Gamble on souls.

Von Isabelle-Mariee

10.9K 1K 137

Al doilea volum din trilogia "Sinful games". "-Mă urăști. -O parte din mine te urăște. Urăște tot ce mi... Mehr

Dedicație.
Capitolul 1.
Capitolul 2.
Capitolul 3.
Capitolul 4.
Capitolul 5.
Capitolul 6.
Capitolul 7.
Capitolul 8.
Capitolul 9.

Prolog.

989 97 5
Von Isabelle-Mariee

Xander Black. Blestematul și afurisitul, Xander Black, cel care mi-a furat inima, dar și sufletul. Dacă nu l-aș fi întâlnit, nu l-aș fi iubit. Dacă nu l-aș fi iubit, nu mi-ar fi lipsit. Dar îmi lipsește.

În absența sa, am învățat să transform durerea în putere și am distrus tot ce mă înconjura. Inclusiv pe mine. Și poate că mi-aș fi dorit să știu cum să renunț la el. Cum să dau uitării totul și să-l păstrez ca pe o amintire urâtă, dar nu e atât de ușor. Când a plecat, a luat totul cu el. Doar durerea îmi reamintește că a fost real.

L-am iubit cu tot ce aveam. Dar nu a fost suficient. Pentru el nu a fost suficient. Iubirea mea nu a fost suficientă, încât să-l facă să stea.

   –Ce s-a întâmplat cu tine? M-a întrebat el.

   –Te-am pierdut. I-am răspuns eu, fără să-mi întorc privirea, sperând că vorbesc cu o fantomă.

   –Poftim?

   –Te-am pierdut. Iar eu am fost nevoita să am de a face cu plecarea ta. Am reușit printr-un singur mod: "autodistrugere".

   El a fost primul care s-a jucat cu sufletul meu, dar eu am fost cea care a ales să-l parieze într-un un joc periculos cu diavolul, în urmă cu câțiva ani. Acum, însă, aveam de gând să măresc miza. Îmi recuperam sufletul cu orice preț. Fusesem condamnată pentru prea mult timp.

   Sunt Starr, o stea căzătoare. Obișnuiam să fiu steaua lui căzătoare, dar cine știe? Poate în final, aveam să ne reîntâlnim în întuneric.

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

224K 10.3K 21
Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soar...
55K 5.1K 49
Prima dată când ne-am întâlnit, palmele tale erau reci. Acum însă trezesc doar sentimente fierbinți în mine. Doi actori. Un film de dragoste. Sentime...
99.2K 2.3K 26
Ea fata cuminte, nu bea, nu fumează, învață bine, aroganta, mandra, orgolioasa, are mulți prieteni, profesorii o iubesc, populara, invidiata de toți...
121K 13.3K 47
Sky suferă de anxietate generalizată, o boală care constă în temeri și griji exagerate și necontrolabile, iar asta nu face decât să-i îngreuneze viaț...