Frozen heart

By pilvienreunalla

14.1K 308 236

Kaksi kokonaista vuotta ilman rakkautta ja yksi naapurin poika. Poika joka on valmis yrittämään. Poika jonka... More

neiti päivänsäde
Hahmot
mäkkäri keissi
naapurin poika
hämäriä muistikuvia
tempperamenttine tapaus
toine roundi
painajainen
yllätysvisiitti
rakkaudesta ne hevosetki potkii
mitä me ollaa?
girl code
hottis respatyttö
spill the tea
känniuinnille
ensimmäinen viilto
kaikki puhelut vastaajaan
vesilasi ja pilleripurkki
oon pahoillani
mutsi
pelottava ahdistelija
mitä vittua ellen
tekopyhä paska
kissahullu
sinkku kinkku
maailman ihanin
hyvä geenisiä lapsia
teknisiä ongelmia

luottomyyjä

640 10 1
By pilvienreunalla

On lauantai päivä kello on varmaa jotain neljä iltapäivällä, ku oon kävelemäs Koskisen kämpälle ostamaa viinaa ja vähä muutaki bileisii. Taas bileet niimpä en tiiä pitäiskö rauhottuu bilettämisen suhtee. Tällä menolla kuolen kolmekymppisenä siihe ku mun maksa lopettaa toimintansa. No kerkeen mä
onneks viel aika kaua nauttii mun ihanasta elämästä. Huomatkaa sarkasmi. Okei elämä on semi fine tällä hetkellä. Joku naapurin poika saattaa olla osana siihe. Mut vaa saattaa en myönnä mitää.

Danielilla meni kaikki hyvin. Se yhen yön yökyläily saatto lipsahtaa kolmen yön yökyläilyks mut nooh pikkuvikoja. Allu ja Benkku oli soittanu mulle joku tuhat kertaa ku saatoin unohtaa mainita et missä oon, hups. No siitähä vasta riemu ratkes ku sanoin olevani Dankulla. Mut kiven kovaa väitin et ollaa vaa kavereita ja et tulin hoitaa Einoo Dankun avuks, ei oikee uskonu. En kiellä etteikö se ois ollu ihanaa herätä sen yhen puristuksista joka aamu, olihan se. Ja Eino se valotti mun sydämme aivan täysin. Vissii mäki sen oon kuulemma sen paras kaveri. Sulosta tiiän. Katottii autoja sohvalla ku se Danielin mini versio nukahti mun sylii. Danielin ilme oli näkemisen arvone se on nii "mustasukkane" siitä ku annan Einolle huomioo enemmä ku sille, mustasukkane omasta pikkuveljestää.

Hetkessä oon Koskisen ala ovella ja painan summeria. Tuntuu et menee ikuisuus et ovi aukee. Astelen sisään tunkkaseen rappukäytävään. Meen portaita, koska minähän en toho hissii astu se on niin pelottava ettei pelottavampaa oo olemassa legit.

Painan ovikelloa ja tuntuu et menee taas ikuisuus ku kuulen askeleet. Ovi avautuu ja oven takaa paljastuu väsyneen näkönen nuori mies.

"Nytkö sä jo tulit." Koskinen kysyy silmät sirissä.

"En kai mä vaa herättäny?" kysyn pahoitteleva ilme kasvoilla.

"Taisit herättää viime yö vähä venähti." Koskinen sanoo ja väistyy oven tieltä. Luikahdan sisälle pimeään ja tunkkasen hajusee kämppään. Koskaha viimeks täälläki on siivottu tai tuuletettu? Ei varmaa ikinä.

"Mont pulloo sä tarviit?" Koskinen kysyy astellessaan olohuoneen puolelle.

"Kolme." sanon ja lähden Koskisen perässä olohuoneeseen.

Koskinen kyykistyy kaapille ja kaivaa sieltä kolme pulloa 32% kossua.

"Se ois 45€ otatsä muuta." Koskinen kysyy kääntyessään mua päin. "Kukkaa?"

Annan Koskiselle rahat käteen.
"Paljo sul on?" kysyn.

"Paljon sä tarviit?" Koskinen kysyy ja avaa kaapin ovet uudestaan.

"Ainaki alkuu 3 grammaa." sanon ja kaivelen taskujani.

"Onks nii paha?" Koskinen kysyy kääntäen katseensa muhun.

"Ei mä oon iha fine." sanon katsellessani seiniä.

"En kysele enempää. 40€ saat alennusta taas." Koskinen sanoo naurahtaen ja läimäyttää minigrip pussin käteeni. Ojennan rahat hänellä.

"Tuutsä illalla?" kysyn ja laitan kädet taskuun.

Koskinen istuu sohvalle ja vetää sormensa hiuksien läpi. "Voisinha mä tulla pistäytyy, eipä mulla mitää muitakaa suunnitelmii oo."

"Mä täst meen pitää viel siivoo ja laittautuu. Nähää." sanon ja lähden kävelemään ovea kohti.

Kerkeen avaa oven kun kuulen huudon. "Näkyillää."

Koskinen on nii luottomyyjä. Se on vähä vahingossa ajautunu noihi piireihi eikä se pääse noist piireist pois. No toisaalt se elättää ittensä tolla bisneksellä. Se on nii symppis käy välillä vähä sääliks ku sillä vois oikeesti olla hyväki elämä. No mikä määrittelee hyvä elämän, en tiiä. Ei mulla omassa elämässäkää oo kyllä hirveesti kehumista. Ollaa tunnettu Koskisen kaa ylä asteest lähtie se myi mulle joskus mun ekoja rööki askeja. Sit tutustuttii vaa ja ysillä se alko ajelehtii väärää porukkaa ja tossa se nyt on. Se on mua kaks vuotta vanhempi ja siit ekast askist lähtie se on ollu mun luottomyyjä. Oon mä sille joskus mun vaikeest elämästki avautunu sillekki on helppo puhuu, ei se auttaa osaa, mut se ei kysele mitää. Koskine on kultanen vaikka se on huumediileri se on silti.

***

Maailman paras idea oli lähtee kävellen kyllä KÄVELLEN hakee näit Koskiselta. Oon ihan hiestä
märkä, ku nään vihdoin kotipihan. Yhtäkkii tämmöne hirvee helle no onhan nyt jo toukokuu puolessa välissä. Koko porukka tuli meille siivoo ja laittelee paikkoja ja mä legit valun haisen varmaa iha hirveelle meen vaa suoraa suihkuu joo.

Avaan oven ja astun sisälle. Oho täällähä on siistii. Vihaan siivomista yli kaiken oli tosi hyvä veto lähtee hakee juomii. Nähää vaa aamulla ei oo täst siiteydest tietookaa.

Eteiseen astuu Aaron rätti ja joku siivouspullo kädessä. Naurahdan näylle en hirveen montaa kertaa oo nähny tota poikaa siivoomassa.

"Mitä sä siin naureskelet ootte Benkun kaa saanu tän kämpän iha hirveesee kuntoo." se sanoo huokaisten ja pyyhkäisee olemattomia hikipisaroita otsaltaan.

Heiluttelen kassiani Aaronin naaman edessä ja huokaisen."Jonkun piti hakee illan viihdykkeet ja ilmottauduin ekana. Parempi tuuri enskerralla."

Aaron heittää rätin olalleen.
"No just joo jouduin orjatyöhön ja sä kehtaatkin pitää sitä huvittavana. Mitäs ees ostit?"

"Voin tehä shopping haulin kohta. Eka käyn suihkussa, hirvee helle tuolla pihalla." sanon ja lähden pyyhältämään kohti portaita.

Portaita alas kävelee Elena. Se pyörittelee jotai taului kädessää.

"Mihi mä pistän nää ettei mee rikki." Elena kysyy lempeä hymy huulillaa.

"Ööö älä multa kysy emmä tiiä. Kysy Benkulta." sanon ja kipitän loput portaat ylös.

Avaan mun huoneen oven ja tuttu hajuveden haju pamahtaa naamalleni.

Lasken kassin maahan ja avaan suuni"Kukas se täällä lorvailee, vaikka pitäis olla siivomassa." kysyn laittaen kädet puuskaan.

"Mut pistettii pesee jotain vitun vessoja VESSOJA, en tajuu miks niit ees pitää pestä kumminki oksennetaa ympäri ämpäri." Daniel sanoo ja kääntyy kyljelleen nähdäkseen mut paremmin. "Oisit ees ottanu mut mukaa oltais voitu mennä autolla nii sun ei ois tarttenu kävellä."

"Pääsimpähä sluibaa siivous hommist." sanon ja siirrän painoni toiselle jalalle. "Nyt mä kyllä meen nopeesti suihkuu tuolla ulkona on semmone helle että huhhuh."

Danielin kasvoille leviää semmonen virne ettei ennen oo nähty, tai oikeestaan on. "Et seuraa tarttis."

"Ikävä tuottaa pettymys mut en tällä kertaa, katotaa ens kerral sit." sanon oma hyväisesti.

Daniel nousee sängyltäni ripein askelin ja kävelee luokseni. Hän kuroo lopunkin välimatkan väliltämme ja painaa huulensa huulilleni.

"Ootko vieläki ihan varma ettet haluu seuraa." se sanoo tuijotaen syvälle mun silmiin.

Ääneni on takertunu kurkkuun enkä meinää saada mitään sanotuks. Reaktio saa Danielin hymyilemään ku karkkia saanu pikkupoika.

"Oo-oon en tartte selän pesijää." änkytän. Perkele miks tää jätkä saa tämmösii reaktioi aikaa mussa.

Daniel pyöräyttää silmiään ja tekee sen uudestaan. Tällä kertaa se ei vaa jää nopeaan pusuun. Upotan sormeni Danielin yli pehmeisiin hiuksii. Tunnen Danielin käsien löytävän lantiolle ja siitä toisen käden laskeutuvan perseelleni. Toinen käsi jatkaa matkaansa paitani reunalle ja siitä paljaalle selälleni. Se lopettaa kuitenkin liikkeensä siihen. Tunnen Danielin alkavan hymyilemään, hän irtautuu huuliltani.

"Joo ehkä sun ois tosiaanki parempi käydä siel suihkus. Sä oot ihan hikinen."

Irrotan sormeni Danielin hiuksista. "Mitä mä sanoin."

Nappaan tuoltitani pyyhkeen. Olen jo lähössä ovelle päin kohti suihkuu kunnes herra päättää avata suunsa.
"Älä tosiaan luule et tää jää tähän." Daniel virnuilee ja menee sängylleni takaisin makoilemaan.

"Toivotan sulle onnea yritykseen." sanon ja katoan huoneesta.

Se mun nopee suihku saatto venähtää puolen tunnin suihkureissuks. Nooh mitä pienistä. Kuivaan suurimmat vedet hiuksistani pyyhkeeseen ja laitan sen kuivumaan. Nappaan naulakohta maailman pehmeimmän kylpytakin ja kietoudun siihen. Kuivaan vielä suihkun lattian ja lähden suihkusta.

Astelen huoneeseeni ja huomaan sänkyni olevan tyhjä. Istuudun meikkipöytäni ääreen ja alan meikkaamaan. En kerkee kauaakaa meikkaa ku saan Elisestä, Allusta ja Elenasta seuraa.

Saan vihdoin naamani valmiiksi ja siirryn kuivaamaan hiuksiani. Tuntuu et siin menee ikä ja terveys. Sit ku vihdosta viimein saan sen valmiiks suihkuttelen lämpösuojaa hiuksiini ja alan suoristamaan. En todellakaa ala kihartamaa siinä jos jossais vasta meniski ikä ja terveys. Tytöt puhuu jotain keskenää mut jotenki en jaksa osallistuu keskusteluu.

Siirryn vaatekaapilleni ja etin sieltä kaks vaihtoehtoo, joista aattelin laittaa jomman kumman. En todellakaa osaa päättää kumman. Tämmösissä tilanteissa on hyvä kääntyy tyttöjen puoleen.

"Kumpi?" kysyn ja mallailen molempia mekkoja päälleni peilin kautta.
Kaikki tapittavat minua ja miettii Allu avaa suunsa tietysti ensimmäisenä.

"Ehdottomasti toi musta Danielin leukaha tippuu lattiaan ku se näkee sut toi päällä." Allu sanoo ilkikurinen hymy naamallaan.

"Oon täysin samaa mieltä Allun kaa eihä se pysy housuissaa ku näkee sut toi päällä." Elis komppaa. Niimpä tietysti oishan se pitäny arvata.

"Jatkan samalla linjalla Allun ja Elisin kaa. Se jätkä ei pysty pitää näppejään erossa susta." Elena sanoo hymyillen.

"Hahhaahaa ootte niin hauskoja. Miks mä haluisin tehä siihe vaiktuksen me ollaa vaa frendejä." sanon ja heitän sinisen mekon Alulle. "Sä saat sitte laittaa ton."

"Toi on nii kuultu juttu El ihan muuten vaa olit sen luona kolme yötä." Allu sanoo jatkaen kulmiensa tekoa.

Elis ottaa huulipunan käteensä ja sanoo: "Jep ja eihän sun ees tarvii tehä siihe vaikutusta ku oot tehny sen jo."

Tuhahdan, en jaksa sanoo yhtää mitää. Tasan kyllä tiiän et ne on ihan oikeessa mut ei ne tiiäkkää totuutta. Eikä saa hetkee tietääkkää.

Laitan mekon päälleni ja se näyttää tältä.

Nappaan kassini lattialta ja kävelen ovelle päin. "Ootteks ready alhaalla alkais shopping haul." sanon.

"Valmiita ollaan." Allu sanoo ja nousee ylös Elis ja Ellu perässään.

Kävellään portaat alas keittiöön jossa pojat istuskelee. Kaikkien katseet kääntyy meihin päin.
"Vähäks joka ikine teist näyttää hyvält." Benkku sanoo suu auki. En jaksa kiinnittää huomiota siihen sillä tuijotan jotain helvetin hyvännäköstä brunee joka istuu pöydän päässä. Daniellilla on valkone kaulus paita jonka ylimmät napit on auki. Se on tunkenu sen helman sen mustiin farkkuihin ja hiukset sillä on vaa sekasin. Vittu se oon minä joka ei osaa pitää näppejänsä erossa tosta. Se huomaa tuijotukseni ja vinkkaa silmää. Okei deemn mulla lähtee jalat alta.

Lasken kassin pöydälle. "Kuka haluu nyt shopping haulin." kysyn.

"Kysytki vielä näytä jo." Elkku riemuitsee.

Hymyilen ja kaivelen kassia. "Okei alotan tylsimmästä." sanon ja nostan kolme pulloa kossua pöydälle.

"Vai että tylsimmästä ja mä ku luulin et vesi on tylsää." Ellu sanoo naurhtaen.

"Näytä loput ollaan jätkien kaa arvailtu tässä mitä ostit." Aaron sanoo silmät suurena.

"Eihän koko ilta ois mitää ilman..." sanon ja pidän pienen tauon. Kaivan käsiini kassista minigrip pussin. "Kukkaa." sanon ja lätkäsen sen pöydälle.

"Vittu jes. Ja näin El pelastaa tän illan." Elias riemuitsea ja ottaa pussin käsiinsä. "Paljon täs on?"

"3 grammaa." sanon hymyillen.

"Mähä sanoin ettei toi muija käy Koskisella ilma et ostaa kukkaa." Aaron sanoo ja nousee pöydästä. Hän kävelee kaapille ja kaivaa sieltä ison kulhon. Benkku lähtee keittiöstä ja palaa hetkessä takasin Salen muovipussi kädestä. Hän laskee sieltä limuja ja sittuunapussin pöydälle. Aaron avaa viinapullon ja kaataa sen kokonaan booliin niin hän tekee myös toiselle pullolle. Elias ja Dankku hakee ulkoo neljä konttia lonkeroo ja laskee pöydälle. Elis on repiny jostain kolme sixarii ja Allu kaks. Näköjää en ollu ainoo joka on käyny shoppailee. Näistä bileistä tuskin loppuu juomat kesken.

***

Kello on varmaa jotain yheksän tai kymmenen ei mitää hajuu. En oo hetkee kelloo vilkassu. Tähä asti ollu vitun hyvä ilta, porukkaaki on iha kiitettävästi. Kaikki alkaa olee jo melkosessa humalassa.

"Omg omg omg me pelataa nyt never have i ever!" Elis huutaa olohuoneessa ja saa jotkut lähtemään. Olohuoneeseen kerääntyy silti paljon porukkaa ilmeisesti moni haluu pelata juomapeliä.
Daniel istahtaa mun viereen.

"Okei okei mä alotan." Elis sanoo ja miettii hetken. "Oo nyt mä keksin hyvä en oo koskaan nussinu koulun vessassa." hän sanoo ja juo. Oishan se vittu pitäny arvata. Aika moni muukin juo.

"En oo koskaa menettäny neitsyyttäni." joku tyttö kysyy. Hörppäsen kulauksen ja melkeen kaikki muutkin juo.

"En oo koskaan nussinu jonku kaa nii vitun umpi kännissä etten muista aamulla mitää." Benkku kysyy. Juon taas ja vierelläni oleva Danielkin juo. Se vilkasee mua virnuillen ja lähestyy korvaani. "Oisko uusinta roundi vähä selvemmis olo suhteis." se kuiskaa ja saa ihoni kananlihalle.

Lähestyn Dankun korvaa ja kuiskaan: "Anytime baby." Se saa Danielin virnistämään ku mikäki.

Samankaltaiset kysymykset jatkuu ja juon vähän väliä. Tunnen ku viina alkaa nousta päähän. En jaksa enää pelata nousen ylös ja tartun Danielia kädestä. Lähetään käsikädessä hoipertelemaa keittiöö päin.

Kaadan punaseen mukiin boolia ja käännyn Danielia päin.

"Vittu sä oot kuuma en meinaa pysyy housuissani." se sanoo ja suutelee mua.

Katkasen suudelman hetkeksi ja sanon: "Kuule ihan sun kiusaks laitoin tän mekon."

Daniel kattoo mua päästä varpaisiin "Hyvin sä siinä onnistut."

Katsekontaktimme kestää hetken kunnes isken huuleni Dankun huulille. Suudelma muuttuu sekuneissa kiihkeämmäksi ja kiihkeämmäksi. Ei mee kauaa ku tunnen Danielin kielen omaani vasten. Danielin kädet tarrautuvan perseestäni kiinni. Hyppään Danielin syliin katkaisematta suudelmaa. Daniel lähtee kävelemään minä sylissään kohti portaita.

Daniel yrittää etsiä huoneeni oven kahvaa ja löytää sen yllättävän nopeasti. Laskeudun Danielin sylistä. Hän painaa jalallaan oven kiinni. Lähden pakittamaan sägylleni, hänen huulet edelleen omillani. Tunnen sängyn laidan koskettavan jalkojani ja Danielin käden menevän selkäni taakse. Hän kaataa mut varovaisen rajusti sängylle. Tuijotan Danielia odottavasti hän virnistää ja alkaa napittamaan paitaansa auki hetkessä paita on lattialla ja Danielin huulet taas omillani. Käteni alkaa liikkumaan ympäri hänen paljasta yläkroppaa.

Suudelma alkaa muuttua ahnaaksi ja hetkessä Danielin huulet löytävät tiensä kaulalleni. Tunnen kuinka hän yrittää ettiä mun heikointa kohtaa, ei aikaakaan ku se löytää sen ja huokasen. Tunnen Danielin virnistävän kaulaani vasten, tunnen myös miten hän merkkaa tuon kohdan.

Hetkessä istun Danielin päällä hajareisin, tunnen kohouman haara välissäni, se saa mut entistä enemmän kiihkon valtaan. Hyvin nopeasti mekkoni lentää lattialle. Siirrän huuleni suoraan Danielin kaulalle, pakkohan hänelläkin on olla oma heikko kohtansa. Mulla kestää yllättävän kauan ettii se, kun löydän sen Daniel henkäsee ja se saa mut hymyilemään, totta kai mä merkkaan sen kohan. Taidan merkata ihan täysin vahingossa myös pari muuta kohtaa. Huuleni alkaa tehdä tietään alemmas ja alemmas. Jätän jälkeni myös rintalihasten kohdalle. Jatkan matkaani alemmas ja tieni loppuu Danielin housujen reunaan. Alan avaamaan vyötä ja sitten Daniel potkii housunsa jalastaan. Hänen kätensä löytää rintsikoitteni hakaset ja hän avaa ne kun vanha tekijä. Nekin löytää tiensä lattialle.

"Oot upee." hän sanoo hengästyneenä.

Daniel ei pysty enää antamaan minun olla vallassa vaan kääntää meijät sulavasti ympäri. Loputkin vaatteet löytää tiensä lattialle, ihan ku niitä ois muutenkaa ollu enää paljoo.

Danielin silmät löytää omani "Ootko varma?" hän kysyy.

"Ihan tosi sulosta ku kysyt mut jatkat vittu nyt sitä mitä ootki tekemässä." sanon huohottaen.

"Eli oot?" Daniel vielä varmistaa.

"Koskaa ollu mistää näin varma. Jatka." komennan.
Daniel hymähtää virnistäen ja iskee huulensa taas huulilleni.

***

Siinä me ollaan mataan kahestaan peiton alla. Alakerran musiikin pauke ja huuto kuuluu kovana taustalla, mut ei se pilaa tätä hetkee. Makaan Danielin rintakehän päällä ja kuuntelen hänen tasaista hengitystään.

"Toi oli mun elämän suurin urheilusuoritus." Daniel sanoo. Hän piirtelee sormellaan ympyröitä käsivarteeni.

"Heikko." mutisen.

Daniel ottaa leuastani kiinni, kääntää pääni häntä päin ja katsoo mua suoraan silmiin. "Anteeks nyt vaa neitiseni mut mitä sä just sanoit."

Naurahdan ja painaudun niin kiinni Danieliin kun vaan pääsen. "Että oot heikko." toistan.
Saan vastaukseks vaan tuhahduksen.

"Haluuks mennä viel alas?" hän kysyy.

Nostan päätäni niin että nään Danielin silmät. "Tiiän jotain parempaa ku biletys."

"Joo mäki toi äskeinen." Daniel sanoo tiedän että hän virnuilee vaikken edes katso häntä päin.

Kapuan sängyltä ylös, enkä jaksa välittää ettei mulla oo ees vaatteita. En ton äskösen jälkeen. Nappaan lattialta Danielin hupparin jonka se jätti tänne aikasemmin tänää ja myös Danielin housut. Daniel kääntyy kyljelleen ja kattoo touhuani kiinnostuneena.

Käännyn katsomaan häntä ja kurtistelen kulmiani. "Mitä sä siinä vielä makoilet pue päälles nii mennää."

"Ja mitäköhä sä aattelit et laitan päälle ku varastit mun vaatteet." hän sanoo. "Voin mä tälleeki tulla." hän jatkaa ja näyttää kädellään kroppaansa. Tunnen poskieni värin vaihtuvan, pimeen takii Daniel ei onneks huomaa sitä.

Katseeni kiertää ympäri huoneen lattiaa ja nään Danielin vaatteet jotka hänellä oli bileissä päällä. Noukin ne lattialta ja heitän poikaa kohti.

"No laita vaikka noi."

"Emmä näitä nyt jaksa laittaa." Daniel valittaa.
Hän kipuaa ylös sängyltään ja laittaa boxerit jalkaansa. En mä siitä kyllä valittais jos se noin tulis ainoo mikä haittais on noi yli innokkaat teintytöt tuolla alakerrassa ja yläkerrassa. Daniel kävelee suoraan vaatekaapilleni ja alkaa penkomaan sitä. Hän vetää sen syövereistä oman hupparinsa ja housunsa. Saattaa ne olla Benkunki housut en tiiä.

Nappaan pöydältäni askin ja tartun Danielia kädestä kiinni. Avaan oven ja lähden kävelemään parvekkeelle Daniel perässä. Avaan parvekkeen oven ja viileä ilma puhaltaa naamalleni. Parveke on suht iso ja sen reunassa on iso kulmasohva. Biletyksen ääni kantautuu myös ulkoa alhaalta. Vilkasen kaiteen yli alas, jotkut on sitte saanu idean mennä uimaan. Suurin osa on vaatteet päällä jollain ei vissii oo vaatteita ollenkaa, no omapaha on häpee.

Istutan Danielin sohvan nurkkaan ja istun hänen syliinsä nojaten häneen. Ojennan hänelle tupakan ja stenkun. Hän sytyttää tupakan ja ojentaa sen mulle.

Otan sen hymyillen vastaan "Onpa sulosta mut oisin mä itekki osannu sytyttää." sanon ja vien tupakan huulilleni.
Daniel ottaa askista toisen ja sytyttää sen itselleen.

Sormemme löytää toisensa ja lukitsemme ne ristikkäin yhteen.

"Tuolla ois ne sun kannabiksetki." Daniel sanoo.

Mietin hetken ennen kuin avaan suuni."Ei tätä hetkee pilata pilvessä olemalla."

"No jääpähä seuraavaa kertaa." Daniel toteaa päästellessää savuja ilmaan.

"Eiks sua haittaa ettet ollu ees kännis tänä iltana?" kysyn.

"Kysytki vielä, ei todellakaa haittaa." Dankku sanoo ja painaa pusun hiusteni sekaan.

Kumpikaan ei sano enää mitään. Hiljasuus ei silti oo mitenkää kiusalline, ei yhtään. Hiljasuuden rikkoo kumminki hirvee ryminä ovelta. Ovi aukeaa ja sieltä tulee hirveellä vauhdilla rinnakkais luokan Oona. Me ei olla Oonan kaa mitää ihmeellisii kavereit, joskus ollaa puhuttu, mut ei taas vähää aikaa.

"Vittu Ellen täällä sä oot, oon ettiny sua kaikkialta." Oona sanoo hengästyneenä.

Nousen istumaan ja tuppaan tupakkani tuhkikseen. "Miks onks jotai tapahtunu." kysyn kummissani.

"Joo Alexandra sammu alas et millää viittis hakee sitä sun huoneesee nukkuu. Ettei sille tapahdu mitää pahaa." hän sanoo.

"Voi vittu sitä idioottii veti sit iha kunnon black out." naurahdan ja nousen vaivoin sohvalta ylös. Vitun Allu vie kaiken huomion, no eivaa. Pilas mun elämän yhen ainoimman romanttisen hetken.

Ennen kun astun ovesta Oonan perässsä käännyn Danielin puoleen. "Et millää viittis tulla auttaa noist sun käsivarsist voi olla hyötyy." Voisin vannoa jos Danielilla olis nyt t-paita niin hän pullistelisi käsivarsiaan, harmi vaan et sil on huppari.

"Totta kai mä tuun." Daniel sanoo hymyillen oma hyväisesti ja kampeaa itsensä ylös sohvalta.

Laskeudun portaat alas ja yritän liikkua ihmis paljoudessa eteenpäi. Vittu mite paljon tääl on jengii. Työnnän itselleni reitin humalaisten ihmisten läpi kohti olohuonetta Oonan perässä. Päästään olohuoneeseen joka on ihan täynnä hytkyileviä nuoria. Keskellä sohvaa makaa rakas paras kaverini, Allu sammuneena tietysti.

Kävelen Allun luokse ja kyykistun sohvan viereen.
"Halooo Allu herätys lähetää mun huoneesee nukkuu!" huudan musiikin ylitse ja läpsin Allun poskea, yrittäen saada hänet hereille. Tuloksetta.

"Vittu! Daniel voiks kantaa tän paskapään ylös?" kysyn ja käännän katseeni kädet puuskassa seisovaan Danieliin.

Daniel naurahtaa pienesti. "Tietysti." hän sanoo ja nappaa Allun vaivattomasti ylös sohvalta olalleen ja lähtee kävelemään portaita kohti. Aika vaikeelta toi sen meno näyttää, varsinki ku toi yks apina roikkuu sen olalla.

Daniel lähtee nousemaan portaita ylös, kohti huonettani. Otan muutaman reippaan askeleen, että
pääsen ovelleni ennen Danielia, et voin avaa sen sille valmiiks.

Daniel laskee Allun varovasti sängylle, vaikka ei se heräis ees jos se nyt heitettäis parvekeelta. Se on täytyny olla iha vitunmoises kännis, Alluhan ei helpolla sammu.

Kaivelen vaatekkaappiani ja etin jotain pitkää paitaa minkä voin vaihtaa Allulle toi sininen glitter mekko ei ehkä oo paras vaihtoehto. Löydän jonku over sized paidan ja menen sängyn viereen. Oon ottamassa jo Allulta mekkoo pois kunnes tajuun et Daniel seisoo mun selän takana ja Allu ei välttämättä haluu et se näkee sen alusvaatteissa. Käännyn Danielin puoleen.

"Voisiks kääntyy ympäri, Allu tuskin tykkää jos sä katot." sanon hymähtäen.

"Tietysti voin ku noin nätisti pyysit." Daniel sanoo ja nappaa puhelimen taskustaan kääntyessään ympäri.

Käännyn itsekkin ympäri ja yritän ottaa Allulta mekkoa pois. Se osottautuu aika vaikeeks ottaen huomioon et Allu on sammunu ja ei pysy yhtää istualtee, lisäks mekko on ihon myötäne eikä ihan hirveesti jousta. Hetken yrityksen jälkee saan mekon vihdoin pois, huhhuh mikä operaatio. T-paidan laitto on paljon helpompaa ja se onnistuu nopeesti. Asettelen Allun kylkiasentoon ettei se tukehdu omaa oksennukseensa ja peitten hänet. Siinä se tuhisee tyytyväisen näkösenä, tosin aika vitun räjähtäneen näkösenä.

Hätkähdän ku tunnen kädet ympärilläni. En kuullu yhtään Danielin tuloa.

"Anteeks ku toi yks pilas ton meijän äskösen hetken." sanon ja nohaan pääni Danielin rintaan. Hän kumminkin kääntää mut ympäri ja kattoo mua suoraan syvälle silmii.

"No ei se haittaa ja kyl tulee viel tommosii hetkii, olihan meil ennen sitä jo yks ihana hetki." hän sanoo ja suutelee minua.

Irottaudun Danielin huulilta ja vilkaisen sänkyäni. Voin vaa kiittää itteeni et vaadin isomman sängyn, ois aika ahasta tullu jos se ois ollu kapeempi. Meinaa joudutaa nukkuu kaikki kolme samassa sängyssä. Koska en varmasti suostu luopumaan tästä unikaverista, en mistää hinnasta.

Kampean Allun yli toiselle puolelle ja heitän housuni lattialle. Daniel tulee perässä ja heittää hupparin ja housunsa lattialle. Menen peiton alle ja nostan peittoa niin, että Daniel pääsee sen alle.

Daniel asettaa päänsä rinnalleni ja kietoo kätensä ympärilleni. "Tuntuu vanhalta mennä nukkumaa tähä aikaa, ennen vedin iha pilkkuun asti." Daniel sanoo.

"Joo et oo ainoo, mut eks sä ookki tommone vanhus?" sanon samalla hipsuttaen Danielia.

Daniel nostaa päätään sen verran että näkee silmäni ja esittää loukkaantunutta"3kk sua vanhempi." hän sanoo. Daniel kääntää päätään Allun suuntaan ja hymähtää.
"Mähän sanoin et sit joskus Allu nukkuu tääl meijän kaa."

Siis herranjumala miten toi muistaa tommosen jutun. Voin vaa kuvitella ilmeeni olevan näkemisen arvonen harmi vaa ettei Daniel sitä nää.
"Niihä sä taisit sanoo mut siinä saaki nukkua, enkä mä muutenkaa luopuis mun unikaverista." sanon ja jatkan hipsuttelua.

"Etkä sä musta pääsiskää eroon." Daniel sanoo.

Ei mee varmaa ees viittä minuuttii ku kuulen Dankun tuhisevan sulosesti. Eikä siitä mee kauaakaa ku mäki liityn tähä tuhina kerhoon.

***

Avaan silmäni, ei mitää hajuu mihin ees heräsin heräsin vaa. Hirvee auringon paiste tunkeutuu huoneeseeni, siristelen mun silmii. Varmaa ekaa kertaa ikinä bileitten jälkee mun on hyvä olo aamulla. En jaksa tehä vielä elettäkää noustakseni sängystä ja luulen et tää yks poika mun ympärillä vois tehä mun nousemisesta aika hankalaa.

Tuijottelen aikani tuhisevaa Danielia. Noi kasvot on nii virheettömät ja noi ripset oon nii kateellinen. Daniel näyttää nii levolliselta ja onnelliselta ku se nukkuu. Yhtäkkiä sen ruskeet silmät avautuu ja painan omat silmäni äkkiä kiinni. Kuulen Danielin hymähtävän.

"Mä tiiän et sä oot hereillä." se sanoo. Tunnen Dankun käsien kiristyvän ympärilläni. "Esitä sit nukkuvaa." se hymisee.

Pitkän aikaa on ihan hiljasta, ei tapadu mitään. Kunnes tunnen et Danielin kädet alkaa liikkuu mun kyljillä. Se saatanan paskakasa kutittaa mua. Yritän pysyä normaalina mutta se on lähes mahotonta. Alan kiemurrella, yrittäen päästä Danielin otteesta irti. Avaan myös silmät ja suuni.

"Saa-tanan... kakara lopeta!" kiljun. Daniel ei ota käskyä kuuleviin korviin. "L-O-P-E-T-A!" huudan ja yritän kiemurrella pois tilanteesta pois.

Daniel vaan nauraa huvittuneesti. "Mä tiesin et sä oot hereillä. Ihme tuijottaja."

"Ihan saatanan kiva kun söpöilette siinä heti aamusta mutta ette millään vois pitää päitänne kiinni." Alexandra tuhahtaa kääntyessään ympäri.

Danielin kädet lopettaa heti kutittamisen ja se purskahtaa nauruun. En itsekkään pysty pidättelemään nauruani.

"Mikä nyt on noin hauskaa." Allu märisee.

"Taitaa olla aika moine hedari." nauran ja käännyn Allun suuntaan.

"Nyt pääkiinni ja tuo mulle särkylääkettä." Allu vaikertaa hieroessaan otsaansa.

"Tulossa." sanon ja pomppaan ylös. Vedän lattialta Dankun hupparin päälleni ja luikin käytävälle.

Kipitän vessaan ja etsin buranaa. Kävelen portaat alas keittiöön ja otan lasin vettä. Vittu mikä siivoomine vissii ollu aika isot bileet. Ei mitää hajuu mis kakki muut on ei ainakaa alakerrassa näy ketää. Nousen portaat taas ylös ja avaan huoneeni oven. Alexandra makaa kädet naamallaan ilmeisesti auringon paiste ei oo kaikista parasta. Tai no kyllähän mä sen tiiän ei se oo.

"Noni darra-apina siinä on sun särkylääkkees." sanon ja ojenan pilleriä ja vesilasia lähemmäs. Allu ottaa kätensä pois naamalataan ja siristelee silmiä.

"Kiitos oot enkeli." se sanoo ja ottaa lasin ja pillerin ilomielin vastaan. Tai no niin ilomielin ku tossa tilassa voi ottaa.

Oon lähössä taas ovesta käytävään kun ääni pysäyttää mut. "Anteeks neiti mihin luulet olevas menossa."

"Kattoo mis muut on et onks ne ees elossa." sanon ja käännyn sänkyäni päin. Käsiensä varaan kohottautunut Daniel kurtistaa kulmiaan. Huomaan minun jättämäni jäljet hänen kaulassa ja rinnalla en voi estää hymyn hiipimistä huulilleni.

"En usko tuu tänne sieltä nyt." hän sanoo ja taputtaa vieressään olevaa tyhjää paikkaa. En jaksa alkaa haastamaan tuota poikaa tarjous on niin houkutteleva ja tiiän että Daniel vaikka juoksis mun perään et sais tahtonsa läpi. Hymyilen vieläki ku mikäki.

"Mikäs sua noin hymyilyttää?" hän kysyy avatessaan kätensä että pääsen hänen syleilyynsä. Käännän katseeni kohti Allua se ei näytä mitään elon merkkejä enää ilmeisesti nukahtanu uudestaan, oon kateellinen sen unenlahjoille.

Käännän katseeni takasin Danieliin ja hymähdin "Äijäl on ollu vissii hauska ja villi yö."

Danielin kulmat menee kurttuun "Hä ai kuinnii?"

"Kato sun kaulaa." sanoun hymähtäen.

Daniel kaivaa puhelimeni jostain ja tunkee sen mun naaman eteen, että sen face id avautuu. Hän menee snäppiin ja nostaa päätään, niin että kaula näkyy paremmin. Hän naurahtaa. "Joku vissii yrittäny syödä mut." Daniel katsoo minua ja naurahtaa. "Kato omaas." ja kääntää puhelinta minua kohti.

Silmäni laajenee ku mitkäki. "Et sä vittu oo tossisas, pitää varmaa ens kerral laittaa jotai elmukelmuu tähä." sanon kauhuissani.

"Hölmö kyl ne lähtee pois varmaa viikos." Daniel sanoo ja heittää puhelimeni jonnekkin sängyn uumeniin.

"Viikko on aika pitkä aika." sanon painaessani pääni Dankun rintakehälle.

"No ainaki muut jätkät sitte tietää ettei sua kannata yrittää." Daniel sanoo ja lyön vaikka vetoa että hänellä on se sama virne naamalla mikä aina ennenki.

"Pojalla on aika suuret puheet."mutisen Danielin rintakehää vasten.

***

Koko porukka oli tällä hetkellä kokoontunu keittiöön syömään tai no kuka nyt söi ja kuka ei.

Kaikilla muilla oli ihan jäätävä darra paitsi tietysti mulla Dankulla ja Ellulla.

Benkku nostaa päätään käsistään ja vilkasee mua. Salamana sen katse kääntyy mun vieressä istuvaa Danielii. Se naurahtaa kulmiaan kurtistellen "No teil on ainaki ollu kiva ilta." se sanoo.

"Ei ihmekkää ettei teil oo tämmöst darraa." Aaron puolestaan valittaa.

"Joo voi kuulkaas rakkaat tietäisittepä vaa kuinka kivaa meil oli. Kunnes tää yks känniapina pilas sen." sanon ja katson Allua tuimasti.

"Ai hä mitä mä tein?" hän sanoo kummissaan.

"Sammuit sohvalle. Kui paljo sä olit oikee vetäny ethän sä ikinä sammu." sanon naurahtaen.

"No jollain saatto mennä vähä överiks pienesti sanottuna." Elias nauraa.

"Paljon kello ees oli ku sammuit 10?" Sebastian virnuilee.

"Haha tosi kivaa kun teillä on hauskaa mut ette oo ite yhtään parempia ihmisiä." Allu sanoo painaessaan naamansa käsiin. Kukaan meistä ei pysty pidättelemään nauruaan.

Kun nauru viimein laantuu Benkku avaa suunsa.
"Siis tiettekö mikä ois ihan vitun jees just nyt."

"Suihku seksi ja ruoka?" Aaron ehdottaa.

Benkku pudistaa päätään virnistellen "No sekin mut viel parempaa ois lähtee johonki ulkomaille teijän kaa." hän sanoo ja nousee ottaakseen vettä hanasta.

"No vittu kuka meitä estää?" sanon levitellen käsiäni.

"Komppaan Elleniä ei kukaan." Elis sanoo.

"Vittu lähetäänkö ulkomaille?" Benkku kysyy innoissaan.

"Vittu lähetään." Aaron sanoo riemuisen totisesti.



4310 words

Täst tuli jotenki tosi pitkä luku ku en halunnu tän luvun tapahtumii seuraavaan lukuun. Toivottavasti tykkäätte.

A<3

Continue Reading

You'll Also Like

145K 8.6K 45
Yks meistä pukeutui aina pastellisävyihin. Toinen pelkkään mustaan. Kolmas ei välittänyt mistään. Neljäs halusi välittää, muttei tiennyt mistä aloi...
3.6K 130 14
📢HUOMIO!! Oon päivittänyt hahmoesittely-luvun kokonaan, joten käykää katsomassa☺️ Emma Saarinen täyttää syksyllä 15-vuotta ja yhteishaut lähestyy. P...
277K 12.5K 48
*LOVE ME ALWAYS* ✔ Alice McCartney on kiltti kympintyttö, joka rakastaa vaatteita ja perhettään. Hän ei ole koskaan ymmärtänyt tyttöjä, jotka yrittäv...
16.2K 241 19
Rasmus on aina pyörinyt mielessäni vaikka hän onkin parhaan kaverini veli, mutta erään merkityksellisen illan jälkeen en voi muuta enää ajatellakaan...