SAYE(İNTİKAM)

By darkdirty00

103K 1.7K 277

Bu benim sevdiğim adam olamazdı. Bir yabancı gibiydi. Yavaş yavaş yaklaşınca uzaklaştım. Fakat bu çokta uzu... More

Yanlış Anlama
Neredesin?
Nefret
Gözyaşı
İlk Karşılaşma
Oyun
Zorunlu
Aynı Evde
İlk Gece
KORKU
Zorunlu Evlilik
İlk Gün
Ceza Vakti
Umutsuzluk
Kırgınlık
Kaçış
Feryat
Pişmanlık
Eski Dost
Rüya Gibi
Yakalanma
Canavar
Acı
Kurtuluş
Yeni Hayat
Tatlı Yakınlaşma
Tanıtım
Kabus
Tutsaklık
Bir Umut
Yazardan
Bodrum
Yeni Aşk
Yalvarış
Çaresizlik
Kabulleniş
KURTULUŞ

Kıskançlık

3.4K 52 9
By darkdirty00

Halimenin anlatımından;

Dün gece o kadar bağırmama rağmen bir kere olsun gelmemişti.
Şimdi ise uykudan uyanmış ve tavanı izliyordum. Çok korkuyordum ondan oysaki o benim en korktuğum anların sığınağıydı.

Az sonra kapı açıldı yavaş bir şekilde ve içeri tüm heybetiyle Ömer girdi.

Ona baktım fakat dün gece çok ağladığım ve uyumadığım için ona bakınca bile gözlerim ağrıyordu.
Üstelik dün elime taktığı kelepçeler ellerimi tahriş etmişti.

Bana doğru yaklaştı ve ellerimi çözdü. Ellerimin halini görünce tüy kadar yumuşak bir şekilde bileklerimi okşadı. Bu hareketiyle hemen çektim ellerimi. Beni dün gece bu odada bırakmıştı üstelik o kadar bağırmıştım ve bir kere olsun bana bakmamıştı .

Yaklaşıp hiçte nazik olmayacak bir şekilde çenemi tuttu. "Bundan sonra sakın Halime kafanı çevirme benden başka yöne " . Lanet olsun ki gözlerim yavaş yavas dolmaya başladı.
Bir damla gözyaşım ellerine aktı "Bu kadar mı nefret ettin benden Ömer. Dün gece sesimi kim duysa vicdana gelirdi. Hiç mi merak etmedin beni. Bir kere bile mı?" dedim umutla gözlerine bakarak .








Kafasını yere eğdi ve sıkıntılı bir şekilde nefes aldı önce gözyaşlarımı sildi usulca ve neden sonra kötü bir gülüş yerleştirdi yüzüne" Çok meşguldüm misafirim vardı ve yaptıkları aklımı başımdan aldı inan o an hiçkimseyi düşünemedim Halime" dedi.
Yaptığı iğrenç ima midemi bulandırmıştı. Geri çekildim hemen.
Yine dibimde bitti ve kolumdan tutup kaldırdı . Ani kalkmanın ve açlığın etkisiyle düşecek gibi oldum fakat Ömer belimden tuttu.
Şu an yüzümüz çok yakındı ve ben bu yüzüne dokunmayı öpmeyi çok özlemiştim.
Bana o kadar güzel bakıyordu ki şu an eski sevdiğim adam vardı karşımda.
Elimi yüzüne dokundurdum " Seni o kdar özledim ki neden yapıyorsun bunu bize görmüyor musun ikimizde yavaş yavaş tükeniyoruz. Yapma Ömer bunun bir kazananı olmayacak . Kaybeden iki aşık kalp olacak" dedim ama beni dinlemiyor gibiydi .
Belimden tutup yüzüne daha çok yaklaştırdı " Kazananı olmayacak belki ama benim içim soğuyacak. Sizi öyle gördüğümde ateş gibi yanan kalbim buz tutacak Halime. Merak etme sen burada tükenirken sevgilini de boş bırakmıyorum onunla da ilgileniyorum. En kısa zamanda göreceksin onu da özlemin son bulur".
Söyledği sözleriyle kaşlarımı olabildiğince çattım. Emir tehlikeli biriydi ve Ömer e zarar verebilirdi.
" Ondan uzak dur Ömer sana zarar ver.." . Ben daha kelimemi tamamlamadan kolumu acıtacak kadar sert sıktı ve acı bir ah firar etti dudaklarımdan " Biliyorum Halime çok korkuyorsun sevdiğin adamın başına bir şey gelir diye ama merak etme daha var zamanı " dedi.

Yine herşeyi yanlış anlamıştı. Kolumdan çekiştirip salona getirdi. Salonda bir kız oturuyordu. Güzel bir kızdı. Üzerinde mini bir etek vardı ve ayak üst üste atmıştı . Dudaklarında kendini belli eden kırmızı bir ruj vardı. Beni görünce küçümser gibi gözlerime baktı birkaç saniye ve hemen Ömere döndü gülümseyerek.

Başımı eğip üstüme baktım. Gerçekten iğrenç bir haldeydim.
Ömer bana dönüp"Odana çıkıp temizlen ve hemen aşağı inip kahvaltıyı hazırla yarım saatin var Halime" dedi. "Ben senin hizmetçi değilim benimle bu şekilde konuşamazsın " dedim kuyruğumu dik tutarak.
Bana döndü gözlerinden ateş çıkıyordu. " Bundan sonra ben ne dersem o diye konuşmuştuk yok sen kabul etmiyorsan benim neler yapacağımı da biliyor ve göze alıyor demektir ". Yaptığı ima bile korkumu gün yüzüne çıkardı "Tamam hemen gidiyorum " dedim.

Ben daha arkamı dönmeden o kadın geldi ve ellerini Ömerin omuzlarına atıp masaj yaptı" Sinirlenme hemen Ömer sonra başına ağrı atıyor gel biraz oturalım " dedi.
Ömer ise ellerinden öpüp gülümseyerek onu takip etti.

Olduğum yerde donmuştum hareket edemiyordum sanki. Bana az önce acı veren elleri kadının ellerini  çok naif tutuyordu, az önce bana zehir gibi sözler sarf eden dudakları şimdi birinin ellerini öpüp merhem oluyordu.
Bir ara Ömer gitmediğimi görünce arkasını döndü . Gözlerime baktı çok derin ona sadece hayal kırıklığıyla baktım. Bir şey söyleyecek gibi oldu ama sustu ve sadece baktı gözlerime.

Daha fazla duramadım orada onları bırakıp odama koştum ve yatağa oturup ağladım.
Bu sefer hıçkırarak ağladım duyması umrumda bile değildi. Sakinleştikten sonra hemen duşa girdim

Ömerin anlatımından;

Sabah uyanınca odamdan başka bir yerdeydim. Etrafıma baktım Halimeyi kapattığım yerin kapısının önünde uyumuştum. Ayağa kalkınca sırtıma bir ağrı girdi sert yerde uyuduğum için olmalıydı.
Gece onu kameradan öyle görünce aşağı indim ama sonra açmamak için kendime telkinlerde bulundum. Bu kadar kolay pes etmeyecektim
Fakat kapının önüne oturup ağlayışını ve yalvarışını dinlerken uykuya dalmıştım.
Kapısını açıp içeri girdim gözleri ağlamaktan kızarmıştı. Yanına yaklaşıp ellerini çözdüm bilekleri tahriş olup kızarmıştı. Istemsizce ellerim bileğine gitti ve okşadım. Bu hareketimden sonra ellerini hemen çekti.
Çenesini tutup bana bakmasını söyledim. Kırgın bir şekilde neden gece gelmediğimi sordu.
Gülümseyerek misafirim olduğunu söyledim.
Az sonra ayağa kalktı düşecekken tuttum ve yüzümüz çok yakındı.
Allahım çok güzeldi şu an onu öpmemek sarılmamak için kendimi zor tutuyordum.
Yüzümü avuçlarının içine alıp kalbinden geçenleri söyledi. Ona inanmayı deli gibi isteyen kalbime inat ona yine kötü konuştum. Sevgilisiyle işim olduğunuda hatırlattım ama o hemen ondan uzak durmamı söyleyince yaptıklarımın ne kadar haklı olduğunu anladım.

Kolundan tutup sert bir şekilde yukarı çıkardım . Oyunumuz için Aylin sabah gelmişti . Halime Aylini görünce incelemeye başladı.
Ona kahvaltıyı hazırlamasını emrettim ama yine dikbaşlılık yaptı.
Ona anlaşmamızı hatırlatırken Aylin elini omzuma attı. İlk başta bu hareketiyle duraksasamda yapacağımız oyun aklıma gelince elini tutup öptüm ve kanepeye oturduk.

Arkamda bir hareketlilik görmeyince arkamı döndüm Halime donmuş gibiydi. Az sonra gözlerini gözlerime dikti. Hayal kırıklığıyla bakıyordu . Bir an Aylinin sadece arkadaşım olduğunu söylemek geldi içimden seni seviyorum hala herşeye rağmen demek geldi ama sustum.

Onlarla işim bittiğinde ikisinin de yaşamaya dair ümitleri kalmayacaktı.

Az sonra merdivenlerden adım sesleri geldi . Daha sonra hıçkırarak ağlama sesleri geldi.
Daha fazla dayanamayıp ayağa kalktım ama Aylin kolumu tutup "Bırak Ömer eğer şimdi gidersen bütün bu çabaların boşa gidecek . Tabi ki ağlayacak şu an hırs yaptı.  Eğer şimdiden yenilirsen ona bütün intikam hayallerin suya düşecek ".

Aylin söylediklerinde haklıydı ama bu yakınlığı canımı sıkmıştı. Kolunu itip
"Sakın Aylin bir daha bana bu kadar yakın olma" dedim .

Halimenin anlatımından;

Üstümü giyip aşağı indim. İkisi yan yana kanepede oturuyorlardı.  Yüzlerine bakmadan mutfağa girdim ve kahvaltıyı hazırladım.  O kadının iğrenç gülüşleri kulağıma geliyordu.

Masayı hazırladıktan sonra yanlarına gittim" Kahvaltı hazır " deyip arkamı dönecekken o kadının sesi geldi"Hanımefendi" diyeceksin.
İnanmaz bir şekilde arkamı dönüp baktım ama Ömerin çatık kaşlarını görünce el mecbur hanımefendi dedim.
Kadın istediğini aldığı için gülümseyerek masaya oturdu.
Servis yaptım ve köşede bekledim.
Oturup oturmama arasında kalmıştım.
Ömer bunu farketmiş olacak ki bana döndü " Sofraya gel Halime " dedi yanındaki sandalyeyi göstererek.
Dediğini yapıp oturdum yanına
Kafamı kaldırdığımda o kadının nefret dolu bakışları ile karşılaştım.

Hemen kafamı yere eğdim o kadının bakışları beni korkutuyordu.
Elimi tuza uzattım ama tuzu önümden aniden çekti. Bir şey yapamayıp geriye doğru geldim tekrar.
Bütün iştahım kaçmıştı. Ömere çok sinirliydim. Kadın elini Ömerin elinin üstüne bırakıp"Bugün bende seninle şirkete gelecem Ömer.  Babamın istediği birkaç dosya varmış " dedi.
Ömerde basını sallamakla yetindi sadece. Daha fazla burada kalamayacağımı anlayınca ayağa kalktım ve o anda Ömerin kolumu tutmasıyla tekrar sandalyeye oturdum " Ben sana kalkabilirsin dediğimi hatırlamıyorum Halime" dedi sert bir tonda.

"Ama ben doydum" dedim . "O zaman benimde doymamı bekle" dedi sakin bir şekilde bu sefer.  Kavga edecek halde değildim" Peki " dedim sadece.
Kahvaltı faslı bitince Ömer hazırlandı çıkmak için.  O kadında hazırlanmıştı tabi . O önden çıktı ve arabaya bindi.
Ömer ise arkasını dönüp yanıma  geldi"Sakın Halime beni delirtecek bir şey yapma inan bu sefer daha kötü olur" dedi ve aniden belimden çekip alnımı öptü ve saçlarımı kokladı.
Geri çekilmek istesemde bırakmadı ve sesli bir şekilde gülerek " İşte böyle benden kaçtıkça bana daha yakın olacaksın" dedi ve kapıyı kapattı.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Evettt arkadaşlar yeni bölüm geldi...
Umarım beğenerek okursunuz .
Herkese iyi okumalar ..

Oy ve yorumlarınızı unutmayın...

Continue Reading

You'll Also Like

24.7K 387 16
Dilini dilime sürtmeye başlamasıyla göğsüne vurmam hızlandı. Gözlerimden yaşlar boşanırken titremeye başlamıştım. O ise hiçbir şekilde bunu umursamıy...
83.7K 5.1K 28
Ateş kaya: Canım dediğim canımı aldı,yar bildiğim yara açtı ASme Sahra Şah: Coğrafya kaderdir denilirdi ama ben ailemin işlediği günahların kehaneti...
8.4K 656 11
"Aile, benim kabuk tutmuş yaramdı ve şimdi o yarayı deşiyorlardı." Gerçek aile kitabıdır fakat birçok farkla... Çünkü Eliz evli ve hamiledir. 🤍 "Sür...
ASYA By Su

ChickLit

660K 38.7K 58
Abi kitapları kıtlığı çekiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizden istediğim ana karakter olan kız ile empati kurmanız. Babasına olan düşkünlüğünü anlamanız...