Our sister fell in love with...

By JulinkaGaiov

11.7K 383 77

Co když Salvatore bratři měli mladší sestru jménem Isabell, která přijede za nimi do Mystic falls v době, kdy... More

Isabella Salvatore
Klaus Mikaelson!!!!
Party
Ritual
Lonely☾
Christmas𐂂
Happy new Year🎉
Ester is coming
Matt is Dead :)
♡Birthday kiss♡
My Brothers
Revenge
Goodbye 1/2
Goodbye 2/2
Life Isabell Salvatore
They're Alive
Stars in the sky
Big Secret
Graduation
Kol Mikaelson!!!!
Where are we going?
I was in love with you
🎄🎁🎆🎇😇
Aurora and Tristan
I'm scared
You will be allright
I'm dying
ALIVE
I love you
Will you marry me?
Date
Wedding day
Baby?
Katherine
Victory
Goodbye
We are Family
Ansel
Mikael
Maybe it will be okay
I love you so much
Vincent
Daddy?
Klaus
Klaus 2/2
Christmas
New Year
Info

The end

109 4 2
By JulinkaGaiov

Pohled Izzy

'Milý deníčku, když jsme se vrátili zpátky začali jsme řešit to, že už nebudu ředitelka...hromada papírování.
Bylo to unavující, ale naštěstí už je vše hotové.'

Zavřela jsem deník a zabalila si poslední krabici.

,,Zabaleno?" Zeptala se Viky a pomohla mi s krabicí,,ano je to tvoje" podala jsem jí důležité klíče.

,,Mami nezapomeň, že ještě se musíš rozloučit se studenty" Připomněla mi,,ano já vím, jen se převléknu a přijdu tam" Usmála jsem se dala krabici do auta nasedla jsem a jela domů.

Ve dveřích mi pomohla Hope s krabicemi, který jsme dali na chodbu.

,,Kde je táta?" Zeptala jsem se,,je v ateliéru, ale já už musím" Koukla na hodiny,,nemám tě svézt?" Zeptala jsem se,,ne to je dobrý, chci se ještě proběhnout" Řekla dala mi pusu na tvář a odešla.

,,Klausi?" Zavolala jsem ze zdola a pak jsem uslyšela výkřik.

Upíři rychlostí jsem se objevila v ateliéru kde Klaus držel nějakého kluka pod krkem,,co to děláš?" Zeptala jsem se a sedla si na křeslo.

,,Ahoj lásko,  to je Sam" Řekl,,a co provedl?" Zeptala jsem se,,byl tu s Hope,  našel jsem ho,  když se snažil vyplížit z okna" Řekl,,nech ho být to už jsme jednou řešili s Viky" Řekla jsem a Klaus ho pustil,,vyplížil ses z okna nic jiného se nestalo" ovlivnila jsem ho a on to zopakoval a odešel.

,,Řešit by jsme to měli, nevíš jak dlouho tu byl. Co, když tu s ní spal?" Zeptal se,,s tím by se už nic nedalo dělat, ale promluvím si s ní o tom" Řekla jsem,,dobře" Odpověděl,,ale jestli s ním chodí tak prostě to budeš akceptovat" Řekla jsem,,co jiného mi zbývá" Usmál se a políbil mě.

,,Každopádně, už sem nám zbalil a Elijah je na cestě sem aby se staral o Hope zatímco tu nebudeme" Řekl,,cože?" Nechápala jsem,,Alaric ti to neřekl? Volal mi, že musíme jet pro nějakou čarodějku nebo něco takového" Řekl,,no dneska jsem ho ani neviděla. Každopádně děkuji, že ses balení ujal už toho mám po krk" Zasmála jsem se a on semnou.

Obejmula jsem ho a on mi objetí oplatil,,co kdybychom měli další dítě?" Zeptal se a já se začala smát,,ti dvě holky nestačí?" Zeptala jsem se,,jsou tak moc úžasný, že chci další....Tak dalších 5 ještě" začali jsme se smát.

,,Jdu se převléknout a potom jdu do školy" Řekla jsem a on kývnul.

...........................

Otevřela jsem skříň a přemýšlela co na sebe nakonec jsem si vybrala a oblékla se:

Jelikož jsem měla vlasy v culíku tak jsem si je nakulmovala a upravila se.

Šla jsem do kuchyně kde jsem si vytáhla krevní vak a nalila si do skleničky krev,,to moc dobrý není,  můžeme jít ven a někoho zakousnout" Ušklíbl se Klaus,,to fakt ne jen se potřebuju trochu posílit"

,,To tě moc neposílí dala sis tam tak kapku a tahle Stefanova metoda ti neprospívá navíc budeš potřebovat být silná...ještě,  že jdu s tebou" Dokončil svůj monolog a já věděla, že má pravdu navíc mě zabíjet zvířata nebavilo ještě k tomu, když je mám ráda.

,,Potom si někoho najdu" Zamumlala jsem a on kývl.

Klaus jel nakonec semnou do školy.

Všichni byli v jedné velké místnosti.

,,Chtěla bych vám říct něco důležitého možná se to k vám doneslo, ale odcházím z této funkce budu hledat děti, které budeme posílat sem. Vaše nová ředitelka bude Victorie, takže děkuji, že jste to semnou vydrželi" Byl to takovej nic moc proslov, ale postačí. Ze školy nedocházím tím pádem je to v pořádku.

...............................

Nakonec jsme hned vyrazili, když nám Caroline zavolala kam máme jet. Byla to dlouhá cesta.

Jedeme za čarodějkou, která je prý v nebezpečí mělo by jí být 15 let.

Popravdě ani nevíme jak vypadá, ale snad na to přijdeme.

,,To by mělo být ono" Řekl Klaus, když jsme stáli u domu a já zazvonila. Otevřela starší paní,,dobrý den, hledáme Clarie Johnson" Řekla jsem,,Klaus Mikaelson a Isabella Mikaelson, vás jsem tu nečekala" Řekla,,Vy jste čarodějka?" Zeptala jsem se a ona kývla,,hledáme jen Clarie přihlásila se na Salvatore školu" Řekl Klaus,,vy jste ze školy?" Zeptala se,,bývala jsem ředitelkou to místo jsem dala své dceři a teď dělám tuhle práci, Klaus mi pomáhá" Řekla jsem,,šla do letního kina, ale už měla být dávno zpátky" Odpověděla,,kde to kino je?" Zeptal se Klaus a ona mu odpověděla, takže jsme se s ní rozloučili a šli jsme do auta,,Isabell Mikaelson nejvíc sexy" Začal Klaus,,sklapni a radši jeď" Zasmála jsem se a Klaus mě poslechl.

..........................

Dorazili jsme na místo už byla dávno tma, ale nikoho jsme tu neviděli,,je to tu obrovský a nikdo tu není" Řekla jsem,,je, někoho slyším" Řekl a upíří rychlostí zmizel já se zaposlouchala a udělala totéž.

,,Co jste zač?" Zeptal se chlap, který držel pod krkem mladou dívku usoudila jsem, že je to Claire,,jsem Klaus" Řekl,,Klaus Mikaelson?" Řekla vyděšeně dívka a muž se taky lekl a chtěl se zakousnout do Claire, ale v tu chvíli ho Klaus odstrčil.

Claire spadla na zem a já jí pomohla na nohy,,jsem na tvé straně jdeme tě vzít do školy" Řekla jsem,,on zamnou, ale půjde vy to nechápete jsem hybrid proto mě chce zabít" Řekla a já se koukla na Klause on toho chlapa zabil a šel k nám,,nechceš mi něco vysvětlit?" Zeptala jsem se,,kolik ti je? Zeptal se Klaus,,85 ale upírem jsem od 15ti" Řekla,,jak se jmenuje tvá máma?" Pokračoval,,Miriam" Odpověděla,,počkej cože?" Koukl na ní zmateně,,jsem upír a čarodějka. Elijah Mikaelson je můj otec" Řekla,,jak je to možný?" Zeptala jsem se,,kouzlo..." Řekl Klaus,,měla mě když ji Klaus zabil a kouzlo mě dalo do mé tety" Odpověděla,,musím zavolat Elijahovi" Řekl.

Claire jsme vzali zpátky a Klaus odemne dostal vynadáno, že zabil přítelkyni Elijahe. Byla to únavná cesta, ale nakonec jsme dorazili a Hope si vzala na starost Claire.

...................................

,,Pojď semnou" Vzal mě za ruku a táhl ven ze školy,,kam to jdeme?" Zeptala jsem se a nakonec nastoupila do auta,,pryč, Elijah už přijel a všichni to zvládnou, jen chci strávit den s tebou" Řekl s prozbou v očích,,dobře. Tak kam jedeme?" Zeptala jsem se a Klaus mi nic neříkal jen se usmál a já hned pochopila,  že mi to říct nechce.

Nakonec jsem uviděla tu ceduli vítejte v New Orleans,,co tu děláme?" Zeptala jsem se,,chci tě vzít na jedno místo" zastavili jsme někde v lese a já vystoupila a Klaus též společně jsme šli k jezeru kde Hope udělala své první krůčky.

Trávili jsme tu dost času,,chtěl jsem tě sem vzít ještě naposled, mají v plánu to tu udělat jinak a už to tu nebude vypadat takhle" Pak pokračoval,,víš nikdy jsem si nemyslel, že budu milovat někoho tak moc jako tebe, dala jsi do mého života světlo, který už nikdy neuhasne dala jsi mi 2 krásné dcery nic víc si nemohu přát. Jsi pro mě vším a chci abys věděla, že tě miluju" Dokončil svůj monolog.

,,Já tebe, ale proč mi to říkáš?" Zeptala jsem se ,,všechno nejlepší k výročí" Řekl a vytáhl krabičku z kapsy. Počkat výročí? Jaký? O můj bože já zapomněla, výročí svatby. Vytáhl z krabičky krásný prstýnek a nasadil mi ho a já ho políbila,,děkuju, taky pro tebe něco mám" Řekla jsem a on jen čekal co mu řeknu,,jsem těhotná" Řekla jsem,,nene" Začal se smát,,ale ano" Odpověděla jsem,,ty si neděláš srandu? To jako vážně?" Řekl a já se usmála. Ihned mě obejmul a sáhnul mi na bříško,,Always and Forever." ,,Always and Forever."

Máme tu konec příběhu. Děkuji všem co tu semnou vydrželi až do konce a doufám, že se vám poslední kapitola líbila. ❤️Vím, že jste na ní čekali dost dlouho a za to se moc omlouvám. Opravdu není čas. Takže děkuji všem čtenářům, který mě podporovali už od začátku🥰 Všichni jste moc skvělí❤️🥰

Už mám rozpracované další dvě knihy, ale budu to publikovat až, když to budu mít hotový, aby jste nemuseli čekat tak dlouho.❤️

S láskou vaše Julča Always and Forever.
Xoxo

Continue Reading

You'll Also Like

31.2K 644 51
(AU) Draco and Hermione finally realized their feelings for each other. Although they seem to be happy at first, hiding their relationship in Hogwar...
123K 2.4K 37
you go to you best friend jake pauls house he asks you to join team 10 you say yes and fall in love with his best friend
678K 33.5K 24
↳ ❝ [ ILLUSION ] ❞ ━ yandere hazbin hotel x fem! reader ━ yandere helluva boss x fem! reader ┕ 𝐈𝐧 𝐰𝐡𝐢𝐜𝐡, a powerful d...
247K 6.1K 52
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ જ⁀➴ 𝐅𝐄𝐄𝐋𝐒 𝐋𝐈𝐊𝐄 .ᐟ ❛ & i need you sometimes, we'll be alright. ❜ IN WHICH; kate martin's crush on the basketball photographer is...