Zabranjeni raj

By ElenDzej

126K 4.1K 301

/KRATKA VERZIJA KNJIGE. ZVANIČNA SE PUŠTA U ŠTAMPU./ Srce uvek želi ono zabranjeno. Negde sam pročitala da lj... More

ZABRANJENI RAJ
Plejlista
Posveta
Prvo poglavlje
Drugo poglavlje
Treće poglavlje
Četvrto poglavlje
Peto poglavlje
Šesto poglavlje
Sedmo poglavlje
Osmo poglavlje
Deveto poglavlje
Deseto poglavlje
Jedanaesto poglavlje
Dvanaesto poglavlje
Trinaesto poglavlje
Četrnaesto poglavlje
Petnaesto poglavlje
Šestnaesto poglavlje
Sedamnaesto poglavlje
Osamnaesto poglavlje
Dvadeseto poglavlje
Dvadeset prvo poglavlje
Dvadeset drugo poglavlje
Dvadeset treće poglavlje
Dvadeset četvrto poglavlje
Dvadeset peto poglavlje
Dvadeset šesto poglavlje
Dvadeset sedmo poglavlje
Dvadeset osmo poglavlje
Dvadeset deveto poglavlje
Trideseto poglavlje
Trideset prvo poglavlje
Trideset drugo poglavlje
Trideset treće poglavlje
Trideset četvrto poglavlje
Epilog
U njegovim željama

Devetnaesto poglavlje

3.1K 105 10
By ElenDzej

Lukas smo se često viđali u narednih mesec dana.

Dolazio je kod mene skoro svake večeri kad nije imao kasne poslovne večere, a ja sam kombinovala raspored sa njegovim. Delovao je dobro. Častili smo se dobrim seksom, vinom i večerom.

Čak je i nekada ostajao na doručku; probudio bi me dobrom rundom seksa nakon čega bih posmatrala kako seksi biznismen u mojoj kuhinji pravi doručak. Čak je znao i da kuva.

Saznali smo jedno drugom omiljene boje. Njegova je bila zelena, moja crvena. Pričali smo o filmovima, knjigama, a čak smo imali raspravu oko modela automobila. Činilo se da sve deluje spontano, normalno, postepeno. Nismo žurili ni pritiskali ali videla sam trunčicu odbojnosti Lukasa u jednom trenutku kada sam predložila da gledamo film. Znala sam da je to greška. Ovo je bila kombinacija. Pristao je ali svakako sam videla ograđenost u njegovom pogledu.

Kao i sve i to se završavalo seksom i nisam se bunila. Trebalo mi je nešto da me podseti na to da je ovo samo trenutna situacija u kojoj smo odlučili da uživamo. Bez mogućnosti posledica.

Kako bi mi se iskupio za cepanje mnogobrojnih gaćica, jednog jutra sam zatekla kurira na vratima. Lukas je poslao buket ruža posutim sjajem u korpi, a sa strane je stajala kartica upakovana u zlatnu kovertu. Sa njom je išla u paketu i teget poruka ispisana zlatnom tintom, Lukasovim jedinstvenim kosim rukopisom.

Kartica bez limita iz La Perle, za sve gaćice koje sam pocepao i koje ću tek pocepati. Cmok.

Vulf.

Zakikotala sam se, pokušavajući sa ogromnim buketom u rukama da zatvorim vrata ali mi je kurir rekao da sačekam i da ima još nešto za mene. Zbunjeno sam preuzela lepo upakovan paket. Zlatna boja sijala je na kutiji, umotanom crvenom mašnom. Nestrpljivo sam je raspakovala na krevetu, otkrivajući čipkaste crvene tange i brus. Oba su više otkrivala nego pokrivala, a sa strane je stajao mali dodatak sa halterima i podvezicama. Nevaljalo sam se osmehnula, čitajući drugu Lukasovu poruku iz kutije.
A ovo je za omiljeni komplet koji sam ti sinoć uništio.

Zamišljao sam kako bi izgledala u ovome ali mašta se nikako ne može porediti sa stvarnošću.

Milovala sam nežnu tkaninu veša dok sam nasmejano kuckala Lukasu poruku.

Možda večeras i proveriš kako mi stoji...

Nikada brže nije završio sastanak.
Mejson mi je padao na pamet u trenucima kada sam bila sama. Nije bilo ni traga od njega – što je značilo da se nešto sprema i to me je plašilo. Lukas i ja smo poslednjih nedelju dana bili razdvojeni – bio je preokupiran projektima i sastancima dok sam ja završavala projekat sa Rusom. Ostalo je još par bitnih prostorija i htela sam da ih uradim sa stilom i razlikom u odnosu na ostale pa nisam žurila. Ni jedno od nas nije pominjalo ono što nas muči, njega šta god da je tištilo u vezi privatnih problema, a mene u vezi Majsona. Taj problem sam odlučila da gurnem trenutno pod tepih iako sam znala da će mi se obiti o glavu.

Zato sam se zamislila nad sledećom porukom koju sam dobile ove večeri.

Društvo i ja večeras izlazimo. Želiš li sa nama?
-Hari.


Namrštila sam se, a onda sam se setila da sam Hariju obećala da ćemo zajedno izaći kada se budem vratila sa poslovnog puta. Od tada je prošlo više od mesec dana pa sam sa čašom vina u ruci zašmiljeno posmatrala telefon u ruci. Ukoliko izađem to bi značila neka vrsta sastanka, a trenutno sam se viđala sa Lukasom. Nisam želela da dajem nadu Hariju jer sam znala da očekuje nešto od mene. Međutim bila sam usamljena. Grejs je ove nedelje bila pretrpana obavezama i nismo stigle da se vidimo. Lukas takođe. Imala sam jedno slobodno veče i to je bilo ovo, a ja sam se dosađivala u kući. Zato sam iskucala poruku.

Naravno. Pošalji mi adresu i vidimo se.

Trebalo mi je nešto što će me osloboditi dodatnog stresa i pritiska. Ako je rešenje za to izlazak sa prijateljima, zašto da ne? Bila sam zatvorena u kući u poslednjem periodu. Ako se ne računa Lukas i Grejs, prošle nedelje... gotovo nikoga nisam ni viđala. Gušili su me zidovi i trebala mi je opuštena atmosfera sa ljudima oko mene.
Za manje od sat vremena bila sam spremna. Taksi me je ostavio blizu Bonda 45, gde sam trebala da se nađem sa Harijem i prijateljima.

Pretpostavljala sam da je sa Ninom iz računovodstva i njenim dečkom Alisterom sa kojim sam se upoznala na poslu. Zato sam se iznenadila kada nas je na ulazu somelije sproveo do stola. Pozdravila sam se sa Harijem, a onda se zbunjeno osvrnula. Tavanice su bile u crno beloj boji sa kristalim lusterima. Stakleni stolovi, tapacirane bele stolice čije se drvo presijavalo i lagana muzika krasile su ambijent. Bilo je to luksuzno mesto Menhetna. Okolo nas nalazili su se ljudi obučeni u skupocene haljine i firmirana odela, dok su ispijali svoja preskupa vina.

„Gde su ostali?“

„Oh, u vezi toga...“, zbunjeno se počešao po potiljku, izvijajući usne u osmeh. „Slagao sam te. Samo nas dvoje smo tu.“

„Molim?“, zatreptala sam, mršteći se. Kad malo bolje pogledam, zaista i jeste izgledao kao da izlazimo na sastanak. Nije bio klasično obučen već u odelu, sa košuljom bez kravate. Svetlo smeđu kosu je uredno zalizao, dok je pod svetlima luksuznog restorana izgledala gotovo plava. Čak se i obrijao.
Kliknulo mi je kako se upravo nalazimo u prestižnom restoranu sa stolom za dvoje.

„Nisam bio siguran da ćeš pristati...“

„Pa je bilo bolje da me slažeš?“, naglo sam ga prekinula, oštro škiljeći ka njemu. Zbunjenost mu se ocrtavala na licu jer se očigledno nije nadao ovakvoj rekaciji. „Dođavola Hari! Zar nisi rekao da izlazimo sa prijateljima?“

„Zar je loše provesti malo vremena nasamo? Mi smo kolege sa posla, pobogu. Ne odbijaj me“, gotovo nežno je rekao, „Obećavam da ću biti pristojan“, široko se osmehnuo, a njegovi beli zubi bljesnuli su žutom svetlu restorana.

„Imaš sreću što sam obučena u skladu sa prilikom“, to je prihvatio kao potvrdu i izvukao mi stolicu na koju sam se smestila. Seo je preko puta mene, dok smo naručivali. Trenutak kasnije se somelije odaljio i ostavio nas nasamo.

Uzela sam trenutak za sebe da uporedim da sam zapravo obučena u klasičnoj haljini sa izrezom na leđima, crnim čarpama i previsokim potpeticama. Uvek sam se tako oblačila kada nisam znala gde ću završiti u izlasku – neupadljivo je i klasično.

Mada u poređenju sa skupocenim haljinama žena oko nas, izgledala sam kao da sam se spremila za kafanu.
Zatim sam podsetila sebe da se viđam sa Lukasom, a da upravo sedim sa drugim muškarcem u restoranu. Jeste da nismo ozvaničili odnos niti smo pričali da li ćemo se viđati sa drugim ljudima, ali ipak me je žaoka krivice ubola.

„Nešto si ćutljiva“, Hari je prekinuo moje misli, vraćajući me u stvarnost. Ispio je gutljaj vina dok je čekao moj odgovor.

„Pa... to se desi kada me neko slaže za sastanak. Moram da se naviknem na situaciju“, izgledao je kao da sam mu lupila šamar pa sam se ispravila.
„Izvini Hari, ja... da sam u drugoj situaciji, možda ne bih bila ovako iznenađena.“

Da se ne viđam sa Lukasom, ne bih bila iznenađena.

„Kako to misliš?“, zbunjeno je zatreptao, naginjajući se ka meni. Ostavio je čašu sa strane i u potpunosti se posvetio meni.

„Mislim... nisam navikla da izlazim na sastanke. Nisam to radila dugo vremena“, pet godina. Nisam znala zašto sam mu to priznala ali nisam znala ni koji drugi izgovor da smislim, a da mu ne kažem da se viđam sa nekim. Sa našim šefom, da budem precizna.

Hari je izgledao kao da mu je laknulo.
„Opušteno, neću te pritiskati. Samo sam  posmislio da se bolje upoznamo“, izgledao je fino i uljudno, tako da sam se opustila bez potencijalne opasnosti da će mi se udvarati i da ću morati da budem odbojna. U naredih dva sata pričali smo o poslu, fakultetu, zajedničkim prijateljima u firmi, hobijima. Čak sam se toliko opustila posle Harijevih viceva da sam iskreno odgovorila na pitanje da li se bavim nekim hobijem trenutno.

„Zapravo, bavila sam se“, Harijeve oči bile su čvrsto fokusirane na mene. Videla sam da je par puta posmatrao moj dekolte, odmeravao usne i oči ali nisam reagovala. Nije da to nisam očekivala, s obirom da sam ostala. „Slikala sam neko vreme. Čak sam imala i svoju galeriju.“

„Zašto više nemaš?“

„Desile su se neke stvari koje su mi uništile inspiraciju. Nisam više imala volje, a ni žar da radim posao koji volim.“

Kolin je umro.

„Ne mogu ni da zamislim kako ti je. Mora da je teško izgubiti volju za poslom. Primetio sam koliko si volela slikanje – način na koji si opisivale mešanje boja, skice, palete, maštu i inspiraciju za crteže...“, osećajno je dodao, dok mu je umilni osmeh visio na usnama.

„Da, pa... to je bila moja strast“, u tom trenutku, kao da sam osetila nečiji prodorni pogled ka meni. Vukao me je da pogledam u tom pravcu.

Intenzivnost pogleda mamila me je do neidržljivosti.

Tada sam ga ugledala i varnica je sevnula. Lukas Vulf stajao je u poslovnom odelu, na drugoj strani prostorije, svrdlajući me pogledom. Njegova pojava odudarala je od uobičajenih muškaraca u restoranu. Zračio je, aura je isijavala iz njega. Njegov samoprožimajući pogled je skrenuo na muškarca preko puta mene – streljao nas je pogledom. Nervozno sam se promeškoljila, shvatajući nevolju. Zatim mi je na vidik upala žena u uskoj, zlatnoj koktel haljini. Obuhvatila je Lukasa oko ruke, okretajući se ka njemu ali je Lukas i dalje gledao u nas.

Bila je to Ava.

Bes mi se podigao za oktavu kada sam ih ugledala. Crnokosa žena, Ava, pojavila se ka Lukasova pratilja. Bili su sami. Bljesak ljubomore proleteo mi je telom dok sam shvatala da su izašli na večeru. Lukasova poruka tog dana bila je:

Izvini mala, ne mogu da stignem večeras.

I to je bilo sve od njega. A sada se pojavljuje na večeri sa ženom koja je flertovala sa njim celo veče u Bostonu. Iznenadila sam se kada sam je ugledala jer je Lukas jasno rekao Džejmsu da neće da vidi više ni jednog od njih dvoje. Sada je sedeo za stolom sa Avom, dok je njegova ruka prisno bila prislonjena na donji deo njenih leđa. Lukas je gledao u mene ali je Ava bila okupirana njime da bi to primetila. Izgledao je kao da zna tačno šta da uradi da bi izazvao moju reakciju.

„Tejt? Čuješ li me?“, vratila sam pogled na Harija koji je pričao nešto o nekom njegovom prijatelju slikaru, ali moje misli su se uporno vraćale na Lukasa i njegovu pratilju u drugoj strani prostorije.

„Mm?“, promrmljala sam, kroz maglu posmatrajući Harija. Zatim sam uočila kako se Lukas naginje ka Avi, šapuće joj nešto na uvo, a ona klima glavom.

Zatim se on okreće i upućuje ka nama. Srce mi je galopiralo kao ludo dok sam kraičkom oka osećala njegovu figuru dok se kao panter kretao kroz prostoriju.

„Rekao sam, nisi ni pipnula vino cele večeri“, zatim sam pogledala u čašu vina, koju nisam ni pipnula. Pošto sam bila na samoodvikavanju, iznenađujuće sam zatekla sebe kako podižem čašu i ispijam njemu tekućinu. Gorki, prefinjeni ukus vina zagolicao mi je nepce kada se utom Lukasova senka nadvila nad našim stolom. Iznerviralo me je to što me je njegova pojava sa Avom naterala na piće.

Lukasove obrve sevnule su na gore kada je video kako ispijam vino koje sam rekla da neću više nikada. Njegova panterska pojava se kao mračan oblak nadvila, streljajući nas pogledom.

„Gospodine Lukase“, zavapio je Hari, zapanjen njegovom pojavom. Harijeva stolica zaškripala je po mermernim stepenicama kada je naglo ustao, dok sam ja naizgled opušteno nastavila da sedim iako sam se pušila od prikrivenog besa.

„Opušteno Hari, sedi“, autoritativno je zapovedio Lukas, spuštajući snažnu šaku na Harijevo rame. Ovaj je seo, a Lukas je nastavio da stoji kao da poručuje ko je glavni. Čak i na tuđoj teritoriji, u nepoznatom restoranu, Lukas je odavao strah i poštovanje ljudi prema njemu.

„Nisam vas očekivao ovde“, izbegavala sam njegov pogled koji me je svrdlao uporno. Ponovo sam ispila vino, jednolično gledajući u Harija koji je odgovorio.

„Da, Tejt i ja smo odlučili da se bolje upoznamo“, polako je rekao Hari kao da se plaši šefove reakcije.

„Ma nije valjda?“, cinično je rekao Lukas, sa tonom ogorčenosti koju sam samo ja mogla da znam.

„Pa da. Uočili smo da imamo mnogo toga zajedničkog“, blago sam se namrštila na to, jer nisam znala o čemu Hari priča. Onda mi je sinulo. Hari se ulizuje šefu. Mada nije znao da Lukasu daje poene za negativnost i da je to poslednje što je on hteo da čuje.

„Stvarno? Šta to?“, skoro sa zanimanjem je nastavio, naizmenično gledajući u mene i Harija. I dalje sam izbegavala pogled.

„Spremnost za rad u timu“, došlo mi je da se nasmejem na to ali onda je Hari nastavio, „I mnoge druge privatne stvari.“

Znala sam da je to Lukasa razbesnelo jer je u sledećem trenutku pogledao u mene, a ja sam uzvratila pogledom. Bes u njegovim očima mogao se apstraktno naslikati i ovekovečiti.

„Privatne stvari?“, skoro prezrivo je ispljunuo ali je Hari bio prezauzet opisivanjem našeg nepostojećeg odnosa da bi to primetio.

„Da. Tejt se vratila inspiracija za slikanjem koju dugo nije imala. Verujem da će je moja priča inspirisati još više“, bila sam prezauzeta gledanjem Lukasa i njegove pratilje, nasrtljive Ave kada su ušli, da bih slušala šta je Hari pričao.

„Stvarno, Tejt?“, sada se kreten obratio meni. Morala sam da ga pogledam, dosađujući se više ovom tenzijom. I dalje sam ćutala, posmatrajući vrcavost sivila u njegovim očima. Pa šta ako sam izašla sa Harijem? Mi smo samo kolege, što se ne može reći za njega i njegovu pratilju. Bes je ponovo proključao, ali ja sam se blistavo osmehnula kao da me njegovo ponašanje ni malo ne dodiruje.

„Tako je, gospodine Vulfe“, obratila sam mu se službenim tonom, podsećajući ga da smo u očima javnosti mi i dalje šef i zaposlena. Međutim, Lukas je imao drugu nameru. U želji da mi uništi veče sa Harijem, osramotio me je sledećom rečenicom.

„A bio sam siguran da si mi sinoć u krevetu rekla da sam ti ja inspiracija za novi poduhvat. Sad znam o čemu se radi“, dovitljivo se osmehnuo, kao da je uručio nagradu za hrabrost. Hari je otvoreno zinuo, u neverici šta je upravo čuo. Srce mi je palo u pete, kada je Lukas opušteno potapšao Harija po ramenu kao da su prijatelji.

„Uživajte u večeri“, korakom pantera koji kao da hoda po crvenom tepihu odaljio se od stola i pridružio svojoj pratilji.

U ovom trenutku ni bes se nije merio sa onim što sam osećala. Malo je što je morao da me omalovaži već je i indirektno rekao da sam kurva koja se jebe sa šefom. Glava je počela da mi damara dok sam smišljala šta da kažem Hariju, ali znala sam da nikako ne mogu ublažiti bombu koju nam je Lukas bacio kao dezert.

„Tejt, šta je ovo bilo?“, zapanjeno je nastavio Hari, a ja sam smogla snage da ga pogledam u oči, „Nisam znao da vi...“

„Ne“, prekinula sam ga, „Izmišlja. Lukas i ja se poznajemo godinama. Uvek želi da mi napakosti, u svakoj mogućoj situaciji. Video je da se lepo provodim s tobom i iskoristio je to“, ovo je u najmanju ruku delovalo kao i izmišljotina osim što i jeste bila. Lukas mi jeste pakostio u prošlosti ali nikada na ovakav način. Želeo je da obeleži teritoriju i odabrao je jedan veoma surov način za to.

Hari me je i dalje nepoverljivo gledao.
„Znam kako to zvuči. Ali govorim istinu Hari. Izvini“, u nemogućstvu šta drugo da kažem samo sam zurila u njegovo lice u neverici, „Znaš da se on i ja ne podnosimo. Ovo je samo još jedan od njegovih trikova da me iznervira.“

„Pa... lep trik je izabrao“, sarkastično je rekao. I tako je i protekao ostatak večeri. Mlako i hladno. Nisam mogla da ukapiram da li mi je Hari poverovao ali i da jeste sada je bilo kasno jer je Lukas napravio nepopravljivu grešku. Hari me je ostatak večeri uzdržano gledao i povremeno ćutao dok sam ja pokušavala da izgladim situaciju. Celo veče sam osećala kako me Lukasov pogled prlji ali sam ga uporno ignorisala. Hari je bio hladan i raspoložen kao i podgrejana večera stara dva dana.

Pola sata kasnije, praćena tenzijom i nervozom, izvinila sam se i ustala od stola kako bih otišla do toaleta. Kada sam se obrela u sigurnosti ženske prostorije, proverila sam da nema nikoga i polako izdahnula. Kamen tenzije mi je sedeo na grudima, pritiskajući me svakog trenutka sve više. Nervozno sam izvadila ruž iz tašne i popravila šminku kada je u tom trenutku ušao u toalet. Okrenuo mi je leđa na trenutak i zaključao vrata.

„Šta ti, dođavola, zamišljaš ko si da možeš tako da razgovoraš sa mnom?“, zarežala sam na Lukasa, koji kao da je magijom okupao ženski toalet svojim mirisom. Toliko je lepo izgledao da nisam mogla da budem ljuta kako liči. Savršeno skrojeno odelo mu je lepo pristajalo ali sam se onda podsetila za koga se obukao.

„Šta ja zamišljam? Šta radiš sa Harijem na sastanku Tejt?“, ogorčeno je ispljunuo, koračajući ka meni.

„Ne približavaj mi se, gade jedan! Za tebe sam izgleda samo kurva koja hoće da se pojebe da zadrži posao“, preneraženost se ogledala u njegovom pogledu, dok sam ja odbrambeno postavila ruke da ne može da mi priđe. Kao da bi to moglo da ga zaustavi. Zgrabio me je za zglobove i pribio uza zid.

„O čemu to, jebote, pričaš?“, ignorisala sam trnce koje mi je njegova blizina slala kroz kičmu i usredsredila se na bes.

„Sinoć u krevetu? Inspiracija? Ma zadaviću te!“, njegov pogled nagoveštavao je da je besan kako i ja. Temperatura u prostoriji je odjednom porasla za čitav stepen.

„Zadavićeš me? Ja ću tebe da zadavim“, gotovo polako je režao, dok su se njegove sive oči okamenjene od emocija presivale na svetlu, „Izvlačiš najgore iz mene. Izašla si na sastanak sa drugim muškarcem dok se viđaš sa mnom. Ja mogu tebe da pitam isto pitanje. Da me ne iskorišćavaš za funkciju na poslu, Tejt?“, oštro je uzviknuo, hrapavim glasom. Nosevi su nam se dodirivali kada sam ga naglo odgurnula od sebe i on je to dopustio. Zateturao se unazad, kada sam besno koraknula.

„Kako se usuđuješ! Izađeš sa Avom, a meni pošalješ poruku da nećeš stići večeras. Šta bi sada, Lukase? Da mi nisi možda pripremio otkaz? Treba li da se spakujem?“, gotovo sam vrištala na njega, svesna da naši uzvici verovatno odzvanjaju u hodniku. U tom trenutku me nije bilo briga.

„Znaš da nije tako. Sa Avom sam na poslovnoj večeri, što ne mogu da kažem za Harija i tebe. Zar ne vidiš kako te gleda?“, brecnuo se, iznerviran mojom reakcijom. Zato sam znala šta će ga iznervirati pa sam rekla ono što ga je dovelo do ludila.

„Kako me gleda? Kao da hoće da me pojebe? Možda hoću ja njega“, sledeće što se desilo je Lukas koji me pribija uza zid i prislanja svoje telo na moje. Osorno me je posmatrao dok je bes isijavao iz njega.

„Povuci to što si rekla“, njegov dah golicao mi je lice, a miris jakog alkohola mi je dopirao do nozdrva.

„Zašto kad si ti to hteo Avi da uradiš večeras? Kada ti možeš nju da pojebeš, zašto ja ne bih mogla njega? Taman ćemo biti kvit“, njegov dodir uspalio mi je čula i vrelina mi je navrla u sve delove tela dok se jednom rukom spustio do mog struka, a drugom obuhvatio moj vrat.

„Možda zato što ne možeš ni ime da mu izgovoriš jer je toliko nebitan“, glas mu je bio toliko miran da se graničio sa strahopoštovanjem, „I zato što znaš da je ne bih ni pipnuo.“

„Ne, ne znam“, sklonila sam pogled, kada je prešao palcem po udubljenju mog vrata, naterajući me da ga ponovo pogledam. Čak i na štiklama, bila sam mu do ramena i ta činjenica me je iznervirala toliko da nisam mogla da usredsredim bes na pravu stvar.

„Znaš. Znaš to, zato prestani da me provociraš i da mu se smeškaš za stolom. Prestani da ga navodiš da te odvede kući. Nađi izgovor da moraš da odeš i izađi iz restorana“, autoritativno je nastavio, kada sam ga obgrlila šakama oko obraza. Nagnula sam se ka njemu kao da ću ga poljubiti ali sam umesto toga provokativno nastavila.

„Jebi se, Lukase“, namršteno sam ga odgurnula i pošla ka vratima, dok su moje štikle odzvanjale u praznom toaletu.

„O hoću, tebe. Večeras“, zalupio mi je vrata pred nosom kada sam ih otključala i posegla za bravom. „Prekini da se ponašaš tako i poslušaj me“, dah mi je milovao uvo, kada sam se naglo okrenula ka njemu.

„Zar Ava nije večeras voljna da se opruži? Šteta, nemaš koga da priheftaš“, skoro tugaljivo sam rekla, sa dozom sarkazma. Prikovao me je pogledom, obgliviši me sa obe strane tako da nisam mogla da mrdnem.

„Ne pretvaraj se kao da ne znaš da ću je samo iskoristiti kao sponzora za poslovni projekat. Rekao sam ti to, u Bostonu“, jednolično je rekao, kada sam prekrstila ruke preko grudi, zadržavajući dostojanstvo.

„O šteta, ona to ne zna.“
„Tejt, mala...“

„Ne zovi me mala. Ne posle onoga kako si me predstavio kolegi“, zarežala sam ispod glasa.

„Nikada nisam hteo da te uvredim. Hteo sam da ga postavim na mesto. Šepurio se, misleći da si ti sa njim. Nije mi to bila namera“, pogled mu je omekšao, a svetla boja njegovih očiju kao da se pojavila iza tamnih oblaka.

„Rekao si da se viđam sa tobom, iako sam te zamolila da ne iznosimo to u javnost. Znao si koliko mi je to važno. Sada sam samo sponzoruša“, oči su mu ponovo postale za nijansu tamnije, kada se ukočio pored mene.

„Ne. Ispraviću to.“

„Sada je gotovo“, skupila sam usne u crtu, sklanjajući pogled sa njegovog tvrdoglavog.

„Nije. Unaprediću ga. Uradiću nešto da pomisli da je ispao bitan večeras“, podigla sam pogled ka njemu, posmatrajući ga sa zanimanjem.

Pokušala sam da nazrem laž u tome, ali ogledala se samo surova iskrenost.

„Uradio bi to za mene?“, podigla sam obrvu. U sledećoj sekundi njegove usne obrušile su se na moje. Poljubac mu je bio grub i zahtevan, kao da je tražio da se izvinim za ono što sam rekla, ali je usput tražio oproštaj za ono što je uradio. Trnci su mi prošli kroz kičmu kada je prste upleo u moju kosu, a drugu ruku mi spustio na zadnjicu.

Usne su mu pronašle vrat, ostavljajući vlažne poljupce niz vilicu. Ruka mu se nežno pomerila ka spoljašnjoj strani butine, kao da mi je govorio da podignem nogu što i jesam uradila. Obrglila sam ga oko struka i u sledećem trenutku sam sedela na toaletnom pultu, leđima pribijenim uz hladno staklo. Lukas je stajao između mojih nogu, dok su moji listovi čvrsto grlili njegovu lepo izvajanu zadnjicu. Nadvijao se nad mene, toplinom mi žareći grudi, dok me je hladnoća ogledala na leđima hladila.

„Sve bih uradio za tebe“, prodahtao je, ne zaustavljajući se.

Osećaj je postao još intenzivniji kada su mu prsti skliznuli na unutrašnju stranu butina. Naizgled meka tkanina njegovih pantalona sada mi se grubo trljala o nežnu kožu butina, nadražujući me.

„Lagala sam, ne želim ga“, priznala sam pokajnički, kada me je iskosa pogledao u oči. Zatim je intenzivno produbio poljubac, tako jako da su nam se zubi sudarili. Jezikom je prodirao u moj, uspalivši mi svaki nerv u telu. Zanesenost strasti osećala se oko nas, neobuzdano vrcajući dok me je razuzdano uzimao.

„Pitaće se gde smo, zadržali smo se“, prošaputala sam, izvijajući vrat i omogućavajući mu bolju poziciju.

„Jebe nam se“, osetila sam kako mi gricka kožu vrata i pre nego što sam shvatila šta se dešava, bilo je prekasno. Odgurnula sam ga, skočivši sa lavaboa i posmatrajući se u ogledalu. Tamna masnica, sveža od poljupca ogledala se na vratu, dok mi je koža još bridela od poljupca. Grubi nasrtaji njegove brade ostavili su crvene tragove po grudima i ključnoj kosti. Nikako nisam mogla to da prikrijem.

„Gade jedan. Obeležio si me“, prosiktala sam, posmatrajući Lukasov samozadovoljni pogled u ogledalu. Dohvatila sam torbicu sa telefonom i gađala ga ali ju je kreten spretno uhvatio.

„Sada će znati da si moja, iako na poslu neće moći ni da zucne jer ću ga kupiti pozicijom“, blistavo se osmehnuo, kao da je postigao najveći uspeh, „Rekao sam ti da ideš kući Tejt. Nisi me poslušala. Sada će on od sramote da pobegne od tebe. Niko ne želi da prati kući ženu obeleženu od strane drugog muškarca. Pogovo ako je taj čovek njegov šef.“

„Kretenu jedan!“, došlo mi je da zavitlam još nešto na njega ali trenutno mi ništa nije bilo pri ruci.

„Niko ne može da dira moje. Biće mu jasno kada te bude video“, lagodno je nastavio, ponašajući se kao da je to najbolja stvar koju mi je učinio.

„Pravi si kučkin sin.“

„Kučkin sin koji voli da bude duboko u tebi“, ljutito sam zarežala na njega ali se on samo osmehnuo, prekidajući me, „Idi kući, mala. Sačekaj me da te kaznim za taj prljavi jezik.“

„Jebi se“, rekla sam, po ko zna koji put kao da bi to imalo učinka na njega.

„Vidi šta su mi tvoje reči napravile. Imaću erekciju celo veče zbog toga“, sijao je od ponosa, iako je jauknuo na kraju. Spustila sam pogled niz njegove pantalone, ponosno se iscerivši.

„Šteta što neću moći da se pobrinem za to“, uzvratila sam sa opasnim osmehom i skliznula kroz vrata u hodnik, pre nego što je uspeo da se pobrine ovog puta da njegova bude zadnja. Međutim, čula sam njegove reči posute požudom i osmehnula se sebi u bradu.

„Mučiš me, mala.“

_________________________________________

Instagram: elendzej. Tamo sam mnogo aktivnija! ❣🥰

Pripremam vam nešto novo, zato me nema. Slobodno mi pišite u komentarima ako kasnim sa objavom poglavlja❣

Continue Reading

You'll Also Like

56.3K 1.3K 34
Nije ga poznavala. Njenoj porodici, on je bio blizak. Ali opet, ona ga nikada u svom zivotu nije videla. Neki bi rekli da je to sudbina, a neki i ne...
264K 15.8K 24
Renata je sasvim obična devojka koja krije sasvim obične tajne, ali Renata ima neobičnog prijatelja koga zapravo ne poznaje ali svakog dana razgovar...
9.2K 570 1
Da li se vratiti poznatom ili se upustiti u novo? Kejti Prajs se nikada nije osećala voljenom a onda je uplovila u vezu sa Jasonom koja je trajala pu...
135K 4.2K 41
Džon je popularan dečko koji sve ima samo ne nju. Očaran njom (novom zanosnom devojkom) rešen je da promeni sebe iz korena, samo da bi bio dostojan...