Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

673 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Nu mai știu cine sunt

13 4 0
By anabella12355

    Cel mai rău ma rănit privirea lui Ben , tot ce am putut citi în ochii lui a fost trădare și dezamăgire . Iar cuvintele ce au urmat mi-au distrus sufletul .

- Nu-mi vine să cred ! În tot acest timp tu ai fost un spion ! țipă vrăjitoarea și eu îmi las privirea în jos .

- Jack , tu știai ? întreabă Prăjiturică șocat .

- Desigur că știa . răsună vocea lui Ben . Jack le știe pe toate , normal că a știut cum să ascundă și un vierme mincinos printre noi . eu icnesc când cuvintele lui Ben îmi ajung in suflet .

- Ben , măsoară-ți cuvintele . Jack era în continuare calm .

- Încă îi mai iei apărarea ? E o trădătoare , s-a infiltrat printre noi și a dat tot timpul raportul la castel . vrăjitoarea aruncă cu venin .

- Nu am făcut așa ceva și nici nu aș face vreodată ! îmi iau singura apărarea dar privirile pline de venin ale celor doi prieteni îmi blochează restul cuvintelor în gât .

- De unde am putea ști ? Hm ? Ești o cârtiță mizerabilă !

- Ben , controlează-ți prietena ! Jack ridica tonul strângând bastonul în cealaltă mână a sa .

- Nu . De ce sa nu spună ? Doare adevărul ? Ei bine știi ceva , mică prințesă criminala ? Asta e realitatea , asta ești tu . Ben se ridică în picioare și face un pas spre mine .

- Ben , nu mai fă niciun pas mai aproape . Jack îl avertizează pe Ben și eu mă desprind de el recapatandu-mi echilibrul .

- Ben , nu cred că ar trebui să faci asta . spune Prăjiturica .

     Dar Ben nu îl ascultă și când se repede la mine Jack îl lovește cu bastonul în stomac . Ben se prăbușește pe podea încă furios . Jack nu a scos lama din baston deci nu a curs niciun pic de sânge .

- Beni ... strigă vrăjitoarea și Jack le întoarce spatele .

- Târfă nenorocită ! îmi strigă Ben și eu încerc să-mi țin lacrimile în frâu .

    Dar nici nu apuc să reacționez că Jack se întoarce . Privirea lui nu mai era calmă , strânge în pumn bastonul și îl privește încruntat pe Ben . O lovește pe vrăjitoare cu piciorul și o îndepărtează de Ben .

- Și-a trădat fratele pentru tine.  spune Jack și îl lovește pe Ben cu piciorul în coaste .

- Beni...

- Gura ! urlă Jack ca o fiară . Și-a trădat poporul pentru tine . îi strigă lui Ben și îl mai lovește o data cu șutul în coaste .

- Jack ... Nu fa asta ... șoptesc și după ce îl mai lovește o dată pe Ben cu piciorul se uită la mine .

- Așteaptă-mă afara . Cerul e senin și plin de stele , bucură-te de vremea frumoasă până vin și eu .

    Vreau sa mai spun ceva dar îmi face semn spre ușă cu bastonul.  Fac pași micuți tot aruncând cate o privire în urmă , la Jack , la Ben . După ce ies afară aștept la ușă pentru a auzi ce se întâmplă . Se mai aud câteva lovituri și pe urmă un moment de liniște. 

- Avea încredere în tine , erai singurul ei prieten adevărat . Ce risipă de timp ... spune Jack cu scârbă în glas .

- Jack , trebuie să te oprești . Îl vei ucide . spune Prăjiturica. 

- Ține minte , Ben , ești o risipă de timp . Poți acum sa fii pe acel tron doar în vise  . Părinții tăi s-ar răsuci în mormânt dacă ar vedea ce fiu au crescut .

- Nu te lua de părinții mei , Jack . mormăie Ben .

- Nu mă iau de părinții tăi , ci de tine dar ești prea prost pentru a-ți da seama . Pentru ceea ce ai făcut în seara asta să-mi pupi picioarele dacă te las să pleci în viață de la cabana asta .

- Jack , am muncit mult să ajungem până aici . Nu-l poți ucide pe Ben .

- Ba pot și o voi face.  Dacă mișca vreunul dintre voi până mă întorc o să vă distrug , ușor și sigur . Luați jegul ăsta de pe jos .

     Nu mai vreau să aud nimic . O iau la fuga spre pădure și după ce ajung cat mai departe posibil mă ascund după un copac și las lacrimile să curgă.  Eu doar vina mea , e vina mea că Ben nu va ajunge pe tron . E vina mea că Ben a luat bătaie. Nu știu ce să fac ... Nu știu unde să mă duc ... Nu mai știu cine sunt .

- Îți e frig ? întreabă Jack sprijinindu-se cu ambele mâini pe baston la câțiva metri de mine. 

Continue Reading

You'll Also Like

1K 112 26
- Ce se aude?? - E el... Trebuie sa fugim repede. Alergam prin pădure către o cale de scăpare, dar e mult mai rapid decât noi. Il auzim venind...
515 55 10
Yn De unde as fi știut ca voi ajunge să iubesc un mafiot?Am găsit pacea și iubirea care n-am primit-o niciodată într-un mafiot.El mi-ar pune totul la...
64.8K 1K 12
Hei!Sunt Camelia,mi se spune Cami cel mai des,asta nu conteaza,sunt satena,ochii albastrii si destul de slabuta,intr o zi normală mama mea face o ale...
2.6K 199 22
⚠️🔞 Avertisment privind conținutul sensibil, recomandat pentru vârsta de peste 18 ani. ⚠️🔞 Traducere neautorizată • De la fani, pentru fanii non-p...