Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

673 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Roux
Jack

Rosalie

16 4 0
By anabella12355

- Hawksley... Murmură Jack privirea lui alunecând spre mine .

- Jack ... Dante mârâie printre dinți cuprins de o furie sălbatică .

- Asta o să fie interesant . Jack își lasă capul pe spate așteptând ca sabia să-l străpungă. 

     Nu îl pot lăsa pe Dante să-l ucidă pe Jack ! Nu am ajuns până aici ca el sa strice totul , să-mi fure viitorul meu cu Jack . Până aici , Dante , ai intervenit destul în viața mea .  Jack mă apără pe mine și eu trebuie sa-l apar , suntem o echipa.  Suntem... Mult , mult mai mult decât o echipa .

      Îl împing pe Jack în spate , departe de armă care ar putea să mi-l fure , cu ochii întunecați de furie îi iau locul lui Jack . Dante e surprins de ceea ce fac pentru un moment lăsând sabia mai în jos cu lama aproape atingând pământul , probabil analiza situația și încerca să proceseze ceea tocmai se întâmpla căci mă privea cu gura întredeschisă.

- Rose , dă-te la o parte ! Spune printre dinți privind peste umărul meu spre Jack .

- Nu , Dante ! Nu-ți permit sa mai intervii în viața mea ! Nu-ți permit să-l furi pe Jack de lângă mine !

     Am palmele lipicioase de la transpirație buza de jos îmi tremură , nu par deloc a fi cu adevărat eu . Sunt încă prințesa fragilă și stupidă care am fost până acum , încă port masca lui Rosalie și nu pot face față momentului . În ochii lui Dante păream a avea doar un moft de a fi împotriva lui , o prostie făcută de mine pe moment .

- Rose , termină cu prostiile ! Jack l-a ucis pe Seth , în fața ta , iar tu încerci să-l aperi ? Am văzut când a scos sabia din capul lui , e un monstru ! Mârâie Dante pieptul ridicându-se și coborând ritmic. 

- Eu ... Dante el nu ... Glasul meu se înmuia , era adusa la tăcere de propria mea conștiința căci eu nu sunt decât prințesa Rosalie .

- Rosalie ! Pleacă de lângă el !

    Fac un pas înapoi când Dante face un pas spre mine genunchii mei devenind o budinca fierbinte . Încerc să-mi păstrez calmul și să îl înfrunt dar eu nu sunt așa , eu sunt doar prințesa Rosalie Hawksley.

     O atingere calda în palmă mă fac să mă întorc spre Jack și atunci îi simt degetele împletindu-se cu ale mele , ochii lui gri ma citesc și mă fac să mă încălzesc când în minte aud ceea ce ochii lui îmi spun : Tu nu ești Rosalie Hawksley, tu ești Roux , fata de care m-am îndrăgostit...

- Nu , Dante ! Mă întorc privindu-l pe Dante în ochii în momentul în care Jack își ridică privirea în sus privind tavanul .  Seth era un obsedat care m-ar fi răpit și te-ar fi ucis și pe tine ! O fi Jack un monstru dar e monstrul meu ! El e ceea ce am nevoie și ceea ce îmi doresc !

    Cu bărbia ridicată și privindu-l de sus pe fratele meu care era cu un cap mai mare decât mine mi-am dat seama cine sunt . Sunt eu ! Eu sunt cea care trebuie sa fiu , nu o prințesă , nu o mercenară , ci eu . Deciziile pe care le iau mă fac să fiu eu , iar eu nu o să-l las pe Dante să îl ucidă de Jack .

- Nu ? Tu ... Și cu Jack ? Șocul dură doar o secundă și pe urmă furia îi contorsionase chipul în ceva grotesc. 

- Nu ! Eu și cu Jack ! Pleacă , Dante ! Castelul , regatul , nu ne aparțin ! Ai ucis fără milă dar acum e timpul sa te retragi , Dante ! Ajunge cu planul construirii unui imperiu , imperiul Hawksley trebuie să se termine acum !

     Am spus lucrurilor pe nume , cineva trebuia să o facă . Îi întorc spatele lui Dante dar Jack mă trage de mână aruncându-ma pe jos în mijlocul holului . Îmi dau părul din față și scena din fața ochilor mei mă fac să țip îndurerată.  Sabia lui Dante îi străpunse uniforma lui Jack de cavaler , corpul lui arăta ca o păpușă a cărui sfori au fost tăiate . Dante își scoate sabia din trupul lui Jack și o puse cu mândrie în teacă în timp ce corpul inert al lui Jack se prăbuși pe podea .

- Jack ! Țip și merg în patru labe până la trupul său și îl strâng în brațe . Te rog , Jack ! Te rog te rog te rog ! Nu mă părăsi , Jack . Te rog.  Încerc să-i opresc sângerarea dar nu reușesc decât să-mi umplu mâinile de sângele lui .

     Îi mângâi chipul rece ștergandu-i dâra de sânge care tot continua să-i curgă printre buze și îi închid ochii căci nu mai suportam ca acea privire să fie goală , fără nicio sclipire . Jack e mort . Jack e mort ! Jack e mort ! Jack e mort ! Jack e mort ! Jack e mort...

- Să mergem , Rosalie . Dante mă prinde de braț și mă ridică de lângă trupul neînsuflețit al sufletului meu .

- Nu ! I-a mână de pe mine ! Mă zbat în strânsoarea lui Dante și îl lovesc cu cotul în nas .

    Dante îmi dă drumul și eu mă târăsc alaturi de corpul lui Jack sărutandu-i fruntea și strângându-l la pieptul meu . Mă legăn ușor în față și în spate suspinând și lăsând lacrimile să curgă pe chipul lui Jack .

- Ucide-mă , Dante ! Cuvintele mi se opresc în gât și sunt întreruptă de propriile-mi sughițuri. Nu mă poți lăsa așa , Dante ! Nu mă poți lăsa să trăiesc așa! Curmă-mi suferința. Ucide-mă ...

     Ochii mei roșii și înlăcrimați îl prionesc pe Dante cu privirea.  Dante mă privi fără să trădeze vreo emoție pentru câteva momente înainte să citesc dezgustul din ochii lui . Se strâmbă privindu-mă îngenuncheată alaturi de Jack .

- Nu . Meriți să trăiești cu asta toată viața ta , Rosalie . Vreau să ții minte că acea sabie era pentru tine , tu ar fi trebuit să mori , nu Jack . Trăiește cu asta , trădătoareo!

    Dante mă prinde cu brutalitate de braț și mă târăște fără a se mai complica de faptul că mă târâie pe jos . Eu încerc să-mi smulg brațul din strânsoarea lui în timp ce-i strigam numele lui Jack , rugându-mă și implorând.  Dar trupul lui nu se mișca ci a rămas în urmă când noi am intrat pe ușile spre sala de bal în care se afla un dezastru de nedescris. 

- Criminal !  Urlu și când un ciob de la un candelabru îmi intră în piele îmi înfig unghiile în brațul lui Dante care îmi dă drumul scâncind .

- Termină ! Ești penibilă ! Murmură Dante printre dinți și vrea să mă prindă din nou dar eu îmi scot ciobul din coapsa și îl arunc spre el .

- Acum sunt penibilă ? Penibilă am fost atunci când te ascultam pe tine și purtam masca unei prințese perfecte ! Aia a fost un lucru penibil ! Acum nu sunt penibilă ! Îmi e silă de tine ! Mă ridic în picioare cioburile de la pahare și de la candelabre scrâșnindu-mi sub picioare .

- Mamei i-ar fi rușine cu tine ! Îmi țipă în față scrâșnind din dinți .

- Tata s-ar răsuci în mormânt dacă ar afla că ai încercat să mă ucizi ! Îi scuip cuvintele în față . Mamei i-ar fi rușine cu tine dacă ar putea vedea ce ai devenit .

- Poate nu ar fi trebuit să încerc să te ucid , ci să o fac ! Dante scoate sabia încă murdară de sângele lui Jack .

- Peste cadavrul meu , Hawksley.. Ne întoarcem amândoi atenția spre uși când Jack continuă ... doua oară .

- Jack ... Nici nu știam cum să reacționez , doar am fugit în brațele lui care erau larg deschise .

    El îmi sărută creștetul strângându-mă cu delicatețe în brațe . Îi iau chipul în palme asigurându-mă că nu e cumva vreo iluzie , o halucinație . Nu e , îmi sărută vârfurile degetelor care încă erau patate cu sângele lui .

- Îmi pare rău că am întârziat , iepuraș . Cine ar fi crezut că durează atât de mult să te întorci din Lumea de Dincolo . Te asigur că drumul doar dus e mai scurt . Jack îmi mângâie obrajii privindu-mă blajin .

- Nu-mi vine să cred , ești viu ! Trăiești !

- Vom vorbi despre asta puțin mai târziu, acum trebuie să-mi închei treburile cu Hawksley. Jack își îndreaptă privirea spre Dante iar acesta face un pas înapoi .

- Dar ... Te-am ucis ! Ai murit ! Spune Dante privindu-și sabia plină de sânge .

- Nu te panica , Hawksley . Chiar mi-ai înfipt acea sabie în trup , nu ai halucinații . Jack înaintează în pași lejeri spre Dante dar el voia să țină distanța de el . Te considerăm mai deștept , Hawksley. Tu chiar credeai că mă poți ucide atât de ușor ?

    Deși Jack era mai scund decât Dante asta nu-l încuraja pe Dante să-l înfrunte pe Jack . E prima oară când îl văd pe Dante să fie speriat , groaza i se putea citi pe chip dar nu mă mai durea să-l văd pe Dante atât de speriat , nu mă mai doare nimic ce ale legătură cu Dante .

- Trebuia să fii mort ! Erai mort ! Spune cu puțin curaj Dante și Jack își scoate de sub uniforma bastonul .

- Trebuia ... Eram... Dar nu sunt , cum ai de gând să rezolvi asta ? Te-ai comportat prostește crezând că ești primul care are curajul sa mă ucidă .

    Jack ajunge în dreptul lui Dante care devenise o  statuie împietrită de groaza . Cu mânerul bastonului Jack îl trage în jos pe Dante , de guler , și folosindu-se de propriul sânge îi desenează o stea pe frunte .

- Ne vedem în Lumea de Dincolo , Hawksley. Până atunci ... Stai departe de regatul ăsta ! 

    Jack îi dă drumul și Dante se clatină ușor confuz înainte să dispară pe ușile de la sala de bal . Privesc ușile pe care Dante plecase și tresar atunci când Jack își pune un braț în jurul umerilor mei .

- Am terminat aici , iepuraș . Ar trebui să plecăm dacă asta îți dorești.  Îi arunc o privire lui Jack după ce termin de analizat , din priviri , rana care se oprise din sângerat. 

- Nu , să mergem . Sunt sătulă de tot ce are legătură cu regalitatea. 

Continue Reading

You'll Also Like

2.6K 199 22
⚠️🔞 Avertisment privind conținutul sensibil, recomandat pentru vârsta de peste 18 ani. ⚠️🔞 Traducere neautorizată • De la fani, pentru fanii non-p...
4.4K 174 14
dacă nu va place bakudeku, nu o mai citiți>>> -18+
145K 4.5K 70
Sophia Wylhelmina Adelaide -Prințesă. Aceasta vrea sa fugă de responsabilitatea regală, cerând părinților ca înainte să fie încoronată ca regină să p...
175 6 7
This is my first digital art😁