Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

673 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Benjamin

11 3 0
By anabella12355

   Încă o așteptăm pe Roux să vină . E trecut de miezul nopții și am mai rămas eu cu Jack să o așteptăm.  Eu sunt rupt de oboseală dar Jack nu se potolește nici o secunda.  Se tot frământă prin cameră cu o țigară între degete și privind în gol . Cât am stat orele astea așteptând-o pe Roux am avut timp îndelungat să îl pot studia pe Jack și i-am descoperit un tic , când e stresat își trece mâna prin păr .

- Nu cred că va veni în seara asta , Jack. Era foarte supărată când va văzut pe tine și pe Lili . Mai bine ne-am pune la somn și pe urmă mâine vom pregăti planul fara ea , am așteptat prea mult.  mă ridic în picioare dar mă așez înapoi speriat când Jack mă privește cu coada ochiului. 

- Dacă Roux nu e , nu exista nici un plan . Dacă nu se întoarce până mâine seară îi voi tăia capul prietenei tale și îl voi lăsa la poarta palatului . o spunea de parcă îmi povestea cum tăia o găină și făcea supă din ea .

- Ușurel , Jack . Liliya nu are nici o legătură cu povestea asta . spun dar îmi dau seama prea târziu că ea a pornit toată povestea asta .

- Du-te la somn , Ben . Eu plec căci dacă mă mai contrazic cu tine nu voi aștepta până mâine seară . a fost tot ce a spus înainte să dispară pe ușă .

     Eu oftez obosit și îi aud pașii micuți ai lui Lili . Era învelită într-o pătură și avea ochii în lacrimi . Eu îmi deschid brațele și ea sare în brațele mele . O sărut pe creștet și o legăn ușor în brațe .

- Nu îl vei lăsa să mă ucidă , nu-i așa ? Nu vreau să mor , Beni.  murmură speriată .

- Nu o să îl las , Lili . Dar ce a fost în capul tau ? De ce ai făcut asta ? ea îmi tremura în brațe .

- Nu știu . Pur și simplu nu știu ce mi-a venit . ochii îi străluceau de la lacrimi .

- Of , Lili . Să nu mai faci astfel de lucruri . Tu vezi în ce situație suntem , nu ne ușurezi treaba.

- Știu ... Știu ... Doar că ... Tu ai plecat cu ea și eu am rămas singură . Te-ai îndepărtat de mine , nu mai ești la fel , Beni . ea se covrigeste în brațele mele și își lasă capul pe pieptul meu .

- Lili , acum nu e momentul să ne plângem de milă . Trebuie să fim tari dacă vrem sa ne recuperăm regatul .

- Știu ... Dar când mă gândesc că noi stam aici și prințesa aia afurisită se plimbă prin palatul nostru fără nicio grija . Fratele ei ți-a ucis părinții și acum ei stau bine mersi în palat .

- O să plătească , Lili . Îți jur că o să plătească amândoi pentru ceea ce au făcut . Prințesa aceea o să plătească și ea pentru fratele ei , sunt amândoi niste criminali . scrâșnesc din dinți și mă încrunt .

- Abia aștept să o umilim pe prințesă , e doar o fandosita care nu știe cum e viața grea .

- Ai dreptate , Lili .

Continue Reading

You'll Also Like

11.5K 813 35
Partea I a seriei Madness. malicious Adjective | Meaning: intending or intended to do harm "Adevărul este că pot da lumii foc și pot spune că este...
775 25 14
iuco Smith este o fata normala pana când îl întâlnește pe tomkaulitz..
64.8K 1K 12
Hei!Sunt Camelia,mi se spune Cami cel mai des,asta nu conteaza,sunt satena,ochii albastrii si destul de slabuta,intr o zi normală mama mea face o ale...
8.5K 806 35
Partea a II-a a seriei Madness. malignant Adjective | Meaning: evil in nature or effect "You weren't ready to love, and I wasn't ready to be hurt." ...