Η ΑΠΟΦΑΣΗ

2K 165 14
                                    

Με κοιτουσε στα ματια και ηταν λες και κρεμοταν πραγματικα απ τα χειλη μου.Ειχε αγωνια και φαινοταν στο προσωπο του.Του χαμογελασα γλυκα ενω αγγιξα το προσωπο του.

<<Η αποφαση μου δεν ειναι ουτε αρνητικη ουτε θετικη προς το παρον.Ειναι πολυ δυσκολη αποφαη για μενα,και ολο αυτο μου ηρθε πολυ ξαφνικο.Ομως σε αγαπαω και ξερω οτι δεν μπορω να  ζησω μακρυα σου.>> ειπα κοιτωντας τα ματια του.

<<Και τι προτεινεις δηλαδη ? >> ειπε ενω η διαθεση του ειχε αλλαξει.

<<Ρε μωρο μου μην θυμωνεις μπες και λιγο στην θεση μου,εχω μια οικογενεια που πρεπει να αντιμετωπισω,πες μου πως να τους πω οτι φευγω με καποιον που γνωριζω 20 μερες? θα νομιζουν οτι τα εχασα.Φετος ειναι η τελευταια χρονια την σχολη και θελω να παρω το πτυχιο μου.Ειναι πολυ σημαντικο για μενα.>> λεω καθως επεξεργαζομαι το προσωπο του και παω και καθομαι διπλα του.

<<δηλαδη δεν ερχεσαι μαζι μου? >> λεει καθως βαζει τα χερια στο προσωπο του.Τραβαω τα χερια του και τον φιλαω απαλα στα χειλη.

<<Σε αγαπαω Μαικλ και πρεπει να κανουμε υπομονη και να παλεψουμε για την σχεση μας.Πιστευω μεχρι τα χριστουγεννα θα ειμαστε μαζι.>>με κοιταει στα ματια ενω με αγκαλιαζει σφιχτα.

<<Και εγω σε αγαπαω ρε μουτρο απλως δεν θελω να το σκεφτομαι οτι θα ξυπναω χωρις εσενα διπλα μου.Οσο για τους γονεις σου αστο πανο μου,θα ζητησω επισημα το χερι σου>> λεει και μου κλεινει το ματι γελοντας.

<<Πεντε μηνες ειναι μωρο μου,θα δεις θα περασει ο καιρος.Θα μας κανει καλο να μεινουμε λιγο χωρια.>> λεω καθως τον φιλαω στον λαιμο και ανατριχιαζει.

<<Θα με τρελανεις εσυ ,να το ξερεις >> λεει καθως επιτιθεται στα χειλη μου.

<<Σε θελω τοσο πολυ >>λεω μεσα απ το φιλι μας.Σταματαει αποτωμα ενω ζηταει τον λογαριασμο απ τον σερβιτορο.Πληρωνει βιαστηκα και με πιανει απ το χερι ενω το χαμογελο δεν φευγει στιγμη απ τα χειλη του.Τρεχουμε σαν μικρα παιδια ενω πλησιαζουμε προς το αυτοκινητο.Με φιλαει με παθος ενω η γλωσσα του ορμαει στο στομα μου.Ξεκλιδωνει το αυτοκινητο και μπαινουμε μεσα.

<<Δεν μπορω να αντεξω μεχρι το ξενοδοχειο σε θελω τωρα>> λεει μεσα απ το φιλι μας και προσπαθει να μου βγαλει τα ρουχα.Ευτυχως που ειναι σκοταδι και δεν υπαρχει κοσμος γυρω μας.Δεν εχω ξανακανει σεξ στο αυτοκινητο και η ιδεα με εξιταρει ακομα πιο πολυ.

&quot;Με την πρώτη ματιά&quot; (Υπό διόρθωση)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora