FUN AWARDS 2022 (ΚΛΕΙΣΤΟΣ)

By WattFansGreece

4.8K 711 979

Διαγωνισμός για την ανάδειξη νέων βιβλίων ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΏΝ ΕΩΣ 3/8 στις 12 το βράδυ More

-
Η Αρχή
ΟΔΗΓΙΕΣ
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ 1
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ 2
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
Νέα Projects
ΒΡΑΒΕΊΑ
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΔΩ
-
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΟΔΗΓΊΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑΣ
ΚΡΙΤΕΣ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ/ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ/ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ/ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΔΡΑΣΗΣ- ΜΥΣΤΗΡΊΟΥ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ/ ΕΦΗΒΙΚΉ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ/ ΧΙΟΥΜΟΡ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΠΟΊΗΣΗ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ - ΔΡΑΜΑ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ 2
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ!!!
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΜΥΣΤΗΡΊΟΥ/ ΔΡΑΣΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΠΟΊΗΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΕΦΗΒΙΚΉΣ ΦAΝΤΑΣΙΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΎ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΔΙΗΓΗΜΆΤΩΝ
ΛΊΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
ΟΜΑΔΙΚΉ ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ
ΤΑ PROJECTS ΜΑΣ
ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ

ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΎΨΕΙΣ ΜΑΣ / ΣΑΣ

95 19 11
By WattFansGreece

Τόσο εσείς όσο και εμείς , κάναμε τις ανακαλύψεις μας μέσω αυτού του διαγωνισμού. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί  έτσι πραγματοποιείται ο κύριος στόχος του διαγωνισμού μας !

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικά "διαμάντια" που ανακαλύψατε εσείς και μερικά που ανακαλύψαμε εμείς !
(Σε πολλά από αυτά συμφωνούμε)

Το γεγονός ότι κάποιοι συμμετέχοντες δεν παρουσιάζονται εδώ δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά καλοί , απλώς οι συγκεκριμένοι μας κίνησαν το ενδιαφέρον λίγο περισσότερο!

1) ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΎΨΕΙΣ ΣΑΣ.

Παρατηρήσαμε ονόματα να κερδίζουν σε παραπάνω από μια κατηγορίες, αυτό σημαίνει κάτι , μάλλον αυτοί οι συγγραφείς κάνουν κάτι αρκετά σωστά !

Δώστε τους μια ευκαιρία!

-nixgotsarcasm
evelinetrue
-Maagical
iamgeo1
AnnaXara2
ChrysoulaBozine

2) ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΎΨΕΙΣ ΜΑΣ

Όπως προείπαμε τις εβδομάδες που έτρεχε ο  διαγωνισμος κάναμε και εμείς τις ανακαλύψεις μας ! Σε πολλές από αυτές συμφωνείτε και εσείς από ότι φαίνεται , παρόλα αυτά εμείς θα σας τα παρουσιάσουμε αναλυτικά.
Κατασκοπεύσαμε λίγο και ανακαλύψαμε τους εξής συγγραφείς!

1) braindead04


Το βιβλίο <<Κόκκινη Μπογιά >> , φάνηκε να είναι και δικό σας αγαπημένο και όχι άδικα θα έρθουμε να προσθέσουμε εμείς !
Η παραπάνω συγγραφέας δείχνει πολλά υποσχόμενη ,καθώς μέσω του βιβλίου της εκθιάζει ένα ιδιαίτερο θέμα  όπως οι συμμορίες , που παρότι έχει ξανά γραφτεί θα πει κανείς, ξεχωρίζει! Είναι τόσο συναρπαστικός ο  τρόπος που παρουσιάζεται η πλοκή και τα γεγονότα, που σίγουρα καταφέρνει να μεταδώσει έντονα συναισθήματα και εικόνες στον αναγνώστη. Ο τρόπος γραφής της είναι επίσης αξιόλογος και αξίζει να το σημειώσουμε!
Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα όπως και το αγγλόφωνο βιβλίο της <<He's Back >> , άλλη μια ιστορία για τις περιπέτειες ενός "σκληρού" αγοριού που δυστυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε  ,από μια γρήγορη ματιά φαίνεται επίσης υπέροχο  !

2) stou2000


Μια συγγραφέας που παρότι δεν κέρδισε σε κάποια κατηγορία κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά υψηλές βαθμολογίες , όχι άδικα εννοείται !
Ρίχνοντας μια ματιά στα αναγνώσματα της συναντάμε υπέροχες ιδέες σε διάφορες κατηγορίες . Ξεχωρίσαμε τα "Κάποτε το 1918" και "Μίσος για δύο " με τα οποία συμμετείχε και στον διαγωνισμό μας !
Το πρώτο βιβλίο είναι ένα πολύ όμορφο ανάγνωσμα ωδή στο φεμινισμό και στο δυναμισμό .  Η πρωταγωνίστρια "δραπετεύει" από τα στερεότυπα της εποχής και παλεύει για τη ζωή της.
Για το δεύτερο δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο πέρα από το ότι είναι νικητήριο βιβλίο στον επίσημο διαγωνισμό των Wattys, αυτό δηλώνει από μόνο του την ποιότητα του !
Υπέροχος τρόπος γραφής , γλαφυρός και παραστατικός. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα με το να της δώσετε μια ευκαιρία, το αντίθετο έχετε να κερδίσετε ευχάριστες στιγμές ανάγνωσης!

3) -Maagical


Από τους συγγραφείς που "σάρωσαν" τον διαγωνισμό μας και καταλαβαίνουμε απόλυτα το γιατί .
Ρίχνοντας μια ματιά στον λογαριασμό της βρίσκουμε μερικές από τις πιο πρωτότυπες ιδέες της εφαρμογής, χωρίς υπερβολές! Μιλάμε για μια συγγραφέα που μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα καθώς έχει βιβλία σχεδόν σε όλες τις πιθανές κατηγορίες! Το βιβλίο της
"They Ship Us" δείχνει να έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στο παρελθόν και όχι άδικα, πρόκειται για ένα εφηβικό ανάγνωσμα με χροιές ρομαντισμού και χιούμορ.
Εκτός αυτού όμως συναντάμε τη σειρά βιβλίων 7,8 και 9 που ειλικρινά με λίγες λέξεις θα τα χαρακτηρίζαμε ως "συναισθηματικά rollercoasters".
Προσωπικά αγαπημένα μας βιβλία όμως αποτελούν το The tattoo of death και το Cupid's Throne που παρότι δεν έχουν αρχίσει ακόμη καλά καλά να εξελίσσονται ήδη έχουν κλέψει τις καρδιές μας , δεν έχουμε συναντήσει ποτέ μας όμοια τους!
Πολύ όμορφος και μοναδικός τρόπος γραφής και από αυτή τη συγγραφέα, παραστατικός και ζωντανός.
Συμβουλή μας , ρίξτε μια ματιά στο προφίλ της , δεν θα χάσετε !

4) -nixgotsarcasm


Μια συγγραφέας που κέρδισε επίσης σε πολλές κατηγορίες και κοιτώντας στο προφίλ της μπορούμε να βρούμε τον λόγο . Έχει καταπληκτικές ιδέες, επίσης πολύ πρότυπες για τα τα δεδομένα του Wattpad, συνδιάζει χιούμορ με άψογη γραφή και μας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους, ακόμη και στον κάτω...κόσμο !
Η σειρά βιβλίων 17ΤΡΟΠΟΙ , είναι στα σίγουρα μια εντελώς μοναδική σειρά γεμάτη χιούμορ , περιπέτεια και απρόβλεπτα γεγονότα που θα σας ταξιδέψει...Στη κόλαση !
Αξιέπαινα είναι και το νικητήριο βιβλίο Mission Angel όπου παρακολουθούμε τις " αποστολές" μιας αρκετά ιδιόρρυθμης έφηβης καθώς και το Pain in my Royal Ass. Σε εντελώς διαφορετικό ύφος το δεύτερο βιβλίο μιλά για βασίλεια και πριγκίπισσες, οποίος είναι λάτρης της φαντασίας πρέπει οπωσδήποτε να ρίξει μια ματιά!
Στο προφίλ της γενικά μπορούμε να συναντήσουμε κι άλλα βιβλία , βιβλία μικρού μήκους ή υπερφυσικά βιβλία.
Ιδιαίτερο και αγαπημένο μας το "Troy" , διαβάζοντας μονάχα τα πρώτα κεφάλαια έχουμε να δηλώσουμε πως πρόκειται για ένα ... Αριστούργημα !
Όλα είναι ένα και ένα .
Θα καλύψει σίγουρα και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη!

5) pyroxanthi


Παρότι δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό μας ,  την ανακαλύψαμε μέσω από το διαγωνισμό και έτυχε να διαβάσουμε το ομώνυμο βιβλίο της. Εχουμε να πούμε ότι επρόκειτο για ένα αριστούργημα! Χωρίς να αναφερθούμε ιδιαίτερα στην υπόθεση για να αποφύγουμε τυχόν spoilers (μια που έχουμε διαβάσει το περισσότερο ως τώρα ), θα σας πουμε ότι πρόκειται για ένα πανέμορφο βιβλίο φαντασίας με σκηνές που σε "ταξιδεύουν" σε έναν άλλο κόσμο , αυτό των σκιών. Σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και σε κρατά προσηλωμένο καθόλη τη διάρκεια.
Οι περιγραφές είναι ζωντανές και "στολισμένες" έτσι ώστε να σε μαγνητίζουν. Αυτό το βιβλίο είναι ένα αληθινό κρυμμένο διαμάντι , όχι ότι σας "διατάζουμε" να του δώσετε μια ευκαιρία... ΑΛΛΑ ΠΡΈΠΕΙ!



7) evelinetrue

Δεν τη θεωρούμε κρυμμένο διαμάντι, αλλά φανερό!  Ξέραμε πως θα σαρώσει το διαγωνισμό από τη στιγμή που είδαμε το όνομα της, στους συμμετέχοντες. Πρόκειται για μια  συγγραφέα που χαίρεσαι με το γεγονός ότι έχει ήδη ανακαλυφθεί , γιατί έτσι μπορείς να διαβάζεις τα έργα της! Εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να την παρουσιάσουμε σε αυτή τη λίστα ως μια από τις αγαπημένες μας ,γιατί είναι !
Δεν ξέρεις τι να πρώτοδιαβάσεις , από το how to Be Sexy το άκρως χιουμοριστικό βιβλίο της που κέρδισε τις καρδιές μας μέχρι τα επικά βιβλία Μείνε εδώ , Έρωτας Δηλητήριο και Ιεραρχία ; Οι επιλογές είναι πολλές!
Εκτός των άλλων ,εχει την ικανότητα να μας μεταφέρει έντονα συναισθήματα να μας κάνει να παθιαζομαστε .
Στο προφίλ της συναντάς όλων των λόγων τις ιστορίες, ολοκληρωμένες και μη με προσωπική αγαπημένη μας το Μάθημα Γυμναστικής , μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ιστορία που θα σας καταπλήξει.
Εάν ζείτε κάτω από βράχο και δεν την έχετε ανακαλύψει , αυτό είναι το σημάδι σας !


8) weebnextdoor

Εκτός των καταπληκτικών εξωφύλλων και γραφικών , μας προσφέρει και καταπληκτικές ιστορίες. Το αριστουργηματικό όπως επάξια αναφέρει και η ίδια , βιβλίο της " Of Gods and Chaos " , συγκλονίζει. Οι περιγραφές είναι άψογες, ζωντανές και η υπόθεση αποτελεί ίσως και ένα ταξίδι στο χρόνο μια που αφορά τους θεούς του Ολύμπου και το "Χάος" . Δεν θα πούμε περισσότερα εμείς, αξίζει να ρίξετε μια ματιά και μόνοι σας !


9) _Dark_Kate_


H αλήθεια είναι ότι προστέθηκε τελευταία στιγμή σε αυτή τη λίστα και χαιρόμαστε γι'αυτό καθώς επρόκειτο για ένα τεράστιο ταλέντο .
Με αφορμή την κριτική για το βιβλίο της το Άλικο Μονοπάτι, είχαμε την ευκαιρία να την ανακαλύψουμε. Πρόκειται για ένα βιβλίο που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο την επιρροή του πολέμου στις ανθρώπινες σχέσεις και ιδίως στον έρωτα. Θίγει σπουδαία θέματα, και προβάλει καταστάσεις που συναντάμε έως και σήμερα ! Οι φοβερές της περιγραφές, είναι αυτές που σε μαγνητίζουν.
Ρίχνοντας μια ματιά στο προφίλ της συναντάμε ένα ακόμη βιβλίο φαντασίας που δυστυχώς δεν προλάβαμε να διαβάσουμε αλλά φαίνεται εξίσου όμορφο !
Εάν αναζητείτε βιβλία υψηλού κύρους το προφίλ της είναι το κατάλληλο μέρος !

10) Geo10meg


Ένας συγγραφέας που μας βυθίζει σε μυστηριους κόσμους.
Το εξαιρετικό βιβλίο " Ο δολοφόνος του Καλοκαιριού" συμμετείχε στο διαγωνισμό μας και συγκέντρωσε αρκετά υψηλή βαθμολογία. Πρόκειται για ένα υπέροχο βιβλίο με κύριο θέμα του μια παρέα φίλων και τις περιπέτειες τους που υποκινούνται από αυτόν τον ένα "φίλο"- δολοφόνο.
Τόσο αυτό του το βιβλίο ,όσο και το άλλο του βιβλίο "Backwards" ειπσης μυστηρίου , είναι δύο βιβλία που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον ακόμη και εάν δεν προτιμάτε αυτή την κατηγορία !

11)  Baifi88

Μια συγγραφέας που είχαμε εξ αρχής να προσθέσουμε στη λίστα μας πια που το βιβλίο της "Ο Απολογισμός" μας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον , όταν δε το διαβάσαμε κιόλας για χάριν της κριτικής της ήμασταν σίγουροι πως η θέση της εδώ ήταν σίγουρη !
Το εν λόγω βιβλίο παρότι ιστορικό Φαντασίας, μια όχι τόσο αγαπημένη κατηγορία καταφέρνει να προσεγγίσει το θέμα του που είναι ο Β' Παγκόσμιος με έναν ιδιαίτερο τρόπο , μέσα από τα μάτια μιας φοιτήτριας Ιστορίας που προσπαθεί να κάνει μια εργασία για τη σχολή της. Είναι άρτιο και σίγουρα θα σας κερδίσει και εσάς !
Κοιτώντας στο προφίλ της συναντάμε.....30+ βιβλία. Προφανώς και δεν ήταν δυνατόν να καταφέρουμε να διαβάσουμε έστω λίγο από όλα , παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι πως μια τόσο ταλαντούχα συγγραφέας με τέτοια ποικιλία βιβλίων μπορεί να καλύψει τα γούστα σας με το παραπάνω !

12) giorgos_z

Κλείνουμε με έναν συγγραφέα που συμμετείχε με το βιβλίο "Το Τάγμα του Γκρίζου Λύκου ". Ένα ανάγνωσμα φαντασίας με μεταφυσικά στοιχεία.  Ένα βιβλίο με υπόθεση του μια απλή δολοφονία που πυροδοτεί κάτι ακόμη μεγαλύτερο , κάτι που οδηγεί σε .. τέρατα !
Εξαιρετικός τρόπος γραφής , εξαιρετική υπόθεση και σίγουρα ένας πολλά υποσχόμενος συγγραφέας που αξίζει περισσότερη αναγνώριση!

Continue Reading

You'll Also Like

233K 10.9K 48
> είπα με την γλυκιά μου φωνή > Πλέον ένιωθα την αναπνοή του στα χείλη μου. > #03 in #love out of 9,93K 22/12/2019 #07 in #έρωτας out of 3,71K 14/09...
110K 6.7K 47
«Φοβάσαι;» Την ρώτησε με την βαριά αλλά ταυτόχρονα τόσο γοητευτική φωνή του. «Όχι» απάντησε εκείνη μονολεκτικά χωρις να σκεφτεί καλά την απάντηση που...
350K 12.5K 45
"Σταματά να με ακολουθείς" του ψυθιριζω. Έχει μπει στις γυναικείες τουαλέτες και αν τον δει κανένας εδώ θα πάρει αποβολή " Όχι μέχρι να μου πεις τι ή...
770K 28.9K 45
- Λοιπόν;! ρώτησα με σταυρωμένα χέρια. - Είσαι σίγουρη ρε Αννούλα; ήρθε και στάθηκε απέναντί μου. - Πόσες φορές ακόμη πρέπει να στο πω για να σ...