Šarmantno Posesivna 🔚✔️

By SjajLeptira

84.8K 3.4K 519

Ja sam posesivna, al ne " kao posesivna" nego baš ono jako posesivna i šarmatno luda. Trepnem, osmehnem se, g... More

Prolog
1 poglavlje
2 poglavlje
3 poglavlje
4 poglavlje
5 poglavlje
6 poglavlje
7 poglavlje
8 poglavlje
9 poglavlje
10 poglavlje
11 poglavlje
12 poglavlje
13 poglavlje
14 poglavlje
15 poglavlje
16 poglavlje
17 poglavlje
19 poglavlje
20 poglavlje
21 poglavlje
22 poglavlje
23 poglavlje
24 poglavlje
25 poglavlje
26 poglavlje
Epilog

18 poglavlje

2.5K 116 14
By SjajLeptira


„ Malia, zaspaćeš", oči su joj zatvorene, glava joj naslonjena na moje rame i prstima joj gladim kosu.

„ Mazi me", poput mačke prede u mom krilu i ispušta tihe zvukove zadovoljstva. Jedna ruka mi je u njenoj kosi, mojoj ovisnosti, ti veliki prameni kose koje mi svako jutro padaju preko lica. Svako jutro mi miris badema ulazi u nozdrve, lice uronim u njenu kosu i uzdižem njen miris. Drugom rukom prelazim joj po kolenu, prstima se penjem prema gore.

„ Ne!" zgrabi me za ruku i povuče je nazad na koleno. „ Ako ti prsti budu išli gore, ponovo ću postati vlažna, onda ćemo ponovo morati da se krešemo, onda ponovo moraš da me maziš", nabrajala je i slatko me gutala tim svojim plavim očima. „ Imaš li toliko vremena?"

Nemam vremena uopšte, ali nema šanse da je odbijem. „ Imam."

Naglo me je šakama uhvatila za lice i zabrinuto me posmatrala. „ Zašto si ti oči tako crvene?", njen pogled mi je bio smešan.

„ Ne koristim kokain, herion ili vutru.", stavljam joj do znanja ludači jer me posmatra kao da sam narkoman.

„ Šta ti je smešno?", zbunjeno upita.

„ Ti, slatkice", zagolicam je i ona se glasno i slatko nasmeje.

„ Nisam mislila da si narkoman. Ozbiljno, oči su ti dosta crvene. Šta ti je?"

„ Malia, dobro sam.", Imam previše obaveza, nisam spavao celu noć, glava mi puca i nervozan sam.

„ Hm, ako si uznemiren zbog toga što moj tata hoće da otme posao - nemoj. Mada, ne deluje mi da si zbog toga nešto previše potresen. Onda, ne vidim razlog zašto deluješ tako loše", isključio sam, nisam je slušao ni reči. I pitao sam sebe: „ Jel moguće da ja ovoliko ludim za njom i ako može svaki živac da mi počupa?"

S njom sam na granici od „ Ovo je žena kakvu želim" sve do " kako da ušutkam ovu kokošku". Pričala je, pričala.

„ Boli me glava", čujem sebe kako to izgovaram i govorim joj to samo kako bi napokon prestala da priča o poslu. Iz njenih usta ne želim da slušam o gradnji, projektima i ulaganju.

Nasloni usne na moje čelo - ljubi po čelu kao da sam joj mlada. Ćutim, jer ako joj nešto kažem, ona će nastaviti da priča. I ona uvek može da priča! Taman što sam zaspao, ona me je probudila da mi ispriča šta je sanjala, i onda je ona nastavila da spava kao da se nije ni budila. Juče za vreme sastanaka me nazvala uplakana i potresena, pa sam morao izaći sa sastanka da je nazovem. Ispala je jaka glupost..

„ Zašto imam utisak da te smaram?! Ćutao si na sve što sam rekla, nemaš pojima šta sam pričala zadnjih par minuta i na sve to ponašaš se kao arogantni gad", naglo ustane s mene i smesti na sto, zabode mi štikle u butine. Iz njenih očiju igraju varnice. Prekrsti ruke i napući usne, koliko god da me nervirala, više mi je bila slatka tako crvena u licu i ljutita.

„ Slatkišu, namršteni.", štipnem za obraz i ona mi skloni ruku. „ Ne smaraš me!"

„ Aha. Onda ću stalno ćutati i neću progovoriti više ni reči. "

„ Dobro."

„ Dobro."

Okrenula je glavu prema drugoj strani. Sedi na sto, noge je stavila na moje, sedi raskrečeno i daje mi pogled na njenu ukusnu pičkicu. Ne treba dugo đavolici da skonta da mi je pogled prikopčan na njeno vrelo središte, pa podigne nogu i štiklu nasloni na moju kitu, isprva blago zagazi i onda snažnije. Zarežim.

„ Još uvek sam ti dosadna?" Glas joj je umiljat. „ Ako jesam, predlažem da te ovog puta još jače nagazim, šta misliš?"

„ Boli te?", skloni štiklu i pogled joj je ponovo zabrinut. „ Nisam planira toliko da te zgazim.. ako te boli, izvini."

„ Spusti se na kolena i počni da ga sisaš!"

„ Molim?"

Zgazila me je dobro. Ima te lagane boli pomešane sa strašću. Napalio me taj njen pokret, njeno lice i glas kada je to izgovarala.

„ Jel realno da mi se desiš toliko luda?"

Posmatrao sam je par sekunda, a činila mi se kao čitava večnost. Podignuo sam se s kožne stolice i levom rukom srušio sve sa stola. „ Ti sve, samo ne dosadna. Pričaj o svemu, samo mi nemoj pričati o hotelu, zemljištu i tvom tati koji želi da otme moj posao! Može da pokuša, ali neće uspeti. I, sama znaš šećeru, da ja osvajam sve što poželim."

Nasmeši se.

„ Jel kasno da pobegnem?"

„ Kasno je", šakom je gurnem preko stola i ona glasno vrisne. Nadvijem se nad njom, ljubim je po vratu, sisam i cuclam, njen kikot mi odzvanja u ušima.

„ Gospodine Hunt", podignem glavu prema glasu koji me dozove. „ Ovaj, jao, oprostiti te", cela se pogubi, ispadnu joj fascikle i ona se sagne da pokupi. Malia se podigne sa stola, crvena u licu i neprijatno povlači majicu dole.

„ Ako još jednom ponovim za kucanje, što je osnovno pravilo kada se ulazi na bilo koja vrsta, bilo gde - dobićeš otkaz!"

„ Ali, kucala sam više puta.. imate sastanak i.." zaustavila se i pokunjeno podigla sve papire i krenula van kancelarije. „ Izvinite", izašla je i zatvorila vrata.

„ Da li smo se mi to jebali dok su vrata bila otključana i svako je mogao ući?"panično izusti, klimnem glavom. Niko ne može da uđe u moju kancelariju, bez najave, vreme je za novu sekretaricu.

„ Opusti se", prstima joj obujmim bradu. „ Dobiće otkaz i niko neće znati, dok ti to ne budeš želela."

„ Ono, kao da svi znaju da smo u vezi?"

„ Ono, kao da svi znaju." Skoči mi u zagrljaj i ljubi me po licu i nasloni čelo na moje.

„ Nisam luda, Derone. Treba da dobijem, pa mi se raspoloženja menjaju svaki sekund."

„ Nisam to rekao."

„ Nisi", osmeh joj na licu. Spustim dole, ona uzima svoju torbicu i gleda me zanosno. „ Koliko će trajati sastanak?"

Iz džepa izvadim karticu i ključeve i pružim joj. „ Dosta,dugo. Čekaj me u stanu." Ruka joj ide prema mojoj i prsti joj sami skliznu u moju šaku i mrse s mojim. Pred vratima mi pusti ruku i pre nego što ih otvori ona me poljubi na blic i brzo se izmakne.

Posmatram kako se njeno telo odvaja od mojeg i nestaje u daljini. Okrenem se prema sekretarici i ona pokunjeno stoji pored mene.

Sastanci se oduže i onda me Aries zaustavi.

„ Kako je?"

„ Loše.." promrmljao je. „ Digla mi svaki živac.. i krenuli smo se jutros. "

Nasmejem se glasno na to. Sviđaju se jedno drugom i bilo je očito da će to dogoditi.

„ Kako je došlo do toga?", upitam kroz cerek.

„ Ludača! Htela je da ide da se jebe s nekim drugim, dok nosi moje dete u stomaku! I onda sam je jebao.."

„ Kada se dete rodi, hoćeš li reći niko drugi neće jebati ženu koja mi je rodila dete?" Udari me po ramenu i oboje se smejemo.

„ A, da. Nikako da te pitam. Kruži trač, da se ona mala nova zalepila za tvoju kancelariju i da ne izlazi satima.", nasmeje se glasno. „ Kao neko vas je zatekao na delu i sada svi pričaju kako se jebe s tobom zbog pozicije. "Smeje se i ne primećuje moj namršteni pogled. Malia nije tamo neka devojka koja će dobiti epitet kurve i svakako s njim neću deliti kakva je u seksu. Nema jebene šanse!

„ Mala je baš slatka i lepa. Zamisli, desila se smešna situacija s njom. Oboje smo bili u Veneciji i ona me je tamo videla, pratila me dovde do Chicaga. Ima stan preko moje zgrade, zaposlila se u firmu zbog mene, svako jutro je trčala za mnom. Preko hakera je saznala sve što joj je trebalo, baš mi je bilo simpatično to." Olabavim kravatu koja me steže jer sam ostao bez daha doslovno. Bes mi struji telom, nervozno hodam levo- desno. Ona je bila s mojim bratom. Ona je izabrala prvo njega. Došla je ovde zbog njega. Pratila ga je..

„ Derone, jel si dobro?", zbunjeno me posmatra.

„ Jel si jebao?", napravim jedan korak prema njemu.

„ Molim?"

„ Pitam te, jebeno, da li se je jebao?!", proderem se jer ne mogu kontrolisati bes.

Ona je moja. Trebala je biti moja. Zuji mi u ušima i ne čujem ništa. Jebote, to je devojka koju obožavam, slatkiš koji svako jutro nestrpljivo mrda guzicom i trlja se po meni..  stalo mi je do nje. Žena koju volim, da, volim. Ona se jebala s mojim bratom. Po onome što je rekao, ona je opsednuta s njim i ja sam joj bio samo nešto prolazno. Igrala se sa mnom.  Glumila je sve. Pao sam na njene nevine i slatke poglede i nisam video ono što mi je pred nosem.

„ Ne! Nismo imali ništa!"

„ Začepi!", zaurlao sam.

„ Derone, ona i ja nikada ništa nismo imali. Videli smo jednom u parku, sudarila smo se i ona je pala. Pomogao sam joj da ustane i odneo je do auta.. To je to."

Totalno me je izludela. Ne mogu da izgovorim ništa, prokleto je volim i toga sam sada postao svestan. Nije mi samo stalno do njene, ja nju volim. Pesnicom lupim uz zid, nisam sav svoj i ako još nešto progovori udariću ga i kajaću se zbog toga.

„ Nemoj da ideš", pokušao je da me zaustavi.

„ Ona nije jedna od koje sam jebao i šutnuo. Jebeno sam živeo s njom mesec dana. A ona je opsednuta s tobom! Zato mi nemoj govoriti da se smirim!!", odgurnuo sam ga.

„ Derone", glavom sam lupio o zid snažno par puta zbog čega sam osetio blagu vrtoglavicu.

„ Derone, stani!", Vikao je dok je išao za mnom. Uleteo sam u lift i ispustio glasan i besni vrisak.

Continue Reading

You'll Also Like

266K 11.5K 85
🌠Sky Addams je mlada ambiciozna žena koju život nije mazio. Nakon smrti oca iz Kalifornije seli se u New York u potrazi za novim i boljim početkom...
85.2K 2.5K 22
Kristijan i Lara
13.2K 329 25
On se njoj javi, a ona svom bratu govori kako je on naporan i dosadan. Upoznaju se u Zagrebačkom hotelu a on se odmah zaljubi.. 1st in gvardiol - 23...
118K 4K 52
Kada Adrianna svojoj majci na smrtnoj postelji obeća da nikada neće biti sa muškarcem prije braka,nije mogla ni zamisliti da će u njen život ušetati...