Kalandnak indult +18

Af s0520f

778K 13.7K 870

•Befejezett• +18!!!! Jeleneteket tartalmaz! Egy egyetemista lány, rossz fiúval kezd. Nem szeretne kapcsolatot... Mere

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész
46.rész
47.rész/ Vége/

37.rész

8.4K 238 19
Af s0520f

Hónapok teltek el azóta, hogy Brad haza jött a drog incidensből. Nem beszélünk erről. Brad szereti terelni a témát ha véletlen felhozom. De megértem elszeretné felejteni a múlt ezen darabját. Ahogy Sean és Trevor ígérték békén hagytak minket.
Egyre kevesebbet mozdulunk ki mostanában itthonról. Itt a tavasz, de sajnos tanulni kell. Bradnek márcsak pár vizsgája van és végez. Ez az egyik ok a másik az, hogy a hasam már elég nagy. Nagyon hamar kifáradok.

-Annyira izgulok már.-Suttogtam Bradnek, miközben kint üldögéltünk a napon.

-Mitől?-Fordította felém a fejét.

-A szüléstől. Most már tényleg csak hetek vannak addig.

-Biztos én is izgulnék a helyedben. De gondolja arra, hogy végre megismertjük a kislányunkat.

-Biztos szép kisbaba.

-Legszebb! Hisz én vagyok az apja.-Mondta mire felnevettem.

-Hát persze. Remélem szeretni fogja majd a nevét.

-Szerintem már illik hozzá. Biztos szeretni fogja, ez miatt ne aggódj.

Átlagosan a fő téma a baba ahogy közeledik a szülés, (ami 16 nap múlva van kírjva) egyre izgatottabbak vagyunk. Olyan jó lesz végre látni, hozzá érni.

-Bébi a srácok átjönnének délután meccset nézni téged nem zavar?-Kérdezte.

-Engedélyt kérsz?-Nevettem.

-igen.-Nevetett fel.-Csak mert tudom, hogy hamarabb szoktál elaludni. És azt szeretném, hogy tényleg tudj pihenni. De addig elzavarok őket úgyis.

-Átjöhetnek persze. Engem nem zavarnak.

-Utána este csak veled fogok foglalkozni.-Hajolt közelebb és adott egy puszit a számra.

-Szeretlek Brad.

-Én is szeretlek Bébi.

Miután tele szívtuk magunkat D-vitaminnal bementünk. Kicsit össze pakoltunk és ettünk. Majd vártuk Brad barátait, akik igazából már közös barátok lettek. Addik a kanapén ültem. Bradley magyarázott a fociról, hogy ma milyen fontos meccs lesz. Én csak bólogattam, a kezemben a távirányítot fogtam majd kicsúszott a kezemből és leesett a földre. Utána akartam nyúlni a pocakomtól nem bírtam. Brad percekig nézte ahogy szenvedek, majd nevetve felvette mellém ült és átölelt.

-Ne nevess már.-Mondtam durcásan.

-Olyan aranyos vagy.-Suttogta a hajamba. Majd megfogta az arcom és megcsókolt.
Este 6-ra jöttek a srácok. Bradley nyitott ajtót. Először Evan lépett be, utána meg Luke egy lánnyal.

-Szia Maybe!-Jött oda Evan és megölelt.

-Helló.-Mosolyogtam.

-Hogy vagytok?-Kérdezte kedvesen.

-Köszi jól.

-Nagyon örülök.-Mindig is bírtam ezt a srácot. Ugyan olyan mint Brad. Tele tetkókkal, rossz fiús külső, de érzékeny belső.

-Szia.-Lépett oda Luke és maga utána oda húzta a lányt.

-Sziasztok.

-Ő itt Vicky a barátnőm.-Mutatta be. Számtalan lányt mutatott már be nekünk Luke, úgy mint a barátnőjét. Kb 3 hetente cseréli a lányokat.

-Szia Maybe vagyok.-Nyújtottam a kezem.

-Milyen név ez?-Suttogta vissza tartott nevetéssel. Kellemetlenül érzetem egyből magam. Elengedtem a kezét.
-Mikorra várod a picit?-Kerdezte végre normálisan.

-Április 28.-Mosolyogtam.

-De jó. Bár én nem szeretnék még gyereket. Nagyon fiatal vagy még te is.-Gúnyolódott. A fiúk leültel meccset nézni ezért Vicky is ment. Csak lefagyva álltam egy helyben. Majd Bradre néztem aki a fejével jelzett, hogy menjek közelebb. Oda sétáltam és az ölébe húzott. Egyből átölelt és adott egy puszit.
Igazából a meccs nagyon unalmas volt, csak azért maradtam mert Brad ölelt és annyira jól esett. Félidőnél felálltam és a konyhába sétáltam mert elfogyott a nasi. Vicky egyből felugrott és utánam jött, hogy segít az üdítőkkel.

-Hol vannak az üdítők?-Kérdezte.

-A hűtőben.-Mondtam majd oda sétáltam. Tegnap sütöttem sütit, amit most kivettem. Letettem a pultra és egy késért nyúltam, hogy felvágjam. Vicky mellém állt szorosan. Amikor felemeltem a kést és vágni akartam volna, hirtelen meglökött és elvágtam az ujjamat. Egyből megijedtem, elejtettem a kést. Vicky csak gúnyosan nevetni kezdett. Felnéztem az első akit észre vettem az Brad volt az ajtóban aki felénk indult. Én gyors egy papírt törlőkendőért nyúltam és becsavartam az ujjam.

-Mi az isten képzelsz magadról? Normális vagy?-Kezdett kiabálni Brad és Vicky elé sétált, a lány egyből abba hagyta a nevetést.

-Nyugi már, csak vicc volt.-Mondta.

-Ez neked vicces? Elvágta az ujját.

-Jaj túlélni.

-Takarodj innen.-Kiabálta Bradley.

-Mi a franc van?-Jöttek be a srácok.
Luke egyből a barátnője mellé állt, Evan pedig mellém és kérdezgetett, hogy jól vagyok-e. Mire Mondtam, hogy igen inkább csak megijedtem.

-Csak véletlen volt. Biztos nem akarta, hogy elvágja az ujját.-Mondta Luke.

-Igen. Véletlen volt, azt akartam, hogy a kezét vágja el.-Mondta a lány, mire Brad  vett egy nagy levegőt és megint kiabálni kezdett de itt már Luke is. Végűl nem Bradley hajította ki, hanem Luke. Aki nagyon sajnálta a történteket. Brad annyira féltett, folyamatosan csak ölelt és nem akart elengedni. A fiúk elmentek, Brad pedig beakarta kötni az ujjamat. Levettem a törlőkendőt a kézfejemről, ami már nem vérzett. Egyből észre vettük, hogy kettő ujjamat is elvágtam. Brad lefertőtlenítette és bekötötte.

-Annyjra sajnálom Bébi.-Döntötte a homlokát nekem.

-Ugyan.-Legyintettem.-Jól vagyok.

-Biztos nem fáj?-Emelte fel a kézfejem és puszit adott rá.

-Biztos.-Öleltem át a mellkasát.-Csak megijedtem, hogy lehet egy ember ilyen?

-Nem tudom, de hidd el ha Vicky egyszer is csak meglát téged. Egyből irányt fog változtatni.-Mondta mire halványan elmosolyodtam.-Gyere menjünk most már fel.-Suttogta mire bólintottam.

Fortsæt med at læse

You'll Also Like

24.4K 559 26
Sose volt átlagos életem köszönhetően a vagyonos szüleimnek , akik a széltől is óvják az eggyetlen kicsi lányukat . Ez azonban nekem nem áldás , hane...
56.6K 3.5K 29
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
175K 9.1K 23
- Mit művelsz?- lépett ijedten hátrébb és türkiz szemeit lesütötte arra a pontra, ahol ujjaim lágyan, mégis határozottan fonták közre kecses csuklójá...
68.8K 3.5K 22
Amara Collins egy sikeres és igen népszerű cégnél dolgozik. Az élete simán, gördülékenyen haladt mindig is. Ám a cég ahol dolgozik egyik napról a más...