Limited Possession [BL] ✓

By arielsbubble

25.9K 3.5K 431

[Tamamlandı] Soğuk ve mesafeli aktör Tu Yan, babasının borçlarını ödemek için zengin ve güçlü Gu ailesinin ik... More

1. BÖLÜM
2. BÖLÜM
3. BÖLÜM
4. BÖLÜM
5. BÖLÜM
6. BÖLÜM
7. BÖLÜM
8. BÖLÜM
9. BÖLÜM
10. BÖLÜM
11. BÖLÜM
12. BÖLÜM
13. BÖLÜM
14. BÖLÜM
15. BÖLÜM
16. BÖLÜM
17. BÖLÜM
18. BÖLÜM
19. BÖLÜM
20. BÖLÜM
21. BÖLÜM
22. BÖLÜM
24. BÖLÜM
25. BÖLÜM
26. BÖLÜM
27. BÖLÜM
28. BÖLÜM
29. BÖLÜM
30. BÖLÜM
31. BÖLÜM
32. BÖLÜM
33. BÖLÜM
34. BÖLÜM (FİNAL)
EKSTRA 1 (1/3)
EKSTRA 1 (2/3)
EKSTRA 1 (3/3)
EKSTRA 2 (1/2)
EKSTRA 2 (2/2)
EKSTRA 3 (1/2)
EKSTRA 3 (2/2)
EKSTRA 4 (1/1)

23. BÖLÜM

577 85 10
By arielsbubble

Senaryoya göre asıl yemek sahnesi için çekim yapmadan önce yönetmen kıdemli bir beslenme uzmanını her konuğun fiziksel durumuna göre tarif hazırlaması için davet edecek, ardından da her konuk gerekli olan en fazla malzemeyi kazanmak için bir oyun oynayacaktı.

Beslenme uzmanı genç görünüyordu, yirmi üç ya da yirmi dört yaşlarında ve güzel görünüşlü bir betaydı. Ortama girer girmez tüm gözleri üstüne çekmişti. Sakince kendini tanıttı ve adının Ruan Nanqing olduğunu söyledikten sonra senaryoya uygun bir dizi konuşma yaptı. "Umarım herkesin uygun bir beslenme tarifi oluşturmasına yardımcı olabilirim," cümlesiyle konuşmasını sonlandırıp gülümseyerek Tu Yan'a doğru yürüdü.

Tu Yan da onun için bir sandalye çekerken gülümsedi.

Ruan Nanqing oturduktan sonra alçak bir sesle, "Sen Tu Yan olmalısın." dedi.

Tu Yan başını salladı, içinden bu beslenme uzmanının adının neden biraz tanıdık geldiğini sorguluyordu, sonra Ruan Nanqing'in "Ben Gu Chenbai'nin arkadaşıyım," dediğini duydu.

Bir an şaşırdıktan sonra bu beslenme uzmanının Gu Chenbai'nin bahsettiği "HT grubun sahibinin üçüncü kızı" olduğunu hatırladı.

Ruan Nanqing ona gülümseyerek sordu, "Neden öyle bakıyorsun? Sana benden bahsetmiş miydi?"

Tu Yan, Gu Chenbai ve bu kişinin sadece arkadaş olduklarını biliyordu ama kalbi sıkıntıyla dolmadan edemedi, mutsuzca, "Evet, sana yemek ısmarlayacağını bile söyledi." dedi.

Ruan Nanqing ağzını kapatıp kıkırdadı, "Beni yemeğe davet etmek istedi çünkü senin için doğum öncesi dönemden doğum sonrası vücut iyileşmesine kadar tüm bir yıl boyunca sürecek günde üç öğünlük bir beslenme planı hazırladım. Böyle düşünceli bir hizmet karşılığında bana yemek ısmarlayamaz mı? Ah hayır, ikiniz de beni yemeğe davet etmelisiniz."

Tu Yan daha önce durumu yanlış anladığında Gu Chenbai açıklamak için inisiyatif almıştı. Fakat Ruan Nanqing'in açıklamasını kendi kulaklarıyla duyduktan sonra kalbi daha da rahatladı. Gülümsedi ve "Doğru, yapmalıyız." Diye yanıtladı.

Öğleden sonra mola verene kadar çekim yaptılar.

Ruan Nanqing yürüdü ve Tu Yan'a bir bardak sebze suyu verdi, "Gu Chenbai sebze yemeyi sevmediğini söylediği için özellikle tatsız olmayan bazı şeyler seçtim, tadı oldukça güzel."

"Teşekkür ederim," Tu Yan bardağı iki eliyle aldı.

Nedenini bilmeden, Ruan Nanqing ortaya çıkar çıkmaz o atmosferin hemen gevşediğini hissetti. Muhtemelen belli birinin adını duyduğu içindi...

"Ne zaman yeniden evleneceksiniz?"

Tu Yan kızardı, "Yakında."

Ruan Nanqing ona şakacı bir tavırla baktı, "Bu sefer isteyerek mi?"

Tu Yan hemen cevap vermedi ve cevap olarak "Sana ne söyledi?" diye sordu.

"Yeniden evlenme hakkında mı? Henüz söylemedi, kendim tahmin ettim."

"Ah,"

"Daha önce evliliğinizi halka açıklamasını yasaklamamış mıydın? Yakın arkadaşlarımızdan ve benden bile sakladı, sonra bir şeylerin yanlış olduğunu fark edince ona sormak için inisiyatif aldık, bize ancak o zaman evlendiğinizi söyledi. Sonra birimiz hata yaparsa bunun kariyerini etkileyeceğinden korktuğu için bize yemin ettirdi; hatta bu yetmedi hepimize teker teker garanti sözleşmesi imzalattırdı."

Tu Yan rahatlamış hissetti. Ruan Nanqing'in anlattığı Gu Chenbai, tanıdığı Gu Chenbai'den farklı görünüyordu. Bir an tereddüt etti, sonra sordu, "Gu Chenbai önceden... nasıl biriydi?"

Ruan Nanqing düşünmek için başını eğdi ve ardından, "Çok sosyal, yüksek ruhlu, oynamayı seven biriydi ama prensipleri ve alt çizgisi vardı, ayrıca çok sayıda küçük takipçisi olan türden biriydi," dedi.

Tu Yan bunu duyunca şaşırdı.

"Bütün gün düz bir ifade takınan, tuhaf kişilikli ve pek sosyal olmayan ağabeyi Gu Chaocheng'i tanıyor olmalısın. O zamanlar Gu Chenbai ağabeyini gittiği her yere götürürdü ve kimsenin ona zorbalık etmesine izin vermezdi."

Ruan Nanqing, hatırladıklarını anlatırken saçını kulağının arkasına sıkıştırdı, "Kıskanma ama Gu Chenbai küçükken tanıdığım en zeki insanlardan biriydi. Eksiklikleri bile parlıyordu. Aniden bir araba kazası olacağını kim bilebilirdi ki... Bacağındaki sakatlıktan sonra sanki bir gecede çok olgun bir yetişkin olmuştu. Artık gülmeyi ve sorun çıkarmayı sevmiyordu. Eski benliğini bir nebze de olsa geri kazanması birkaç yılını aldı."

Tu Yan'ın konuşmadığını gören Ruan Nanqing, Tu Yan'ın kolunu dürttü, "Sorun ne?"

"Hiçbir şey."

"Tam da anlattığı gibisin." Ruan Nanqing gülümsedi.

"Hm?"

"Aklından geçeni söylemeyi reddediyorsun." Ruan Nanqing parmağıyla saçını düzelttikten sonra gülümseyerek Tu Yan'a baktı.

Tu Yan bundan rahatsız olmadı, aksine iyi hissetti. Elindeki sebze suyuna baktı ve yumuşak bir şekilde, "Gençliğinin bir parçası olamadığım için biraz üzgünüm," dedi.

"Üzülmene gerek yok. Artık onunla tanıştığına göre geçmişi düşünmemelisin."

Tam o sırada yönetmen yardımcısı geldi ve çekime devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Sanatçılar çoktan basit tatlılar yapmışlardı ve bir daire şeklinde oturup sohbet ediyorlardı.

Bu seferki konu "ilk aşk"tı.

Senaryoya bakan Chen Kai, istenilen atmosferi yaratmadan önce reklamını yapması gerektiği bazı ürünler hakkında bilgi verdi. Daha sonra sanatçılar sırayla ilk aşkları hakkında konuşmaya başladılar.

Çoğu yetenek şovlarından çıkış yapan idoller olduğu için fazla bir şey söylemeye cesaret edemediler ve sadece okul günlerindeki deneyimsiz kalplerinden bahsettiler. Hatta birkaçı ilk aşkları veya ikinci aşkları olmadığını söyledi. Etraftaki diğer kişiler onlara güldü. Taze ve saf görünümlerini koruyorlardı, insanlar kesinlikle yüzlerindeki kızarıklığın allıklarından kaynaklanmadığını söyleyebilirlerdi.

Tu Yan'ın sırası geldiğinde atmosfer tamamen değişti. Sıranın Tu Yan’da olduğunu görünce çevredekiler gizlice bunun kötü olduğunu düşündüler.

Herkes Tu Yan'ın asık suratıyla "Öyle bir şey yaşamadım," diyeceğini düşündü.

Ancak beklenmedik bir şekilde birkaç saniyelik sessizliğin ardından Tu Yan çok ciddi bir ses tonuyla "İlk aşkım çok iyi bir insan," dedi.

Hepsi nefeslerini tutup meraklı gözlerle birbirlerine bakarken Xu Jia'an alayla kaşlarını kaldırdı.

Ruan Nanqing de Tu Yan’a baktı, Gu Chenbai adına buna değmediğini hissettiği için gözleri biraz kızgın görünüyordu.

Bir sunucunun profesyonelliği ile Chen Kai konuşmayı hemen devraldı ve "Oh? Demek çok iyi bir insan; Bu epeyce yüksek bir değerlendirme."

"Evet, bahsetmeyi bitiremeyeceğim pek çok güçlü yönü var, onu tanımlamak için sadece 'çok iyi' kelimesini kullanabilirim."

"Xiao Yan, peki ilk aşkınla görüşmeye devam ediyor musun?"

Ruan Nanqing gerginleşti, kalbinden "Artık sorma, artık sorma" diye sayıkladı. Gu Chenbai'nin izlemesine izin vermeden, Gu Chaocheng’i bulup birinin bu kısmı kesmesini istemek için ipleri eline almalı mı diye bile merak etti.

Tu Yan kolunu masaya yaslamış, tahta çubuklarla oynuyordu. Birdenbire dudakları kıvrıldı ve şaşırtıcı bir açıklama yaptı, "Evet, o artık benim kocam."

Bölüm Sonu.

Continue Reading

You'll Also Like

224K 12.7K 134
[TAMAMLANDI] Alpha Predator 顶级掠食者 Yazar: Shui Qian Cheng 水千丞 Tür: Romantizm, Yaoi, Yetişkin, ABO Türkçe Çeviri: Maria Bölüm Sayısı: 132+1 ekstra
81.2K 9.2K 110
Eş birinci, ülke ikinci ve koca daha az önemli. Hayatının tamamı bir savaş atına binmek ve değerli askeri hizmetleri yerine getirmekle geçti. Ama son...
31.5K 5K 92
TAMAMLANDI Bursting After He Transmigrated into the Cannon Fodder Omega Yazar: 宿寒屿 Tür: Omegaverse, Aksiyon, Komedi, Romantizm, Okul, Yaoi Bölüm Sayı...
4.1K 309 36
Jung Sejin, çökmekte olan aile durumunu düzeltmek için baskın bir Alfa olan Kwon Yido ile evlendi. Soğukkanlılığıyla bilinmesine rağmen ilk karşılaşm...