MAFYA VE AŞKI (TAMAMLANDI)

By Hatice_glg

1.6M 48.1K 5.8K

~MAFYA VE AŞKI~ Siz bir kazanın sonucu hep ağır mı olur? Hiç bir kaza insana aşkı ve masumiyete getirebilir m... More

1.BÖLÜM-KARŞILAŞMA
2.BÖLÜM Asya
3.bölüm
4.BÖLÜM ARASIN İNTİKAMI
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.bölüm iş, öpücük , utanç
8.bölüm
Özgecan Aslan
8.bölüm part 2
9.BÖLÜM
10.bölüm
-DUYURU-
10.bölümün devamı
11.bölüm
12.bölüm
13.BÖLÜM
DUYURU
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
21.BÖLÜM
ALINTI
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
DUYURU
~DUYURU~
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.Bölüm
28.bölüm
29.Bölüm
30.bölüm
31.Bölüm
32.bölüm
DUYURU
33.Bölüm
34.Bölüm
-Duyuru-
35.Bölüm
36.Bölüm
37.Bölüm
38.bölüm
39.Bölüm
40.Bölüm
41.Bölüm Final
Önemli
Yeni Kitap Hakkında
yeni kitabım tanıtım bölümü ile yayında

20.BÖLÜM

30.8K 1K 228
By Hatice_glg

MERHABA ARKADAŞLAR :) DEDİĞİM GİBİ SIK SIK BÖLÜM YAYIMLAMAYA ÇALIŞIYORUM.SİZDEN VOTE VE YORUM BEKLİYORUM.BAZILARI O KADAR ÇOK GÜZEL YORUMLAR YAPIYORLAR Kİ ÇOK SEVİNİYORUM :) BURDAN YORUM YAPANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.




WHATSAPPTAN KONUŞMAK İSTEYENLER ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRLER.BİR KAÇ KİŞİ DAHA GELİRSE WHATSAPP GRUBU AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM.INSTAGRAMI OLANLAR DA ÖZELDEN YAZABİLİRLER PROFİLİMİ ÖZELDEN SÖYLEMEK İSTİYORUM :)




VOTE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :) İYİ OKUMALAR



MEDYADA ARAS VAR :)



bir süre bekledim,kendimde o cesareti bulamayınca hiçbir şey yapmadan tavanı izlemeye başladım.Yektanın bakışlarını üzerimde hissediyordum,rahatsızdım hemde çok.



Bir anda belimde hissettiğim iri el beni kendine çekti,Yektaya baktığımda Gözleri gözlerimdeydi.beni kendine daha çok çekerek başını saçlarıma gömdü,kokumu içine çekiyordu.



Başım onun çıplak bedenine değiyordu,kokusu kesinlikle parfüm değildi.kendisine has kokusu vardı.Beni kendinden uzaklaştırdığında ona baktım,alnımı öperek;



"uyu hadi" dedi.sonra tekrar beni kendine çekti.alnımı öpmesinden rahatsız oldum çünkü beni ilk kez Aras öpmüştü.Belime kolunu koyduğunda ne kadar dip dibe olduğumuzun yeni farkına vardım,belimi o kadar çok sıkıyordu ki sanki bıraksa kaçacakmışım gibi.



Ah Asya Ah,şuan öyle bir çıkmaza girdin kiyaptığın hata hayatına mal olacak.




-ARASTAN-




Koluma giren Aslıya sinirle baktım,anlamış olacak ki elini kolumdan çekti.içimde olan sinirle hızla arabaya bindim.


"Aras nereye beni evime bırakmayacak..." lafının sonunu dinlemeden arabayı son hız bara sürdüm.Kabul etti lan,o herifle evlenmeyi kabul etti.Ben onun için bu denli acı çekerken o elin şerefsiz itiyle evlenecek.




onların aynı evde olduklarını düşündükçe daralıyorum,kravatı çıkarıp koltuğun üzerine fırlattım.bir süre sonra barın önünde durarak içeri girdim,bar taburesine oturarak "herzamankinden" dedim.Barmen kadehi önüme uzatınca buzlu içkiye baktım,bi dikişte dibini gördüğüm kadehi barmene uzattım.



"şişeyi getir" barmen salakca suratıma bakıyordu."şişeyi getir lan!" ikiletmeyerek arkadaki şişelerden birini uzattı,elime alarak bar taburesinden kalkıp bir koltuğa oturdum.şişeyi başıma dikerken;



"oturabilir miyim yakışıklı?" tepemde dikilen sarışın hatuna bakarak,baştan aşağı süzdüm. Götünü kapatmayan bir etek,göğüsünü sergileyecek bir badi. başımla onayladım.kız da bundan cesaret alarak tam dibime oturunca sinirle kızın suratına baktım.



"ooo bayılırım sinirli erkeklere" yarım ağız sırıttım,şişeyi tekrar başıma diktiğimde içki tadı gelmeyince şişeye baktım,bitmişti.ama lanet olsun bir gram bile sarhoş değildim,içimdeki acıyı hafifletmekten başka birşey istemiyorum.



"bu geceyi birlikte geçirelim mi?" sözünü duyduğumda yanımdaki kıza baktım,kadın becermek önceleri tüm sinirimi alırdı,Asyadan sonra kimseyle birlikte olmamıştım.



"yürü" kızla birlikte bardan çıktık,arabaya binerek bir otelin önüne çektim.Arabadan inip otele girdik.Asansöre bindiğimizde kız yaklaşarak boynumu öpmeye başladı,asansör kapısı açılınca 1487 numaralı oda tam karşımızdaydı.



odaya girerek yatağa oturdum,kızda gelip yanıma oturdu." yakışıklı bir duş alıp geliyorum" dediğinde tiksinerek kıza baktım,tüm kızlar otele girdiğimizde hep aynı şeyi yapıp duş almaya gidiyordu.



kız yanımdan giderek banyoya girdi,su sesi odayı doldururken kulaklarımda Asyanın "evet" bağırışı vardı,coşkulu bir evetti.bir de ne demişti o Yekta iti" Gözlerinde kaybolmak istiyorum" bunu duyduğum an sinir kat sayım en sonuna ulaşmıştı. Asyanın önüne diz çöküp saçma saçma şeyler söylemişti.

neymiş ilk gördüğü gün "işte evleneceğim tek kadın" demişmiş sen gelde benim külahıma anlat onu piç herif.




banyonun kapısı açıldığında kafamı o yöne çevirdim.kıçını biraz örten bir havluya sarılmış bana bakıyordu,gözlerim bedenini süzdü,kusursuz bir fiziği vardı ama mide bulandırıcıydı lanet olsun ki Asyadan başka hiç bir kadın beni etkileyemiyordu.



kız yanıma gelip tekrar öpmeye başlayınca kızı iterek ayağa kalktım,cebimden çıkarttığım bir deste parayı yüzüne fırlattım ceketimi alarak odadan çıktım,asansör yerine 4 katı merdivenle indim,otelden çıkınca yanan ciğerlerime aldırmadan temiz havayı içime çektim.





-2 AY SONRA-




Yataktan dayanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım.Dün gece gene çok içmiştim 2 ay boyunca her gün yaptığım şeydi.o Yekta itinin Asyaya evlilik teklifini unutmaya çalışıyordum güya ama başaramıyordum işte.



Son 1 aydır Aslıyla aynı evde kalıyorduk.neymiş ağrısı oluyormuş da onu hastaneye götürücek kimse yokmuş da falan filan...




tabi ben onun için kabul etmedim bu durumu. Sadece Aslının arkamdan iş çevirme olasılığını biraz daha kısıtladım diyelim.




Ayağa kalkarak üzerimi giydim.odadan çıkarak aşağı inip koltuğa oturdum.Orta sehpada duran gazeteyi alıp bir süre inceledim.elimi cebime attığımda telefonumu yukarıda unuttuğumu farkettim.




Hızla yukarı çıktım,odanın kapısı açıktı ve sesler geliyordu,seslerin arasında duyduğum "Asyaya ne oldu?" kapının yan tarafında bekledim,Aslı telefonla birisiyle konuşuyordu ve ses hoparlördeydi.



"ne olacak Yekta Keskinle evlenecekmiş."




"oha fotoğrafçı ve aynı zamanda holdingleri olan Yekta Keskin mi?"




"kızım sen aptal mısın?Adamda para bol hem şirketleri,arabaları var anlayacağın iyi yere kapak attı Asya sünepesi"



"Aslı senden korkulur peki Asyaya nasıl tuzak kurdun?"



"ahahaha en kolayı o oldu zaten"



"anlatsana merak ediyorum"



"iyi dinle şimdi,Aras izmire gitmişti,bende Asyayı takip ettiriyordum.Asya şirkete gidince bende peşine gittim,öğle molasıydı.öğle yemeği için davet ettim oda saf kabul etti.Yolda arabadan inmesini sağladım,tabi inincede anında paket oldu"



"oha ee "



"susta anlatıyım.sonra tabi hani benim şoförüm var ya Asya hanım kendini onun koynunda buldu.Arasa da resimlerini ve adreslerini gönderdim.Aras onları o halde bastı sonra da patladı gitti işte hahaha"




"Aslı yemin ediyorum çok kötüsün"



"sağol şekerim"




"ee hamileyim demişsin ona nasıl inandırdın?"




"Ah Ece beni yoruyorsun,nasıl yapmış olabilirim? sahte belgelerle,doktor benim arkadaşımdı zaten eline üç kuruş para verdim hemen kabul etti"



"Aslı bunları Aras öğrenirse ne olur biliyorsun değil mi?"



"Ece sus Allah korusun,hem nasıl öğrenecek?" yumruğumu kapıya vurarak içeri girdim,Aslı korku dolu gözlerle bakarken,kolundan tutarak yatağa savurdum.



"sen nasıl yaparsın lan bunları? kimden cesaret aldın da yaptın lan ben sana eğer yalansa olacaklara ben karışmam demedim mi?" Aslı korkuyla titrerken yüzüne tokat attım,odaya dolan telefon melodisi ile Aslıyı bırakarak telefonu elime aldım,arayan Cahiddi.



"Abi Asyanın düğünü bugün 2 saat sonra nikah var"



"Adresi mesaj olarak gönder"



"tamam abi" telefonu kapatarak Aslıya yöneldim,kolundan tutarak dışarı çıkarttım."A-Aras bi dinle ne-ne olur" merdivenlerden inerek dışarı çıktık," Özkan" diye bağırdım,Özkan gelince Aslıyı ona ittim.




"bunu al depoya götür,sakın yemek su vermek yok ölüyorum dese bakmayın.onunla daha sonra özel olarak ilgileneceğim" hızla arabaya bindim,telefona gelen mesajla hızla adrese doğru sürdüm.




ben bu oyuna nasıl geldim lan? nasıl Asyaya inanmadım? lanet olsun! Allah kahretsin beni! bir yandan direksiyona vururken bir yandan da kendime küfürler ediyordum.



Bu nikah olamazdı izin vermem Asya sadece benim ve benim olarak kalacak! O .Yekta piçine yar etmem onu!




-ASYADAN-





Aynadaki yansımama baktım,üzerimdeki pahalı gelinlik gözlerimi kamaştırıyordu.Dışardan mutlu bir gelinmiş gibi görünsemde bir saat sonra sevmediğim bir adamın karısı olacaktım içim kan ağlarken nikah masasına oturup nasıl evet diyecektim? şuan ki durumuma kendin ettin kendin buldun lafı cuk diye oturuyordu.





Duvağımı takmaları için makyaj masasına oturdum."çok güzel bir gelin oldunuz" kuaförün içten gülümseyişini aynadan görebiliyordum,aynı şekilde olmasada bende gülümsedim ve "teşekkür ederim" dedim.




Duvak takılınca ayağa kalktım.kapının çalmasıyla tüm dikkatimi oraya verdim,içeri damatlığıyla giren Yektayı görünce yüzüm düştü.Lanet olsun ki çok mutluydu.tam iki aydır vazgeçmesini bekledim,ama o düğünümüz daha güzel olsun,misafirler rahat etsin diye elinden geleni yaptı.



Hiç haketmediğim yerde hak etmediğim bir gelinlikle gene haketmediğim bir adamla evleniyordum.Yekta gülümseyerek yanıma geldiğinde kuaför kadın dışarı çıktı.Bende zoraki bir şekilde gülümsedim,yanıma gelerek tam önümde durdu,her zaman olduğu gibi gözlerindeki o ışıltıyla gözlerime bakıyordu.



"çok güzel olmuşsun" diyerek alnıma öpücük kondurdu,gülümsedim bedenimi sıkan gelinlikle beraber nefes alışlarım daralıyordu,içimde büyük bir korku vardı.Yekta kolunu uzattığında masada duran gelin çiçeğimi alarak koluna girdim,düğün evin bahçesinde olacaktı.Ev ve bahçe mor ve beyazların hakim olduğu bir görsel şölen haline gelmişti.





Açıkçası bundan daha güzel bir düğün hayal edemezdim.merdivenlerden inerek behçeye geçtik,adım attığımız an kulaklarımı alkış sesleri etkisi altına aldı.Etrafımı inceledim,bir sürü misafir bahçe kenarlarında bekleyen korumalar,özenle yerleştirilmiş masalar ve nikah masası. Herşey harikaydı,gözlerim bahçe kapısına kaydığında elinde defteriyle gelen nikah memurunu gördüm.




o bize yaklaşırken bizde nikah masasında yerimizi aldık,Yektaya baktığımda benim aksime çok mutluydu.Peki ya ben? Kalbim hala Aras için atıyor,boğazım düğümlendi,nefeslerim daraldı açık havada olduğumuz halde daralıyordum.

Nikah memuru yerini aldığında tüm gözler bizim üzerimizdeydi.




"NİKAH MERASİMİNE BAŞLIYORUZ,LAFI FAZLA UZATMAK İSTEMİYORUM DAMAT ÇOK SABIRSIZ GÖRÜNÜYOR " nikah memurunun bunu demesiyle herkes gülmeye başladı,Yektaya baktığımda gerçekten de sabırsız görünüyordu.Nikah memuru derin bir nefes alarak tekrar devam etti.




"SİZ KEMAL KIZI ASYA ŞİMŞEK,TAYLAN OĞLU YEKTA KESKİNİ KOCALIĞA KABUL EDİYOR MUSUNUZ?" Şuan nefes alamıyordum,ellerim bedenim titriyordu,tüm gözlerin üzerimde olması beni daha çok tedirgin ediyordu,ağlamak istiyordum ama ne yeri ne de zamanıydı.




"Hayatım iyi misin?" Yektanın sesiyle kendime geldim,başladığım işi bitirmem gerekiyor,o gece nasıl bir aptallık yapıp Yektaya evet dediysem şimdi yüz üstü bırakamam derin nefes alıp verdim kuruyan dudaklarımı ıslatarak dudaklarımı araladım;



"eve.."



"DURUN!!!" herkes bahçe kapısına bakrken benim gözlerimde o tarafa kaydı,ama gördüğümün gerçek olduğuna inanamadım onun burda ne işi vard? hızla bize yaklaşırken korku tüm bedenimi sardı,o ve arkasından adamları bahçeyi sardılar.




Nikah masasının tam önünde durup belindeki silahı çıkartarak Yektaya doğrulttu "Evet Yekta Keskin,benim olanı senden alma vakti geldi ha ne dersin?"


Yekta ayağa kalktığında Yektanın kolundan tuttum,gitmesini istemiyordum,Yektaya zarar vermesinden korkuyordum,Arasın adamları Yektaya yaklaşarak onu resmen paket yaparak götürdüler,etrafıma baktım,ne nikah memuru ne de misafirler kimse kalmamıştı.



Ben daha ne olduğunu anlayamadan kolumda oluşan sızıyla ayağa kalktım."yürü gidiyoruz" kolumu çektim,yaptığı onca şeyden sonra bunu yapmaya hakkı yoktu.



"Bırak! ne yaptığını sanıyorsun sen? Yektayı bırak hemen" çatılan kaşlarıyla birlikte bana bakıyordu ama nefret yoktu gözlerinde.




"Asya beni delirtme! Yekta falan yok artık onun adını ağzına almayacaksın! şimdi yürü gidiyoruz"



"gelmeyeceğim"



"geleceksin!!"



"sana gelmeyeceğim dedim"



"eeh amma konuştun" Aras üzerime gelmeye başlayınca refleks olarak iki adım geriledim.Bir anda kendimi onun omzunda buldum,ne olduğunu anlayamadan bahçe çıkışına ilerledik,sırtını yumruklamaya başladım.




"Bırak beni!indirsene be" kıkırdayışını duyuyordum,daha sert vurmaya çalıştım ama bir fayda etmediğini anlayınca pes ettim.Arabanın yanına geldiğimizde beni indirdi,kaçmaya yeltendiğimde kolumda oluşan sızıyla yüzümü buruşturdum.




"sakın bir daha kaçmayı deneme!buna asla izin vermem" bir adım gerileyerek;



"Sen ne yaptığını sanıyosun?beni kovan sendin!bir daha karşıma çıkarsan acımam öldürürüm diyen de sendin neden evliliğime mani oldun?"




"KAPA ÇENENİ"




SİZCE ASYA NE YAPACAK BUNDAN SONRA?



ARASA İTAAT EDİP ONUN DEDİKLERİNİ YAPMALI MI?



YOKSA YELKENLERİ SUYA İNDİRİP ARASLA İYİ ANLAŞMALI MI?



SİZCE ARAS ASLIYA NE CEZA VERMELİ?



PEKİ ARAS ASYANIN BU HALLERİNE NE KADAR DAYANABİLECEK?










Continue Reading

You'll Also Like

5.8K 478 45
Herkesin uzak durmaya çalıştığı Talya'nın oda arkadaşı olmak zorunda kalan Utku, Talya'nın geceleri sık sık yurttan ayrılması yüzünden bir gün onu ta...
1.6M 57.2K 102
#4 10.07.2018 #3 03.08.2018 #2 05.08.2018 #1 13.09.2018 ~TAMAMLANDI~ Alya annesi tarafından büyütülmüş ba...
10.8K 992 200
Hadisler ve Ayetler eşliğinde Günlük Kısa Dualar... Peygamber Efendimiz (s.a.s.), "Dua, ibadetin özüdür." (Tirmizî, Deavât, 2) buyurmuştur.
11.2K 491 25
"Sen benim dengesizim olsana?" Dedim oda "ben zaten seninim hatunum" dedi ve anlımdan öptü bu haline kıkırdayıp sıkıca sarıldım. "Tek bildiğim herşey...