Regalitate : Rosalie Hawksley

Da anabella12355

689 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... Altro

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Roux

12 4 0
Da anabella12355

    După ce am primit în seara asta cheia am încuiat ușa camerei mele și am plecat fără să mai am grija ei . În sfârșit pot avea mai multă intimitate . Aerul e mult mai tare în seara asta , semn că vine toamna , anotimpul morții și al schimbării . Îmi întind mușchii și casc somnoroasă , ziua asta a fost atât de plictisitoare . Am încercat să dau de Seth dar de la micul dejun nu l-am mai găsit .

     Încă mă gândesc dacă pune ceva la cale sau doar eu sunt prea paranoică , până la urmă e șeful gărzilor regale e normal să patruleze noaptea . Doar că el se ferea de oricine l-ar fi putut vedea , de ce te-ai furișa așa în noapte dacă nu ascunzi ceva ? Vorbeam de lup ... Ce caută prietenul lui Seth , Jun , pe aici   la ora asta prin sat . Se îndreaptă spre cotitura dintre cabană și bar . O băută cu băieții , huh ?

     Mă răsucesc cu gândul să plec în treaba mea dar aveam un presentiment ciudat.  Îmi rotesc ochii în jurul meu dar nu văd nimic ciudat , totul normal . Îmi mușc buza de jos și mă mai învârt în loc  , speriată . Ceva nu e în regulă , ceva sigur nu e în regulă . Mai bine mă duc la cabană , repede. 

    Când fac saltul ca să-mi mut traseul spre cabană o frânghie mi se înfășoară în jurul piciorului și mă trage în jos . Încerc să mă prind de marginea acoperișului dar prea târziu , aterizez ca un pietroi pe pământ și gem de durere . Impactul cu pământul îmi i-a tot aerul din plămâni și abia după ce trec câteva secunde mă ridic în fund pentru a vedea care e idiotul .

    Jun era îmbrăcat în uniforma de gardă regală și îmi zâmbește mișelește . Ține strâns capătul frânghiei și atunci când vreau să mă ridic mă trage de picior și cad din nou . El începe să rândă ca un psihopat și eu mă înfurii .

- Tu , nenorocitule ! scot briceagul de la picior și tai frânghia .

    Sprintez de pe jos și fug dar nu ajung prea departe că cineva îmi pune piedică din umbra . Dau din nou cu nasul în pământ și atunci când vreau să mă ridic cineva își pune piciorul pe gâtul meu .

- Unde crezi că fugi , iepuraș ? Nu rămâi la un pahar ? Jun rânjește spre mine și eu îi arăt degetul mijlociu .

- Suge-o , Jun . țip și el mă apasă cu fața de pământ pentru a nu mai țipa .

- Cuvinte mari , iepuraș . Vezi să nu mi-o sugi tu . îmi leagă mâinile și picioarele. Noi doi o să facem o mică plimbare până va ajunge și prietenul tău Cioara .

- Hah ! acum zâmbesc eu . Crezi că va veni după mine ? Avem o înțelegere , ești prins , ești un străin . Nu o sa obții nimic din asta .

- Mai bine ai încerca să gândești pozitiv pentru că dacă prietenul tău nu apare , tu o să devii noua mea distracție pe seara asta .

    Scrâșnesc din dinți și un ochii mi se zbate de nervii.  Nici în cele mai negre coșmaruri nu am crezut că o să sfârșesc așa . Nici nu o să sfârșesc , dacă Jack nu apare , și nu o să apară , o să-i arăt lui Jun cine sunt cu adevărat . Prințesa Rosalie Hawksley , sora regelui Dante Hawksley . Abia acum îmi dau seama cat de important e acest titlu , dar nu sunt sigură dacă mai e important pentru Jun , până la urmă am auzit că a fost sancționat de Seth. 

     Te rog , Jack , fă o excepție de la regulă . Vină după mine ...

Continua a leggere

Ti piacerà anche

3.8K 103 20
Este vorba despre un sef de mafie care se îndrăgostește de fata dușmanului și acesta îl amenința că dacă nu îi dă pe fata îl omoară ( Pe acest sef...
4.9K 771 11
"- Atunci, ai vreo problemă cu mine? - Te șochează asta, Alteță?! Sau ai cumva impresia că toată lumea se învârte în jurul tău? Ghici ce, Ildris Nasi...
1.8K 103 43
V: sunt sigur că l-am omorât acum mult timp JM: și dacă nu a murit și acum s-a întors pentru răzbunare V: atunci va trebui să îi apăr pe cei ce îi iu...
133 0 11
Un proiect facut la misto timp de trei seri E vorba despre un Hashira nou pe nume Andreas foloeste respiratia mortii. Cartea are si final, deci spor...