Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

672 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Roux

11 4 0
By anabella12355

    Simțeam că mă sufoc în acea cameră plină de alte fete . Deși sunt sigură că e imposibil așa ceva , port doar o pereche de pantaloni din mătase , sutienul care e acoperit doar puțin cu un văl de mătase și un fel de masca chirurgicala din mătase , desigur și lenjeria intima.  Aveam micuți clopoței legați de gleznele picioarelor și la încheieturile mâinilor

   Nimeni de aici nu știe cine sunt , am reușit să mă strecor pe fereastră în camera fără ca cineva sa observe.  Nu o să vă vina sa credeți cat de greu e sa te strecori într-o astfel de costumație , mai e și roșie. 

    Oftez zgomotos și mă privesc în oglindă , nu are cum sa mă recunoască cineva . Părul l-am prins de la palat în coc și totuși îmi era puțin frica să nu îmi cadă peruca.  Dacă Dante ar afla că sunt Roux ar fi jale dar daca ar afla că am mai și fost dansatoare la un han deja pot să îmi sap groapa .

    Fetele formează un șir și mă strecor și eu între ele . Să înceapă spectacolul presupun.  Hanul Gretel era cunoscut pentru petrecerile de seară și dansurile tematice . Sala de spectacol era una destul de mare cu vreo 15 mese împrăștiate și o scena din lemn masiv .

     Eu eram în spate și am avut nevoie sa văd care evinceputul ca să cunosc dansul . Ce ? Condiția a fost că învăț tango și vals doar daca pot învăța și dansurile orientale , vă dați voi seama care a fost preferatul meu . Mă coordonez rapid și eram insesizabilă printre celelalte și nici dacă mă vedea cineva , problema era că nici eu nu vedeam mare lucru.  Trebuie să merg mai în față .

     Eram în mijlocul dansului când eu merg , în pași de dans , mai spre mijlocul scenei . De acolo îl văd exact pe informator , flancat de doua gărzi imperiale era imposibil de ratat.  Continuam sa dansez în timp ce aveam ochii doar pe el . Dintr-o dată aud din spate un icnet și când îmi întorc capul , din spate venea un paznic spre mine.  Se pare că și-au dat seama că nu fac parte din spectacol .

     Asta va complica puțin mai tare treaba . Mă feresc de dansatoare în timp ce înaintez spre mese . Privesc în spate și îl văd pe paznic încercând să găsească o modalitate să ajungă la mine fără să strice spectacolul . Zâmbesc și îi întorc spatele dând cu ochii de spectatori . Aici oricum nu pot să rămân , paznicul poate veni prin față și să mă tragă jos de pe scena .

    Văd masa din fața mea și o idee nebunească îmi trece prin cap.  Reintru din nou în ritm și sar pe masa din fața mea continuând dansul . Oamenii își iau băuturile de pe masă și eu mă tot mut la alta masă . Melodia continua să cânte și paznicul a încetat din a mă mai urmări  , într-adevăr , chiar făceam spectacol . Toți erau ridicați de  la mese pentru a-mi face loc de trecere de la masă la masă. 

     Mulțimea se agita și îmi era mult mai greu să îl reperez din nou pe informator . Încerc să urmăresc gărzile dar și ele par să îl caute . Unde rahat e ? Am trecut pe la toate mesele și nu era nicăieri . Doar nu a plecat deja ? Mă simt jignită că nu i-a plăcut spectacolul .

     Pufnesc enervata dar când sar din nou la o altă masă un chip îmi atrage atenția , era chiar informatorul . Privea și el fascinat spectacolul chiar la masa la care chiar am sărit acum . Ha , aici erai ! Nu te mai scap din privire .

      Facem contact vizual și eu îi fac cu ochiul zâmbind șiret , nu știu dacă ma văzut zâmbind dar oricum a părut foarte captivat . De acum o să se țină după mine , nu e prea bine pentru mine dar e bine pentru misiune.  Dacă află Jack de faptul că am ieșit atât de mult în evidență ...

    Și ce naiba face vrăjitoarea aia , îi lasă pupici cu sclipici  pe plic ? Dacă gardienii sunt aici ce naiba o retine pe ea ? Într-o priueta lenta și atunci scanez încă o dată încăperea .

      Dansatoarele nu se mai aflau pe scena , nimeni nu se mai uita la scena  fiind acum entuziasmați de spectacol . Paznicul a dispărut la fel de rapid cum a apărut.  Gărzile imperiale se îndreptau spre masa mea chiar acum , l-am recunoscut pe unul , prieten cu Seth . Mi-ar fi mult mai ușor să fiu cu ochii pe ei daca ar sta împreună , mai bine las gărzile să-l găsească pe informator .

    Reuniunea nu a fost chiar cum mă așteptam . În loc să stea cu ochii pe informator Jun , prietenul lui Seth , a dat ordin celuilalt să îl tragă pe informator . Nu îi pot lăsa să plece , vrăjitoarea aia încă nu mi-a făcut nici un semn.  Ce să  fac ? Cum aș putea să îi opresc ?

    Acționez din instinct și îl prind de mâna pe informator trăgăndu-l sus pe masă . Gărzile imperiale privesc neputincioase de pe margine , nu pot interveni , nu au nici un motiv valid . Îmi continui dansul în jurul informatorului dar acesta cam își pune mâna unde nu trebuie . Îl împing ușor dar nu se oprește din a mă pipăi . Regret decizia făcută. 

     În timpul dansului aud dintr-o dată un sunet de oase rupte și informatorul cade de pe masă . Mulțimea se îndepărtează speriată și se eliberează un cerc în jurul mesei . Informatorul se zvârcolea de durere în timp ce Jack era cu un baston plin de sânge în mână și privea impasibil la această scenă . Avea sânge pe față și pe cămașă. 

     Îl văd pe paznic înaintând spre Jack dar când acesta se întoarce spre el , paznicul împietrește de frică și dă înapoi , nimeni nu-l dă afară pe Jack . Gardienii imperiali   iau atitudine și omul lui Jun sare pe Jack . Ca un jucător de baseball Cioara îi aplică o lovitură de grație fix în față și sângele îi stropește pe toți cei din jur .

      Jun vrea el să intervină dar Jack întinde capătul bastonului spre gâtul lui și în următoarea secunda o lama micuță iese din vârful bastonului . Acum toți erau într-un impas , nimeni nu mișca , nimeni nu respira . Jack calcă pe gâtul gărzii care avea numai sânge pe față și rămâne în acea poziție pentru încă câteva secunde .

- Nu am venit aici cu gândul să ucid , voi decideți dacă plec de aici și cu mâinile patate de sânge . glasul plat a lui Jack era muzica pentru urechile mele .

- Vei fi tras la răspundere pentru tot dezastrul ăsta , Cioară . glasul lui Jun era amenințător dar el nu e impresionat .

- Am venit aici doar să iau fata . Trece-mă pe caiet și ne vedem mâine la palat.  Jack le întoarce spatele .

    Jack întinde mâna spre mine și eu cobor de pe masă . Jun se apropie mișelește pe la spatele lui Jack dar eu îi smulg bastonul din mână și îi dau una la ureche lui Jun . Chiar m-am simțit bine.  Jack își dă jos sacoul și îl pune pe umerii mei , pe urmă ieșim din han . Clar am atras atenția tuturor .

- Parcă nu trebuia să atragem atenția nimănui ? întreb strângând mai tare sacoul în jurul meu , era o seară rece .

- Tu vorbești ? Jack își aprinde o țigară în timp ce mergeam alaturi spre cabana. 

- În apărarea mea...

- Nu trebuie să explici nimic , știu deja tot ce s-a întâmplat . Oricum trebuia să vin după tine , Lili e deja la cabana , nu a putut să îți facă semn pentru că era prea multa lume în jurul tau. 

- Deci vrăjitoarea era la cabana , mă întrebam eu de ce durează atât.  Dar tu de când ai baston ? întreb și el îl privește un pic .

- Nu e al meu  , l-am găsit la han . E îndemânatic . îl învârte ușor. 

- Și atunci de unde știai că avea o lama ascunsa ?

- Nu știam . Dar la ce altceva ar fi putut fi butonul din vârf , un buchet de flori nu putea scoate . ridică din umeri și trage relaxat din țigară. 

- Îți mulțumesc că nu l-ai lăsat ... știi tu ... mă bâlbâi și mă fâstâcesc .

- Nu înțeleg la ce te referi . spune calm și eu trag aer în piept .

- Mulțumesc că nu l-ai lăsat să mă mai pipăie . spun roșie la față .

     Jack se oprise în loc și privea în gol . Mâna lui se încleștează pe baston și strivește țigara între degete . Expiră zgomotos înainte să își treacă cu mâna prin păr . Îmi aruncă o privire scurtă și pe urmă continua să meargă de parcă nu s-a întâmplat nimic .

- Și ai de gând să mergi la palat ? îl întreb înghițind în sec .

- Nu . Am de gând să dau buzna la palat . ochii lui străluceau ca o lumină difuză .

     Am mai văzut acea privire , așa l-a privit Jack pe afacerist atunci când l-a jignit.  Afaceristul a fost făcut supă a doua zi , din mine nu pare să vrea asta . Deci informatorul e următoarea țintă a lui Jack . Mâine Seth va lua apărarea prietenului lui , iar Dante sigur va fi de partea lui Seth . Dar nici Jack nu e mai prejos , are un plan în minte .

     Mâine se vor confrunta pentru prima oară Jack cu Dante . Mâine va fi înfruntarea titanilor , iar eu nu voi rata asta pentru nimic în lume .

Continue Reading

You'll Also Like

3.5K 118 8
Stray kids vor sa schimbe coregrafia de la Domino așa ca cheamă o fata ca sa le facă coregrafia ...printr-un singur cuvânt ,,HOT". De la parteneri in...
45 0 8
Sasha, o tânără de 12 ani îs descoperă orientarea sexuala și lucrul asta ii da toată viata peste cap.Cu iubirele eșuate din viata ei, realizează ca...
4.2K 234 15
Lee Hyun-ki este o fata de 17 ani.A fost rapită de un *criminal* japonez, Riki, de 18 ani,acesta fiind chipes și pervers, fetei convenindu-i.
11.4K 424 25
Tanară şi mult prea implicată in viața de cartier, domnişoara Bird se deprinde uşor cu regulile unei rețele de inimi haine şi minți murdare. În ince...