SON KEZ

By esmaustun456

104K 720 535

Başlama tarihi:16/02/2021 18+ bölümler mevcuttur! Hayat bana o kadar zor şeyler öğretmiştiki bende son kez y... More

1
2
3
4
5
6
7
8/+18
9
11/+18
12
13 /+18
14
15/+18
16
17
18/+18
19
20/+18
21

10/ +18

10K 37 3
By esmaustun456

Medyada bölüm şarkısı ;)

Kaanın anlatımından;

Açelyayı hemen kendi arabamın arka koltuğuna koydum. Sürücü koltuğuna geçtigimde borada yanıma oturdu.

K: Bora hemen ahmeti ara eve doktor yollasın bide evdeki adamı alsınlar depoya götürsünler.

Bora kafasını sallayıp ahmeti aradı.
Eve geldiğimizde açelyayı yavaşca kucağıma alıp içeri girdiğimde odası.a çiıkıp yatağına yatırdım.

K: Ahmet doktor nerde?

A: Geliyo abi yoldaymış.

K: Daha hızlı gelsin ahmet daha hı

Ahmeti takmayıp açelyanın yanına ilerledim onun yanına oturdum o kadar endişelenmiştimki onun için o benim tek ailem onun mutlu olması için herşeyi ve açelya onun yerinde ben olsam o da benim için herşeyi yapardı biz birbirimize değer veriyoruz. Bizim birbirimizden başka ailemiz yokta ondan. Ben bunları düşünürken sonunda doktor geldi.

K: Nerdesin doktor kaç saatir?

D: Kusura bakmayın efendim yolda trafik olunca hemen gelemedim.

K: Tamam doktor

Doktor kafasına burnuna baktıktan sonra kollorına bakıp bana döndü:

D:Efendim kafasından darbe aldı belli kafa derisinde kızarıklılık var. Burnunda kanama sebebi bu. Ancak çok ciddi görünmüyo hastanın durumu istersenizde uygun bir zamanda hastahaneye gelip beyin tomografisi çekikebilir. Uyandığında ağrısı olmasın diye ben bir igne vurdum şimdi koluna bide ilerki günlerde ağrısı olursa ayrı ağrı kesici yazıcam.

K: Tamam doktor ama ciddi bir durumu yok dimi şuanda yani?

D: Yok efendim dediğim gibi istersiniz tomografi çektire bilirsiniz.

Bende kafamı salladım. Doktorda ilaç kağıdını verdi. Ahmete işaret yolladım ve doktorı odadan çıkartmasını belirtim hemen ahmet doktoru odadan çıkardı.
Bende tekrar kardeşimin yanına oturdum. Telefonumun çalma sesini duyunca hemen açtım. Arayan borayd

K: Efendim bora.

B:Abi kusura bakmaya yanınıza gelemedim acil bir isim çıktı o yüzden gelemedim. Açelya nasıl iyimi biraz daha?

K: He bende bizimki nerde diyom tamam ya sıkıntı yok. Ama açelya aynı hala uyuyo ama doktor iğne vurdu ağrı kesici muhtemelen yarın sabah uyanır.

B: Tamam abi iyi geceler o zaman.

K: Sanada kardeşim.

Kardeşimin yatağında rahatsız olmasın nolur nolmaz diye açelyanın odasındaki koltuğa yastık ve battaniye koyup uzandım koltuğa ve kendimi uykuya bıraktım.

Açelyanın anlatımından;

Gözlerimi vuran ışığı kapatma ya çalıstım ama olmadı gözlerimi açamıyordum o kadar yorgun hissediyorumki size anlatamam. Elimi yüzüme kapatım ışığın gözüme deģmemesini sağladım. Kendimi ayıltmaya çalıstım en sonunda vazgeçip.
Göz kapaklarımı çok zor açmıştım gerçekten çok yorulmuşum demeki.
Ama bi dakika ben dün karanın evindeyim ve hemen hızlıca açtım göz kapaklarımı. Çok şükür ki evdeydim sevinçle ayağa kalkmaua çalıştım ama başım döndü geri yatağa oturdum tekrar yataktan kalktım ama bu sede yavaşça kalktım. Heh bu sefer iyim yüzümü yıkamaya gittim banyoya ilk önce yüzüme baktım anlımda morluklar vardı bi de elimin üstünde çok sinirlendim o çocuktan intikam alıcam.

Burnumdan akan sıvıyı hissedince sinirle sildim burnumu ama lavaboya kan damlayınca bi daha sildim burnumu bu sefer durmuştu çok şükür .
Yüzumü yıkayıp dişlerimi fırçaladım ve
koşarak abimin yanına indim.
Abimi mutfakta görünce hemen boynuna sarıldım ve yanaklarını öptüm.

A: Abi beni kurtaracağını biliyordum ya canım abim benim.

K: Tabi kızım zeni orda milleti bırakıcam sen benim tek ailemsin.

A: Ya abi

Tekrar yanaklarını optüm o da benim yanağımı öptüjten sonra kahvaltı sofrasına oturdum. O da karşıma oturup kahvaltı etmeye başladık.

A: Abi ya yemek yemeyi özlemişim yemin ederim kendime geldim be.

K: Niye sana o şerefsiz yemek vermedi ni?

A: Yok abi verdide ben güvenmeyip yemedim.

A: Aferim benim kardeşime.

Abim ayaklanarak;

K: İşe gidiyorum ben açelya işler cok birikgi ben seni ararken o yüzden gidiyorum ama merak etme ufuk abi burda bırakıcam sen endişelenme kapıda bir sürü koruma var bugün dışarı çıkma kafanı vurduğun için ďün dinlenmen gerek.

A: Tamam abi ya sen merak etme.

Ona el sallayıp onu yolladım bende hemen yatağıma gidip telefonumu ve sigaramı alıp balkona geçtim.
Gerçektende abim biraz adamalrı fazlaca koymuş bu ne lan asgari koğuş gibi yapmış. Balkonda oturarak telefonumdan müzik açtım ve sigaramı yaktım. Sonunda kurtlmuştum o karandan resmen peki benimle seks yapmaya çalışması aklıma geld8kce sinirleniyorum ya b neyseki tamamen birlikte olmamıştık. Gerçektwn ukala herifin teki ama ben ona bedelini ödeticem o görücek beyfedi gününü.

2 tane sigara içtikten sonra balkondan çıkıp üstümü değistirdim kısa bir uzun kollu crop giydim birde altına kısa takım olan şortunu giydim.

Açelyanın kıyafeti;

Giyindikten sonra saçımı tarayıp aşağı indim. Hizmetçiye bana bir filtre kahve yapmasını söyleyip televizyon karşısına geçtim. Hizmetçimiz aslında çok iyi bir teyze ama pek yakın tutmuyoruz hizmetçiler bir tek güvendiğimiz mutfağın ve evin sorumlusu olan Zeliş teyze onu severiz o öğlende gelir bütün evi kontrol edip temizlik yapar kıyafetlerimizi felan ayarlar yani klasik hizmetçi gibi o bizi çocukları gibi gördügü için yakınız sabah kahvaltıyı bir tek başka görevli teyze geliyor o kadar.

Televizyonu açıp komedi yabancı bir dizi açtım. Hizmetçi bana filtre kahvemi verip konuştu;

H: Efendim ben çıkıyorum. Zeliş hanımda birazdan gelir. Başka bir isteyiniz var mı efendim?

A: Yok tamam gidebilirsin.

H: Peki efendim.

Hizmetçide odadan çıktıktan sonra diziyi izlemeye devam ettim.
Kahvemi bitirdikten sonra sigarımı alıp bahçeye çıktım. Sigara içerkende bir yandada telefonla oynuyordum. Ah şu ınstagram insani öldürür ya bir ara instagramdan hiç çıkamıyodum. Ama uzun zaman sonra ınstagram hesabıma bugün girmiştim hesabımdan hemen bildirimler gelince ana sayfama girdim ki 2 mln olmuş hesabım takipçi sayısı buna sevindim de diyebilirim, sevinmedim de çünkü çok takipçi olunca çok bildirim ve mesaj geliyo ama tabi takipçim olmasıda beni beğendikleri manasına geliyo oda güzel bişey tabi. Sigaramı içerken bir anda mesaj geldi ben instagramdır diye çok takmadım ama bildirim sesi çok gelemeye başlayınca baktım tekrar telefona Sapık mafyam mesaj gönderdi diye bildirim gözüküyo.

Ay karan ya kendinede nasıl bilir.
Karanın mesajlarını okudum.

K: Ne bu halin gir içeri

-olum ülkede kıyafet mi kalmadı lan

- Açelya o elindeki telefonu kıracam kızım baksana mesajlara içeri gir hemen!

- o üstündeki bez parçası ne ya 2cm lik kumaş hiç giymeseydin t-shirt ya da bez mi demeliyim

- Açelya bunu sen istedin akşama görüşücez sevgilim.

Ya bu çocuk delirmiş ya sabır hemen ona cevap yazdım.

A: İlk oncelikle aferin kendini sapık olduğunu fark etmişsin ama sen benim mafyam degilsin.

- İkincisi sanane benim kıyafetlerimden bana karışma sen kimsin bide benimle böyle konuşuyosun!

- Üçüncüsü ise bide yüzsüz gibi evimin önüne gelme bu sefer ben seni bayıltırım o da işkenceden.!!!

Ünlemi bol koydum anlasın diye salak beyinli olduğu için sigaramı söndürüp içeri girdim. Salondaki aynada fotoğraf çekilip gönderi attım altına uzun zaman sonra geri döndüm yazdım ve gönderi paylaştım hemen beğeniler ve yorumlar yagmaya başladı. Ama ben pek bakmak istemedim. Ve tekrar salona geçip oturdum. Kapının kapanma sesini duyunca abimin geldiğini görmüştüm ama kaç saat ki erken geldi sanki bi baktım saat 22.00 olmuş.

Abimin salona gelip yanağımdamn öptü.

K: İyimisin biraz daha açelya?

A: İyim abi bi sıkıntım yok.

K: Tamam o zaman ee yemek yedin mi sen?

A: Yok abi yemedim.

K; Ama saat kaç olmuş açelya biraz kendine dikkat et ya. Hadi gel beraber yemek yiyelim o zaman bende yemedim açım o yüzden.

Hemen mutfağa gittim bi baktım sofra kurulu. Zeliş teyzeye dönerek;

A: Zeliş teyze bana niye çağırmadın sofaraya yardıma canım sıkılyodu.

Z: Kuzum ben sana sealendim kaç kere bari yemeğe gel yemek ye diye duymadın beni. 1 saatir bu sofra duruyo . Abin gelcek diye tekrar ısıtmıştım şimdi siz geldiniz hadi geçin ben size yemek koyayım.

Abimle kafamızı sallayarak sofraya oturduk. İkimzde yemek yerken biraz sohbet ettik ve içeriye geçtik. Abimle televizyondan playstation oynadık sonra kazamanın verdi gururla geri yaslandım.

K: Sen bunu nasıl kazanıyorsun anlamıyorum açelya hep ben kazanıyorum seninle kırk yılda bir oynuyoruz onuda sen kazanıyon ben anlamadım.

A; Ee abicim o da benim yeteneğim.
Neyse ben yatıyorum iyi geceler sana.

K: Tamam bende birazdan yatıcam saat 01.00 olmuş. Sanada iyi geceler.

Merdivenleri çıkıp yataģıma uzandım ama aklıma bir fikir gelmişti benim yatağımın altında biraz hap vardı umarım kimse görmemiştir gerçe görseydi abim felan kargaşa çoktan çıkardı evde. Tam hapımı alacakken bir baktım ki balkonumun kapısında karan var.

A: Ne işin var olum senin burda beni bağırıtırma abim aşağıda seni ben degil o seni hemen öldürür şimdi defol git odamdan!

Karan bana yaklaşarak;

K: Sence umrumdamı o sünüpe abin,
bu üstünü hali ne sen ona hesap ver bakiyim ilk önce bide yetmiyomuş gibi instagrama fotoğraf attıyosun kızım sen beni deli mi edicen.

Karan kapıya ilerleyip kapının kilidini çevirdi.

A: Sen kimsin ya bena hesap soruyosun kimsin ben istediğim her şeyi yaparım.
Sana soracak değilim.

K: Öyle mi küçük hanım madem öyle gel buraya.

Karan üstüme doğru gelerek beni kucağına alamaya çalıstı ama tabiki ben onu itiyordum.

A: Karan bırak beni defol git diyorum saana ne anlamıyorsun defol git.

K: Ah güzelim beni seni nasıl bırakırım, seni beni deli ediyorsun nasıl anlamazsın bu kokunun ,bu tenin ,bu gözlerin ve bu öpülmeye doyulmayan dudakların ben seni asla bırakmam açelyam asla.

Karan bir anda gelip boynumu ellerini arasına geçirip dudaklarımı öpmeye başladı. Tabiki ben onu itiyordum ama nafile öküz işte ökuz bu çocuk.
Karan beni kucağına alıp ilk önce belimi okşayıp sonra kalçama ellerini indirip sıkmaya başladı itmeye çalışıyordum olmuyordu. Ellerini karın bölgemden t-shirtümün içine geçirdi ve göğüslerimi sıkmaya başladı ondan uzaklaşmaya çalışıcağıma daha çok yakınlaştırdı ve bir elinin bikini bölgeme doğru ilerledi tabi sapık çünkü bu çocuk onun elini çekmeye çalışıyordum alt bölgemden bir yandan da inlememek için kendimi zor tutuyordum. En sonunda ellerini ittiğimde ondan uzaklaşıp;

A: Sen ne yaptığını sanıyorsun lan defol git odamdan defol!

Omuzlarından itip onu yataktan kaldırmaya çalıştım. O bana daha çok yaklaşıp;

K: Güzelim görmüyormusun senin için atan ve azan bir varlık var burda.

Ona kızgınca bakıp penisini göstermeye çalıştığını anladım.

A: Bak son kez diyorum karan burdan uzaklaş defol neyini anlamıyorsunki ingilizcemi konuşmam gerekiyor sana.

K: Ah güzelim neden anlamıyirsun ben seni istiyorum varlığınıd yanımd bedenini de.

A: Ama ben seni istemiyorum. Ayrıca ben senin asla birlikte olmam sen beni duvara iterek zaten ne kadar basit bir insan olduğunu gösterdin.

K : Şimdi gidiyorum ama bu dediklerinden pişman olacaksın açelya.

A: He he tabi tama hit şimdi ama bir dakika bir şey yapmam lazım sana.

Karan yatağımdan kalkıp yanıma geldi.

K: Neymiş güzelim o ?

Yüzüne sert bir şekilde yumuruğumu çaktım ki biraz sendelendi.

A: Bunu.

K: Ah Elin ne ağırmıs kızım ya neyse bunu hakettim diyorum bir şey demiyorum ama bi daha böyle bişey yaparsan canını daha çok yakarım.

Deyip balkondan aşağı atladı balkonum çok yüksekte olmadığı için karan rahatça indi.Bahçeden gittigini görďükten sonra tekrar odama girip balkonun kapısinı kilitledim bu salak gelirse felan diye. Yatağımın altında hapı çıkartım iyikide poşete koymuştum kimse görmemişti bunu yaptıktan sonra zaten kafam rahatlayacaktı.

Hiç uğraşmadan hapı ezdim masanın üstünde ve hapı içime çektim.
İşte buydu aşırı iyi gelmişti son kez sigarımı içtim ve sondürdüm. Pijamalarımı giyip yattım.

Evet 2 bin olmuş bunun için herkese çok teşekkür ederim okuyucularım.
Yb daha hızlı gelmesi için vote veya yorum kuzularım.😘

Continue Reading

You'll Also Like

9.5K 146 6
17 yaşındaki genç kız babasının borçlarını ödemek için son çare olarak ünlü bir pavyonda çalışmaya başlar....
493K 14.3K 52
alev:OĞUZ BEN ASIK OLDUM!!! oğuz:YİNE KİME AMK????!! alev:acar'a oğuz: siktir!
110M 4.4M 157
''Birlikte belanın içine batabileceğimiz kadar battık. Ve şimdi, seni bırakmayacağım... Benimle misin?'' --- Zeynep, kendini yeni okuluna başladığı...
5.8M 192K 98
Karan Haznedaroğlu. 27 yıldır her istediğini elde eden, sadece adıyla bile bütün kapıları açabilecek bir adam. Şimdi her şeyden çok istediği bir şey...