51. Bölge // Taekook

By Blackbearryy

45.7K 4.4K 5.5K

51. Bölgede, görev için seçilen bir grup araştırmacı bilim insanı, zararsız olarak bildikleri yaratık yüzünde... More

Başlangıç
Bölüm 1 "Ormanın içinde ki çığlık "
Bölüm 2 "Yerdeki Koca ayak"
Bölüm 3 " acı kayboluş"
Bölüm 4 "garip olaylar"
Bölüm 5 " Kayıp Micheal"
Bölüm 6 " Ormandaki sessiz çığlıklar"
Bölüm 7 " Yaratığın yok oluşu"
Bölüm 8 " O geri geldi"
Bölüm 9 " Terkedilmiş kasaba"
Bölüm 10 " Bazı gerçekler"
Bölüm 11 " Kurtuluş"
Bölüm 13 " İhanet"
Bölüm 14 " Acı ölüm"
Bölüm 15 " Hain"
Bölüm 16 "Yakınlaşma"
Bölüm 17 " Güvenli alan "
Bölüm 18 " İntikam"
Bölüm 19 " Bayan lancy"
Bölüm 20 " Hayal kırıklığı"
FİNAL "Bitmiş olan hayaller"
*ÖZEL BÖLÜM* "KAYIP PARÇA"

Bölüm 12 "Kurtuluş planı"

1.5K 166 165
By Blackbearryy

Uzun aradan sonra ben geldim, inanın gelmeyecektim ama sonra düşündüm bunlar yeni bölüm bekliyordur diye, bu yüzden hemen yazıp atayım dedim bende, bölüm nasıl oldu hiç bilmiyorum aklımda kalanlarla yazdım umarım  beğenirsiniz..

Bu bölümü atıp yine gideceğim maalesef, bakalım kimler hâlâ burada  😁😁

Bu bölümde bolca yorum istiyorum yeni bölüm gelme şerefine hadi bakalım* fighting *

~İyi okumalar ~

******

Kapı sonuna kadar açıldıktan sonra, yoongi arabaya atlayıp hızlı şekilde ormandan çıkmıştık, ama karşılaştığımız koskaca çöl ile, önümüzde silahla bekleyen adamlar yüzünden pekte mutlu olduğumuz söylenemezdi.

"Yoongi sıçtık galiba" seokjinin konuşmasından sonra, şok içinde onlara bakıyorduk ne yani bunlar onların adamları değil miydi.

"Alın bunları hemen" kafamıza dayatılan silahlar ile, ellerimiz havada kalmış şekilde korku içinde etrafa bakıyorduk, yine kurtulamamıştık ne yazık ki.

Ellerimiz kelepçeli şekilde, hiç bilmediğimiz içi labaratuvar olan bir alana götürülmüştük, kimin götürdüğünü tahmin edebiliyorduk ama nasıl kurtulamadık diye de sitem edip duruyorduk, yanımda benimle ilerleyen dalgın hoseok'a kaymıştı bakışlarım korkuyordu ben ve diğerleri gibi, ne olacağını bilmiyorduk,  ne yapacaklarını yada ne istediklerini.

Yoongi ve ekibini de bizden ayırmışlardı, onlar için kötü bir şeyin olacağını düşünmek kafayı yememi sağlıyordu umarım onlara bir şey yapmazlardı.

"Oo sonunda teşrif edebildiniz bakıyorum" önümüze çıkan 40'lı yaşlarda bir adam yüzünden korkmadan edememiştim, sinsi sinsi gelip yanımızda belirmesi aptalcaydı, dövmek istediği gelmişti bir anda.

"Sende kimsin?" Arkada sinirle konuşan taehyung'a karşı gülerek yanıtlamıştı sorusunu.

"Ben conroy hector bay haroldun ezeli düşmanı, sizleri son anda bulup kaçırmış olmasaydım şuan benimle değil sizi öldürmeye çalışan adamın önünde duruyor olurdunuz bana minnet duymanız lazım şuan sizin " ufak kahkahasından sonra, söylediklerinin doğru mu yoksa yanlış mı olduğuna karar verememiştim, artık kimseye güvenmek isteyeceğimi sanmıyordum, çünkü kendi annem bile beni sırtımdan vurarken başkasına nasıl güvene bilirdim ki.

"Ellerimizi neden kelepçeledin o zaman dalga mı geçiyorsun bizimle " jimin dalga geçer gibi konuştuktan sonra conroy adamlarına işaret edip kelepçelerimizi çıkartmıştı.

"Bakın bunu yapmam normal tamam mı eğer bunu yapmasaydım belkide kaçıyor olabilirdiniz sadece tedbir amaçlı yapıldı o yüzden korkulacak hiçbir şey yok" bu adamın söyledikleri neden hoşuma gitmiyor du ki hem bizim adamlara ne yapmıştı ki.

"Hey yoongi ve ekibini nereye götürdünüz onlara bir şey yaparsanız işler kötüye gider söyleyeyim" dişlerimi sıkıp sinirle konuştuktan sonra bana güven verici gülümsemesini sunmuştu.

"Onların bay harold için çalıştıklarını bildiğim için bir süreliğine bizden uzakta olacaklar merak etme onları bence" bu adam şaka gibiydi resmen, sinirlerimi feci şekilde bozmuştu, önüne bir adım atıp yakasını tuttuğumda adamları direk üstüme yürümüşlerdi, conroy ise eliyle dur işareti yapmıştı.

"Bana bak ne boksun bilmiyorum ama bizi ve diğerlerini bırak yoksa senin için hiç iyi olmaz" conroy dediklerime kahkaha attıktan sonra ellerimi hızla kendinde uzaklaştırmıştı.

"Her şey bu kadar kolay olamaz anladınız mı ! dünyayı kurtarıp haroldu yok etmek istiyorsanız benimle iş birliği yapın aksi taktirde sizi onlara yem edeceğimi söylemek istiyorum götürün bunları odaya " conroy sinirle konuşup uzaklaşırken adamları bizi büyük bir odaya koyup kapıyı üstümüze kilitlemişelerdi.

"Bir bu eksikti ya şimdi nasıl kurtulacağız bu yerden" hoseok saçlarını sinirle çektikten sonra küfür ederek yatakların birine oturmuştu, ben ise kara kara ne yapacağımı düşünüyordum burdan kurtulmak zorundaydık bu adamlar bize hiç güven vermiyordu, ben düşünmeye devam ederken omuzuma dokunan eller ile irkilmiştim, taehyung tedirgin bir şekilde bana bakıyordu.

"İyi misin" ellerini ellerimin üzerine koyup hafiften okşarken sormuştu, kalbim istemsizce atarken zorla gülümsemeye çalışmıştım.

"İyiyim ben " deyip ellerimi hızla çekmiştim, başıyla beni onaylayıp yanımdan ayrılmıştı.

"Imm arkadaşlar, burdan nasıl kurtulacağımızı buldum desem" maria heyecanlı şekilde konuşurken hepimiz şaşkınca yanına adımlamıştık, umarım burdan kurtulabilirdik.

"Çabuk Maria ne bulduğunu söyle " taehyung bizden önce davranıp konuştuğunda bütün dikkatimi onlara vermiştim, Maria hemen arkasını dönüp bir şeyle uğraştıktan sonra tekrardan önüne dönmüştü elinde tuttuğu küçük tüp şişesi ile şaşkınca ona bakıyorduk.

"O elinde ki de neyin nesi" hoseok önce şişeye sonra bana anlamsız bakış attıktan sonra tekrar diğer tarafa dönmüştü, bu süreçte Maria ise bizim ona dikaktimizi vermemizi beklemişti.

"Bu bayıltma etkisi veren bir tür enjekte işime yarar diye saklamıştım kısmet bugüneymiş, şimdi iyi dinleyin beni kapıyı çalıp adamlardan birinin gelmesini sağlayacağız adam oltaya atlayıp içeriye daldığı an elimdeki enjektiyi direk ona saplayacağım böylelikle onun silahını ve anahtarlarını alıp burdan kurtulabiliriz diğer türlü buraya gireceklerini sanmıyorum benim planım buydu" Maria fikrini belirttikten sonra garipçe ona bakmıştık, bu plan biraz saçma gelmişti ama eğer işe yararsa çok mükemmel olurdu, yani burda boş boş beklemek yerine elimizdeki imkanlar ile yetinmeyi bilmeliydik bu yüzden bu planı denemekte bence fayda vardı.

"Bu plan için çok düşündün mü cidden seni daha zeki bilirdim" Adrian yine bildiğimiz gibiydi, bu çocuk düzgün konuşmayı kesinlikle bilmiyordu bildiği tek şey kalp kırmaktan başka bir şey değildi,

"Bende seni çok aptal sanardım ama düşündüğümden daha da aptalmışsın Adrian" Maria adirana cevap verdikten sonra sinirle boş olan yatakların birine kendini atmıştı, bu da demek oluyordu planı artık gerçekleşmeyecekti.

Herkesin biraz düşünüp kafa yorması için biraz zaman tanımıştık kendimize, bu sırada bende hoseok ile jiminin oturduğu yataklara uzanıp onlarla plan bulmaya başlamıştık, bu süreçte Adrian ile luna gülerek konuşurken Maria uyumuştu, taehyung ise sürekli bizim tarafa bakıp duruyordu, biz ise hiç bir şey bulamadığımız için susmayı tercih etmiştik.

Bir kaç saatin ardından oda karanlığa mahkum olurken bizlerde bir Hayri yorgun düşmüştük, bir kaç gündür doğru düzgün dinlememiştik, bu yüzdende biraz dinlenmenin faydalı olacağına kanaat getirmiştim, odada  5 adet boş ranza vardı, ilkinde Maria vardı ikinci ve üçüncü de luna ve adrian dördüncü de ise taehyung vardı, son ranza da ise biz üçlü bir ranzadaydık, birimizin taehyung yada adrian ile yatması gerekiyordu, bu kişinin kim olduğunu daha konuşmamıştık ama biraz önce kimin olduğunu anlamış olduk, jimin popamdan vurarak beni yere attıktan sonra yatağa yayılmıştı, hoseok ise diğer yanına kıvrılmıştı bile, şuan hoseok beni resmen iki dakika satmıştı inanamıyorum.

"Hoseok yazıklar olsun sana " trip atar gibi konuştuktan sonra ellerini havaya kaldırıp suçsuzum demişti.

"Sırf üşendiğim için kalkamıyorum şu yanımdaki pandayı nasıl kovabilirim ki bu seferlik şansına küs bebeğim git taehyung ile uyu bugünlük" göz kırpıp gülümsedikten sonra kısık sesle küfür etmiştim, ikili beni duyduktan sonra kahkaha atarken bende sinirle ayaklanmıştım, taehyung yönünü diğer tarafa dönmüş şekilde uzanıyordu, adrian ise uyuklamaya başlamıştı bile, sinirle bir nefes verdikten sonra adımlarımı taehyung'un olduğu yöne çevirmiştim, bir kaç adımdan sonra yatağının dibinde durmuştum, beni fark ettiği anda direk yönünü bana çevirip bakışlarını benimle birleştirmişti.

"Kusura bakma Rahatsız ediyorum bugün yanında yatabilir miyim? Yerim yokta" dediklerime gülerken sinirle ona bakmıştım, komik bir şey mi demiştim ben ya neye gülüyordu bu çocuk.

"Söylemen bile hata, hem yatak bana ait değil tabikide yatabilirsin" konuşması bittikten sonra kenara kayıp bana yer açmıştı, çok yorgun olduğum içim fazla düşünmeden direk ayırdığı yere uzanmıştım yatak biraz küçük olduğu için bedenlerimiz şuan birbirine değiyordu, kendimi garip hissetmeye başlamıştım, kafamı çevirdiğimde taehyung ile göz göze geldiğimde kalbim yine istemsizce atmaya başlamıştı, bu cideen garip olmaya başlamıştı, direk kafamı çevirip başka yöne baktıktan sonra birazcıkta olsa rahatlamıştım, fazla düşünmeden gözlerimi kapatacakken duyduğum ses ile gözlerimi korku içinde açmıştım.

"Taehyung sesi duydun mu " taehyung'a itafen konuştuktan sonra kafasını sallayıp evet demişti.

"Yukarıdan geldi ses " kafamı çevirip yukarı baktığımda hiç bir şey görmemiştim, diğerleri yapıyor diye düşünürken tekrardan duyduğumuz ses ile taehyung ile  panik içinde ayaklanmıştık.

"Bu seste neyin nesi" tedirgince konuşurken taehyung ise etrafını kontrol etmeye başlamıştı, sesin olduğu yöne doğru adım atarken elimle onu durdurmuştum.

"Nereye gidiyorsun bu tehlikeli olabilir" söylediklerime göz devirdikten sonra sesi geldiği tarafa adımlamıştı arkasından ise ben gidiyordum, ekiptekiler ise top patlasa uyanamayacak gibilerdi.

"Bak burda bir şey var " taehyung eli ile bir yeri gösterirken dikkatlice oraya bakıyordum, bu havalandırma olmalıydı, ses tekrardan gelirken taehyung elini havalandırma kapağına attıp durmuştu.

"Sence açmalı mıyım" bana karşı konuştuktan sonra kafamı olumsuz anlamda sallamıştım.

"Bilmiyorum oradan ne çıkacağını inan kestiremiyorum " dediklerimi dinledikten sonra eli ile git işareti yapmıştı, anlamayan bakışlar attığımda tekrardan gözlerini devirmişti.

"Git ekibi uyandır ve bir arada olup kendinizi koruyun" eliyle tekrardan git yaptığında kaşlarımı çatıp uyuyanları uyandırmıştım, hepsi bana ters ters bakıp neler olduğunu sorguluyordu kısa bir özet geçtikten sonra hepimiz taehyung'a bakmıştık tam adım atıp yanına gidecekken durdurmuştu beni.

"Jungkook dur ! Yanıma gelmezsen daha iyi, burada ne çıkacağı belli değil onlarla kalıp kendinizi koruyun ben ise elimden geldiğince size korumaya çalışacağım" şaşkınca taehyunga baktığımda, bana gülümsemişti ben ise ona sinirle bakmaya başlamıştım. Burada hepimiz beraberdik kendini neden tek feda etmek zorundaydı ki.

Bir şey dememe izin vermeyip hızla havalandırma kapağını açıp, çekildiğinde sessizce olanları bekledik bir iki dakika sonra yere bir şeyi düşmüştü, her şey hızlı gerçekleştiği için hiçbir şey anlayamamıştık, bir süre sonra gözlerimiz alışınca yerde yatan bedeni görünce şok içinde kalakalmıştık.

Bölüm sonu 🐰♥️🐯

Bölümü beğendiniz mi acaba ?

2 ay aradan sonra böyle bir bölüm ile gelmek istemezdim kusura bakmayın.

Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Diğer bölüm tekrardan bir iki ay sonra gelebilir sınavım bittikten sonra bölümler aralıksız gelecek merak etmeyin öpüyorum sizleri görüşmek üzere 🌼🥺😍😘😘🌌

Continue Reading

You'll Also Like

8.3K 69 18
EmeĞe sAygı LütFeNn 🙏 CRİNGE İİLE ÇİNGENELEŞMEK İSTERSENİZ BU GİTABI OKUYUN Her bölüm bam başka yep yeni hikaye candostlarım ballarım çikolatalrammm...
57.1K 6.5K 40
slytherin'in asi prensi kim taehyung, hufflepuf'ın altın çocuğu jeon jungkook'a ilk görüşte aşık olur, jungkook'sa taehyung'tan kaçmak dışında hiçbir...
134K 10.9K 31
𝐘𝐨𝐮'𝐫𝐞 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐚 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐝 𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫
29.8K 2K 36
sadece erkeklerin olduğu bir üniversitede gay yönelimin odağı ve tüm dikkati üzerine çeken Jungkook, bu durumdan sıkılan ve onu bu rahatsızlıktan ko...