Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

672 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Rosalie

12 3 0
By anabella12355

      Mormăi dezgustată când simt gustul amar pe care îl am gură . Îmi vine greață și mă cutremur când o briză rece îmi suflă ușor bretonul . Acum mă aflam pe pat și eram învelită bine  . Observ o fereastră deschisă și mă ridic ușor amețită pentru a închide-o . Presupun că Caruna a deschis fereastra , sunt destul de sigură că toate erau închise aseară .

    Că veni vorba de aseară , am băut vinul ăla cu nemiluita și acum sunt mahmură . Mă ustură ochii groaznic dar măcar am dormit bine . Mă uit prin cameră după sticlă dar nu o mai găsesc nicăieri . Sigur a trecut Caruna azi dimineață pe aici . A simțit mirosul urât de băutură și a deschis fereastra dar nu înainte de a mă pune înapoi în pat  iar apoi a făcut curat .

   Ei , pentru asta merită o zi liberă și niște scuze din partea mea . Acum că m-am trezit îmi dau seama ce greșeală am făcut aseară . Aseară ? Ce greșeli am făcut ieri toată ziua ! Trebuie să fiu în continuare prințesa perfecta , umilă și supusă . Trebuie să îndrept lucrurile .

   Aseară nici nu am mai fost să facem planul . Nu trebuie să mă mai las copleșită de emoții altfel nu voi mai putea să scap niciodată de nunta asta aiurită . Bun , trebuie să mă aranjez și să îmi revin în fire .

   Îmi aranjez puțin fața , îmi ascund cearcănele mai exact , pe urmă îmi pieptăn părul și îl ondulez puțin la vârfuri . Îmi aleg o rochie roșie din mătase și o pereche de balerini argintii . Mă mai privesc încă un minut în oglindă pe urmă ies din cameră cu un zâmbet larg pe față .

      Străbat holul cu pași eleganți și le zâmbesc tuturor celor cu care mă întâlnesc . Surâd cu gingășie atunci când grădinarul trece pe lângă mine și îmi înmânează un trandafir pe care mi-l aranjez apoi la ureche . Cobor scările îndreptându-mă spre sala de mese și părul îmi saltă pe spate la fiecare pas.  Arătam impecabil , eram exact ca o prințesă din povesti .

       Intru în sală , acolo se aflau Dante și Seth , ambii mă privesc uimiți și eu fac cate o reverență elegantă . Seth înghite în sec dar eu îi zâmbesc iar când îi văd bandajul de la tâmplă zâmbetul devine unul real . L-am nimerit cu o țiglă în cap .

- Bună dimineața , Dante , Seth.  un majordom îmi trage scaunul și eu mă așez pe el . Mulțumesc . mă adresez încuviințând din cap. 

- Bună dimineața . murmură amândoi încă uimiți .

- Mă bucur că suntem toți trei la masă căci am să vă spun ceva.  ei își aruncă cate o privire pe furiș .

- Te ascultăm , Rose . spune Dante solemn .

- Vreau să îmi cer iertare pentru comportamentul meu din zilele trecute.  M-am comportat inadecvat și vă cer , dacă se poate , să îmi iertați purtarea . Doar că vestea a fost destul de bruscă și nu m-am așteptat la aceasta . aveam glasul melodios chiar daca cu o seara înainte am dat gata un litru de vin .

- Nu este nicio problema . Reacția ta a fost perfect normala și acceptabilă . aprobă Dante zâmbind ușor.  Mă bucur să văd că acum te simți mai bine .

- Cu siguranță mă simt mult mai bine , probabil aveam nevoie doar de ceva timp să mă gândesc.  să mă gândesc la un plan pentru a scăpa de nunta. 

- Ar trebui să mâncăm înainte să se răcească mâncarea.  Dante era mult mai relaxat dar Seth continua să fie încruntat , mă ocup eu și de tine dar acum îmi este prea foame. 

     Așa că după ce terminăm de mâncat , ne ridicăm de la masă și plecăm.  Doar că după ce ieșim din sală îl prind de braț pe Seth și acesta se oprește.  Dante ne aruncă o privire dar pe urmă se îndepărtează în liniște .

- Seth , am putea vorbi câteva minute .

- Desigur. 

- Ție vreau să îți cer scuze individual pentru că simt că pe tine te-am rănit cel mai mult.  Reacția mea a fost o jignire și îmi pare sincer rău pentru insensibilitatea de care am dat dovadă .

- Nu-i nimic , Rose . Vreau doar să știi că nu ți-aș face niciodată vreun rău și nici nu ți-aș vrea răul . spune păstrând totuși o distanță între noi .

- Știu și ai dreptate să fii supărat . Te-am jignit și înțeleg prin ce ai trecut tu.  îmi las capul în jos , rănită .

- Nu aș putea să fiu supărat pe tine , Rose . Ești cea mai dulce persoana de pe acest pământ . mă strânge în brațe și eu îmi las capul pe pieptul lui  .

- Ești cel mai înțelegător om de pe acest pământ , Seth.  mă ridic pe vârfuri și îl sărut pe obraz .

- Te iubesc , trandafirul meu . mă sărută și el pe frunte și atunci îi ating ușor bandajul .

- Ce ai pățit ? De ce ești bandajat ? el îmi prinde gentil mâna și o sărută  .

-  De la antrenament. E doar o zgârietură , o să-mi  treacă.  mincinosule , nu recunoști că te-a învins o fata. 

- Pentru a mă revanșa o să am eu grijă de rana ta , am un unguent din plante care te va face imediat bine . Cursul meu de gătit este peste o oră , am destul timp .

- Ce bine e să ai un medic personal . sau o sclavă personala , pentru tine e același lucru .

- O să mă ocup eu de tine , Seth.  de ai știi tu cum o sa mă ocup eu de tine .

     După ce m-am ocupat de rana lui Seth restul zilei a fost foarte plictisitoare.  Am împărțit zâmbete în stânga și în dreapta și acum mă dor obrajii.  Dacă o să o țin tot așa nu o să mai pot mânca.  Am mai așteptat o oră după ce m-am așezat în pat pentru a nu primi vizite surpriza de la Dante sau Seth. 

     Văzându-mă din nou în hainele lui Roux mă simțeam atât de bine.  Deschid fereastra și inspir aerul răcoros de noapte . O noapte senină fără măcar un nor pe cer . O seară perfecta ...

Continue Reading

You'll Also Like

622 46 9
fata nebuna dupa tom/ si tom dupa ea
3.5K 118 8
Stray kids vor sa schimbe coregrafia de la Domino așa ca cheamă o fata ca sa le facă coregrafia ...printr-un singur cuvânt ,,HOT". De la parteneri in...
143K 4.5K 70
Sophia Wylhelmina Adelaide -Prințesă. Aceasta vrea sa fugă de responsabilitatea regală, cerând părinților ca înainte să fie încoronată ca regină să p...
11.4K 424 25
Tanară şi mult prea implicată in viața de cartier, domnişoara Bird se deprinde uşor cu regulile unei rețele de inimi haine şi minți murdare. În ince...