FUN AWARDS 2022 (ΚΛΕΙΣΤΟΣ)

By WattFansGreece

4.8K 711 979

Διαγωνισμός για την ανάδειξη νέων βιβλίων ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΏΝ ΕΩΣ 3/8 στις 12 το βράδυ More

-
Η Αρχή
ΟΔΗΓΙΕΣ
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ 1
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ 2
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
Νέα Projects
ΒΡΑΒΕΊΑ
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΔΩ
-
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΟΔΗΓΊΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑΣ
ΚΡΙΤΕΣ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ/ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ/ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ/ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΔΡΑΣΗΣ- ΜΥΣΤΗΡΊΟΥ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ/ ΕΦΗΒΙΚΉ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ/ ΧΙΟΥΜΟΡ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΠΟΊΗΣΗ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ - ΔΡΑΜΑ
ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ 2
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ!!!
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΜΥΣΤΗΡΊΟΥ/ ΔΡΑΣΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΠΟΊΗΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΕΦΗΒΙΚΉΣ ΦAΝΤΑΣΙΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΎ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΔΙΗΓΗΜΆΤΩΝ
ΛΊΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΎΨΕΙΣ ΜΑΣ / ΣΑΣ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
ΟΜΑΔΙΚΉ ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ
ΤΑ PROJECTS ΜΑΣ
ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗΣ

176 27 26
By WattFansGreece

Οι υπόλοιποι νικητές θα ανακοινωθούν αύριο γιατί επικοινώνησαν μαζί μας οι κριτές που δεν είχαν επικοινωνήσει

ΜΕ ΤΥΧΑΊΑ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΈΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ :

1) Πέρα από το Πόθο -iamgeo1
2) THEY SHIP US -Maagical
3) Με ένα σου βλέμμα EleniLia
4) ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ evelinetrue

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !

Αυτό είναι το αυτοκόλλητο που μπορείτε εάν επιθυμείτε να προσθέστε στο εξώφυλλο σας




(Παρακάτω ακολουθούν οι κριτικές και  το πως διαμορφώθηκαν οι νικήτες.)




1) Πέρα από Τον Πόθο.

Κριτική:
Κριτής : braindead04

Κλασσική ‘friends with benefits’ ιστορία που δεν απογοητεύει. Τα σκαμπανευασματα της σχεσης της Λιζας, μιας επιτυχημενης, σκληρης γυναικας, και του Δημητρη, τον πελατη της ο οποιος καταφερνει να.. κανει καταληψη στο μυαλο της, κρατουν την προσοχη του αναγνωστη. Το βιβλιο ειναι γραμμενο σε τριτο προσωπο, δινοντας, ετσι στο κοινο μια “γευση” των σκεψεων και των δυο πρωταγωνιστων. Ιδιαιτερα πρωτοτυπη μου φανηκε η επιλογη της ηλικιας των χαρακτηρων, καθως δεν ειναι μαθητες λυκειου, οπως συμβαινει στην πλειοψηφια των βιβλιων εφηβικης φαντασιας.





2) THEY SHIP US

Κριτική :
Κριτής : -evildevil-

They ship us (της -Maagical) Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα με στοιχεία ρομαντισμού αλλά και χιούμορ. Η πρωταγωνίστρια, Λυδία παθιασμένη συγγραφέας στο wattpad και συγκεκριμένα ιστορίας μυστηρίου είναι ερωτευμένη με τον Ιάσονα δίδυμο αδελφό του Άλεξ ενός αγοριού που έχουν μια προϊστορία. Η Λυδία είναι μια κοπέλα αρκετά χαμηλών τόνων, με χιούμορ, που οποιοσδήποτε θα ήθελε να κάνει παρέα μαζί της. Ο Ιάσονας είναι προς το παρόν αρκετά μυστήριος καθώς δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτόν πέρα από αυτά που εχει πει η Λυδία η οποία είναι κολλημένη μαζί του. Ο Άλεξ από την άλλη είναι επίσης ένα μυστήριο παρόλα αυτά ήδη έχουμε δει την αλαζονεία του και το χόμπι του να εκνευρίζει την Λυδία. Μετά από ένα βράδυ όμως, αυτό που βίωσε στο πάρτυ έφερε στον κόσμο ένα shipname το οποίο όσο ασήμαντο κι αν ακούγεται θα αλλάξει την ζωή της. Την συστήνω λόγω της μοναδικότητας της αλλά και του μυστηρίου της. Ακόμη δεν έχω καταλάβει  το main love interest για αυτό και ανέφερα δύο χαρακτήρες.



3) Με ένα σου βλέμμα


Κριτική 1
Κριτής -evildevil-

Μ'ένα σου βλέμμα (της EleniLia) Μία ακόμη ιστορία που ακολουθεί το enemies to lovers genre. Παρόλα αυτά διαφέρει αρκετά από το μείνε μακρυά σου. Η Ιόλη μετά από χρόνια επιστρέφει στην Ρόδο για να δουλέψει και έρχεται αντιμέτωπη με την νέα της ζωή και φυσικά με το αφεντικό της που δεν είναι άλλο από τον Αχιλλέα. Πριν τον γνωρίσει όμως ως αφεντικό της έχουν κι άλλες καρμικες συναντήσεις που τις περισσότερες καυγαδίζουν τονίζοντας έτσι την χημεία τους.
Η πρωταγωνίστρια είναι αρκετά συνεσταλμένη ενώ ο πρωταγωνιστής λιγάκι αλαζόνας κάτι που 'ιντριγκαρει' την πρωταγωνίστρια αλλά και τον αναγνώστη. Το προτείνω γιατί σαν ιστορία έχει προοπτική. Είναι πολύ καλογραμμένη, περιέχει πολλές περιγραφές από τοπία αλλά και εμφανίσεις με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να αποκτά μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των δεδομένων. Η πλοκή αν και δεν είναι αρκετά πρωτότυπη, σε συνδυασμό με τον τρόπο γραφής της μπορεί να προσελκύσει και να 'κρατησει' τον αναγνώστη.

Κριτική 2 :
Κριτής nataliariga26

Ψηφίζω και την συμμετοχή 2 όπου Μ αρεσε πολύ η δομή των χαρακτήρων και θεωρώ ότι ταιριάζουν πολύ με τις περιγραφες του/της συγγραφέα . Μαρεσε η πλοκή του βιβλίου καθώς και το πώς εξελίχθηκε. Και αυτό μπορώ να πω πως Μ κράτησε το ενδιαφέρον μου ...




4) Μείνε Μακρυά Μου


Κριτής 1 :  -evildevil-

Μείνε μακριά μου (της evelinetrue) Μία αρκετά σκοτεινή, γεμάτη δράμα και πάθος ιστορία. Ανήκει στην κατηγορία enemies to lovers. Η πρωταγωνίστρια, η Κριστίνα πλούσια μέχρι αηδιας επιθυμεί να εκνευρίσει την μητέρα της όσο περισσότερο μπορεί αρκεί να έχει την προσοχή της. Αποφασίζει λοιπόν να εκμεταλλευτεί τον Τόνυ έναν μυστήριο τύπο που είναι ακριβώς το αντίθετο από την Κριστίνα όσον αφορά την καθημερινή ζωή. Ο ένας προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον άλλον για δικό τους όφελος μα δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό όταν συναισθήματα μπλέκονται στην σχέση τους. Είναι μια πολύ ωραία ιστορία γεμάτη δράμα που σε κρατάει συνεχώς σε αγωνία για να μάθεις περισσότερα. Εστιάζει σε όλους τους χαρακτήρα της σειράς και η πλοκή της κινείται σταθερά, 'χτιζοντας' ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς θα ταξιδέψει τους αναγνώστες στην ζωή της Κρις και του Τόνυ, θα τους μεταφέρει καταστάσεις και συναισθήματα που ίσως όλοι θέλαμε να είχαμε βιώσει στα εφηβικά μας χρόνια.

Κριτής 2: braindead04

Το “Μείνε μακρυά μου” πραγματεύεται την ιστορία της Κριστινα Πιτερσον και του Τονυ Γουλφ, δυο πρωταγωνιστές από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Η πλοκή εκτυλίσσεται κυρίως από την οπτική γωνία της Κριστίνα, μία κοπέλα που φαινομενικά ζει στη δίκη της φούσκα χλιδής, προστατευμένη στον γυάλινο κόσμο των Πιρς. Τα πάντα αλλάζουν, όμως, όταν γνωρίζει τον Τονυ, έναν μποξέρ του ‘υποκόσμου’, ο οποίος έρχεται να σπάσει το γυαλί, κλέβοντας την καρδιά της, και κάνοντας την να αναθεωρήσει ό,τι νόμιζε πως ήξερε για τον κόσμο.

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο βιβλιο. Το υπέροχο λεξιλόγιο της evelinetrue σε ταξιδεύει στον κόσμο της ιστορίας, ξεφεύγοντας από δεδομένα wattpad. Καθε κεφαλαιο συναρπάσει, και καταφερνει να σε κρατησει σε αγωνια για το επομενο. Μην αφησετε την αντιθεση μεταξυ των πρωταγωνιστων να σας ξεγελασει, αυτη δεν ειναι η κλασσικη ιστορια “good girl-bad boy”. Ο δυναμισμός της Κριστίνα, το σκοτεινό υποβαθρο των δυο πρωταγωνιστών, και η συγκλονιστική πλοκή καθιστά το βιβλιο ενα απο τα πιο πρωτοτυπα της εφαρμογης (κατα τη γνωμη μου).











ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ:

Τα βιβλία που συγκεντρωσαν τους περισσότερους ψήφους από το κοινό είναι τα εξής :

1)Μείνε Μακρυά Μου  (35 ψήφοι )
2) Πέρα από Τον Ποθο (12 ψήφοι )
3) Μίσος Για Δύο (12 ψήφοι )
4) They Ship Us (12 ψήφοι )

ακολουθούν :
5) Με ένα σου βλέμμα (10 ψήφοι )
6) Vodka Baby (8 ψήφοι )
7)Γυάλινη Ζωή (8 ψήφοι )
8) How to Kidnap Mr Bad Boy (6 ψήφοι)
9)Ολέθριο Λάθος (6 ψήφοι )
10)The dark (4 ψήφοι )
11) Σπίτι μου σπιτάκι μου (4 ψήφοι )
12)Μια στιγμή Αρκεί (4 ψήφοι )
13) Dangerous Series Αλλαγή (4 ψήφοι )

Β)

Οι 3 κριτές επέλεξαν :

1ος κριτής :
Μείνε Μακρυά Μου
Πέρα από τον Πόθο
Γυάλινη Ζωή
Vodka Baby

2ος κριτής :

Μια στιγμή αρκεί
Dangerous Series Αλλαγή
Γυάλινη Ζωή
Με ένα σου βλέμμα

3ος κριτής :

Μείνε Μακρυά μου
They Ship Us
How to Kidnap Mr Bad Boy
Με ενα  σου βλέμμα

ΕΤΣΙ ΈΧΟΥΜΕ:

1. Μείνε Μακρυά μου 2/3 ψήφοι .
2. Με ένα σου βλέμμα 2/3 ψήφοι
2. Γυάλινη Ζωή 2/3 ψήφοι .
3. Πέρα από Το Πόθο 1/3 ψήφοι
4.Dangerous Series Αλλαγή 1/3 ψήφοι
5.  Μια στιγμή Αρκεί 1/3 ψήφοι
6. They Ship Us 1/3 ψήφοι
7. How to Kindap Mr Bad Boy 1/3 ψήφοι

Συνεπώς οι 2/3 κριτές ήταν ομοφωνοι στα βιβλία

1) Μείνε Μακρυά μου
2) Γυάλινη Ζωή
3) Με ένα σου βλέμμα

Από τη ψηφοφορία του κοινού τους περισσότερους ψήφους έχουν τα
Πέρα από τον πόθο , Μίσος για δύο ,  They Ship Us και  Με ένα σου βλέμμα.

Ο λόγος που τα
They Ship Us και Με ένα σου βλέμμα είναι τα νικητήρια βιβλία είναι γιατί έχουν εκτός από υψηλότερες βαθμολογίες εχουν επιλέγει και από 1 κριτή αντίστοιχα.

Τιμητική Αναφορά στο Γυάλινη Ζωή που επιλέχτηκε από 2 κριτές αλλά είχε χαμηλότερη βαθμολογία από το κοινό .

Continue Reading

You'll Also Like

780K 24.2K 33
Την ένιωσα να σφίγγεται και ένα κλαψουρισμα βγήκε από τα χείλη της τα οποία τόσο θέλω να φιλήσω αυτή την στιγμή αλλά προτρέχει η ιδέα μου Όσο κατέβα...
92.3K 8.5K 24
Έπρεπε να εκτελέσει μια απλή εντολή... Να φέρει πίσω τον πρίγκιπα. Τον δαίμονα που όμοιο του , δεν είχε ξαναδεί κανείς. Κατά πόσο θα τον βρει; Είν...
110K 6.7K 47
«Φοβάσαι;» Την ρώτησε με την βαριά αλλά ταυτόχρονα τόσο γοητευτική φωνή του. «Όχι» απάντησε εκείνη μονολεκτικά χωρις να σκεφτεί καλά την απάντηση που...
2.1K 180 27
Διαβάστε για να μάθετε ⬆️