13. BÖLÜM

6.2K 306 14
                                    

CENK'DEN

Adanın yanından hızla uzaklaşarak sahil yakinlarında bir bara girdim ve bir sandelyeye oturarak barmenden bira istedim. Kafamı dağıtmama ihtiyacım vardı. Adayı deli gibi kıskanıyordum ve zaten bikini giymesine sinir olurken birde bu adam sinirlerimi iyice bozdu. Bir de Adanın beni terslemesi yok mu? İşte beni en çok üzen de bu olmuştu. Ben bunlari düşünürken barmen birayı önüme bıraktı ve gitti. Ben de bardağı elime alarak bir yudum içtim.

Ben ikinci bardağımdayken karşima bir kız oturdu ve o da barmenden bir bira isteyerek bana döndü.

"Merhaba" soğuk bir sesle bende ona

"Merhaba" dedim.

"Seni buralarda hiç görmemiştim. Burada yenisin galiba"

"Ben buraya sadece tatile geldim"

"Peki bu barda ne isin var"

"Kafamı dağıtmak için"

"Dertli görüküyorsun. Anlatmak ister misin?"

"Hayır"

"Peki sen bilirsin"

"Evet ben bilirim. Şimdi de yalniz kalmak istiyorum."

"Tamam" dedi ve ayağa kalkarak içkisini de aldıktan sonra gitti. Bende birkac bardak daha içtikten sonra odaya çikmak icin bardan çiktim. Hava hafif kararmıştı. Sahilde de hep el ele gezen sevgililer vardi. Keşke bizde Adayla böyle el ele burada gezebilsek.

Odaya çıktıktan sonra kendimi yatağa attım. Ve hiçbirsey düşünmeden gözlerimi kapattım.

★★★★★★★★★★★★★★★★

ADA'DAN:

Cenk sahilde yanımdan gittikten sonra bende koşarak odaya çıkmıştım. Odaya çıktığımdan beri ağlıyordum. Neden ağladığımı bende bilmiyorum. Galiba Cenki biraz fazla kırdım. Ama o da haketti canım. O benim neyim oluyorda bana karışıyor anlamıyorum. Ama belki de Cenk olmasaydı o adam bana zarar verebilirdi. Aman boşver zaten benm ona ihtiyacim yok ki. O yardım etmeseydi bile etrafta bir sürü kisi vardi. Elbette biri yardım ederdi heralde. Ya Cenk orda olmasaydı da oradaki insanlar bana yardim etmeselerdi. Acaba Cenk şimdi ne yapıyordur. Çok üzülmüş müdür? Ya da bana sinirlenmis midir? Ya yarn benm yüzüme bakmazsa. Yeteeeeeeeeeeerrrrr!!! Biraz daha bunları düşünürsem kafayı yicem heralde. Hem banane Cenkten. Neden o öküzü düşünüyorsam bende. Neden bu kadar kafaya taktım bu olayı anlamıyorum. Belki gerçekten bende Cenki seviyorumdur. Belki de sadece hoşlanıyorumdur. Offffff hiçbirşey bilmiyorum ve düşünmek istemiyorum yeter artık. Ben böyle dalmış düşünürken yanima birinin oturmasıyla korktum. Yanima baktigimda Asya endiseli gözlerle bana bakıyordu.

"Ada sana noldu böyle. Ağlamışsın."

"Yok birsey ya canim sıkıldı öyle"

"İnanmdım. Ve bana neler olduğunu anlatmazsan seni asla rahat bırakmam. Aslında ben lavaboya gittigimde Cem Cenkin kavga ettigini söylemisti ama tam olarak anlatmadi. Bundan dolayi mi üzgünsün yoksa.?"

"Biz Cenkle yüzdükten sonra ben denizden Cenkten önce çıktım ve onu beklerken yanima tanimadigim bir adam geldi ve bana asilinca Cenk adama yumruk vurdu. Adama tekrar vuracagi sirada Cem geldi ve adami götürdü. Sonra..."

"Sonra?"

"Cemle adam yanimizdan gidince ben Cenke sarildim ve o da bana sarıldı. Bana o adamin bana neler dedigini falan sordu."

RUH ÖKÜZÜMWhere stories live. Discover now