Ik rolde met mijn ogen. 'Waarom doe je niet gewoon alle twee. Dat zou je anders ook gewoon doen.' zei Eli. Ik grinnikte en knikte. 'Ooh ja zo had ik er niet over na gedacht. Nou het probleem is opgelost hoor.' Ik rolde nogmaals met mijn ogen. 'Kijk eens sis. Een stoel voor de kleine.' Zei Juan die de kinderstoel aan de kop zijn kant zette.

Juan pakte Blake van me over en zette hem in de stoel. 'Zit je lekker kleintje?' Blake knikte wild en stopte zijn duim weer in zijn mond. 'Hij is zo schattig.' Zei Lisa. Ik grinnikte. 'Kan ik jullie bestelling al opnemen?' vroeg een serveerster die wel door kan voor hoer door hoe ze eruitziet. Ik rolde met mijn ogen. 'Ja ik wil graag een broodje hamburger met friet en een cola.' Zei Eli. De serveerster knikte en schreef het op. 'En ik wil hetzelfde en ook met een cola.' Zei Juan. Ze knikte weer. 'Ik wil graag ook een friet met kipnuggets en een kroket. En als drinken een Fanta.' 'En die kleine wil graag een kindermenu met kroket en een fristi en ik wil een broodje warmvlees met friet. Ook met een fristi.'

Ze knikte. 'Anders nog iets?' We schudde allemaal ons hoofd van niet. Ze knikte en liep overdreven heupwiegend weg. Ik keek naar Juan. 'Is dat niet iets voor jou? Volgens mij makkelijk het bed in te krijgen.' zei ik met een grijns. Hij rolde met zijn ogen. 'Zo desperate ben ik nou ook weer niet.' we moesten allemaal lachen.

We hebben net ons eten voorgeschoteld gekregen en Blake zit lekker te smullen. 'Lekker knul?' hij knikte wild en nam nog een frietje. Ik grinnikte en stop er zelf ook een in mijn mond. Precies op dat moment gaat mijn telefoon. Ik rolde met mijn ogen en nam op. 'Ja?' zei ik met eten in mijn mond dus vast onverstaanbaar. 'Ben je nou aan het eten zonder mij? Dat breekt mijn hart Angel.' Hoorde ik Jay zielig zeggen.

'Je gaat me nu toch niet vertellen dat je nog niet gegeten hebt.' Zei ik terwijl ik met mijn ogen rolde. 'Nou eigenlijk hebben Dreef en ik net een pizza achter de kiezen.' 'Ja dat dacht ik al dus waar loop je over te zeuren?' 'Oké oké ik laat het vallen. Voor nu.' Ik rolde nogmaals met mijn ogen. 'Waar ik je eigenlijk voor bel. Uhm mijn neefje Reda uhm. Hij heeft een plek nodig om te wonen de komende tijd. En ja hij staat hier dus straks op de stoep.' 'Oké. Maar kun je dat de volgende keer eerst overleggen?'

'Angel dat is dus het punt. Ik had hier zelf ook geen zeggenschap in. Mijn vader belde me en commandeerde me dat hij dus bij ons in trekt de komende tijd. Heb zelf ook geen idee hoe lang dat zal gaan duren. Maar Reda kennende een hele poos.' Zei hij zuchtend. 'Oké... uhm hoe laat zou hij er zijn?' 'Geen idee. Kan binnen nu en een half uur zijn. En ook ergens midden in de nacht.' Ik wreef met mijn hand over mijn voorhoofd en zuchtte. 'Oké nou uhm. We zien wel. Ik weet niet precies hoe laat we thuis zijn maar je ziet ons wel verschijnen.' 'Is goed Angel.' 'Tot straks.' 'Ja tot straks.' Ik knikte en hing op. Ik stopte mijn telefoon weer weg en keerde me tot Lisa.

'Lies? Ken jij de neef van Jay?' ze zette grote ogen op en keek me aan. 'Je bedoeld Reda?' ik knikte. 'Wat is er met hem?' vroeg ze met samengeknepen ogen. 'Hoe is hij?' ze zuchtte diep en rolde met haar ogen. 'De grootste player die er maar kan zijn. Hij regelt volgens mij de drugs en huurmoorden. Hij werkt recht onder de grote baas. De vader van Jay.' Ik knikte. 'Uhm zoals ik al zei hij is een echt player. Alles wat een kont en borsten heeft valt ie op.' ik trok een vies gezicht en rolde met mijn ogen. 'Lekker dan.' zei ik zuchtend.

'Waarom wil je dit eigenlijk weten?' 'Omdat hij de komende tijd bij ons woont.' Ik gooide mijn hoofd in mijn nek en wreef over mijn slapen. 'Wow. Nou heel veel succes daarmee.' Ik knikte. 'Heb ik denk ik ook wel nodig.' ik keek weer naar Blake en zag dat hij me vragend aankeek. 'Wat is er knul?' 'Jij dat nog eten?' vroeg hij wijzend naar mijn friet. Ik knikte. 'Reken daar maar op.' 'Awh.' 'Wil je dan nog wat?' hij knikte. 'Nou hier. Ik pakte een paar frietjes van mijn bord en legde ze op de zijne. 'Jee!' riep hij en begon weer te eten. Ik keerde me ook weer tot mijn eigen eten en kletste wat met mijn broers en Lies.

We stonden nu op de parkeerplaats en namen afscheid van mijn broers. 'Doei kleine.' Zei Juan die Blake in zijn armen had. 'Doei Twan.' Zei hij terwijl hij hem een knuffel gaf. Ik gaf mijn broers een knuffel en nam Blake weer van Juan over. 'We zien elkaar wel weer!' zei Eli die de auto weer in stapte ik knikte en zwaaide ze uit. 'Zullen we anders shoppen?' vroeg Lisa. 'Ooh ja leuk!' ze knikte en ook wij liepen naar mijn auto. Ik zette Blake weer in zijn stoeltje en stapte toen zelf weer achter het stuur en reed naar de stad.

Continue Reading

You'll Also Like

2.5K 43 9
"Cute" zegt mijn beste vriendin als ze de woonkamer binnen komt lopen en mij en matthy ziet liggen. Fenne is een 17 jarige meisje en beste vrienden m...
849 63 40
Heyy, Dit is mijn eerste verhaal, hopelijk vinden jullie het leuk. Ik ben nog niet heel goed in het schrijven van verhalen of op de spelling letten...
39.1K 521 17
I falled in love with my brothers bestfriend šŸ˜±