SON KEZ

By esmaustun456

104K 720 535

Başlama tarihi:16/02/2021 18+ bölümler mevcuttur! Hayat bana o kadar zor şeyler öğretmiştiki bende son kez y... More

1
2
3
4
5
6
7
8/+18
9
10/ +18
12
13 /+18
14
15/+18
16
17
18/+18
19
20/+18
21

11/+18

8.8K 31 12
By esmaustun456

Medya şarkı;)

Yb için bilgi en sonda kuzularım.
Keyifli okumalar :))

Ah bir sabaha daha uyandım içtiğim uyuşturucudan sonra bazen fazlaca baş ağrılarım ve dayanılmaz hale geliyo ve şuan öyleyim. Tatlı yastığımdan kafamı kaldırdım biraz sarsıntılı tabi,pikeyi yavaşça üstümden çektim. Ayaklarımı soğuk zemine koyunca bir ürpeti geldi. Telefonuma baktım saatin kaç olduğuna bakmak için 12.00 ydi. Bizim üniverste okul arkdaşlarım akşam club' a gidelim eğleniriz demişler . Bende hemen gruba olur yazdım e malum herkes tamam demiş ben ne diycem olmaz mı? Yataktan kalkıp duşa girdim.

Sıcak suyu açıp biraz kendime geldikten sonra biraz başım dönmeye başladı. Burnumda hissetiğim sızıyla zemine kan damlaları damlaya başlaďı kendim duvara yaslayıp duşa kabinde oturma yerine oturdum sıcak suyun rahatlığıyla o kadar rahatladım ki size anlatamam.
Sıcak suyu kapatım. Havluyu vücuduma sarıp, aynanın önüne geçip burnuma tampon yaptım biraz bekledim. Durduktan sonra banyodan çıkıp gardıroptan iç çamaşırlarımı giydikten sonra kısa çizgili gömlek kumaşlı bir crop giydim altınada takım olan mini eteğimi altınada siyah bir spor ayakkabı giydim. Saçımı güzelce taradıktan sonra hafif bir rimel ve göz pınarlarıma burnumun ucuna higlihter sürüdüm,rujumuda unutmayalım soft renkte dudak rengi ruj sürüp makyajımı tamamladım.

Açelyanın kıyafeti:


Siyah çantamıda alıp odamın kapısından çıktım. Merdivenlere doğru inmeye başladım. Abimi salonda görümeyince mutfağa doğru ilerledim. Tabikide orda çalısana kahvesini yapmasını söylüyordu.
Bende kafamı mutfağın kapısından çıkartıp;

A: Günaydın abicimm.

Abime biraz yalakalık yapmalıydımki kıyafetime laf sòylemesin diye. ;)
Abim bana bakıp;

K: Günaydın prenses.

Deyip yanıma doğru gelemeye başladı. Mutfağın kapısından çıktıktan sonra benim üstümdekileri görünce

K: hiç giyinmeseydin açelya bune sabah sabah cluba mı gidiyosun?

A: Abicim ne alakası var sadece birazcık süslendim kızlarla buluşucam diye.

Abim kızgınlıgına devam ederken abimin yanına yaklaşıp yanağından öptüm.

A: Abi akşama kızlarla buluşup cluba gitcez. Şimdi şirkete gideceğim imzalamam gerek dosyalar felan var. Onları halledene kadar zaten akşam olur sonra gitcez o yüzden abicim gerçekten yoksa biliyosun genellikle eşofman felan giyiyorum ben.

K: Ay açelya farkındamısın ilk kez bu kadar uzun konustun ve genellikle bana hesap vermezsin sen noldu sen iyimisin kardeşim gel yaklaş bakim senin ateşin mi var.

Abim yaklaşıp eline alnıma koydu.
Tuhaf tuhaf bakarak:

K: Ee ateşinde yok. Demeki sana birsey oldu hayr olsun tamam bir şey demiyorum.Hadi kahvaltı edelim.

A: Tamam.

Sofraya oturup bi şeyler yedikten sonra çantamı alıp çıktım.

Arabama bindim. Aslında bu kıyafeti erken giydim çünkü karanı kıskandırmak için beni deli ediyodu biraz da beni onu gıcık ediyim.
Beni takip ettirdiğini bildiğim için çok rahatça açık giyinimştim. Arabamı çalıştırıp. Yola çıktım aynaya baktığımda hala karanın adamları beni takip ediyordu. Onları ara yollardan girip onları kaybettirdim. Karan buna çok sinirlenmiştim eminim.

Karanda kiminle uğraştığını bilsin artık.
Arabayı şirketin otoparkına park ettikten sonra arabadan inip asansöre bindim ve kendi odama çıktım.
Sekreterime bakıp;

A: Bana bi karameli macchiato getir. Ve gelince bugünün yapılacaklarını söyle.

Sekreter: Tabi efendim.

Odama girip çantamı astıktan sonra telefonumu baktım ve karanın 6 kere aradığını gördüm iykide telefonum sessizdeymiş ama nasıl kudurmuştur düşündükçe hoşuma gidiyo. Napiyim birazcıkta ben oynıyim yani ne var?

Kapı çalınca koltuğuma oturup.

A: Gir

Sekreter masama eğilip kahvemi bıraktı ve karşıma geçerek;

S: Buyurun efendim öncelikle afiyet olsun efendim ikiciside bugün yapıcaklarınız. Birkaç evrak imzalanacak, Dosyalarınızda bazı evrakları tamamlanmamıştınız onları tamamlayacksınız bide müşteri hizmetleri katına gidip insanların şikayeten dolayı bakacaktınız.

A: Tamam ben dosyadaki sorunları ve evrakları kontrol edeceğim abim kaanın sekretine söyle benim işim olduğunu müşteri hizmetlerine onun bakması gerektiğini söyle.

S: Tabi efendim, kolay gelsin.

A: Saol canım çıkabilirsin.

Sekretim ceylin gayet iyidir işine düşkün olduğu için severim sadece çok yakın tutmuyorum patron ve sekreter ilişkisi olsun diye. Neyse bilgisayarıma dönüp eksik evrakları tamamlamaya başladın o arada ceylin öbür evrakları getirdi. İşim bittiğinde saatin 21.00 olduğunu fark ettim ve hemen ayağa kalktım askıdan çantamı alıp odadan çıktım. Ceyline çıktığımı söyledikten sonra otoparka indim.

Arabama binip maslaktaki cluba geçtim kızlara ben geldim diye mesaj atınca bizde kapının önündeyiz yazmışlar bizim mekan kadar güzel olmasada gayet iydi burasıda. Kızlar yanıma gelip sarıldılar. 3 kişiydiler bu arkadaşlarım iydiler ama pek yakın değiliz. Arada birkaç kere buluşup takılıyoruz.
Onlar da benim yaşımda. Ama bazen çok bebeksi davranışlar sergiliyorlar o zamanda kafam atıyo. O yüzden pek yakın değiliz.

Kızlarla masaya oturduktan sonra sohbet ettik baya naptıkları hakkında sohbet ettikten sonra saat 02.00 ye geldiğini fark ettim. Kızlar kalkmak istediğini söylediler bende biraz daha kalacağımı söyledim. Onlarla vedalaşıp sarıldım ve taksiye bindirdim. Onlar gittikten sonra ben merdivenden aşağı inip tekrar club girdim. Barmenden bir kaç kadeh votka istedikten sonra en iyisi bana şişeyi getir dedim ve votkayı dikledim.

Barmene lavaboyu sorduktan sonra merdivenleri çıktım tam tuvaletin kapısını açacaktım ki kolumdan çekilmemle neye uğradığımı şaşırdım.
Ve sonunda karanımızda beni bulmuş demek ki onun suratına şaşkın bir şekilde bakarken hayır neye şaşırıyosam zaten ben yaptım bunu sarhoşluğun etkisi herhalde.

K: Senin burda ne işin var lan bu kılıkla!

Bunu söylerken beni öyle bir sarstıki zaten midem ağzımdaydı, midemin bulanmasıyla öbür elimle ağzıma kapatıp karanda kolumu çekip tuvalete koştum eğilip kusacakken karan arkamdan gelip saçımı tuttu.

Biraz kusup rahatladıktan sonra karan beni kaldırıp lavabonun önüne getirdi ve elimi yüzümü yıkadı.

K: Tamam geçti güzelim geçti.
Ahmet bize bir su getir.

Ahmet kapıda beklediği için hemen atılarak;

A: Tamam abi.

Ahmet sabahtan beri ordamıydı acaba umarım değildi çünkü kustuğumu görmesini istemezdim ama gördü galiba rezilik.

Karan beni sarhoş sandı ama değilim sadece o sarsınca gerçekten baya kötü olmuştum. Peki karan şimdi napıyo saçımı okşuyo su gelene kadar lavaboda durduk. Suyu içtikten sonra;

K: Daha iyimisin.

Karana bakarak kafamı salladım sadece. Yalandan bakalım napıcak diye. Aslında kötüydüm ama o da kustuğum için sarhoş da daha olmamıştım yani ben hep fazla kullandıgım için bünyem alışkın. Beni asansöre bindirip beraber en alt kata indik. Beni bir odaya soktu.

K: Bu akşam burda yat yarın eve gidersin baya kötüsün belli.

Aslında biraz halim kaçmıstı ama onun bana ilgisini görünce ve yatakta dibimde olduğu için bi daha araba sürmeye gerek yok yarın zaten erkenden eve giderim.

Karan benden uzaklaşıp arka odaya gitti. Bende yatağa uzandım. Bu odada 3 tane kapı vardı ve barlara göre büyük bir odaydı. Karan vücudumu kaldırıp oturma pozisyonuna getirdikten sonra,
karan t-shirtümün ucundan tuttu bana bakıp müsade istedi nasıl olduysa hayret bir şekilde ona baktım. Yani bu bildiğin kütük biliyosunuz ki nasıl oldu anlamadım.

K: Şöyle bakmayı kes!

Kızgınca söyledi ben hala şakın bir sekilde bakıyordum bir anda karan dudaklarıma yapıştı. Bende kendimi daha fazla tutamadan karşılık verdim karana yaklaşıp onun t-shirtünden tutum ve çıkarmaya başlıyacaken karan benden uzaklaşıp;

K: Sen sarhoşsun olmaz sonra pişman olursun güzelim.

Ona bakarak;

A: Ben sarhoş değilim ayrıca çocukmuyum ben pişman olucam karan.

K: Sen numara yaptın demek ha o zaman bu üstündeki kıyafeti ve beni kandırmanın acısını çekeceksin güzelim.

Karan üzerime yaklaşıp eteğimi tutup fermuarını açmaya çalıştı ama tabikide açamadı,tam yırtacaktıki elini tutup;

A: Bırak ben açarım sabah ne giycem eve giderken yoksa karan.

K: Güzelim benim t-shirtümü giyersin nasıl olsa bu abidik kıyafetinden daha uzun duruyo.

Ona gülerek karşılık verdim ve beni dudaklarıma yapışıp gülerken öpüşmeye başladı üstümdeki kıyafetleri yırtınca sinirlice ona baktım.
O hala beni öpmeye devam ederken bende sert bir şekilde karşılık vermeye devam ettim.

Karan gülümseyerek geri çekildi ve südyenimin kopçasını çıkartıp. Südyenimi çıkarttı bende onun t-shirtünü çıkartım.

Bu sefer ben onun dudaklarına yapışıp kemerini çözerken oda külotumu çıkartıyordu. Karan geri çekilip pantolonunu ve boxerını çıkarıp karşıdaki tekli koltuğa attı. Bu sefer yatakta benim üzerime çıktı. Kollarını omuzlarımın üstüne koydu yükünü bana vermemk için. Dudaklarımı yapışıp sertçe emmeye başladı bir yandan da bir eliyle meme ucumu sıkıyordu.

Ben ona daha çok yaklaşıp tenlerimizi iyice birbirine yapıştırdım karan dudaklarını aşağı indirip. Dudaklarını köpürcüklerime doğru gelip emmeye başladı. Oraların moraracağından eminim. Dudaklarını aşağı indirip meme ucumu ısırmaya başladı hafif bir inilti çıkartırken o da gülümseyerek meme ucumu daha sertçe emdi,bir eli hala göğüsümdeydi.

Dilini göğüsüm den aşağı inerek göbek deliğime doğru ilerleyip yaladı. Kafasını kaldırıp bana bakınca;

A: Devam et.

Karan kafasıyla onayladığında vajinama gelip kızlık zarımı sertçe emdi. Diliyle aşağı bölgelere ilerken ben inlimeye devam ettim. Karan vücudunu benden uzaklaştırıp. Pantolonun cebinden prezervatif çıkardı.

A: Ne yani cebinde prezervatif mi taşıyorsun sen?

K: Ee tabi her zaman taşımasamda arada bir .

A: Gerek yok ona içimde boşalma yeter ben hap içerim sabah zaten nolur nolmaz diye.

K: Eminmisin güzelim.

Kafamı sallayarak cevap verdim.

Karanda kafasını sallayıp üzerime doğru eğildi penisini vajinama yerleştirdi. Sertçe içime girdiğinde belim yukarı doğru kıvrıldı. Karan kafasını tekrar göğüsüme getirip emmeye devam etti bende ellerimi karanın beline koyup sertçe tırnaklarımı geçirdim. Karan gelgitlere devam ederken bu kez ellerimi karanın belini okşayarak boynuna getirdim ve kafasını kaldırmasını sağlayıp öpüşmeye devam ettik.

Karan içime daha sert girmeye başladı başladı karan inlerken kulağıma yaklaşıp;

K: Beni ilk inleten kızsın güzelim.

Karan kulak memi emip tekrar dudaklarını dudaklarıma getirdi dilimi ısırmasıyla sertçe inledim.

A: Ah karan geliyorum.

K: Gel güzelim.

Karan içimden çıkmayıp penisinin üstünde boşalmasını sağladı. İkimizde aynı anda inledik ve bu sefer o titremeye başlayınca içimden çıkıp boşaldı. Karan tekrar vajinama doğru son kez eğilerek yaladı. Karan geri çekilip yanıma uzandı ikimizde nefes nefese kalmıştık. Kafamı göğüsüne yasladı ve;

K: Uyu güzelim yorgunsun o bakireliğin hesabınıda sana sonra sorucam.

O kadar yorgundumki karanı çok fazla duyamadım karanda gözlerini kapatığını anlayınca ikimizde derin bir uykuya daldık.

Evett yine karşınızdayım aslında yb daha erken atacaktım ama yks ye girdiğim için yazmadım üzgünüm :(

Yb için vote.
İyi günler kuzularım.😘

Continue Reading

You'll Also Like

5.8M 192K 98
Karan Haznedaroğlu. 27 yıldır her istediğini elde eden, sadece adıyla bile bütün kapıları açabilecek bir adam. Şimdi her şeyden çok istediği bir şey...
11.5M 183K 17
17 NUMARA'YI KİTAP SATAN HER YERDE BULABİLİR, SATIN ALABİLİRSİNİZ. BURADA YALNIZCA TANITIM AMAÇLI İLK ON BÖLÜM VE ÖZEL BÖLÜMLER YAYIMDADIR. Gecenin k...
Eftalya By esmaa

Teen Fiction

409K 20.1K 23
Eftal: Hamileyim Dora. Eftal: Cidden hamileyim.
492K 14.2K 52
alev:OĞUZ BEN ASIK OLDUM!!! oğuz:YİNE KİME AMK????!! alev:acar'a oğuz: siktir!