Pentru tine, micuțo

By ImTeoo

135 3 0

... More

1.Pentru zâmbetul tău
2. Visand impreuna
3. Calatorind spre inima ta
4. Jumătatea mea
5. Minunea mea
6. Atins de grație
7. Ascultă-ți inima
8. Îngerul meu
9. Inimile noastre
10. Strălucește
12. Primește-mi dragostea
13. Frumoasa mea

11. Iubirea adevărată

2 0 0
By ImTeoo

Iubirea adevarata nu o absorbi de la altcineva ci o radiezi din-nauntrul tau, o stralucire speciala a privirii tale care-mi atrage sufletul ca pe un fluture noaptea la lumina, scantei de fericire ce le admir ca artificiile de revelion, de mii de ori mai frumoase, de mii de ori mai importante si mai pline de bucurie pentru inima mea!
Iubirea adevarata erupe din adancul tau atunci cand implinirea sufleteasca sparge crusta rece de teama care infasoara egoul, te elibereaza si-ti da curaj sa te arunci in golul vietii si sa plutesti peste clipele prezentului cu aripile sperantei, sa intelegi ca nu mai poti trai intunericul pentru ca tu esti lumina!
Iubirea nu o cere de la mine, la mine vei gasi doar semne ca arde in tine...

Continue Reading

You'll Also Like

Fantomatic By Diomedeea

Science Fiction

21 4 1
,,La răsărit de cer, nimeni n-a crezut Zorii abia se iviseră și erau deja universul lor Ziua soarelui a venit, a durat parcă la nesfârșit S-au scălda...
62 1 7
DOUA LUMI DIFERITE...EA PLEBEE,IAR EL PATRICIAN...LUMEA DE SUS SI LUMEA DE JOS,CARE NICIODATA NU SE INTERSECTEAZA.O DRAGOSTE INTERZISA.VOR LUPTA OARE...
Swordman By xAlex104

Science Fiction

54 4 2
Kyle este fiul lui Superman si al Femeii Minune . Oare va reuși să devină cel mai puternic super erou ?
DM cu Selly si Lino By

Science Fiction

9 0 1
pa selly ne vedem in sptembrie ma chiama Andrei si am 11 ani la filanul povesti os afac o gulma selly daca nu razi il pub pe gami pe tine :)))