RUH ÖKÜZÜM

Por ay_sena12

209K 9.1K 772

Herkesin bir ruh ikizi vardır. Ama benim ruh ikizim değil ruh öküzüm var! Mais

1. BÖLÜM
2. BÖLÜM
3. BÖLÜM
4. BÖLÜM
5. BÖLÜM
6. BÖLÜM
7. BÖLÜM
8. BÖLÜM
9. BÖLÜM
10. BÖLÜM
11. BÖLÜM
13. BÖLÜM
14. BÖLÜM
15. BÖLÜM
16. BÖLÜM
17. BÖLÜM
18. BÖLÜM
19. BÖLÜM
20. BÖLÜM
21. BÖLÜM
22. BÖLÜM
23. BÖLÜM
24. BÖLÜM
25. BÖLÜM
26. BÖLÜM
27. BÖLÜM
28. BÖLÜM
29. BÖLÜM
30. BÖLÜM
31. BÖLÜM
32. BÖLÜM
33. BÖLÜM
34. BÖLÜM
35. BÖLÜM-*FİNAL*

12. BÖLÜM

6.2K 297 31
Por ay_sena12

"Çünkü Seni Seviyorum!!!"

---------

NE!!!??? Cenk? Beni? Seviyor muydu? Ben öylece donup kalmıştım. Ve hiçbir tepki vermeden öylece Cenke bakiyordum. Sanırım şoka girmiştim ve konuşamıyordum. Nasıl yaa anlayamıyorum. Madem beni sevdiğini söyleyeceksin insan bi alıştıra alıştıra söyler dimi ya??? Ben ne dicem şimdi?

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

CENK'DEN:

Off salak Cenk ne diye sevdigini simdi söylersin. Madem söyliceksin neden alıştıra alıştıra söylemezsin ki? Ada donup kalmıştı ve kıpırdamadan bana bakıyordu. Bende ona bakıyordum. Biz öyle birbirimize bakarken telefonda konuşmak için yanımızdan ayrılan Berk yanimiza geldi. Bizi böyle birbirimize bakarken görünce şaşırmıstı. Ve aramızdaki sessizliği bozan ilk o oldu:

"Ada iyi misin?"

Ada hâlâ konuşmadan bana bakıyordu. Berk bir bana bir Adaya baktı ve bağırarak:

"Siz iyi misiniz?" dedi.

Bende: "İyiyiz Berk. Yanizimdan gider misin?"

"Niyeymiş o? Arkadasim bu haldeyken mi?"

"Berk Adayla özel birsy konusmamîz gerekiyor. Hemen git burdan"

"Ne konuşacaksaniz yanimda konusun"

"Berk yürü git şurdan. Özel dedim duymuyor musun?. Eger hemen simdi buradan gitmezsen cok kötü şeyler olur. Ona göre."

"Gitmicem"

Ada: "Berk gider misin?"

"Peki tamam. Ada istedi diye gidiyorum. Yoksa gitmezdim" dedi ve yanimizdan ayrildi. Gidince de Ada konustu:

"Sen Berk gelmeden ònce bana ne dedin?"

"Seni Seviyorum dedim. Şimdi anladın mı herşeyi?" Cevap vermedi. Ne sòyleyeceğini bilmiyor gibi bir hali vardi. Ben tekrar konustum.:

"Ada şimdi hiçbirsey sòylemek zorunda degilsin. Seni anlarım. Beklerimde"

"Sanırım benim düsünmem lazım. Ve o zamana kadar arkadaş kalsak"

"Tamam. Ben seni beklerim" dedim ve otele dogru yürümeye başladık. Otele geldikten sonra ikimizde odalarimiza girdik. Cem daha gelmemiş. Anlaşilan Asyayla birlikteler. Bende üzerimi değiştirerek kendimi yatağa attım.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

ADA'DAN:

Odaya girdigimde yatakta Asyayla Cemi sarilirken uyumus olarak bulunca kisa süreli bir şok gecirdim. Ve odadan dışarı çıktım. Ben simdi ne yapacaktim. Geldigimizde otelde bos oda kalmamisti. Belki bir oda bosalmistir diyerek umutla resepsiyona inerek bos oda olup olmadigini sordum. Ama yoktu. İnanamıyorum ne yapicam ben simdi. Bir tek çözüm vardı: O da Cenkin yanına gitmek. Dışarıda kalamayacağıma göre mecburen Cenkin yanina gidecektim.

Cenkin odasının önüne gelerek kapıyı tıkladım. Biraz bekledikten sonra Cenk kapıyı açtı. Beni gördüğü için şaşırmışa benziyordu. Ben konusmaya basladim:

"Bugün senin yanında kalabilir miyim?"

"Sebep?"

"Çünkü bizim odada Asya ve Cem var"

"Nasil yani?"

"Ya iste ikisi uyuyakalmişlar."

"Hmm anladim"

"Kalabilir miyim yaninda"

"Tamam kal" dedi ve bende iceri girdim. İceri girdigimde gözlerime inanamiyordum. Cenke dönerek:

"Ya burda başka yatak yok mu ya?"

"Yok" dedi ve yatağa yattıktan sonra tekrar konustu:

Yüzüne öküz sırıtışı yerleştirdikten sonra

"Ya yanimda yatarsin, ya da şurdaki kanepede yatarsin" dedi ve bende:

"Öküz" dedim ve baska hicbirsey söylemeden Cenkin dolabindan bir eşofman alti ve bir de tisòrt alarak banyoya girdim. Elbiseyle uyuyacak halim yoktu heralde.

Üstümü değistirip banyodan çiktiğimda Cenk hâlâ uyumamıstı. Bende Cenkin yattigi yatagin yanina gidince onun yaninda yatacagimi sanarak ve zafer kazanmis gibi sırıtmaya başladı. Ben de onun gülmesine karşılık vererek Cenkin yanindaki bos yastigi ve üstündeki çarşafi alarak kanepeye dogru gittim ve kanepeye yattım. Cenk şaşırmısti. Cenk:

"Orada her yerin tutulur. İnat etmede yanima gel"

Onu duymazliktan gelerek :"İyi geceler" dedim. Burasi pek rahat olmasa da Cenke inat yanina yatmayacaktim. Cenk bir daha konuşmayınca uyumak icin gözlerimi kapattim.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

CENK'DEN:

Yaklaşık beş on dakika sonra Adanın yanina giderek uyumuş mu diye kontrol ettim. Uyuduğundan emin olduktan sonra Adayı kucağima alarak yatağa yatırdım. Bende yatagin etrafinda dolaşarak yanina yattim. Adanın yüzü bana dönüktü ve hâlâ uyuyordu. Uyurken bile çok güzel. Sabaha kadar gözümü bile kırpmadan Adayı izleyebilirdim. Yaklasik on dakika Adayı izledikten sonra uyumak icin gözlerimi kapattım.

***

Sabah gözlerimi açtığımda benim kolum Adanin başının aldındaydı. Ada beni kucaklıyordu. Bende onu kucaklıyordum. Ve Adanın sağ bacağı benim bacaklarımin üzerindeydi. Ama Ada hâlâ uyuyordu. Ben de hic kıpırdamadan Adayı iziyordum. Melek gibi uyuyordu.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

ADA'DAN:

Gözlerimi açtığimda kanepede degilde yatakta yatıyordum. Ben ne zaman buraya gelmiştim. Bir dakika ya ben Cenkin kolunun üstünde mi yatıyordum. En önemlisi onu kucaklıyordum. Ve o da beni kucaklıyordu ve benim sag bacağım Cenkin bacaklarinin üzerindeydi. Kafamı yukarı kaldırdığımda Cenkin gözleri açıktı. Ve beni görünce gülümsedi. Yüzlerimiz arasında çok az bir mesafe vardı. Bir süre öylece birbirimizin gözlerinin içine baktıktan sonra Cenkin bakışlari dudaklarıma kaydı ve bana biraz daha yaklaşınca ben hemen kalkarak:

"Benim bu yatakta ne işim var? Ben en son kanepede yatmıstim. Ben ne zaman geldim buraya."

"Orada rahat uyuyamazsın diye seni yatağa yatırdım. Ne var bunda?"

"Ben kendim yatmak isteseydim yatardim heralde dimi?"

"Evet inadın yüzünden yatmadın. Bu konuyu burada kapatıyoruz ve kahvalti yapmak icin dişarıya çıkıyoruz. Hadi hazirlan" dedi ve bende Cenke ters bir bakis atarak kıyafetlerimi aldim ve giyinmek icin banyoya girdim.

Elbisemi giyerek dışarı çıktığımda Cenk giyinmişti. Cenk de beni görünce odanin kapisini açti ve benim gecmemi bekledikten sonra ben çikinca o da arkamdan cikarak kapiyi kapatti ve asansöre bindik. 3. Kattan 1. Kata inerken asansör birden durdu ve asansörün ışıkları kapandı. Ben birden çığlık attım. İki secenek vardi. Ya elektrikler gitmisti ya da asansör bozulmuştu. Benim karanlıkta durma fobim vardi ve karanlikta kaldığımda cok zor nefes alıp verirdim. Panikleyerek yardim icin bagirmaya basladim. Cenk beni tuttu ve kendine çevirdiginde ben hâlâ panik icindeydim ve bagirmaya devam ediyordum. Cenk:

"Ada biraz sakin olur musun lütfen?"

"Olamam"

"Neden?"

"Benim karanlık fobim var ve eger burada bes dakikadan fazla durursam nefes alamam ben. Cenk nolursun birseyler yap. Ben daha fazla kalamam burda" dedim ve ağlamaya başladım. Cenk de bana sarilarak:

"Merak etme yanında ben varım. Şimdi ben Cemi arıcam ve yardim isticem tamam mi sen de sakin olmaya calis"

"Tamam. Ama cabuk olmalarini söyle"

Cenk coktan telefonunu çikardi ve isigi azda olsa asansörü aydinlatmisti. Bende hemen telefonumu cantamdan cikararak fenerini actim. İcerisi aydinlanmisti ve artik Cenkin yüzünü görebiliyordum. Cenk telefonla konusup kapattiktan sonra:

"Cem simdi yardim çağiracak sadece biraz beklememiz gerek"

"Tamam zaten ben yöntemi buldum. Bu beni az da olsa idare eder" dedigim an telefonumun şarji bitti. Hay ben böyle şansima

... Cenk şarjımın bittigini görünce hemen kendi telefonunun fenerini açtı. Asansörün icinde ikimizde yan yana oturduk.

Bir süre öylece oturduktan sonra asansörün ici tekrar karanlik oldu. Cenkin oldugu tarafa baktigimda Cenk:

"Benm telefonumunda şarjı bitti" dediginde ben:

"Ben napıcam şimdi?" Dedim ve ayaga kalktigim an Cenk beni kendine doğru çekti ve Cenkin kucağına düstüm. Tam kalkacağım zaman Cenk kalkmama izin vermedi ve kulağıma fısıldadı:

"Sakin ol." Dedi ve başimi omzuna yasladi. Kendi başını da benim başımın üzerine koydu. Bir süre öyle kaldıktan sonra ben nefes alışlarımı sıklaştırınca Cenk başimi omzundan kaldırarak yüzüne bakmamı sağladı:

"Noldu?"

"Ben karanlikta kaldığım zaman böyle oluyor. Zor nefes alıp veriyorum" dedim ve nefes almam daha zor oldu. Cenk bana karanlığı unutturmaya çalışıyordu. Ama benim nefes alis verisim daha da zorlasiyordu. Ben Cenkin kucağından kalkarak yanına oturdum. Nefes almakda hâlâ zorlanıyordum. Cenk beni kendine döndürerek:

"Ada karanlığı unutmaya çalış lütfen" Cenki bana cok yakindi ve onu görebiliyordum.

"Cenk ben çok kötüyüm. Karanlığı falan unutamıyorum"

"Tamam karanligi unutmani sağlayacak birşey biliyorum" dedi ve bana daha da yaklaştı. Burunlarımız birbirine değiyordu. Ben ise geri çekilemiyordum. Öylece donup kalmıştım. Cenk dudağını dudağima değdirdiği sırada asansörün içi birden aydınlandı. Ve birinin öksürmesiyle ben hemen asansörün kapısına baktım. Ardından Cenkte baktı. Cemle Asya ve bir tanede tanımadıgım adam bize bakıyorlardı. Cenk ayağa kalktı ve benimde kalkmam için elini uzattı. Bende elini tutarak ayağa kalktım. Asya hemn gelerek beni kucakladı:

"İyi misin?"

"İyiyim." dedigimde Cenk

"Hadi kızlar kahvaltıya inelim" dedi. Ben de tamam dedim ve aşagi indik.

Kahvaltımızı yaptıktan sonra Asyayla ben odaya çıktık. Odaya çıkar çıkar çıkmaz Asya beni yatağa otutturdu ve kendisi de oturarak konuşmaya başladı.

"Eeee neler yaptınız dün akşam"

"İşte sizden ayrıldıktan sonra biz Cenkle sahilde yürürken yanımıza Berk geldi"

"Berk kim ya"

"Ya bizim ortaokuldaki sınıfımızdaki Berk varya o iste."

"Onun burda ne isi var"

"Bilmiyorum Cenk yüzünden hiç konuşamadık ki"

"Neden?"

"Dün öglen siz Cemle benim yanimdan gittikten sonra Cenk geldi. Daha sonra biz birlikte yürüyeceğimiz zaman Berki gördüm. Biz Berkle konusurken Cenk beni sürükleyerek yanindan götürdü. Daha sonra dün aksamda karsilastik. Biz Berkle yine konusurken Cenk beni yine oradan götürecegi sirada ben Cenke neden benm isime karisiyorsun falan dedigimde Berkin telefonu çaldi ve yanimizdan uzaklaşinca Cenk soruma cevap verdi."

"Ne dedi?"

"Seni Seviyorum dedi"

"Ne???!!!!!!!! Ben dogru mu duydum. Cenk gerçekten seni seviyormuymuş? Sen ne dedin peki?"

"Düşünücem dedim. O zamana kadar da arkadaş kalicaz"

"Kizim sen gercekten manyaksin. Çocuk sana seni sevdigini söylemiş sen düşünücem mi dedin? Sen de onu seviyorsun neyini düşüneceksin ya?"

"Bilmiyorum. Ben Cenki sevip sevmediğimden emin degilim."

"Neyse sen düşün o zaman biraz. Eee daha sonra ne oldu?"

Daha sonra olanlari da Asyaya anlattığımda Asya ağzi açik bir sekilde beni dinlemisti. O da dün gece neler yaptığini anlattıktan sonra aşagi inmek üzere üzerimizi degistirmek icin dolaplarimızin önüne geçtik.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

CENK'DEN:

Adayı tam öpeceğim sırada Cem gil geldi ve herşeyi alt üst ettiler. Şuan Cemle sahilde şezlongda yatıyorduk. Asansör bozulmuş ve o yüzden içeride kalmışız. Ben böyle dalmış düşünürken Cem:

"Cenk siz yoksa Adayla gerçekten sevgili misiniz?"

"Hayir. Ne alakası var"

"Ne bileyim bu tatile Ada icin geldin ve şimdi de asansördeki haliniz... sevgiliymişsiniz gibi geldi bana"

"Evet bu tatile Ada için geldim. Çünkü onu seviyorum. Şimdi de tam onu öpecekken siz geldiniz"

"Ne???!!!! Peki Ada biliyor mu senin onu sevdigini"

"Evet biliyor"

"O sana ne dedi peki?"

"Düşünecekmiş. Ve o zamana kadar arkadaşız."

"Hmmm anladım."

Yaklaşik beş dakika sonra Adayla Asya geldiler. Ada her zamanki gibi yine çok güzeldi. Ada yanıma gelerek üstündeki elbiseyi çıkardıktan sonra yanımdaki şezlonga oturdu. Bu kız yine mi bikini giymişti. Ama benim sevgilim olduğunda asla o şeyi ona giydirmem.


Bir süre sonra ayağa kalkarak Adaya uzattım ve:

"Hadi gidiyoruz"

"Nereye?"

"Yüzmeye. İtiraz istemiyorum. Hadi kalk" dedigimde Ada tamam dedi ve elimi tutarak ayaga kalktı. Ben de onun elini bırakmadan Adayı denize götürdüm.

Yaklaşık bes on dakika kadar yüzdükten sonra Ada denizden çikti ve bana da bu kadar yeter hadi gidelim dediginde ben tamam geliyorum bekle diyerek yanina doğru giderken Adanın yanına tanımadığım bir adam geldi.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

ADA'DAN:


Cenkle biraz yüzdükten sonra ben denizden çikarak Cenki beklerken yanima tanimadigim bir adam geldi ve:

"Merhaba" dedi.

Bende hiçbirşey söylemeden adama ters bir bakış atarak tekrar önüme döndüğümde adam tekrar konuştu:

"Benim adım Yiğit. Seninki ne?"

"Sanane!"

"Ben sadece sizinle tanışıo bi kahve içmek isterim"

"Yok ya sağol. Ben burada sevgilimi bekliyorum. O gelince de gidicez. Şimdi beni rahat bırakır mısınız lütfen" dediğimde adam benim önüme geçti ve tekrar konuştu:

"Ya ben sevgilinle konuşurum. Seni bir geceliğine bana verir heralde"

"Ne diyorsun sen be!" diye adamı itmeye çalıştığımda adamın arkasından Cenk adamı kendine döndürdü ve adama bir tane yumruk vurdu. Cenk adama tekrar vuracağı sırada Cem adama vurmasını engelledi. Ve adamı yerden kaldırarak yanımızdan uzaklaştırdı. Bende hemen Cenkin yanına giderek ona sarıldım. O da bana sarıldı. Bir süre öyle durduktan sonra Cenk benden ayrıldı ve başımı yukarı kaldırarak yüzünü görmemi sagladı.

"O adam sana ne dedi Ada. O adamı tanıyor musun?"

"Hayır tanımıyorum. Benim yanıma gelip benimle tanışıp bir kahve içmeyi teklif etti. Ben de adam yanımdan gitsin diye hayìr. Ben sevgilimi bekliyorum ve o da gelince gidicem dedim."

"Peki o adamı neden itekledin"

"Çünkü..."

"Çünkü?"

"Çünkü ben ona sevgilimi bekliyorum dedigimde o da bana heralde sevgilin seni bana bir geceliğine verir dedi. Ben de adamı itekledim ve hemen ardindan sen geldin zaten"

"Bir daha bikini giymiyorsun"

"Ne???!!!"

"Duydun iste bir daha bikini giymiyorsun. Buradan sana kapalı bir mayo alırız."

"Sen bana karışamazsın. Ben istedigimi yaparım"

"Öyle mi? Peki tamam o zaman sen istediğini yap. Ama yine sana sarkan piçler olursa yanında ben olmam ona göre" dedi ve benim bir sey söylememi beklemeden yanımdan ayrıldı.

Continuar a ler

Também vai Gostar

263K 20.2K 32
3 yıldır birinden hoşlanan Nisan, bir gün ona açılmaya karar verir. Ona, hislerini açıkladığı kısa bir not yazar, dolabına atar. Ama bir sorun vardır...
7.4M 437K 72
Terk edilmenin acısını yaşayan genç kızın başvurduğu garip yol kendine göstermelik bir sevgili bulup eski sevgilisini kıskandırmaktır. Bunun için oku...
462K 20K 38
"Merhaba." Telefonun iki yanında bir sessizlik oluşmuşken, kimse tek kelime etmedi. "Seni aradım çünkü bir şey söylemek istiyorum." Genç kız derin bi...
747K 31.7K 91
İstanbul'a taşındıktan sonra okul kayıtlarımı halletmem gerekiyordu ve bilin bakalım nereye nakil oluyorum .. GİRİŞİM KOLEJİ... Onlar kadar iyi ol...