"Με την πρώτη ματιά" (Υπό διό...

By InnaTina

106K 7.4K 351

Εύα -ανεξάρτιτη και δυναμική.Προσγειώμενη για την ηλικία της. Πάθος της η μαγειρική και η φωτογραφία. Άπειρη... More

"Αρχή"
"Θα πάμε"
"Έξοδος"
Ταξίδι
"Η Νονά Ελευθερία"
"Συνάντηση"
"Πρώτη μέρα "
Νομίζω ερωτεύτηκα
" Μάικλ "
Untitled Part 11
Untitled Part 12
Untitled Part 13
Untitled Part 14
Untitled Part 15
Untitled Part 16
Untitled Part 17
Untitled Part 18
Untitled Part 19
Untitled Part 20
Untitled Part 21
Untitled Part 22
Untitled Part 23
Untitled Part 24
Untitled Part 25
Untitled Part 26
Μια μαγική βραδιά❣
Untitled Part 28
Untitled Part 30
Untitled Part 31
Untitled Part 32
Untitled Part 33
Άτιτλο κεφάλαιο 34
Άτιτλο κεφάλαιο 35
Άτιτλο κεφάλαιο 36
Άτιτλο κεφάλαιο 37
Άτιτλο κεφάλαιο 38
Άτιτλο κεφάλαιο 39
Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Άτιτλο κεφάλαιο 41
Μακρυά σου...
Χίλια Κομμάτια
Μου λείπεις
Σας ευχαριστω!!
Καινούργια ιστορία

Untitled Part 29

2.1K 170 9
By InnaTina

Μεχρι να φτασουμε σπιτι επικρατουσε μια ησυχια στο αυτοκινητο,και οι δυο χαμενοι στις σκεψεις μας.Ενιωθα παραξενα μετα απ οτι εγινε μεταξυ μας.Πρεπει να απομακρυνθω απο κοντα του τωρα που ειναι νωρις αλλιως κινδυνευω να τον ερωτευτω και κατι τετοιο θα ειναι καταστροφη.Οπου να ναι θα γυρισει στην Αγγλια στην ζωη του και το ονειρο θα χαθει.


Ειμαι σε υπερενταση απ την ωρα που μιλησα με την νονα στο τηλεφωνο.Σημερα δεν θα δουλεψω στην ρεσεψιον αλλα στην κουζινα.Πρεπει να κανουμε προβα το μενου για το γλεντι που ειναι την αλλη βδομαδα και εχω κατα αγχωθει.Δεν εκατσα να σκεφτω τιποτα σε σχεση με αυτο εξαιτιας του.Δυσκολο να σκεφτομαι κατι αλλο οταν αυτος τριγυρναει συνεχως στο μυαλο μου.Ξεφυσαω ενω εκεινος γυρναει και με κοιταει.


<<Ολα καλα; ρωταει με ανησυχο βλεμμα.


<<Ναι ολα καλα,απλως ειμαι κουρασμενη>> λεω ενω χαμογελαω.


Χαμογελαει ενω παρκαρει το αμαξι εξω απ το σπιτι.

<<Πρεπει καποια στιγμη να μιλησουμε >> λεει ενω με κοιταει κατευθειαν στα ματια.Νιωθω λες και μου κοβεται η ανασα.


<<Σε τι θεμα Μαικλ; Να πουμε για τα χθεσινα; Ηταν κατι ομορφο που τελειωσε.>> λεω με μια ανασα.Η εκφραση στο προσωπο του αλλαζει και μια θλιψη εμφανιζεται στο βλεμμα του.


<<Οπως νομιζεις.Αλλα κι οι δυο ξερουμε οτι κατι υπαρχει μεταξυ μας.Δεν γινεται να μην το νιωθεις; >> λεει ενω περναει το χερι του μεσα απ τα μαλλια του.


<<Κιαν νιωθω τι Μαικλ ; Οπου να ναι θα φυγεις.Ας το ξεχασουμε καλυτερα αυτο που εγινε >> λεω ενω γυρναω το βλεμμα μου στο παραθυρο.Δεν αντεχω να αντικρισω τα ματια του.


Τον ακουω να ξεφυσαει ενω δεν λεει τιποτα.

<<Εχω αργησει.Θα τα πουμε καποια αλλη φορα.Περασα ομορφα χτες ευχαριστω για ολα >>λεω ενω τον πλησιαζω και του δινω ενα φιλι στο μαγουλο.Δεν αντιδραει,ουτε καν με κοιταει.Θλιψη πλυμμηριζει την καρδια μου ενω βγαινω απ το αμαξι.


Ετοιμαζομαι γρηγορα,φοραω βιαστηκα ενα ασπρο κοντομανικο μπουζακι και μια μαυρη φορμα και τα πρασινα converse ενω βγαινω απ το σπιτι.Ευτυχως που τα παιδια δεν ηταν σπιτι γιατι δεν θα μπορουσα να τους αντικρισω.Η Χαρα θα με τρελαινε στις ερωτησεις.

Σκεφτομαι διαφορες συνταγες που ειχαμε μαθει απ τον Ιταλο σεφ στην σχολη αλλα δεν μπορω να καταληξω πουθενα.

Μολις μπαινω στο ξενοδοχειο αντικριζω την νονα στην ρεσεψιον ενω προχωραω προς το μερος της.


<<Καλημερα νονα,συγγνωμη που αργησα>> λεω ενω την αγκαλιαζω.


<<Δεν πειραζει κοριτσακι μου εχουμε χρονο.>> λεει ενω χαμογελαει.


<<Ελα παμε μεσα να μιλησουμε και με τον σεφ και να καταληξουμε σε κατι γιατι εχω αγχωθει πολυ με αυτο το γαμο>> λεει ενω ξεφυσαει.


Στην κουζινα επικρατουσε ενας χαμος,παρα πολυ δουλεια,ολοι τρεχανε να προλαβουν το μενου για το μεσημερι.Ειναι αλλιως να ζεις μεσα στην κουζινα να βλεπεις το πως συνεργαζονται τοσοι ανθρωποι.

Εκανε αφοριτη ζεστη και ειχα υδρωσει αρκετα.Τους ειπα τις ιδεες μου και ο σεφ εδειχνε ικανοποιημενος με ολα.


Για πρωτο ειχα σκεφτει κολοκυθοσαλατα με γλυκεια σως και απο πανω καβουρνισμενη φετα με αυγο.Για δευτερο φιλετο ψαριου με διαφορα μυρωδικα και ριζοτο με καστανο ρυζι.Και μια σως απο κιτρινη κολοκυθα διπλα.Για τριτο Στιφαδο και για ντεκορ στο πιατο λιγα πρασινα φασολακια. Και τελευταιο εμεινε το γλυκο,γεμιστη κρεπα με μους σοκολα τυλιγμενη σαν πουγκι και γυρω γυρω στο πιατο ζαχαρωμενα μηλα και αχλαδια που θα καναμε στο τηγανι.


<<Το ηξερα εγω οτι εισαι αστερι εσυ >> λεει η νονα γεματη ικανοποιησει.

χαμογελαω ενω ξεκιναω να ετοιμαζω το ορεκτικο.


Εκοψα τρια κολοκυθια σε ενα μηχανημα το οποιο το εκοβε σαν μπουκλα.Εβαλα κατσαρολα με νερο να βρασει και τα εριξα στο καυτο νερο για μερικα δευτερολεπτα,μολις τα εβγαλα τα κρυωσα με κρυο νερο και ξεκινησα να ετοιμαζω την φετα.Σε ενα μπολ εριξα ενα αυγο και 70 γραμμαρια φετα με λιγο αλατι και λιγο πιπερι και στο τελος λιγο μαυρο και ασπρο σουσαμι και τα ανακατεψα.Εριξα μια μπαλα στο τηγανι και το πατησα μεχρι να γινει ενα λεπτο σχημα.Μολις τσιγαριστηκε κι απο τις δυο μεριες το εβγαλα.Ετοιμασα στα γρηγορα την σως με ελαιολαδο μελι λεμονι αλατι πιπερι και λιγο ψιλοκομμενο μαιντανο και τα ανακατεψα.Τελος βουτηξα τα κολοκυθια στην σως και το εστρωσα στο πιατο.Εκοψα την φετα στα δυο και τα περασα σε μια οδοντογλυφιδα και απο πανω εβαλα ενα ντοματακι.


Το πιατο ηταν ετοιμο ενω απο εμφανιση ηταν πολυ ομορφο και ολοι χειροκροτουσαν.Τα μαγουλα μου τα ενιωθα κατακοκκινα λιγο η ζεστη λιγο οτι ντραπηκα αλλα χαμογελουσα σαν μικρο παιδι.Η νονα και ο σεφ δοκιμασαν το πιατο και τους αρεσε πολυ.Οποτε το ορεκτικο ειχε κλεισει.


Δοκιμασα στα γρηγορα και το επιδορπιο ενω αφησαμε για αυριο τα κυριως πιατα μιας και χρειαζομασταν το φιλετο ψαριου και το καστανο ρυζι.


Μετα απο 4 κουραστικες ωρες στην κουζινα καναμε ενα διαλλημα με την νονα και κατσαμε στην καφετερια.Μου εξηγησε οτι σε τεσσερις μερες φτανει ολη η οικογενεια απ την Αγγλια και οτι ο ανιψιος ηταν ειδη στο ξενοδοχειο κι οτι αυριο βραδυ επρεπε να παρουσιασουμε το μενου σε αυτον.Για καποιο λογο αγχωθηκα,δεν ειχα παρουσιασει ποτε μου σε καποιον καποιο γευμα.Αλλα ειχα πιστη στον εαυτο μου.Θα εβαζα τα δυνατα μου ωστε να κανω και την νονα περηφανη.


<<Μπορεις να πας να ξεκουραστεις δεν θα σε χρειαστω αλλο σημερα >> ακουω την νονα να λεει.

<<Θα παω σπιτι να κανω ενα ντους και να παρω καθαρα ρουχα και θα ερθω να κοιμηθω εδω,ετσι κι αλλιως αυριο πρεπει να ξεκινησουμε πολυ νωρις για να ειμαστε ετοιμοι μεχρι το βραδυ.


<<Ναι καλη ιδεα.Γραψε σε ενα χαρτι οσα χριαζεσαι για το μενου και να στειλω τον Νονο σου να τα παρει.>>


Αφου την χαιρεταω και καθως παω να φυγω πεφτω πανω στον Γιωργο και γινομαι κατακοκκινη απο ντροπη.

<<Χιλια συγγνωμη ημουν αφηρημενη >> λεω ενω προσπαθω να παρω ανασα.

<<Δεν υπαρχει προβλημα,παω για βραδινο ερχεσαι μαζι μου να τσαιμπησουμε κατι; >> πως να αντισταθεις σε ενα τοσο γλυκο προσωπακι.

<<Η αληθεια ειναι οτι δεν πειναω και πρεπει να φυγω,εχω δυσκολη μερα αυριο>> λεω με μια γκριματσα.


<<Ελα εστω για λιγο να πιεις ενα χυμο και υστερα φευγεις.>>


<<Καλα παμε αλλα μονο για δεκα λεπτα>> λεω ενω τον σκουνταω.

Καθομαστε σε ενα τραπεζι ενω μιλαμε για το αυριανο μενου και με κανει να ξεχνιεμαι.Ειναι τοσο αστειος και γενικα νιωθω ανετα μαζι του.

Εχουμε λιωσει στο γελιο ενω μου λεει ιστοριες απο περσι το καλοκαιρι.Το γελιο μου κοβεται σαν μαχαιρι μολις τον βλεπω μπροστα μου.Με κοιταει με βλεμμα γεματο θυμο μολις βλεπει τον Γιωργο διπλα μου.Γυρναω το κεφαλι απ την αλλη και δεν του δινω σημασια.Με οποιον θελω θα κανω παρεα.


<<Γιωργο πηγε αργα πρεπει να φυγω >> λεω ενω συκωνομαι ορθια.Μου δινει ενα φιλι στο μαγουλο και δεν το περιμενα.Χαμογελαω αμηχανα ενω απομακρινομαι.Περναω απο διπλα του και δεν του δινω σημασια.Καθεται στο τραπεζι με τον φιλο του τον Αλεξ ενω βραζει απο οργη.


Νιωθω η καρδια μου θα σπασει μεχρι που βγαινω απ την αιθουσα.Βγαζω μια ανασα που κρατουσα ενω ακουμπαω το χερι στο μετωπο μου.Ξαφνικα νιωθω καποιον να με πιανει απ τον αγκωνα και βγαζω μια κραυγη.Εντωπιζω το θυμωμενο του βλεμμα ενω τα χειλη του ειναι σε ισια γραμμη.


<<Χτες ησουν στο κρεββατι μου και τωρα ψαχνεις ειδη τον επομενο; >> λεει γεματος ειρωνια και ανοιγω διαπλατα τα ματια μου.


<<Εισαι απιστευτος >> λεω ενω τραβαω τον αγκωνα μου με δυναμη.


<<Νομιζω στο απεδιξα χτες το ποσο απιστευτος ειμαι>>


<<Εισαι γελειος.Μην με πλησιαζεις>> λεω ενω μεσα μου βραζω.


<<Ολες το ιδιο ειστε τελικα,θελετε να τον τρωτε απο παντου>>


Τον χαστουκιζω ενω τον κοιταω γεματη αηδια.

<<Να πας στο διαολο ηλιθιε>> λεω ενω φευγω τρεχοντας πριν δει τα βουρκωμενα μου ματια.



ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ <3

Continue Reading

You'll Also Like

4.3K 244 6
Α: Και πως θα γίνει αυτό; Δ: Θα παντρευτούμε. 🤍
5.8K 442 27
Η Λαουρα ενα 18χρονο κακομαθημενο κοριτσι μια μερα ξαφνικα εχασε τη μητερα της σε ατυχημα ...απο εκει και περα πρεπει να ακολουθησει το δρομο τον δικ...
7.7K 899 45
Ένας ιδανικός κόσμος για τον έρωτα, θα ήταν αυτός της καταστροφής. Με καρδιές γυάλινες, εύθραυστες, ώστε να μπορεί να τις σπάσει εύκολα. Με ψυχές βου...
598K 29.8K 55
"Πες μου σε παρακαλώ ότι το θες αυτό όσο το θέλω κι εγώ" είπε με κομμένη την ανάσα. Ένιωθα κατακόκκινη, η ντροπή μου ήταν εμφανής άλλη μία φορά. Τε...