CESARET | Texting

By ddefendyourself

685K 6.4K 554

TAMAMLANDI 056*: Karşındayken kendimi okşarsam etkilenir misin? 056*: Mastürbasyon videomu atsam değerlendir... More

1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM (Final)

10.BÖLÜM

30.6K 335 23
By ddefendyourself

Yeni bölüm geldiii

En uzun bölümle geldim 120 bin özel, herkese teşekkür ederim. Sizi seviyorum❤️‍🔥

Keyifli okumalar!

10.BÖLÜM

5 ay önce

Hissetmek.

Evet, şu an tam olarak bunu istiyorum.

Karşımda kısık gözlerle bana bakan kişiyi hissetmek istiyordum. Gözleri içime işleyip, iki bacak arama iniyor gibiydi. Karnımda yayılan bu hissi tanıyordum. Ve bunu almadan bugün buradan gitmeyecektim. Beni sikmesini, onun bu güzel sesinin seks esnasında hangi tonlara kadar çıkacağını merak ediyordum.

Yanımda oturan erkeği boş vererek, şarkısını zorlukla bitirmiş sarhoş adamın hareketlerini takip ettim. Hafif yalpananır şekilde yürürken olduğumuz gürültülü ortamdan uzaklaşmaya başladık. Kalbim hızlı ve istekle atarken hayır gibi bir düşünce geçmiyordu aklımdan. İstediğim herkes bu vücuduma hayır demeyerek benimle birlikte olabilirdi. Şimdi iki bacağım arasına girmesini istiyordum ve olacaktı.

Peşinden yürümeye devam ederken bir kapıyı açtı zorlukla, ayakta durmayacak kadar içmişti ama eminim ki seks anında bu yok olacaktı. Telaşlı bir şekilde arkasından seslenerek kapıyı kapatmasına engel oldum. "Hey!" Kısık gözleri beni buldu buna eş zamanlı olarak kaşlarını kıstı.

"Evet?" Diye sordu hoş sesiyle.

Dudaklarını oramda hayal ettim. Bu düşünceyle dolarken iki bacağımı birbirine bastırdım kendimi kasarak. Bir adım atıp kapıya yasladım omzumu ve istediğimi almak için yüzüme, muzip bir ifade takındım. Gözlerim alta indi sonra gözüne çıktı.

"İster misin?" Dedim alt dudağımı dişlerken.

"Neyi?" Anlamadığını belirtirken kapıyı zorlukla tutuyor gibiydi.

"Anlarsın ya..." Aramızdaki bir adımlık mesafeyi kapatarak yanıp tutuşan bedenimi ona yasladım.

Hislerim neden böyleydi, kahretsin.

"Yo anlamam."

Elimi kaldırdım ensesine atıp, kalçamı ona ittim ve göğsümü göğsüne yasladım. Dilimi dudaklarım arasından çıkartıp dudaklarına sürttüm. "Beni sikmeni istiyorum. Seni hissetmek istiyorum."

Bu gece defalarca yaptığı şeyi tekrar yaparak kaşlarını çattı sonra isteğimi birkaç saniye sonra anlamış gibi kaşlarını düz bir konuma getirerek gülümsedi. Ardından bedenime yaslı olan bedenini ayırarak kapıyı kapattı. Üstündeki kazağı, elini ensesine atarak üzerinden çıkardı ve odadaki yatağa doğru yürüdü. Dudaklarımı ıslatıp üzerimdeki elbiseyi hızlı ve heyecanlı bir şekilde çıkarmaya çalıştım. Ama ellerim yavaş hareket ediyor gibiydi.

Bana döndü yatağın hemen önünde, "Ben çıkartayım." Dediğinde itiraz etmeden yanına yürüyüp karşısına geçtim.

Sesi bana her şeyi yaptırabilirdi.

Arkamı ona çevirdim ve derin bir nefes aldım. Böyle değildim ben. Sadece birkaç gece onu izleyip bu kadar istemiş olmam fazla abartılı geliyordu bana ama buna engel olamıyordum sanki beni ilk gece hipnoz etmiş gibiydi.

Elleri karnıma ulaştığında bunu takip eden nefesi kulağıma yanaştı. Aramızda olan o kısa mesafeyi karnımdan beni çekerek kendine yasladığında kulağıma dudağını sürterek, "Yatakta!" dedi.

Dudağımın kenarı kıvrılırken başımı salladım ve ondan ayrılıp yatağa oturdum. Çıplak üstü dahi beni yakarken sakin olmaya, azgın halimi ona göstermemeye çabaladım kendimi. Bir adım geriye gitti ve gözleri gözlerimi ardından bedenimi izledi sonra o bir adımı tekrar atarak önüme diz çöktü.

Gözleri gözlerimdeyken iki eli eteğimin altına gitti, eli bacaklarıma değer değmez titrek bir nefes alarak bir bakire gibi heyecanla kasıldım. Kahretsin bu tepkilerim ne? Elleri bacaklarımdan yukarı çıkarken sarhoş gözleri ifadesiz gibiydi ama benim gözlerimde ise ona olan ihtiyacım vardı. Eli yukarı çıktı çıktı ve kilodumda durdu, kilodumun iki yanından parmaklarıyla kavrayıp çıkartmaya çalışırken kalçamı hafifçe kaldırıp işini kolaylaştırdım.

Göz kapakları kapanırcasına kısıktı.

Çıkardığı kilodumu yere atıp tekrar ayağa kalktı. Eli çenemi bulduğunda hazırlıksız bir halde dudaklarını dudaklarıma kapattı. Sert bir şekilde dudaklarımız birleşirken hafif bir açıyla yatağa doğru eğildim. İki bacağımın arasında yer bulduğunda kendimi tamamen yatağa attım ve bacaklarımı istekle araladım. Hissedecektim.

Ama sanki içimdeki isteği görmüş ve hemen bana vermek istemiyormuş gibi dudaklarımı son kez sert bir şekilde öperek nefes nefese kalan benden uzaklaştı. kapatmış olduğum gözlerimi aralayıp sert bir yüz ifadesiyle ona bakmaya çalıştım. Burada azgınlıktan geberirken kendimi dizginlemeye çabalıyordum ve o benim aksime ağırdan alıyordu. Saf öfkemi görmezlikten gelir gibi bacak aramdan uzaklaştı ve ayağa kalktı.

"Kendini okşa!" Dediğinde gülmemek için kendimi zor tuttum.

Ben, beni sikmesini istiyordum adam gelip bana kendini okşa diyordu.

"Islak zaten." Yatakta öfkeyle hareketlenmeye çabaladım. Bütün vücudum öfke ve azgınlıkla alev alevdi.

"Seni o halde görmek istiyorum." Sabit ses tonuyla konuştu ve beni umursamadan hareket etti. Odada olan küçük buzdolabının kapağını açtı ve içinden bir şişe aldı. "Bu gece kafamı dağıtmam gerek."

Elinde şişe, diğer boş eliyle de odadaki sandalyeyi aldı ve tam karşıma şaşkınca yatakta olan beni umursamadan sandalyeye yorgunca attı kendini. Öfkemi düzene koymak için birkaç saniye içkisini izleyişini izledim. İçimdeki bu azgınlığı sadece o doyurabilirdi. Çünkü sadece ona azmıştım bu gece. Hiçbir sik beni doyurmayacaktı onu almam için de isteğini yapmak için aralık olan bacaklarımı daha da açtım ve am'ımı kapatan elbisemi karnıma doğru çektim.

Parmaklarım am'ıma dokunurken gözlerim gözlerindeydi ve aslında çok da kötü bir düşünce olmadığını düşünmeye başladım. Tırnaklarımın pek de uzun olmadığına mutlu olurken orta parmağımı içime doğru ittiğimde, ıslak sıcak bir yuvaya girmiş gibiydi parmağım. Parmağımı hareketlendirirken, parmağımı unutmak isteyerek onun sikinin içimde olduğunu ve şu an gözlerime baygın bakan adamı hayal ettim.

Bilinçsizce hızlanan parmağıma işaret parmağımı da ekleyerek derin derin nefesler almaya başladım. İçimdeki ateş parmaklarıma tutuşmuş gibiydi tüm bedenim alev alevdi. Orgazm olmama az kalmışken yarıladığı şişeyi yere bıraktı ve pantolonunun düğmesini açmaya başladı.

"İstiyor musun?" Dedi üzerinden çıkardığı pantolonunu ayak bilekleriyle kenara itti. Ardından sikini eline alarak okşamaya başladı.

"Evet!" dedim nefes nefese kolum yorulmuş ama içimdeki alev buna dur diyemeyecek hareketlerimi daha da hızlandırıyordu.

"İste, beni sik de." Eğildi ve şişeden birkaç yudum daha aldı ardından tekrar yere bıraktı. "Karşımda bu haldeyken bana yalvar."

"Sik beni." dedim içimdeki azgınlıktan uzak bir halde kısık bir sesle. Ardından son noktaya gelmeye yakın zihnim beni durdurdu ve ellerimi am'ımdan alarak dudaklarıma götürdüm, parmaklarımı. Parmaklarımı yalarken gözlerim onun gözlerindeydi yine. "Gel tadıma bak!" Parmağımı ona doğru uzattım.

Ayağa kalktı yavaş bir şekilde ve bana doğru geldi. Sertleşmiş siki bana doğru gelirken gözlerime mükemmel bir şeymiş gibi gözüküyor karnım karıncalandı. Uzattığım elime eğildi ve dudaklarını aralayarak parmaklarımı emdi. Gözlerim titreyerek kapanırken inledim. Elinin belime gittiğini ve beni yatağın kenarına çektiğini hissettim. Gözlerimi aralayıp ona baktığımda bir eliyle de sikini okşadığını gördüm. Yatağın kenarına kalçam gelecek şekilde beni konumlandırdığında dudaklarını aralayıp emdiği parmağımı serbest bıraktı.

"Seni öyle güzel sikeceğim ki..." Belimden uzaklaşan eli ıslak am'ıma dokundu ve baş parmağını daha da emin olmak için içime itti ve hoş bir şekilde ağzının içine inledi.

"Bunun için buradayım." Dedim rahat bir şekilde her iki elimle üstümdeki elbiseyi çıkartıp yatağa yattım tekrardan.

Dudakları kıvrıldı ve hafif bir açıyla bacaklarını kırarak sertleşmiş sikini am'ıma yerleştirdi. Her iki kolumu başımın ucunda birleştirerek zevk almak için gözlerimi yumdum ve hislerimi şaha kaldırmasını bekledim. İçime yavaş sakin hareketiyle girerken gözlerimi araladım ve başımı kaldırıp aralık dudaklarımla ona baktım. Kaldırdığım başımı ensemden kavradı ve dudaklarını dudaklarıma yasladı tekrar.

Sakin girişinin peşinden hareketleri dakikalarla birlikte hızlanırken dudakları dudaklarımdan ayrılıyor çenemi, boynumu, göğsümü emiyordu. Benim ise ellerim istekle onun bedeninde dolanıyor dudaklarının tenimde bıraktığı izleri tırnaklarımla teninde bırakıyordum. Öyle güzel bir şekilde am'ımı dolduruyor içimde kayıyordu ki aldığım zevk bu yirmi dört yaşımda aldığım tek zevkmiş gibiydi.

"Çok güzel." Diye inledim nefes nefese.

Bütün oda benim inlemelerim, onun hırıltılı nefesi ve bedenimizin birbirine çarpan sesiyle dolmuştu. Dakikalarca içimi parçalayan hareketleri önce onun boşalması ardından benim boşalmamla birlikte son bulurken dudaklarını son kez dudaklarımla birleştirip içimden çıktı. Mayışmış gözlerimle ona bakarken daha fazlasını isteyerek yatağın ortasına doğru geriye giderek pozisyon değiştirmek istedim. Ama o bunu düşünmemiş sanki tek bir seferlikmiş gibi yere bıraktığı şişesini aldı ve dibinde kalanları da içerek köşedeki banyoya girdi.

Ağzım açık öylece yatağın ortasında doymamış bir şekilde beklerken birkaç dakika sonra banyodan gelen su sesini işittim. Öfkeli bir hâlde beklerken aklımdan geçen düşünceyi hızla yaparak ayağa kalktım ve sandalyenin yanında olan pantolonundan telefonunu çıkarttım hızlı adımlarla gidip kapının önüne düşmüş çantamdan telefonumu aldım ve numarasını kaydettim.

Gmüzisyen, kaydedildi.

Bu gece bir daha olmayacağına kanaat getirmiştim ama bir umut onu bekledim. Yatağa girip üzerimi örtüp onu beklemeye başladım. Yaklaşık on beş dakika sonra arkamdaki kapı açılmış çıplak ayak seslerinin geldiğini duydum. Aynı hisle dolarken yatağa gelmesini bekledim ses çıkarmadan. Ama içimdeki hissi ve düşüncelerimi dehşete düşüren bir kapı sesi geldi. Yine banyoya girdi düşüncesiyle beklerken beş dakika daha bekledim. Uzandığım yerden kalkarken arkama baktım.

Banyo kapısı açık ve ışığı kapalı bir durumdaydı, gözlerim odanın ortasında pantolonunun olduğu yere kaydığında orada olmadığını gördüm. Yerde sadece benim çantam ve elbisem vardı. Dudaklarım titrediğinde büyük bir öfkeyle ayağa kalkıp hazırlandım.

Hissizleştim.

BUGÜN

Nevra, kişisinin engeli kaldırıldı.

Gmüzisyen: O gece.

Gmüzisyen: Sendin.

Gmüzisyen: Birlikte olmamıştık demiştin.

Gmüzisyen: Elim belden aşağı inmemişti.

Gmüzisyen: Yalan söyledin.

Nevra çevrimiçi

Gmüzisyen: Üç gün önce de beni bunun yüzünden mi bıraktın?

Gmüzisyen: Siktiğimin empati duygusunu yaşayayım diye.

Nevra: Nasıl bir duygu, bir çöp gibi bırakılmak?

Gmüzisyen: Bok gibi.

Gmüzisyen: Yine de yaptığın doğru değildi.

Gmüzisyen: Seni o gece tanımıyordum. Üç gece önce seni tanıyor, sana saygı duyarak seninle birlikte oldum.

Gmüzisyen: Öylesine bir seks değildi benim için.

Nevra: Ama benim için öyleydi.

Gmüzisyen: Ne?

Gmüzisyen: Sıradan bir seks mi düşündün?

Nevra: Evet, tıpkı o gece olduğu gibi.

Gmüzisyen: Anladım...

Gmüzisyen, çevrim dışı.

***

Bölüm nasıldı?

Bölüm geç geldi çünküüü

Bu kız kısmetse olur çukuruna düştü çıkamıyorum 😔

Erkekler kapatılsın özellikle de Sedat gibi erkekler🥲


Continue Reading

You'll Also Like

835K 16.4K 21
༺༻ Bütün hakları saklıdır "Ben geldim" Gülümseyerek ve son harfi uzatarak kurduğum cümle ile o da gülümsedi. Sandalyesini biraz masadan geri çekti...
36.8K 2.5K 33
[ilk kurgumdur kendileri] "Sırf dudakların için seni yaşatabilirim ufaklık " |Acımasız seri katil eğer bir kızı severse onun için değişir mi?|
7.9K 210 17
17 yaşındaki bir kız arkadaşlarıyla yıl sonu partisi baloya giderler olan o zaman olur
2.7K 165 25
Karanlık sokaklarda tek başıma yürüyordum. Arkamı döndüğümde kapşonlu birisini gördüm. Bu kimdi böyle beni neden takip ediyor? adımlarımı hızlandırdı...