Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

673 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Rosalie

15 4 0
By anabella12355

      Mă privesc în oglindă și îmi analizez chipul pentru ultima dată în viața mea . Asta e ultima dată când voi mai fi Rosalie Hawksley, prințesa perfectă și supusă . Părul meu roz va fi negru , negru și cu puțin mov . Ochii mei vor fi negri și pielea mea nu va mai fi de culoarea cremelor de trandafir. Gata cu trandafirii ! Gata cu rochiile !

    Pentru a reuși să scap de toate astea pentru totdeauna trebuie să o mai fac pentru încă o zi și o noapte . Planul lui Jack nu e complicat dar eu periculos , am încredere în el dar nu știu ce să spun despre restul . Acum că au aflat că sunt prințesa sunt sigură că încrederea le-a fost zdruncinată . Dacă află Dante despre toate astea ...

    Nu ! Jack mă va apăra ! Trebuie să recunosc că mi s-a întors stomacul pe dos când am aflat ce a pățit Jim , cel care ma răpit . Capul lui a fost găsit înfipt în poarta principală, într-o țepușă . Corpul lui încă nu a putut fi găsit . Dar ceea ce mi s-a părut un act de gelozie sau de psihopat a fost să mă întâlnesc cu fostul mesager . A fost concediat căci "cineva" i-a tăiat mâinile și i-a scos ochii .

   E îngrozitor de înfricoșător dar știu că i-a tăiat mâinile pentru că ma atins și ochii pentru că ma privit . Încă nu-mi vine să cred că Jack mă iubește . Ea un vis devenit realitate dar acum trebuie să mă trezesc la realitate și să mă pun pe treabă .

- Îmi pare rău , Rosalie , dar trebuie să ne despărțim. Voi fi tu doar încă o seară și pe urmă ne vom lua adio . îmi spun mie uitandu-ma în oglindă . De fapt , nu-mi pare rău .

      Mă ridic de pe scaun și revin la chipul meu inocent . Rochia îmi flutură ușor și eu inspir aerul curat la dimineții . Sper ca ziua asta sa fie cea mai scurtă din viața mea dar nu și ultima zi . Trebuie să vorbesc de acum cu Dante și să mă asigur că Seth va fi la acea petrecere .

    Pe Dante îl găsesc la el în birou lucrând de zor și mi se rupe inima când îi văd cearcănele de sub ochii . Arăta teribil de obosit dar nu va mai trebui să-și facă griji , se va odihni acasă . Mă așez pe scaun și aștept să termine de scris pe o hârtie și pe urmă își mută atenția spre mine .

- Ce s-a întâmplat, Rose ? până și vocea lui e extenuată .

- Nu e nicio problemă doar m-am gândit că ar trebui să comunicăm mai mult cu oamenii din regat . De când ești aici nu s-a organizat niciun bal și sunt sigură că oamenii ar fi încântați și curioși să întâlnească noul rege . îmi pregătisem discursul de ieri , am lipsit ieri toata ziua de la palat pentru a exersa cu Ben .

- Nu este o idee rea dar totuși încă nu pare momentul . eram sigura că va obiecta așa că-mi arunc arma secretă .

- Dar vom invita oamenii importanți și ar fi o oportunitate pentru tine să-ți faci aliați și aș putea cunoaște și eu oameni noi . Amândoi vom avea de câștigat iar în cazul în care îți faci griji pentru siguranță sunt sigură că gărzile imperiale se vor descurca să păzească sala de bal .

   După ce turui totul el încă nu pare convins așa că-i arăt lista cu invitații și pe urmă îi arăt planul sălii de bal și aprobarea gărzilor imperiale .  Am adunat tot felul de hârtii și după ce i-am arătat toate astea plus încă câteva hârtii cu aprobări și semnături el zâmbește amuzat .

- Văd că ți-ai făcut temele înainte de a veni .

- M-am ocupat de toate . Tu doar trebuie să spui "da" iar sala va fi amenajată până la lăsarea nopții .

- Chiar te-ai ocupat de toate . Ei bine , dacă ai depus atât de mult efort nu văd de ce nu aș fi de acord .

- Serios ? Mulțumesc ! exclamă fericită lăsandu-i un sărut pe obraz . Mă duc să anunț pe toată lumea și să supraveghez decorarea sălii de bal .

     Imediat ce ies pe ușă fac o oprire pe hol pentru a anunța un majordom de bal . După ce îi explic totul majordomului cobor la armurărie pentru a-l căuta pe Seth . Oricât aș vrea să-l pot călca în picioare chiar acum trebuie să mai aștept până la lăsarea serii . Când nu îl găsesc în armurărie și nici la antrenament îmi este adusa la cunoștință faptul că Seth este în camera lui .

     Ciocăn la ușă și când deschide rămâne stană de piatră . Mă privește împietrit pentru câteva secunde dar pe urmă mă privește superior ridicând dintr-o sprânceană.

   Nu te uita așa la mine ! Dacă era după mine te otrăveam la masă dar Jack a spus că a plănuit altceva așa că ai scăpat !

    Când sa deschid și eu gura să spun ceva el mârâie enervat și mă întrerupe , nepoliticos:

- Nu am nevoie de scuzele tale .

- Pot intra ? Întreb cu un glas plat .

- Dacă ai să-mi spui ceva poți să-mi spui și de unde ești .

- Aș prefera să vorbesc cu tine între patru ochii iar dacă  vrei sa nu-ți întorc spatele și mă vezi doar în poze ai face bine să mă lași să intru . devenisem deja agresiva și el cedează .

- Bine . Așteaptă un moment .

      Eu îi zâmbesc dulce și după ce închide ușa mă încrunt furioasă . Mă întreb ce ascunde de nu ma lăsat să intru . Ascult atent dar nu aud decât niște hârtii foșnind și câțiva pași . Când redeschide din nou ușa eu eram numai un zâmbet . Mă lasă să intru și arunc o privire rapidă prin cameră dar nu văd nicio hârtie .

- Despre ce vrei să vorbim ? înălțimea lui mă intimida și mai ales privirea lui agresiva , acum nu mai pare o idee atât de bună să vorbim între patru ochii.

- Înțeleg că relația ta cu Dante s-a cam răcit și știu că are legătură cu mine . Nu știu dacă e în totalitate vina mea dar ...

- Ți-am spus că nu am nevoie de scuzele tale . își încrucișează mâinile la piept și eu înghit în sec .

- Știu dar chiar îmi pare rău ! spun cu o mină îngrijorată trantindu-ma pe pat și prinzându-mi fața în palme . Nu am vrut să vă stric prietenia , îmi pare atât de rău .

    El se așează lângă mine și îmi asupresc intenția de al lovi cu un pumn fix în față când își pune o mână pe umărul meu . Măcar toții anii în care m-am dat drept prințesa perfecta au dat roade , nu e nimeni un actor mai bun că mine . Am reușit și să mimez câteva lacrimi .

- Nu plânge , Rose . Nu e doar vina ta , eu am greșit și eu sunt cel care ar trebui să-și ceară scuze .

    El mă strânge în brațe și când am deschis ochii privind podeaua am văzut o hârtie cum ieșea de sub pat . Părea un fel de schiță , o împing ușor cu piciorul sub pat și mă despart din îmbrățișarea lui .

- Îmi poți aduce , te rog , batista din camera mea ? spun încă smiorcăindu-mă .

- Nu știu dacă e cea mai buna idee să mă vadă cineva că intru în camera ta .

- Te rog , am uitat-o de dimineață.

- Pot să cer o batistă de la o servitoare de pe hol .

- Poți face asta pentru mine ? Nu vreau să mă vadă cineva plângând . mă uit cu ochișori de cățeluș la el și el se ridică în picioare .

- Sigur , Rose . Mă întorc imediat .

- Te aștept .

      Aștept să facă câțiva pași pe hol și pe urmă mă aplec după hârtia de sub pat . Când îi aud din nou pașii pe hol o împăturesc rapid ascunzând-o sub rochie . Mă voi uita peste ea mai târziu . De ce ar ascunde , Seth , o schiță ? Ce e atât de important ? Mă îndoiesc că e vreun artist ascuns ... Ce ascunzi , Seth ?

- Poftim . îmi spune întinzându-mi o batistă și eu îmi șterg lacrimile și nasul .

- Mulțumesc , Seth . Venisem pentru a mă asigură că vei participa la bal . Ești prieten cu Dante de atât de mult timp , nu vreau sa rămâneți așa .

- Nu mi se pare o idee buna .

    Oh , pentru Dumnezeu! Nimănui nu i se pare o idee buna balul ăsta ! Și chiar dacă se va sfârși prost ei nici măcar nu știu asta ! Ce e asta ? Instinctul de conservare?

- Te rog , va fi oportunitatea perfectă să te împaci cu el . Voi fi și eu acolo , te voi susține . îi iau o mână între ale mele și îi mângâi podul palmei cu delicatețe .

- Bine . Voi fi acolo pentru tine , pentru a fi sigur că vei fi în siguranță .

    Nu pentru siguranța mea ar trebui să-ți faci griji ! Am deja criminalul meu care mă va apăra de oricine și orice .  Inclusiv de tine .

- Eroul meu ...

Continue Reading

You'll Also Like

24.6K 3.7K 43
"Multe corpuri frumoase ascund suflete de monștri." [Continuarea seriei "Cronicile Pierduților". Cărțile au legătură și trebuie citite în ordine]
2.9K 470 7
"- Atunci, ai vreo problemă cu mine? - Te șochează asta, Alteță?! Sau ai cumva impresia că toată lumea se învârte în jurul tău? Ghici ce, Ildris Nasi...
379 34 7
Aveam 15 ani pe atunci .Lumea mea s8 copilăria mea s-au dus o data cunoscandui pe ei .Doi gemeni într-un tomberon. O fata și un băiat. Nu puteam sa î...
3.7K 774 49
Kyra. Doar cu atât a rămas . Doar cu numele si cu amintirile ce o bantuie noapte de noapte si zi de zi. Oare exista o ura mai mare decat cea pe care...