Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

672 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Jack

Roux

15 2 0
By anabella12355

     Îmi șterg sudoarea de pe frunte și pun în boluri budinca și după ce aștept să se răcească le pun pe masă . Privesc înfricoșată bolul lui Jack cu budincă și mă gândesc că poate nu a fost o idee atât de bună , ultima oară nu a ieșit prea bine . Mă așez la masă și mușc buza de jos când Jack pune mâna pe lingură pentru a mânca din budincă dar înainte ca măcar lingura să ajungă în budincă mă întind peste masă și îi iau bolul din față .

- Poate nu a fost o idee atât de bună , ar trebui să mai exersez de câteva ori înainte . Gust din budincă și dintr-o dată îmi pare prea dulce .

    Mă ridic de la masa și pun budinca înapoi în oală , nu e destul de buna . Mă întorc din nou cu fața la masă dar Jack era în fața mea . Se lasă ușor în față și mă sărută iar atunci când se desparte din sărut își duce la gură o lingură de budinca și gustă . A furat-o din spatele meu în timp ce mă săruta .

- Hoțule ! Am spus că trebuie să mai exersez . Mă îmbufnez luându-i lingura din mână . Ce părere ai ? Spun încercând să-i descifrez privirea .

- E perfectă . Dar nu e mai dulce ca tine . Murmură și mă sărută din nou .

- O pot face mai dulce data viitoare. Murmur lăsandu-mi rușinată privirea în jos și jucându-mă cu degetele transpirate .

- Știi că nu la asta m-am referit . Nimic nu e mai dulce ca tine .

    El pleacă din bucătărie îndreptându-se spre baie lăsându-mă cu privirea pierdută și cu obrajii roșii . După ce îmi revin un zâmbet larg îmi înflorește pe chip și mă duc în urma lui . Ajungând în hol privesc ușa de la fosta cameră a Vrăjitoarei și îmi trec degetele peste gaura făcută de satârul lui Jack . Pufnesc amuzată și deschid încet ușa , nu am mișcat nimic de la plecarea lor de la cabană . Îmi e dor de ei . De Vrăjitoare, de Prăjiturică , de Ben .

- Cum a fost la încoronarea lui Benjamin? Aud vocea lui Jack venind din baie și ies din nou în hol .

- A fost drăguț , ar fi vrut să fii și tu acolo . Spun intrând și în camera lui Ben , mi-a lăsat pe noptieră cu el și cu Vrăjitoarea de când erau mici , drăguț . I-am promis că o să-i faci o vizită curând . Îi strig lui Jack și ies din nou în hol .

- Nu sunt sigur . Îl aud înfundat atunci când intru în camera lui Prăjiturică în care se aflau o grămadă de hârtii scrise împrăștiate .

- Te rog , Jack . Promiți că-i faci o vizită ? Era foarte încântat de ideea de a te revedea . Ies din camera lui Prăjiturică și mă îndrept spre baie .

- Promit .

- M-am întâlnit cu Vrăjitoarea și cu Prăjiturica acolo . Fac nunta în primăvară și ne-au invitat și noi.  Dar dacă nu vrei , nu mergem . Îi spun ajungând la ușa băii .

- Cum dorești tu , iepuraș .

     Intru în cameră fără să realizez lipsa mea de bun simț . Când îi văd spatele gol al lui Jack primul instinct fu să-mi pun mâna la ochii și să închid ușa dar nu puteam să-mi desprind privirea de pe corpul lui . Era ... Era ... Slab . Nu mă gândeam că o fi cine știe ce războinic dar corpul lui nu părea slab , slab ci mai mult înfometat . Oasele spetelor îi ieșeau prin piele și puteai să-i numeri coastele fără prea mult efort .

     El s-a oprit din ce făcea și a rămas cu spatele la mine fără să scoată vreun sunet . Linii rozalii îi brăzdau spatele , unele mai umflate , altele mai subțiri și mai adânci . Cea mai proaspătă era cea de pe abdomen , locul în care sabia lui Dante îl străpunse . Mă apropii cu pași mărunți și îi mângâi cicatricea care era cea mai proaspătă.

- Îmi pare atât de rău , Jack . Dante ți-a făcut asta și ... și ... Îmi pare atât de rău . Murmur cu lacrimi în ochii .

- Nu ai de ce să-ți pară rău , nu ești responsabilă de faptele fratelui tău .

- Dar tot îmi pare rău.  Îl strâng în brațe , atât de slab , aproape îl puteam cuprinde cu ambele mâini . Ești tot ce am , Jack , te rog să ai grijă de tine de acum.  Nu vreau sa te pierd .

- Nu mă poți pierde , iepuraș . Nimeni și nimic nu mă poate despărți de tine . El se întoarce cu fața la mine și îmi sărută creștetul . Ești totul pentru mine .

- Deci tu chiar ai vorbit serios când i-ai spus lui Dante că nu e primul care a încercat să te omoare.  De câte ori ai fost la un pas de moarte , Jack ? Îl privesc în ochii lui de culoarea ceții din pădure .

- Nu de atât de multe ori de câte te gândești tu dar de destule ori încât să nu-mi mai fie frică de moarte . Ar trebui să te pui la somn , ești obosită .

- Și tu , de acum o să te hrănesc doar cu carne . Zici că nu ai mai mâncat de câteva luni . Ea îl împunge cu degetul în coaste și se pun amândoi în pat .

- Noapte bună , Jack . Spun strecurându-mă mai aproape de el .

- Noapte bună , iepuraș . Jack își trece un braț pe după umerii mei și eu îmi așez capul pe pieptul lui .

- Încă o întrebare , Jack . De ce l-ai adus pe Prăjiturică ? Nu spun că nu a fost folositor , dar nici nu cred că nu ai fi putut face un plan de unul singur .

- Liliya a fost crescută la castel pentru ca într-o zi să fie soția lui Benjamin. Ea nu-l iubea pe Benjamin, doar făcea ceea ce fusese crescută așa că avea nevoie de altcineva să  iubească căci Benjamin nu s-ar fi căsătorit în veci cu ea. 

- Păi și pedeapsa de a nu se putea căsători cu un nobil ? Pentru ce a fost ?

- Finn era prea timid pentru a-i spune că o iubește așa că a trebuit să-i îndrept eu atenția Liliyei spre el . Deși nu am plănuit ca el să fie aproape ucis .

- Ai făcut toate astea pentru Liliya ? Mă uit cu gura căscată la el și pe urmă îl sărut scurt . Ești un om bun , Jack . Nu-mi pasă ce spun alții , tu ești un om bun .

    Mă pun la somn dar îmi deschid un pic un ochi și reușesc să prind un moment pe care nu-l mai văzusem niciodată. Pentru prima oară de când îl știu pe Jack , el a zâmbit . Niciun zâmbet răutăcios sau diabolic , un zâmbet sincer și inocent . Jack e fericit .

Continue Reading

You'll Also Like

144K 4.5K 70
Sophia Wylhelmina Adelaide -Prințesă. Aceasta vrea sa fugă de responsabilitatea regală, cerând părinților ca înainte să fie încoronată ca regină să p...
4.3K 184 25
¿Just a little bit psycho?🤫
18.9K 847 32
Bună,sunt N/t și sunt sora germană a faimosului cântăreț de muzică K-pop,Min Yoongi sau pe numele lui de șcenă,Suga.Am terminat facultatea de Arte.De...
91 22 6
Elian, un tânăr hotărât să moară pentru a salva lumea și pentru a-și învinge dușmanii, merge în călătoria morții. Această călătorie de inițiere este...