SAYE(İNTİKAM)

By darkdirty00

100K 1.7K 277

Bu benim sevdiğim adam olamazdı. Bir yabancı gibiydi. Yavaş yavaş yaklaşınca uzaklaştım. Fakat bu çokta uzu... More

Yanlış Anlama
Neredesin?
Nefret
Gözyaşı
İlk Karşılaşma
Oyun
Zorunlu
Aynı Evde
İlk Gece
KORKU
Zorunlu Evlilik
İlk Gün
Ceza Vakti
Kıskançlık
Umutsuzluk
Kırgınlık
Kaçış
Feryat
Pişmanlık
Eski Dost
Rüya Gibi
Yakalanma
Canavar
Kurtuluş
Yeni Hayat
Tatlı Yakınlaşma
Tanıtım
Kabus
Tutsaklık
Bir Umut
Yazardan
Bodrum
Yeni Aşk
Yalvarış
Çaresizlik
Kabulleniş
KURTULUŞ

Acı

2.6K 48 9
By darkdirty00

Merhaba arkadaşlar yeni bölüm geldi
Bu bölümü gülçin ve harun kolçak'ın Ağlat Beni şarkısıyla yazdım dinleyerek okumanızı tavsiye ederim....
Hadi başlayalım okumaya :):)

Halimenin anlatımından;

Söylediği sözle geldiğim merdivenin ilk basamağında durdum ve arkamı dönüp ona baktım. "Giymeyeceğim gecelik falan anladın mı? Yeter artık bıktım her şeyi yanlış anlayan sensin sormayı bile denemedin . Itiraf et artık intikam değil bu kıskançlık hiç değil.  Zavallısın sen anladın mı? Aşk değil senin yaptığın sadece canilik " dedim bağırarak.

Gözlerini dikti gözlerime sinirle.  Bu sefer geri adım atmadım sonuna kadar haklıydım.  Bir saniye bile ayırmadım gözlerimi onun gözlerinden.  Ayağa kalktı ve yavaş yavaş bana doğru yaklaştı tam dibime gelince durdu . Gözlerimiz hala ayrılmamıştı.  Alayla tebessüm etti " Çok cesursun Halime. Ama dikkat et cesaret ile aptallık arasında gidip geliyorsun.  Canımı sıkma ileriye gitmedim geçen gece ama bu sefer elimden o kadar kolay kurtulamazsın " dedi.

Elini saçlarıma atıp okşamaya başlayınca bir adım geri atmayı denedim ama belimden tutup buna izin vermedi.  " İstemiyorum" dedim dişlerimin arasından. Dudakları kıvrıldı sinirle "Bu iş çok uzadı seni benim giydirmem daha kolay olacak " dedi.

Onu itip geri çekildim "Sakın Ömer sakın öyle bir şey yapma " dedim.  Adım atıp yine mesafeyi kapattı "O zaman yukarı çık ve giyin birazdan gelirim" dedi. Tüm cesaretim gitmişti.  Yanından çekilip merdivenlerden çıktım.  Odaya girince elimi kalbime atıp nefesimi düzenlemeye çalıştım .
Biraz sakinleşince odada ilerleyip dolabı açtım ve elime gelen en kapalı geceliği alıp giydim.
Merdivenden adım sesleri gelince elimle geceliğin eteğini sıkmaya başladım.  Bu öfkesinin sonu iyi olmayacaktı biliyordum ve sonunda en çok ben üzülecektim.
Kapım açılınca gözlerimi kapattım.  Sırtım kapıya dönük yatağa oturmuştum.

Ceketini çıkardığını duydum bir kaç ses daha duydum galiba soyunuyordu . Adım sesleri gelince de gözlerimi açmadım.  Önümde durduğunu hissediyordum.  Elini çeneme atıp yukarı kaldırdı " Aç gözlerini Halime" dedi sert bir şekilde.  Gözlerimi yavaş bir şekilde araladım karşımda üstü çıplak bir şekilde durmuştu.  Eğilip dudaklarıma tüy gibi bir öpücük kondurdu.  "Uzan yatağa " dedi yine dinleyerek uzandım yatağa.  Üzerime doğru eğildi ve elini başımın iki yanına bırakarak ağırlığını üstüme tam vermeden uzandı.

Bir süre üstten yüzüme baktı daha sonra eğilip boynumu öptü yavaşça.  Tekrar yüzüme baktı saçlarımı okşadı biraz ve dudağımı öptü.  Önce yavaş başlayan hareketi sonra hızlandı.  Dayanamayıp onu ittirdim ve kafamı sağa doğru çevirdim.

Eli yavaşça bacaklarıma indi ve geceliğimin eteklerinden tutup yukarı çıkardı. Bacaklarımı okşamaya başladı önce sonra eğilip okşadığı yerleri öptü.
Artık dayanılmaz bir hal almıştı ve gözlerim dolmaya başlamıştı bile.  Eli iç çamaşırıma gidince ufak bir hıçkırık koptu dudağımdan .

Eli olduğu yerde durdu ve yukarı çıkardığı geceliği bu sefer eteklerinden tutup tekrar indirdi ve yanıma uzandı.  Bu hareketiyle az da olsa rahatlamıştım. Elini belime atıp kendine çevirdi ve alnımdan öpüp çıplak göğsüne başımı yasladı.

En ufak bir hareket etmedim . Gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım.  Nihayet uykuya dalabilmiştim.

Gece saat üç gibi gözlerimi açtım.  Ömer arkasını dönüp uyumuştu.  Bunu fırsat bilerek ayağa kalktım ve önceden kaldığım odaya yavaş adımlarla ilerledim.  Nihayet odama girince Yağızın bana verdiği telefonu bıraktığım dolabı açtım.  Çarşafları kaldırıp nereye bıraktığımı aramaya başladım.

Kapının yakınında adım sesleri duyunca ne yapacağımı şaşırdım.  Kapı açılınca kapıyı açıp kapıya yaslanan Ömer ile karşılaştım "Gece vakti ne arıyorsun karıcım sorabilir miyim?" dedi tek kaşını kaldırarak.

Aklıma gelen ilk şeyi söyledim " Beni uyku tutmadı bu gecelikle o yüzden buradan pijama almaya geldim "  dedim inanmasını umarak.  Yanıma yaklaştı ve dolaba baktı "Gece pijamalarını çarşafların olduğu dolapta mı arıyorsun " dedi. Işte şimdi faka basmıştım.  "Karanlık olduğu için yanlış dolabı açmışım " dedim.
Kafasını salladı " Peki ama boşa gelmişsin bu odaya artık sana aldığım gecelikleri giyeceksin sadece " deyip bileğimden tutup odaya götürdü.  Yatağa yanına uzanırdı ve başını boynuma koyup uyumaya başladı.  Bugünde olmamıştı artık başka bir güne alacaktım telefonu.

Bende gözlerimi kapatıp uykuya daldım.
Sabah karlı bir aralık ayına açtım gözlerimi yanımda yüzüstü uzanmış uyuyan Ömere döndü gözlerim.  Elimi saçına yaklaştırdım ama içimden okşamak gelmedi. Kafamı sallayıp geri çektim ellerimi.
Yataktan çıkıp banyoya gittim ve yüzümü yıkadım.  Odaya gelip dolaptan kıyafet aldım ve giyindim.
Odadan çıkıp çıkmamak arasında kaldım çünkü onunla herhangi bir tartışmaya girmek istemiyordum.

Camın önündeki koltuğa oturdum ve karın yağışını izlemeye başladım.  Çok güzeldi etraf bembeyazdı. Ömer yatakta hareketlenince oraya döndü gözlerim.  Kafasını kaldırıp bana baktı sonra cama döndü gözleri.  Bir süre karın yağışını izledi sonra ayağa kalkıp yanıma geldi. Ayakta bir elini camın pervazına yasladı ve dışarıyı seyretti sonra eliyle saçlarımı okşayıp banyoya gitti.

Uzun süre banyodan çıkmayışından duş aldığını anladım.  Nihayet banyonun kapısı açılınca oraya döndüm altında bir havlu vardı üstü ise  çıplaktı.  Önüme dönüp tekrar cama baktım.  Dolap sesi gelince giyindiğini anladım.  Önüme geldi ve durdu "Hadi kalk aşağı inelim " dedi. Başımı sallayıp takip ettim onu.  Aşağı inince sofra hazırlanmıştı o sofraya oturunca bende masanın köşesinde bitirmesini bekledim.
Ara ara kafasını kaldırıp bana bakıyordu.  Kapı çalınca hizmetli mutfakta olduğu için ben kapıyı açmaya gittim .

Kapıyı açınca ellili yaşlarda bir adam çıktı karşıma ardında ise Aylin vardı.
"Hoşgeldiniz " deyip geri çekildim.  Içeri girince paltosunu çıkarıp bana uzattı Aylin ise her zamanki kibirli bakışlarıyla montunu üstüme resmen fırlattı.
Ömer adamı görünce hemen kahvaltıdan kalkıp adamın yanına geldi ve elini öptü
" Hoşgeldin abi buyur gel kahvaltı yapalım beraber" dedi. Adam kafasını sallayıp masaya oturdu . Kimdi bu adam? En önemlisi Ömer neden bu kadar saygı göstermişti. Aylinin bu adamla ilgisi neydi? Burnuma kötü kokular geliyordu ama çıkardı bu işin kokusu.

Ömer bana döndü "Halime iki servis açın" . Kaslarımı çatarak ona döndüm bana çok sert bakınca mutfağa gidip hizmetli kadına söyledim ve iki servis açtık.  Tam mutfağa geri dönerken Ömerin sesi geldi "Sen burada duracaksın Halime ben daha bitirmedim kahvaltımı " . Bu sözleri duyunca adamı tanımadığım için istemsizce kızardım.  Başımı eğip tekrar eski yerime geçtim.  Adam beni inceledi sonra "Bu kız o kız mı?" dedi.
Ömer sadece başını salladı adamda aynı hareketi yapıp devam etti kahvaltıya. Bu adam beni nereden biliyor peki? Adam tekrar bana baktı sonra Ömere döndü "Ama böyle olmaz biz yerken bizi izlemesi doğru değil oğlum " dedi.

Ömer kaşları çatık bir şekilde bana baktı " O alışkın abi zorlama bu sofraya oturamaz " . Aylin gülümseyip "Boşver baba Ömer ne diyorsa o. Bir şey yapmıştır da cezasını çekiyor " dedi. Önce saçını yolmak istedim sonra o adamın kızı olduğuna şaşırdım.
Adam tekrar önüne dönünce Aylin bana kibirli bir şekilde bakıyordu.  Daha fazla katlanamadığım için eğdim başımı yine .

Nihayet kahvaltıyı yaptıklarında Aylin ve babası salona geçip kanepeye oturdular.  Ömer dönüp bana baktı " Yirmi dakikan var sonra topla " dedi ve bir şey dememe izin vermeden gitti. Sofraya oturup kahvaltımı yapmaya başladım.  Bir süre sonra hizmetli kadın yanıma gelince dönüp baktım "Kusura bakma kızım ama Ömer bey topla artık sofrayı dedi. Kadına başımı salladım ve ona yardım ederek sofrayı topladım.

Mutfaktayken kadın yine geldi yanıma "Halime Ömer bey kahve yapmanı söyledi.  İki sade biri şekerli ". Şekerli Ömerindi o hep öyle içerdi biliyordum.  Başımı sallayıp kahveyi hazırladım ve tepsiye dizip odaya gittim.
Ömer ve o adam oturmuş sohbet ediyorlardı Aylin ise camdan dışarıyı izliyordu.
Önce adama verdim bana sıcak bir tebessüm edip teşekkür etti. Bu adam Aylinin babası olmak için fazla tatlıydı ama. Rica edip Ömere uzattım eğilirken iki saniyelik bakıştık sonra kahvesini alıp önüne döndü . 

Son olarak cadı Aylin kalmıştı.  Yanına yaklaştım ve tepsiyi uzattım.  Bana dönüp üstten yüzüme baktı "Hayırdır tatlım Ömer senden bir şey olmayacağını anlayınca hizmetçi olamana mı karar verdi.  Çok doğru bir karar olmuş ama yakışmış layığını bulmuşsun annen gibi ". Söylediği her sözü sindirmiştim ama konuyu anneme getirince dayanamadım. "Bana bak doğru konuş annem hakkında terbiyesiz " dedim. "Ne o yalan mı söyledim annen evlere temizliğe gitmiyor mu? dedi.

Bir adım atıp yaklaştım "Kes sesini pislik " dedim. Elini koluma atıp sıkınca canım yandı ve tepsi elimden düştü.  Kahve onun üstüne dökülünce çığlık attı "Yandım aaa neden yaptın bunu" diye gözlerini doldurdu yalandan.

"Ama ben bir şey yap..." sözümü tamamlamadan Ömer kolumdan çekip geri itti. Itmesiyle popomun üstüne yere düşmüştüm.  Bileğimde incinmişti bu sert düşüş yüzünden. 
Kafamı kaldırıp onlara baktım.  Ömer iyi olup olmadığını kontrol ediyordu.  O adam ise kızını kontrol edip bana döndü "Ne yaptın sen ha ! Sen kimsin benim kızıma nasıl yaparsın bunu ". Üstüme yürüyünce Ömer tuttu onu "Tamam abi ben veririm cezasını " dedi ve bana döndü . Gözlerimden düşen yaşları durduramıyordum ama ben bir şey yapmamıştım ki.
"Kes sesini ve odaya çık Halime " dedi.  Ayağa kalktım ve merdivenlere ilerledim. Hizmetli abla bana doğru geldi "İyi mısın yavrum sen canın acıdı mı?" dedi.  Gülümseyip başımı salladım.  En azından beni de düşünen birileri vardı.

"Derya ecza dolabından yanık kremi getir ve buraları topla " diye Ömer  bağırınca abla hızla yanımdan ayrıldı.  Bende merdiveni adımladım son kez dönüp baktım onlara . Ömer Aylini koltuğa oturtmuş önünde eğilmiş iyi olup olmadığını kontrol ediyordu.
Babası ise saçını okşayıp elinde yanan yerlere üflüyordu daha fazla bu görüntüye dayanamayıp Ömer ile uyduğumuz  odaya çıktım.  Yere oturup sırtımı yatağa yasladım ve ağlamaya başladım .  Bileğimin ağrısı artınca kaldırıp baktım morarmıştı ve çok ağrıyordu  .

Aşağıdan kapı sesi gelince gittiklerini anladım.  Az sonra kapım bir hışımla açıldı.  Ömer kafasını eğip bana baktı göz göze gelince başımı indirip artık kabullendiğim  sonunu bekledim.  Yanıma gelip sağlam kolumu tutup kaldırdı. " Sen ne yaptığını sanıyorsun ha! Kızı yakmak ne demek. Nasıl mahçup oldum ben biliyor musun? O adamın kim olduğundan haberin var mı senin.  Ya seni öldürseydi " dedi tek nefeste .

"Keşke öldürseydi keşke alsaydı canımı kurtarsaydı beni " dedim bende gözyaşlarımın arasından.  Ömer beni yatağa fırlattı " Ne oldu Halime kıskandın mı yoksa ? Emir aşkına ne oldu senin bu kadar kolay mı bitti" dedi. Inanamıyordum onca olay olmuşken derdi hala Emirdi. Yatağa atınca bileğimin üstüne düşmüştüm bileğimi tutup kalktım ayağa "Peki sana ne oldu Ömer o büyük aşkın  bitti mı? " . Bileğimin morluğunu gösterdim "Bak bunu bugün Aylini korumak için yaptın.  Ben tam sana ben bir şey yapmadım..." Kolumu sıyırıp Aylinin sıktığı yeri gösterdim orası da hafif morarmıştı "Kolumu sıktığı için elimden düştüğünü açıklamaya çalışırken sen beni bir paçavra gibi fırlattın". Elimi kalbime vurup ona döndüm "Keşke  o gün seni kabul edeceğime Yağızı kabul etseymişim en azından o beni yüzüstü bırakmaz inanırdı bana " dedim ani gelen sinirle.

Ellerini sinirle saçlarının içinden geçirdi "Yağız öyle mi Emir bitti şimdi de Yağız aşkın mı başladı.  Ne kadar alçalacaksın Halime . Neye benziyorsun biliyor musun ?" . Yavaşça yaklaşıp kulağıma eğildi "Sürtüklere benziyorsun " dedi.
Aniden gelen sinirle yüzüne tokat attım
" Senden nefret ediyorum keşke keşke bu aptal kalbim atmasaydı sana . Attığı gün dursaydı keşke " dedim kalbime vurarak.
Sinirle bana döndü "Öyle mi peki o zaman sen istedin bu gece hazır ol hak ettiğin bir gece olacak benden nefret ediyorsun madem bende nefretine layık olacağım " dedi ve odadan çıkıp kapıyı kilitledi ...

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Evetttt yeni bölüm sonu arkadaşlar. 
Oy vermeyi lütfennnnnnnnn unutmayın.
Okuma sayısı günden güne yükseliyor ama oy sayısı hala az ...
Bu arada kitabın finaline az kaldı bu kitap intikam olarak birinci kitap olacak sonra başka bir isimle ikinci kitabı yazacağım...
Finalden önce duyuru olarak atacağım zaten final bölümünün geleceğini....

Herkese iyi okumalarrrrr.....

Continue Reading

You'll Also Like

704K 31.4K 20
Yasmîn, annesiyle birlikte Zemheroğlu konağında çalışmaktadır. Zemheroğlu Mardin'in en köklü aşiretidir. Yasmîn'in babası bir gece ansızın annesini...
389K 21.3K 46
Şanlıurfa ☞ Muğla 0546****; Fotoğraf* 0546****; Belli ki bu yoldan yürümüşsün... 0546****; Yoksa etraf böyle çiçeklenmezdi. İlsu; Var öyle marifet...
ASYA By Su

ChickLit

293K 16.4K 33
Abi kitapları kıtlığı çekiyorsanız doğru yerdesiniz. Bölümleri yazdıkça atacağım. "Onu istemiyorum." Nefret dolu bakışları bendeyken babamdan uzakla...
201K 41.3K 55
Aşık olmak suç mu? Suçmuş... Hemde suçların en büyüğü. Bir aşk uğruna adaletin aydınlık tarafından karanlık tarafına geçtiğim gün anladım bunu. Sevdi...