Zabranjena tajna

By marijana_m

50.6K 1.5K 94

Srce voli onog kojeg ono želi. On je arogantan, beozabrazan i oduvek magnet za devojke. Ona je njegova sušta... More

Prolog
1. Pretvaranje
2. Uzdasi
3. Svačiji tip
4. Bioskop
5. Dragi brat
6. Tri poljupca
7. Sestra i brat
8. Projekat
9. Poruka
10. Zamalo uhvaćeni
12. Matura iz pakla
13. Osveta
14. Uspešnost osvete
15. Nikada
16. Period
17. Šok
18. Njegov put
19. Proslava
20. Meseci bez nje
21. Pritisak
22. Odnos
23. Srce
24. Metastaza
25. Čudna priča
26. Na sedmom nebu
27. Svet
Epilog
NOVA KNJIGA

11. Sa tobom divlja

1.5K 40 0
By marijana_m

Došao je dan koji bi nam zauvek ostao u sećanju. Dan koji najavljuje zvanični završetak srednjoškolskih dana i početak nečeg novog. Za nekoga je to posao, za nekog drugog fakultet, a ima i onih koji će provesti jedan dobar period bez obaveza.

Po dogovoru sa Tadijom, nisam se videla sa njim nakon spremanja. Ni ja, a ni ok ne znamo šta će ono drugo od nas obući. Videćemo se tek u restoranu u kom se održava matura.  Zato sada tako doterana za maturu sedim u svojoj sobi i čekam da dodje Aleksandar po mene. Tadija je malo ranije otišao po Milicu, kako se ne bi mimoišli u kući. Naš dogovor smo shvatili ozbiljno.

Taman kada sam na korak do gubljenja strpljenja dok čekam Aleksandra, on mi pošalje poruku da je stigao i da me čeka ispred kuće.

,,Dušo, prelepa si." Kaže mi majka sa suzama u očima, dok me ispraća.

,,Hvala mama. Bez plakanja." Zagrlim je čvrsto.

,,Zaboravile smo da se slikamo!" Poviče zamnom kada otvorim vrata.

,,Naravno." Izvadim svoj telefon i zamolimo Milovana, koji je takodje, sa po kojom suzom u očima stajao iza mame, da nas slika.

Nakon slikanja odem do Aleksandrovog auta, ispred kog me je čekao on u bež odelu sa crvenom mašnom. Lepo mu je stajalo. Stvarno je lep.

,,Wow." Samo to izgovori kada me odmeri od glave do pete.

,,Je li to -wow divna si- ili -wow fuj-?" Nasmejem se.

,,Predivna si." Malo pocrveni u licu. Predpostavljam da mu je neprijatno.

,,Hvala. I ti si se dobro sredio." Primetim da sam u štiklamq malo viša od njega, dok bi Tadiju bila tek ispod nosa. Nasmešim se na pomisao Tadije.

,,Hoćemo li?" Upitam zamišljenog Aleksandra koji idalje stoji ispred suvozačevih vrata.

,,Da, da. Malo se zamislio. Izvini." Skloni se u stranu i otvori mi vrata da udjem. Džentlmenski.

Vožnja nije trajala dugo. Činilo se kao da je prošlo 30 sekundi, a ne 15. Dok sam razmišljala kako će Tadija izgledati, jer ga zbog dogovora nisam videla, vreme je proletelo.

Stigavši ispred luksuznog restorana, ugledala sam mnogo automobila koji su stajali na parkingu. Pogledom sam tražila samo jedan. Tadijin. Nasmešim se kada ga ugledam ispred crnog džipa tik ispred restorana. Malo se snuždim kada primetim i Milicu, kao i njegovu ruku na njenim ledjima dok joj pomaže da izadje iz džipa, jer je ona u štiklama, a džip je visok. Znam da mi ne treba smetati, ali sa njim sam posesivna postala.

Naravno i meni je Aleksandar pomogao iako nije bilo potrebe. Nakon izlaska iz auta, pridružili smo se Tadiji i Milica.

,,Ćao." Pozdravim se i odmerim prvo Tadiju. Sada ga bolje vidim. Crno odelo mu savršeno stoji dok mu se bela košulja pripija uz telo. Nije zakopčao sako i zbog tesne košulje naziru mu se trbušnjaci za koje vredno radi svakog dana u teretani. Tako visok izgleda kao model sa naslovne strane nekog poznatog časopisa. Izgleda kao neki seksi biznismen, a ne srednjoškolac koji je došao na maturu.

,,Izgledaš prelepo." Kaže mi Tadija, a Milica se iznenadjeno okrene ka njemu. Nikada mi nije davao komplimente pred ljudima. Pre bi me zadirkivao i rekao nešto neumesno.

,,Hvala. I ti i Milica ste divni." Okrenem se ka Milica i nasmešim joj se. Naravno da to i mislim. Milica je u uskoj plavoj haljini koja joj se pripija uz telo. Izgleda moćno.

Aleksandar se zakašlje i skrene pažnju na sebe. „Hoćemo li unutra?"

,,Hajmo." Složim se i krenemo, ali ne pre nego što mi Tadija namigne kada se Milica i Aleksandar okrenu. Taj nitkov.

Sala restorana je perfektno sredjena. Sa belim cvećem i svećama kao dekoracija. Mislim da smo se svi oduševili. 

Izmedju stolova, koji se nalaze sa leve i desne strane, je veliki prostor za plesanje. Stvarne se škola potrudilada ovo dobro organizuje i isplatilo se.

Ja i Aleksandar smo, na moju sreću, smešteni za istim stolom kao i Tadija i Milica. Hm. Verovatno je Tadija umešao svoje prste. Spomenuo mi je pre nekoliko dana da sredi da sedimo zajedno za stolom. Ne znam kako je to uradio, ali sam zadovoljna ishodom. Smestimo se za sto i sačekamo da se polako napuni sala drugim maturantima.

Ubrzo nakon dolaska svih maturanata konobari su nam doneli da jedemo, a pre toga su nam služili pića. Odlučila sam da se ovog dana opustim, pa sam na iznenadjenje svih ostalih naručila sebi belo vino. Da, ja sam ona koja obično ne pije dok se svi super provode.

,,Drago mi je da piješ. Ne možeš posle da mi zvocaš kako sam se napila." Nasmeši se Milica i podigne čašu u znak pozdrava pre nego što nastavi. ,,Za prelepo iskustvo" Svi sledimo njen primer i kucnemo se medjusobno čašama. Biće ovo nezaboravna noć, predosećam.

....
,,Hoćemo da plešemo? Upita me Aleksandar  nakon početka neke balade. Pruži mi ruku, a ja ne mogu da ga odbijem. Ipak sam došla sa njim na maturu.

,,Može." Stavim ruku na njegovu i primetim da se Tadija uznemirio. Zato se okrenem prema njemu i Milici. ,,Hajde i vi." Namignem Tadiji, kako bi shvatio da nemam loše namere sa Aleksandrom.

Ubrzo nakon nas, pridružili su se i njih dvoje podijumu za ples. Svremena na vreme, dok smo plesali razdvojeno, ja i Tadija smo se pogledali. Teško je praviti se da nismo ništa jedno drugom, kada smo zapravo sve. Nikad se nisam ovoliko zaljubila u nekog. Ja mislim da ga...

,,Mogu li da ukradem tvoju pratilju za jedan ples?" Pridje nam Tadija kada se završi pesma i krene druga.

,,Naravno. Ja ću tvoju." Potapše ga Aleksandar po ramenu i zamenimo partnere.

,,Šta bi sa onim da pazimo?" Pogledam ga ozbiljno.

,,Ne smem da plešem sa svojom sestrom?" Stavi jednu ruku na moja ledja, a drugom uzme moju ruku.

,,Smeš." Nasmešim se i zaplešemo.

Jedna pesma se pretvorila u dve, tako da nakon dužeg plesanja odlučimo da sednemo. Štikle su nove i ubijaju me, a i nisam navikla da ih nosim. Ja sam više sa ravnu obuću.

....
,,U zadnje vreme si baš bliska sa Tadijom." Kaže mi Milica dok u toaletu popravljamo karmin.

,,Sklonili smo oružje u stranu." Našalim se i nasmešim lažno. Ne želim da sada počbe da sumnja.

,,Vidim. Drago mi je." Okrene se ka meni i svojim palčem mi obriše kut usana. ,,Malo si se umazala." Nasmeje se.

,,Gotovo. Možemo da idemo." Poleda se u ogledalo, pa se okrene ka meni.

,,Hajde." Uzmem torbicu sa lavaboa i krenem za njom.

Prvo izadje ona, a zatim ja. Po izlasku ugledam Tadiju kako stoji kod prozora malog hodnika izmedju ženskog i muškog wc-a. Da mi znak prstom na usnama da ne kažem da je tu. Zato se okrenem brzo ka Milici koja je na kraju hodnika, i brzim korakom joj pridjem da ne ugleda Tadiju.

,,Zaboravila sam karmin u wc-u. Idi ti, ja ću doći." U sebi se pomolim da upali ova laž.

,,Dobro." Ode. Hvala Bogu.

,,Jesi nas pratio?" Sada pridjem Tadiji koji je idalje u mračnijem delu hodnika, pa se i ne vidi tako dobro. Ne znam zbog čega je svetlo u hodniku tako prigušeno.

,,Možda."

,,Tadija! Rekli smo nešto." Prekrstim ruke. Kvari nam planove.

,,Znam, ali ne mogu da odolim, moram da te  dobro izjebem u ovoj haljini. Previše si seksi da bi bila neizjebana." Bezobrazno mi se obrati i obmota ruke oko mojih ledja.

,,Neko će nas videti!" Okrenem se da pogledam.

,,Onda moramo u wc" Odvuče me u ženski toalet i zatvori vrata.

,,I misliš da nas ovde niko neće videti?" Opet se naljutim i prekrstim ruke.

,,O, čuće nas, ali videti neće." Otvori vrata jedne kabine i nasloni me na zid, ali tako da mi je zadnjica prilepljena uz njegov ud.

,,Jebaću te tako snažno, da ćeš zaboraviti na to gde smo." Podigne mi haljinu do butina i zavuče ruku ispod nje. Osetim njegove prste na rubu mojih čipkastih crvenih gaćica. Mazio mi je kožu gde je bio rub, a zatim ih blago spustio, pa mu je ruka zalutala izmedju mojih nogu. Osetila sam puls izmedju prepona i bila sam spremna da mi svaka kočnica popusti. Htela sam da me pojebe u wc-u gde nas svako može čuti.

Glas razuma je polako zatajio. Sa njim sam divlja. Nema ni traga onoj dobroj maminoj devojčici. Odavno sam prešla granicu, ali sada sve dublje zalazim u nepoznatu teritoriju. Ovo mi je novo. Ovaj osećaj požude koji mami njegov bezobrazluk.

Continue Reading

You'll Also Like

196K 7.6K 49
Za njega nikada nije bilo prepreke, bar dok nije upoznao nju.... Tada, shvatio je da borbu sa emocijama ne moze da pobjedi i da je potpuno nemocan na...
36.2K 1.6K 22
Opčinjeno je gledao u nju, dok je koračala ka njemu sa prelepim osmehom na licu. Kada ju je upoznao, nije mogao ni da pretpostavi da bi mogla da mu s...
124K 4.1K 39
/KRATKA VERZIJA KNJIGE. ZVANIČNA SE PUŠTA U ŠTAMPU./ Srce uvek želi ono zabranjeno. Negde sam pročitala da ljudi uvek žele ono što ne mogu da imaju...
383K 2.7K 8
Sve je počelo onog trena kada me je pogledao tako besramno svojim prodornim očima... Pažljivo biraj da li ćeš sve ili ćeš ništa. Večeras ispunjavam ž...