Iubindu-le imperfecțiunile.

By _andreeacristina_

74.7K 3.6K 549

Ea : "Doamna ce nu știe a aștepta " Katherine Rose Knight este luată prin surprindere la o luna după începer... More

Inceputul
Capitolul 2.
Capitolul 3.
Capitolul 4.
Capitolul 5
Capitolul 6. - Perspectiva lui Stephen. Partea 1.
Capitolul 7. Perspectiva lui Stephen. Partea a doua .
NON CAPITOL-ANUNT
NON CAPITOL 2 -> ANUNT
Capitolul 8
Capitolul 9
NON CAPITOL -Q&A
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12.
Capitolul 13
ANUNT IMPORTANT
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
ANUNT - CARTE NOUA
Capitolul 21.
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24- Perspectiva lui Mariano
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27-Mici confesiuni
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39

Capitolul 32

388 28 9
By _andreeacristina_


Sambata

-O sa fie bine. imi sopteste Mariano in ureche si ma relaxez in bratele lui in timp ce baietii discuta si incerc sa pastrez firul epic.

Dupa inca doua ore in care baietii mi-au explicat lucruri si am mai baut 3 pahare de alcool, am hotarat sa plecam. Alec a fost singurul care nu a baut si tot el a fost cel care ne-a dus inapoi acasa. 

Ajunsi acasa, am facut amandoi cate un dus in propriile camere si cand am iesit din baia  mea, Mariano deja se afla in patul meu, la bustul gol. Am zambit cand l-am vazut si m-am asezat pe partea mea de pat, cuibarindu-ma la pieptul sau. Mi-am luat ursuletul de plus de la Will si m-am asezat mai bine. 

- Sa stii ca si mie imi place ursuletul asta. spune Mariano si se joaca cu una dintre urechile ursului.

-Am pierdut numaratoarea anilor de cand il am. spun si ma joc cu cealalta ureche. 

-Will l-a castigat la carnaval pentru tine. Ne jucam amandoi si el a castigat. Era asa bucuros ca poate sa vina acasa si sa iti aduca ceva dragut. Imi aduc aminte ca erai racita atunci si nu ai putut merge. Adevarul e ca si noi abia am iesit, dar tu dormeai si mama ta era cu tine. 

- Abia astept sa il gasim. marturisesc sincera si il privesc pe Mariano.

- O sa il gasim. O sa fie un drum lung, dar o vom face. spune si imi saruta fruntea. 

- Noapte buna iubitule. spun aproape adormita si ma asez mai bine si simt cum cad direct prada somnului.

-Noapte buna iubito. aud ca o soapta inainte sa adorm de tot.


Duminica 

Ziua noastra de duminica a inceput undeva in jurul orei 11, lenevind inca jumatate de ora in pat, facand planurile pentru Paris. 

Tata ne-a sunat pe la pranz zicand sa petrecem ziua in familie, iar cateva ore mai tarziu, eram toti in curtea copilariei mele si a lui Mariano. Alec, Marco, Carter,Jason chiar si Jax,  erau prezenti, facand gratarul impreuna cu tata si Mariano. Defapt, tata facea carnea iar ceilalti il acompaniau. Impreuna cu mama am facut cateva salate si am pregatit masa in curte, bucurandu-ne de o zi calduroasa si senina de octombrie. M-am relaxat in bratele mamei pe balansoar, privindu-ne barbatii. Stiam ca si ea il urmarea pe tata. Ii adoram dedicarea, implicarea si intelegerea fata de tata. Daca aveam vreun model de relatie, ei erau aceia. Nu doar pentru ca sunt parintii mei, pentru ca sunt exemplu viu ca iubirea nu apune, ea se mentine, cu bune si rele. Cu pericol si siguranta. 

- Si tu ii urmaresti? ma intreaba mama jucandu-se cu parul meu, ca atunci cand eram mica.

-Cum as putea sa nu o fac? o intreb zambind.

- De cate ori crezi ca l-a amenintat taica'tu pe Mariano pana acum? intreaba chicotind si ma trage mai strans in bratele sale.

- De suficiente ori ca sa inteleaga in ce se baga. spun razand si o simt pe mama tensionata dintr-o data. 

- Esti ok mami? intreb si o aud cum ofteaza.

- Iubita mea... incepe si ma strange iar la pieptul sau. Am incercat sa te tinem cat mai departe de lumea asta, dar stiam ca momentul asta o sa vina, cand o sa afli toate lucrurile si ca vei vrea sa te implici. Esti exact ca mine, spune si rade. Doar ca eu nu am crescut cu asta, m-am aruncat cu totul si m-am indragostit nebuneste de tatal tau. Mi-a promis ca nu mi se va intampla nimic, mie sau tie, si asa a fost. Chiar daca lucrurile nu sunt tocmai legale sau care sa ne convina, totul se pastreaza foarte curat. Fara conflicte sau sange varsat fara motiv. Stiu ca Mariano te iubeste si nu o sa te puna in pericol. Chiar sunt usurata ca sunteti impreuna, nu doar pentru ca imi doream asta, ci pentru ca te va proteja cu tot ce poate. termina si o imbratisez strans. 

- Va iubesc mami. continui sa spun cu fata ingropata in bluza ei de hanorac de la tata. 

- Tine minte un lucru important fata mea, daca este nevoie, sa tragi. Nu te gandesti de doua ori, tragi. Caci viata ta depinde de asta. spune si ma priveste serioasa. Aprob cu o miscare a capului si ma asez iar bine la pieptul ei. 

- Mi-e dor sa fiu copil. marturisesc si oftez.

-Cred si eu, ti se faceau toate poftele. rade de mine

- Crezi ca acum nu mi se fac? intreb si o privesc cum rade

- Acum ti se zice ca poti si singura.  rade si ea si imi saruta parul.

- Iubitule! strig si Mariano se intoarce privindu-ne si zambind. Poti sa ne aduci si noua doua doze de suc, te rog? spun tare incat sa ma auda.

-Afurisita esti. sopteste mama inainte ca Mariano sa ajunga cu sucul la noi. Ne saruta pe frunte pe amandoua si se intoarce la baieti. Tot o rasfatata ai ramas. continua mama.

-Eh, hai sa nu exageram, fac lucruri si singura. spun si iau o inghititura din suc.

- De cate ori ai gatit de cand a venit Mariano? intreaba si jur ca ma priveste cu o spranceana ridicata.

-Stii ca adora sa gateasca. spun ca sa ma scot. Am facut cafea. continui si rad

- O face espressorul. rade si ma bosumflu.  Jax cum e cu voi? intreaba mama si ii povestesc de faza de la sala balului, cum s-a aruncat deasupra mea protejandu-ma si cum ne tachineaza, cum si-a adunat baietii ca sa ne ajute sa terminam si mama il priveste cu admiratie.

- Ne intelegem bine, simt ca e de incredere si nu ne-ar trage vreo teapa sau sa se intoarca impotriva noastra. marturisesc si imi mut privirea spre el. Nu avea geaca sau vesta de piele, dar avea un hanorac albastru pe care scria Anarchy si o sapca pe cap.

- A trecut prin atatea baiatul asta, incat sunt sigura ca vede in noi o familie pe care nu a avut-o niciodata cu adevarat. spune si il privesc cu compasiune, amintindu-mi de faza din sala de sport a familiei mele. 

- Stai sa vezi. ii spun mamei si nu apuc sa ii dau dreptul la replica. Tata! strig si imi fac tatal atent. Mai avem cutiile alea de vopsea in garaj? intreb si Jax se ineaca cu bautura din mana sa. Eu rad in bratele mamei de fata sa si tata da aprobator din cap. 

- Nici sa nu indraznesti! tipa Jax si ma priveste amenintator. 

- Ti-am zis ca va adora. spune mama si rade. 

- La masa! striga tata si baietii aseaza totul pe masa. 

Aduc salatele din casa cu mama si toate sosurile pe care le avea in frigider. Tata si Mariano s-au asezat in capetele mesei, facandu-ma sa ma 'despart' de mama. Mama era in dreapta lui tata asa cum eram si eu in dreapta lui Mariano. Langa mine se asezase Alec si ma surprindea faptul ca Mariano l-a acceptat atat de repede si nu a facut nicio criza de gelozie. In stanga tatei s-a asezat Carter iar Jax statea in stanga lui Mariano. 

- O sa stati o saptamana la Paris. incepe tata si mana iubitului meu o strange usor pe a mea, cand tata incepe sa vorbeasca. 

- Okay. ii spun si imi pun un burger in farfurie.

- Esti sigura? continua tata. 

- Mai mult decat sigura. O sa am grija de mine si voi asculta tot ce mi se spune. Nu o sa fac nimic impulsiv sau prostesc. il asigur si ma aproba cu o miscare a capului. 

- O sa fim bine. il asigura Mariano si tata ii zambeste. 

- Acum gata, haideti sa mancam. Discutati dupa afaceri. ne cearta mama si ne aduce pe toti la tacere. Discutiile de la masa erau lejere si amuzante, facandu-ma sa ma simt intr-un final, chiar si pentru putin timp, linistita. Ma gandeam la Will si imi doream sa fi fost si el aici cu noi.

- Ce se aude? spun cand stransesem deja masa si stateam relaxati in curte, fie pe gazon fie pe scaunde. 

- Ce se aude iubito? intreaba Mariano si ma face sa fiu mai atenta. Se auzea un beep care isi intensifica sunetul. 

- E alarma de la casa. striga de data asta tata  si toti sunt in alerta. I-am vazut pe baieti cum isi scot pistoalele si ne imping spre usa care ducea la subsol, pe mine si pe mama. Am simtit ca ceva imi este pus in mana si am privit la pistolul negru care imi fusese inmanat de Mariano. 

- Nu iesiti pana nu venim noi. spune agitat si trage usa pentru a o inchide. Vorbesc serios! spune autoritar si ma aduce la tacere. 

Inchide usa iar eu cu mama coboram la al doilea nivel al subsolului unde tata avea un birou plin de camere si extrem de multe panouri de control. M-am pozitionat pe scaunul de la biroul sau si am deschis camerele din curtea din fata si incercam sa imi dau seama ce a provocat alarma casei. Mi-am concentrat atentia apoi pe ecranele din spatele meu si urmaream cu mama atenta tot ce se petrecea. Pe strada noastra tocmai treceau 2 masini si am facut atat de multe capturi de ecran incat am prins masinile alea in toate pozitiile. Cea mai importanta poza era aceea in care se vedea soferul uneia dintre ele.

- Ala e Neels? intreaba mama socata

-Chiar el. spun si blochez imaginea pe fata lui. Vin baietii. ii spun si ii vad pe camera cum se indreapta spre usa. 

Mariano a fugit primul spre mine si m-a tras in bratele sale, tensionandu-se la vederea imaginii blocate in spatele meu. 

-Nenorocitul. spune printre dinti si ma strange mai tare. 

-Nenorocitii poate vrei sa spui. il auzim pe Marco care deja analiza filmarile si facea ce stie el cel mai bine. 

-Adica? intreaba Carter si ajunge langa mine. 

-Pai asta e Stephen. spune Marco si langa imaginea lui Neels apare cea a lui Stephen, din cealalta masina. 

- Pe Sin l-a sunat cineva? intreb si Alec da aprobator din cap. 

-Sin nici nu e in oras. ne informeaza Alec. 

- I-am trimis deja filmarile si capturile de ecran. ne spune Marco si vad ca le transfera pe un hard disk. 

-Ce a activat alarma? intreb si ma cuibaresc in bratele iubitului meu, nu inainte de a ii inmana pistolul pe care mi l-a pus in mana mai devreme. 

- Au fost la usa. ne spune tata si Marco pune pe ecran o poza de dinainte ca alarma sa se activeze. Amandoi aveau fetele acoperite dar tatuajele i-au dat de gol. 

- Igor cu Dominic vor ajunge de  maine dupa-amiaza. Noi vom merge sa ii asteptam. imi spune Mariano dandu-mi parul de pe fata.

-Esti sigur ca e okay sa merg cu tine? intreb si ma simt din ce in ce mai anxioasa in toata situatia asta. 

-O sa mergi peste tot cu mine. Nu o sa iti ascund nimic.  spune si isi lipeste buzele de ale mele. Era un sarut cu o mie de promisiuni, si stiam ca si le va pastra. 

-Te iubesc. ii soptesc peste buze cand se desparte de mine.

-Te iubesc. sopteste la randul sau. Ai nevoie de pastile? intreaba la fel de soptit si imi mangaie obrazul.

-Nu, sunt bine. Dar vreau acasa. spun si imi afund fata in hanoracul sau.

-Atunci sa mergem acasa iubito. il aud inainte sa imi sarute fruntea .







Hello. Sper ca sunteti bine si ca ati avut parte de niste sarbatori linistite. 
 

Un vot/parere m-ar ajuta enorm. Va iubesc pentru ca sunteti implicati. <3 

*Capitol needitat, imi cer scuze pentru eventualele greseli* 


Hugs.

Continue Reading

You'll Also Like

574K 36.9K 61
Lavinia Arhire este o simplă studentă în primul an la facultatea de jurnalism și aspiră să ajungă cineva cunoscut în viitor. Viața ei este relativ li...
243K 14K 32
Seria "Inima de înger". Volumul II "Vreau s-o faci sa sufere. Sa simtă durerea si agonia. Zdrobestei inima si las-o sa se scalde in propriile lacrim...
NOI By yokoyokosi

General Fiction

1M 48.9K 54
EU -Stefania Dumitru -absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Bucuresti, somera, plec sa lucrez ca menajeră in Noua Zeelandă. EL-Sonny To...
44K 1.5K 40
Aerul rece părea ca-mi biciuie pielea goală a picioarelor, iar zgomotul bătăilor inimii mele era atat de puternic încât îmi spărgea timpanul. Multumi...