A kazetták (seson four)

By Imzsuzsi89

1.1K 1 0

A suliba ahova járnak öngyillkos lesz egy lány egy bizonyos Emma Ebony Jack egyik legjobb barártja a világon... More

A Bevallás (+18)
A legnagyobb titok 
A nagy szakítás
Az igazság
Egy házibulin (+18)
Jax (2 kazetta)
Hármas kazetta A oldala
Négyes (+16)
Az új suli (+16)
Adam sokk (+16)
Jacklny
Martin kazettája
George
Az új diák
Alex (+18)
Henry a rémálom
Az árva
Újra (talákozás a valósággal)
Jack, a vámpírok réme (+18)
A nagy belezúgás (+18)
Újra együtt (Matt és Jack) (+16)
Lando sztoryja
A méreg
Jack elmondja az igazat Landonak (+16)
Bahrain
Jon és az igazság
Máshol
Seholország
A düh (+18)
Az idiális nap (+18)
Az ellenség(+16)
A költözés Jack rémálami
A hasonloság
Amikor beütt a szerelem
A zaklatás után (+16)
A tényleg mutáns
Benji (+18)
Jack múltja (+18)
Jack, a hazatérő
A mély emelékek (+21)
Jack, mint  tiniboszorkány
A bűbáj
A friss boszi
Mart (+18)
Jonny fiú (+16)
Jack, a lázadó (+18)
Queen baba
Baku
A futamok között Pt. I (+18)
Két vereseny között Pt II
Alternatív valóság Örültekel Pt. I
Az igazság pillanta (+16)
Az utazások ellött (+16)
A nyaralás
Hawaii
Monaco 2023
A nyári szünet vagy nem? Pt. I (+16)
Nyári szünet vagy nem Pt II
Nyáriszünet vagy nem Pt III (+16)
Az új kezdetek (+16)
HSM vámpír módra Pt. II (+16)
A szülinap
Szupererő (+16)
Norris (+18)
Detox
A szupererő erje
Ausztria
Hosszú út kocsival PT I
Lököt tinik
Szentendre

A nyüzsgés 

13 0 0
By Imzsuzsi89

                                          Matt szemszöge:

- Matt bakker de ő az apám!!!!- Megint vagy már egy hete León dühösen rohant el valahová előlem de most sem tudam hogy hova itt Baysen belül megint aggódhatok érte.

- León várj!!!!- Rohantam utána és kint találtam meg épp a legnagyobb döbbenetemre az a fiú aki közölte hogy az alkohol szar az most egy teljes üveg Portoit iszik zokogva és, mintha fü szaga lenne.- Baszodj meg!!!!!- Mentem mellé és szomorúan de kértem mind kettőből.- Tudod amit két napja mondtam igaz, sajnálom ő döntöt így a látottak alapján sőt meghalt Benji is meg túlment mindenen Sallem dobta azt mondta meg akarta erőszakolni és a zsaruknak kellet róla leszedni.

- Matt, viccelődsz?- Nézet ránk egy ismerős csillogó zöld szem.

- Cseszd meg Jack hogy megint átvertél minket!!!- Fogtuk a szánkat Leónnal aki zokogó görccsel ugrot a nyakába megsimogatta de a fejétrázta hogy nem ő az.

- Bakker én Calvin vagyok!!!!! Elfeledtéktek hogy mi a valóságban ikrek vagyunk? Sallemes nekem új tegnap is átjött mikor besokalt a házi... Ja akkor azért sírdogál miután letszi aludni Mickeyt bemegy a szóbájába becsukja magára az ajtót és sír.

- Átjön de hogy?- Láttam hogy kishián felképeli León Calvint de nem meri hisz most itt ebben a pillantban ő az egyetlen élő rokona ebben a kibaszot városban.

- Valami titkos átjáron át ami kéken villámlik az egy fűrdőszóbában ha megjön szeretem már vele dumcsizni de még nem tudtam.

- Ki vette észre?

-Damien ő a maga tempójában oda rohant hozzá ,,Jack!!!!" de végül Martin is meg Nath.

Sallem szemszöge:

Elég mérgesen ültem kint a suli udvaron és még mindig dühöngtem a két nappal ezelött történteken tudtam ha Jack átmegy dráma királynőbe akkor erőszakosabbnak kell lenni vele szembe azért műveltem ezeket vele hogy visszaráncigálja a maga kis vámpír autista világába a maga 124 évével de erre kurvára nem számítottam hogy csak úgy dod a srác pedig csak vigasztaltam őt meg hogy két napja ekorát színészkedetem csak miatta mert szívből szeretem őt, belül rühellem magamat hogy fel is pofoztam őt de ahogy aznap viselkedet kurvára megérdemlte.

- Jack várj!- Keltem fel kaptam a vállamra a táskámat és gyorsan rohantam utána bevágtam az orra ellött a szekrénye ajtaját mire ő dühösen fújtatni kezdet felmutatta a két középsőujját és elrohant rajta a kapucnija és a szemein látszot hogy teljesen ki sírta magát.

Jack szemszöge:

                                       Amikor láttam Sallemet nem hittem el hogy ez a pokolfajzat itt van és pont elöttem áll és még mindig ugyan azzal a szerelmes nézéssel néz rám, mint szokot totál kifakadtam és elrohantam onnan jó messze annyira hogy egy ismerősbe botlotam.

- Bakker, Nath! Te mi kibaszot picsát keresel itt? Te nem New Yorba laksz a többiekkel?- Dühötten néztem a szép barana szemeibe aztán poffon vágtam az ajkam szélét harapdáltam és remegni kezdtem a tettem után mert tudtam hogy normál esteben megcsókolnám de most nem tettem és nem tudtam hogy mért valami Meg gátolt vagy csak az agyam állitot le nem tudom de lehet rajtam látni igen megcsókoltam volna helyes is és szexi is de ez a gát Meg akadályozott valamiért.

- Egy Jack ne beszélj így az egyik legjobb haveroddal bár...; kettő Martot és engem csak ide vettek fel miután Mart szűlt Georgeot meg egy hülye két tannyelvű Romai Iskolába és ezt Értsd szó szerint tényleg oda jár anya halála mindent tönkre tett dögölj meg Don Fewtrell!!!! Tudom hogy te is egy rohadt áldozat vagy és titokba haza,haza járkálsz Mickey miatt... Calvin és Mart mondták.- Nézet rám és könnybe lábat a szeme és átölet és a vállamon a maga 1'84 cm magaságával én csak pipiskedni tudtan a magam 1'77 cm magaságommal hozzá képest aztán letörölte a könnyeit a kabát zsebéből elökapta a mobilját az arcán megjelent egy halvány mosoly és képet mutatott nekem Islaról ahol ő fogja és puszilgatja belül és kivül is nagyon elovadtam rajta.

- De... Ilyen nincs!!!!! Csöngő dráma órám lesz bocs rohanok!- Gyorsan magam elé kaptam a táskámat adtam egy puszit Nathnek és rohantam mert gőzöm sem volt hol a fenébe van a dráma terem és mért kell nekem oda járnom hisz igen bevallom színjátszos voltam az előző két sulimba de drámára sosem jártam mert ott nem volt kötelező akkor sem ha egy színdaraba játszot az ember, de itt úgy látszik kell.- Bocs, bocsánat ez a dráma terem? Elkéstem?

- Igen MR?- Nézet rám egy hosszú hajú, barna szemű olyan negyvenes igen kimért fazon és úgy beszélt, mint egy tekintélyt parancsoló igazi meleg pasi akire felnézhetek örökre.

- Addams vagyok.- Csuklot el a hangom mikor jobban megnézetem a szívem hevesebben elkezdet verdesni én valamennyire kordában tudtam tartani amíg ki nem hívot hogy mutatkozzak be a csapat ellött na akkor levert a víz éreztem hogy szerelembe estem megin, de baszd meg megint a picsába egy tanárral ezt nem tanultam meg mikor még Nev ellött szexeltem a Bays beli tesitanaromnal.- Baszd ki.- Csak ennyi jött ki a számon mikor kifelé mentem a tanár mellé pont a pódiumra és álltam fel hogy elmondjam hogy ki vagyok oldara fordultam a tanára néztem és teljesen elvörösdtem behunytam a szemeimet vettem két nagyon mélylevegőt először csak arra bírtam gondolni milyen a csókja, aztán a faszomat elbasztam Sallem szeret és nem erőszakos volt csak színészkedet szexisen és tényleg szexelni szerett volna na nem ott hanem ahol ő lakik.- A picsába!- Mindenki ezen vihogot a tanár adot egy taslit.

- Na tessék!

- Bocsánat MR Kyle!!! Izé igen?- Láttam hogy ott hátul egy kapucnis helyes arcu lány jelenkezik de nagyon.

- Te nem a Forma1 jó fej sráca vagy Lando Norris? Ha igen akkor csak hallucinálok mert tegnap te vagyis ő ökörködöt egy fodrász székben a haverjánál pont Twichen aki meg úgy néz ki, mint a mellettem alvó srác! Ő azt mondta semmi köze sincs egy bizonyos Max Fewtrellhőz! Ez igaz fiúk?

- Nem, nem vagyok Lando Norris! Jack Addamsnek hívnak és amiótta az eszemet tudom színésznek készülök, sajnálom...

- Amy Deasy vagyok csak érdeklöttem a csajommal együt néztük és mondta hogy ő totál úgy néz ki, mint ő!- Vette le a kapucniját és rám kacsintott és rázta fel Jon aki nyöszögni kezdet mire megláttot és rémület ült ki az arcára én meg az osztály kishián bepisiltünk a röhögéstől.

Sallem szemszöge:

- Értem ha azt a faszt kivonom.

- MR Tallerts ne káromkodj ez egy óra.

- Ki a picsát izg...- Meghallóttam a csengőt összecuccoltam és mindenkin átgázolva rongyoltam ki a matek teremből én hülye gondolván Jack is ott lesz a folyoson valahol mert hisz az ebédszünet mindenkinek jár, amikor Jacket megláttam hogy pont a dráma tanárral társalog és el van pirulva az arca már tudtam ez nem túl jó jel hisz a Baysben is meg próbált kikezdeni egy tanárral és egy kurva nagy botrány lett a vége Jacket majdnem kirúgták a tanár meg bőrtönbe kötött ki pedig a fazon nem is volt pedo nem fogdosot minket mindenki szerette egy hiba miatt ül, nos ezt nem nézhetem tétlenül oda mentem megfogtam Jack vállát és elhúztam őt onnan  francba. - Megint egy botrányt szeretnèl, mint a Baysben???? He????? Miattad rúgták ki MR Werront mert te kikezdtél vele te autista barom!!!!!

- A kurva anyád azt! Csak helyes te fasz! Hogy lehetsz ennyire féltékeny????- Lesmárolt ahogy eddig még soha aztán a füllemhez hajolt es nevetni kezdet.- Baszni akarok de most faszom ki van rá éhezeve húzunk ki az autodhoz és el hozzád. De most.

- Nem!!!! Kanos vagy!!!!! Baszd meg!!!!! Nem emlékszel dobtál!!!!- El kezdet taperolni nyilvánosan Jack ahol csak tudot még a nyakamat is kiszívtta és a karomnál fogva vonszolni kezdet először kifelé aztán fölfelé a tornateremnél van egy titkos hely oda felvonszolt bezárta az ajtót ránk igen szexis de gonosz mosolyot villantott rám én totál meg rémültem és az ajtót kezdtem el verni mikor éreztem a nyakamon Jack lehelletét és erőszakosan letépte rólam a felsőt és maga elé pörditett erőszakosan na ezt nem nézhetem tétlenül és felpofoztam és ellöktem magamtól annyira hogy az egyik kirakot padba bevágta a fejét elkezdet vérezni aztán láttam az arcán hogy megint egy kurva ige volt de most bosszúból csinálta meg akartam harapni de tudtam hogy nem szabad így ellen álltam kinyitottam az ajtót és Jackkel a kezembe a nővérszóbába rohantam ahol a nővérrel együt megvártuk az áment az ofőit elsőre megkaptuk és a fizika tanár vittbe minket a korházba ahol egész végig Jack csak barátként kezelt és nem a fiújaként igen fájt még ez a seb mindketönknek de tudtunk ez most se jó, se rossz de majd begyógyul nálunk mire Zelda is meg Hilda is megjelent és látta rajtunk hogy nem vagyunk valami túl feldobtak  elmondtam nekik mi történt és mivel tette Jack mondták igen most helyesen tettem kéredzték mi volt a múltkori el meséltem hogy ő milyen valójában és hogy onnan nem messze lakom csak hátot is elmondtam könnyes szemmel meg hogy kikezdte pedig csak intim pillant volt.

- Lol mért tette vele? Volt aki vigyázzon a picire de fura kimondani pici baba. Ki vigyázz rá?

- Ott van Mart, Adam, Jon, Thomi, Lucy és Auti közülk csak Thomit, Lucyt és Autit nem értem a többi világos Martnál Damien hát vacak alvó ha rémálma van telitorkos űvöltéssel jelzi és hát Ilsa, Adam ok pici baba Jontól plusz jővő hónaptól elvonó, Jon még fél elengedi az ikreit.- Harapdáltam a szájamat belüről és a sírás kerülgetett de végül sírva is fakadtam nem bírtam tovább szakadt miatt a kötelet belülről.- De Lol halála nem csak őt rázta meg, mint szemtanú hanem Marcit is ő annyira kikészült hogy bulémiás lett pedig eddig nem volt az sőt meg lépet Dezmonddal a fiával és egy új kitalált életet él.

- Ő ki?- Ölegettek közben és simogattak míg Jack ébredezett  és szomoruan pissilogot és a tarkoját tapogatta közben.

- AUCH! A fiam nem láttam ma a suliban három közös óránk is lett volna.

- Kiket láttál?- Néztünk rá döbbenten.

- Nath és Jon, Jon igen meglepő hisz Bruce rossz alvó és ezzel felébreszti Jenset, Nath lánya már nagyobb leadja a bölcsiben Esmét és bemehet.

Martin szemszöge:

- Fogd be Thomi!!!!! Tudom hogy te is apa vagy meg hogy megholt Patrica és mérgecskék vagyunk Jackre de ne rajtam vezesd le a kurva dühödet te Texasi fasz!!!!- Csuktam le a laptomat és rohantam fel mert megint Damien rosszat álmodot és sikítva üvöltözte hogy apa, apa szóval sietős lett hirtelen még pisilni is elfejetettem még azt sem tudom mi vam Marcival csak azt tudom mit mindenki hogy meglépet és depressziós lett no meg bulémiás én segíten szeretnék rajta de hogyan innen az apja vagyok hiányzik szeretem őt de ez a kitalát élet nem ő, bementem Damienhez láttam hogy még mindig üvölt de kezd valamiért lenyugodni benéztem egy olyan 1'80 magas srác próbálta lenyugtani őt haja alig kezén halvány vagdosás nyomok, ujjavégein megégetve álltam ott és nem hittem el nem lehet ő Marci olyan, mint Jack de ő kijövöben az egészből ő meg nem, nem és nem neki is segítség kell még hozzá most elökaptam a mobilomat felhívtam no nem Jacket hanem Sallemet mondta hálistenek meg van mindjárt jön és visszahozza mert ma hiányzot a suliból, de Jon volt ahelyet hogy itthon lett volna és pont akkor jött haza és lábujjhegyen ment el mögöttem én megfordultam és kéthatalmasat beveretem neki.- Baszodj meg te hat ökör suli????

- De csak dráma órára járok be te biszex fasz!!!!- Lököt el magától és chatelt tovább a mobilján egy lánnyal a szemem láttára és mutatta fel a középsőujját és rongyolt neki az egyik nyitot ajtónak én meg belül jót kuncogtam ezen.

- Mint ha te sem biszex lenné fasz!!!!!- Tettem zsebre a kézfejemet és nyújtottam ki rá a nyelvemet amit Jon igen nehezem tolerált és nekem jött és adott egy nyelves csókott én meg visszonztam.

- Te mikor is dobtad Nathet?- Vihogot rám Jon két Csók és hátrálás közt a szóbámba meg az ágymra.

- Egy hete és egy napja. Várj ha csak fiúkkal járunk... Akkor mi? Baszod buzik vagyunk de van jó oldala is megpróbáltuk csajokkal is!- Vihogtunk tovább és még elvetemültebben smároltunk az ágyamon fekve Jonnal póló nélkül egyre jobban izgatuk egymást mire három féle baba sírás félbe nem szakított minket.- Baszd ki!!!!- Mondtuk kórusba és magukra ráncigáltuk a pólónkat és kimentünk és egy bekötött fejü Jack is megjelent két szőke középkorú nő meg Sallem társaságában plusz még egy baba sírást hallotunk.- Jack?

- Iskolai baleset valami hülye ige bűbáj valamit mit mondott magára és hagyjuk.- Nézet ránk Sallem és vihogott és tollta tovább Jacket aki csak ellenkezni bírt meg hiszitzni hogy ő most maradna ott ahol van.

Sallem és Jack szemszöge:

- Baszodj meg!!!!- Vágtam rá Sallemre a szóbám ajtaját és mérgembe földre vágtam mindent ami a kezem ügyébe került legyen az arcápolási dolog, smink vagy ruha mind ment a földre annyira kiborultam hogy mérgembe a tvn benyomntam a Spotit és bármi jöhetett amire rányomntam de nem hittem hogy pont BTS ha kiborultam fullon csak ők és csak ők és mellette zokogni bírtam telitorokból és megint ezt műveltem akartomon kivül kopgot valaki le is tojtam nagy ívben.- Húzz a picsába bár ki is vagy utállak már most!!!!!

- Jack én vagyok az!!!!! És ezt szart vidd már lejebb!!!!- Mentem be Jackhez és ültem le mellé a kupi kellös közepére és vettem ki a kezéből a távirányitott és kerestem egy olyan dalt ami mostanság igaz rá mert tudtam hogy még mindig a két örökbe adás fáj neki ennyire és tudtam hogy ő egy hős, láttam ahogy a dal közben könnyes szemmel rám nézz behunya a szemeit mélylevegőket vesz és nem tud megszólani láttom mindjárt sírni kezd inkább megölelem hogy nagyobb gond legyen és ne földön fetregjen mert tudom sőt ismerem annyira hogy ez lesz.- Tsss!!!!! Gyere!!!!! Tudom hogy vége van egy korszaknak de nyugi lesz jobb is az ujj még segíthet is átvészelni naaa!

- Szerintem nem ez vacak csak eddig a francos bajt hozza rám a fekete macskával együt csak a normális életemből te maradtál!!!!- Neztem Sallemre könnyes szemmel és majdnem megcsókolzam össze is ért az ajkunk de az agyam megint nem engedelmeskedett és csak össze zárni tudtam aztán felnéztem a plafonra és teljesen kibuktam.- Ki baszot szakitás még ezt sem lehet rühellem!!!!

- Baszd tudom ez a szar benne még ez is egy tiltot zóna számunkra.- Hajtottam el a fejemet Jackéttől és bele haraptam a szám szélébe könnyes arccal, de az ővé is könnyes volt és láttam az arcán hogy még mindig szeret de igen kimondaná de nem meri.- Mond ki!

- Mit?- Néztem rá nagyon nagy szemekkel és csak könnyezni tudtam de belül éreztem ki kell mondanom azt hogy szeretlek de nem mertem mert most mentünk szét meg hát ott van Mickey aki megérdemel igen most már két külön állo de két olyan apát akik őt nagyon szeretik.- Szertelek.- Néztem Sallemre és mondtam nagyon halkan szinten súgva hogy ő se hallja megfogtuk egymás arcát és megint majdnen csók lett a vége most is irtóra közel kerültünk egymáshoz de most sem és megint a szakítás ránéztem Sallemre aki inkább felállt és kiment én meg ültem a földön és végleg zokogásba törtem ki elengetem az a fiút barom módjára akinél tényleg szerelem volt első látásra belé szeretem nem, nem a JFKn hanem még huszonhárom évvel ezelöt és most csak úgy boom vége ő nem egy Matt Hells vagy George Russell akivel bármikor újra kezdthetem nem nekem ő a nagy őm és elengetem vége van még felállni sem tudok annyira ki vagyok bukva magamra hallóttam Mickeyt hogy nagyon sír de a lábaim nem engeték hogy felálljak egyszerüen képtelen vagyok rá az arcomat végleg teljesen könnyek lepik el én nagy nehezen felkászálodok annyira hogy el tudjak menni az ágyamig az idegeim és mindenem annyira kikészültek hogy csak arra vágyok hogy zokogjak egy nagyot aztán meg aludjak egy jót egy szent beszéd nem esne jól így háttal a párnák közé dőltem és csak zokogtam és csak zokogtam amíg el nem nyomot az álom már magzat pózban aludtam takaró sem volt rajtam mert azt is lerúgtam.

- Jack szívecském.- Arra éberdtem hogy anyám a hátamat simogatja meg a hajamat puszilgatja és a látványomtól irtóra könnyes a szeme nem dühös rám csak szomorú látja hogy nem vagyok jó passzba.

- Hány óra?- Ülök föl álmoskás arccal de féloldalasan és mozdulataim meg az arom teljesen kába látszik kikészültem inkább másnap még a sulit is kihagynám de sajnos be kell mennem bár mennyire is vagyok szar passzba Sallem után.

- Este nyolc rengeteget aludtál bármi is történt elmondhatod nekem.

- A házi!!!!! Baszd meg!!!!!! Holnap suli!!!!- Sikítottam el magam ugrottam ki az ágyból naná hogy megint annak a könyvtartó izének mentem neki először aztán meg lefejeltem az ajtót kifelé menet a fűrdőszóbába, amikor végeztem a tűkrős szekrényt sikerült vagyis annak a tartalmát a csapba boritanom fogmosás közben.

- Jó mi a fészkes fene folyik itt fiam!!!

- Anya nem szeretnék erről vitát nyitni, jó? Nem tartozik rád!!!! Amugy is a nagyőt eresztetem el barom módjára!!!!!- Rohantam ki onnan leültem az ajtóm elé a térdemet az államig felemeltem bele temettem a fejemet és újra csak zokogni bírtam de most levegő vétel nélkül.

- No gyere!!!!!!- Éreztem hogy anyám teljesen átölel és már a hátamat simogatja fel és alá és nagyon súg valamit a fülembe.- Jó holnap kikérlek lesz egy teljes napunk. Tssss... Ehetsz holnap annyi, de annyi csokit amennyit csak szeretnél szivem sőt megkostolom a kedvenc Frappédat...

- Annyira szeretem még Sallemet!!!!!- Vertem anya hátát amennyire csak tudtam mert ez volt életem legfájdalmasabb szakítása és ez fájt nem tudtam hova tenni az egészet én ott a földön nem a szakítást fájlatam azt is, de épp bepánikoltam éreztem megint meg fogok vakulni, remegek, zsibad a nyelvem, izadok és a nyelés is nehezen megy pláne a beszéd és levegőt alig kapok ott fogok elájulni.- Anya gáz van mert megint rohamom van!!!!! Aztszem el fogok ájulni itt!!!!!

- Jack, Jack egytől- százig tudod mélylevegő néz ide igen tudom hogy most homályosan látsz engem de csak a szememet nézd mélyen és fogd meg a tenyeremet erősen ügyes vagy, most értsük össze az arcunkat szép volt fiam még mindig orron be és szájon ki jobb lesz!!!!!!

- Tényleg nem megy sajnálom most nagyobb!!!!

- Hogy lenne az itt ülünk egymással szembe és dumcsizunk dráma királyné megint az voltál!- Mosolygot rám és megpuszilta a homlokomat éreztem hogy a remegésem enyhül meg a tűneteim is de inkább rá koncentráltam és enyhitenem rajta de érztem még egy nagyobb jön.

- Anyaaaaa!!!!!- Próbáltam akkor is mindent úgy csinálni ahogy ő mondott de most nem bírtam minden elsötétült aztán se szó, se beszéd elájultam pont anyám ölébe ő meg lágyan simogatott puszilgatott mert nálam nem ez volt az első hogy egymás után két pánikrohamom is legyen ha nagyon ki volt a szerveztem csak akkor fordult elő, mint most is ő tudta hogy lágy simogatások után fel kelek max Kirongyolok pisilini ennyi.

Egy óra múlva:

- Hol vagyok? Mi történt?- Néztem anyámra és dörzsölgetem a szemeimet közben és ki is folyt a nyál a számból rendesen.

- Továbbra is Bostonba sajnálom beszéltem New Yorkkal most már végleg nem mehetsz vissza sajnálom, elájultál pár hónapja volt ilyened mikor Olivia születet de akkor semmi elöjele nem volt az egésznek most igen pánikrohamod volt és a második már ájulással végzödöt.

- Hogy érted hogy nem?- Oladara fordultam és ott áll León Mickeyval a kezében a számhoz kaptam és lassankét átvettem a picit és rá fektettem a mellkasomra és elmosolyodtam láttam hogy még egy picit fenn van de most már alszik el a törpi aztán rá ébred hogy ő nana éhetes láttom hogy rajtam kutatt valamit gyorsan beiszkolok a szóbámba anyáék segítségével kényelmesen elhelyezkedek León undorral az arcán elfordul anyám taslit ad neki én kuncogok ezen miközbe lefelé is nézek és egy igazi Jackes halvány mosoly is megjelenki az arcomon.

- Jack nem úgy kell...

- Jó de most anya nézz már körbe szűk a hely nem tudok vele császkálni csak így lehet büffi picim!

- Jó ezzel nem zavarlak de hogy fogtok aludni...

- Jó kérdés mert hogy egy rácsoságy ide tutira nem fér el és most én is meg ő is dög fáradtak vagyunk és aludni szeretnénk.

- Foglakozz vele és melletted?

- Megpróbálhatom ha nem kap bőlcsőhalát bár tadda!

- Nem is rossz pont az ágyad mellet a többi meg is oldható az ágyon.

- Kösz anya!

Continue Reading

You'll Also Like

4.3M 157K 59
~NOT EDITED~ ~RE-WRITTEN VERSION AS FROM 09 JANUARY 2023~ A princess. The first thing that come to your mind when you think of a princess is someon...
29.5K 2K 25
A vámpírok már évszázadok óta élnek a földön de a vámpír vadászokon kívül senki se tud a létezésükről. Vérrel táplálkoznak, gyengeségük egy növény né...
7.3M 296K 48
For years, Lilith “Lily” McDermott was kept in the dark from the McDermott family secret. Now, her estranged father has asked that she join him on an...
80K 411 7
Itt különböző szösszenetek lesznek olvashatók Arimáról egy nemes vámpírurnőről és Viváról egy vámpír ágyasról. A történetek erotikus jellegűek. Szex...