Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

689 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Rosalie

14 5 0
By anabella12355

      Ușa se deschide dar eu mă afund mai tare în așternuturi.  Aveam ochii roșii și obrajii uzi.  Am plâns aseară până am adormit , acum stăteam bosumflată în pat.  Nu am de gând să ies din pat , nu vreau sa fac nimic .

- Bună dimineața , prințesă . V-am adus micul dejun cum  ați cerut . Caruna pune tava cu mâncare pe noptieră . Mai doriți ceva ?îmi zâmbește binevoitoare .

- Nu . mormăi tristă și îmi șterg obrajii . Vreau să fiu singură .

- Vă simțiți rău , prințesă ? Doriți să chem medicul ? mă privește compătimitoare.

- Nu , mă simt bine . mă ridic în fund și îmi mușc buza de jos.  Pot ... Pot să te strâng în brațe ? o întreb cu ochii în lacrimi .

- Desigur . spune punându-se lângă mine pe pat .

     Eu sar la gâtul ei și o strâng tare în brațe. Ea îmi mângâie părul și mă strânge în brațe.  Eu încep să plâng în hohote udandu-i uniforma.  Caruna nu era cu mult mai mare decât mine , să fie cu un an sau doi mai mare  și totuși mă simt atât de bine în brațele ei .

- Gata , gata , prințesă . Nu mai plângeți . Șhhh... mă leagănă în brațe și mă alină .

- Doare atât de tare . spun printre sughițuri .

- Știu... Știu ... . Va fi bine , prințesă . Va fi bine.  mă sărută pe creștet și eu îmi ridic privirea spre ochii ei.  Doriți să îl anunț pe domnia sa regele ? îmi șterge lacrimile de pe obraji .

- Nu , nu vreau să vorbesc cu Dante despre asta . îmi trag nasul și mă mai liniștesc. 

- Este fratele dumneavoastră , trebuie să vorbiți cu el . O să vă simțiți mai bine. 

- Mă simt deja mai bine , nu trebuie să vorbesc cu Dante . 

- Cum doriți , dar vă rog să mâncați.

- O să mănânc.  Dar  mai târziu .

- Vă pregătesc o rochie ?

- Nu , o să îmi caut eu dacă o să ies din pat . Anunță profesorul că nu o să merg azi la oră .

- Dar fratele dumneavoastră a spus să nu mai lipsiți de la ore .

- Îi spui că nu mă simt bine . Nu o să ies din cameră și punct . mă întorc cu spatele la ea și trag nasul .

- Cum doriți . Vă las batista mea în caz că o să aveți nevoie.  ea așează batista lângă mine și înainte de a ieși pe ușă îmi mai aruncă un zâmbet .

   E numai vina scârbei ăleia de Liliya , s-a aruncat rapid în brațele lui Jack iar ce e și mai supărător e că el a primit-o în brațele lui . Pe mine nu mă lasă nici să îl strâng în brațe . Ce nu îi place la mine ? Poate nu sunt prea feminina , Roux e mai mult băiat decât fata . Dar așa sunt eu cu adevărat ... Nu ?

   I-am spus de ieri lui Dante că nu vreau să fiu deranjată , poate nu îi pasă chiar atât de tare de acele ore de gătit . Iau batista Carunei și inspir mirosul de liliac , strâng tare bucata de material în mână și încerc să adorm . Caruna e o fată bună , o prietenă bună. 

- Prințesă , vă rog . O linguriță măcar , supa a ieșit delicios , e preferata dumneavoastră . mă îndeamnă Caruna. 

- Ți-am spus ,Caruna.  Nu îmi e foame . Caruna încercă de câteva minute sa mă convingă să mănânc dar chiar nu am poftă , nu am poftă de nimic .

- Dar nu ați mâncat nimic toată ziua . O linguriță doar , o să vedeți ce bună este .

- Chiar nu am poftă de nimic . spun bosumflata .

- Prințesă ... sunteți cumva ... spune șocată cu mâinile la gură iar eu sar în capul oaselor. 

- Bată-te peste gură , Caruna ! Cum poți spune așa ceva ?întreb șocată. 

- Păi , azi de dimineață ați fost foarte supărată iar acum nu aveți nici pofta de mâncare.  Sunteți sigură , prințesă ?

- Da , sunt . Știu ce am făcut și nu am făcut nimic cu nimeni .

- Eu vă cred pe cuvânt , dar măcar o linguriță . ochii ei chiar păreau îngrijorați dar chiar nu pot mânca nici o linguriță .

- Nu , Caruna. Poate mâine o să mă simt mai bine și voi manca , acum te rog să iei tava cu mâncare.  Mulțumesc și noapte buna. 

- Noapte bună , prințesă.  spune luând tava și ieșind . Chiar nici o guriță ?

- Nici una . îi zâmbesc tristă și oftez .

    Mă întind înapoi în pat dar nu trec nici 10 minute că cineva ciocăne la ușă.  Spun un "intră" obosit și pe ușă își face apariția Dante cu o tavă de mâncare în mâini . Era foarte nervos , aproape strivea mânerele tăvii . Eu îmi las privirea în jos și înghit în sec . Of , Caruna .

- Îmi poți spune de ce nu ai fost azi la ore ? Sau de ce nu ai ieșit măcar din cameră sau din pat ? se așează pe marginea patului și lasă tava pe noptieră .

- Nu m-am simțit bine . spun strângându-mi genunchii la piept .

- Și de ce nu ai chemat medicul ? mă privea fix ceea ce mă făcea și mai agitată. 

- Medicul nu avea ce să îmi facă . șoptesc și strâng mai tare batista în palme , ochii lui iscoditori privesc tava cu mâncarea neatinsă .

- Dar să îmi spui de ce nu ai mâncat toată ziua poți ? tonul lui era aspru și eu tremuram sub așternuturi .

- Nu , nu pot . șoptesc și frământ batista în palme cu lacrimi în colțurile ochilor .

- Faci cumva greva foamei din cauza deciziei în legătură cu nunta ? nu mai aveam glas așa că  am negat din cap . Tu nu înțelegi că ceea ce faci afectează imaginea regală ? Cum crezi că vor reacționa celelalte regate dacă se află că prințesa face greva foamei pentru a nu se căsători ?

    Mereu despre asta e vorba . Prințesă ! Prințesă ! Prințesă ! De când nu mă mai considera sora lui ? Mereu spune că sunt prințesa , dar sunt și sora lui .

- Dar nu fac greva foamei , pur și simplu nu pot mânca . Nu am poftă de mâncare . Asta îți dorești ? Să mă forțez sa mănânc ? Bine , atunci ! Așa am să fac .

   Ies din pat și iau lingura în mână vrând să mănânc dar Dante mă prinde de mână . Cu ochii în lacrimi mă uit în ochii lui  și el mă trage la el în brațe . Mă strânge puternic în brațele lui și mă sărută pe creștet .

- Nu vreau să îți faci rău singură . Nu vreau să te rănești dar chiar trebuie să mănânci .

- Nu pot , Dante . spun plângând.

- Ești cumva însărcinată ? mă întreabă încet .

- Poftim ? întreb blocată de întrebare . Pentru Dumnezeu , de ce mă întreabă toată lumea asta ? Nu , Dante , nu sunt însărcinată . Știm amândoi cum se fac copii și nu am făcut asta . spun sărind din brațele lui .

- Știi că dacă ai o problemă o putem rezolva împreună . Dar trebuie să discuți cu mine , eu voi fi mereu lângă tine . mă așez lângă el pe pat .

- Știu doar că azi m-am simțit foarte tristă și nu voiam să fac nimic . poate că Dante mă înțelege , până la urmă e fratele meu și mă iubește. 

- Te înțeleg dar ai responsabilități . Când o să te căsătorești cu Seth și vei deveni soția lui nu vei putea să faci ce vrei tu , trebuie să te dedici familiei tale . Să te dedici soțului tău. 

    Asta era , ce contează că eu am inima frântă sau că mă simt rău ? Eu trebuie să îi fac pe plac lui Seth.  Să fiu soția perfecta cum am fost și prințesa perfecta , loială și supusă . Nu o să fiu niciodată soția lui Seth . Niciodată ! Pufnesc într-un râs nervos și rămân cu un zâmbet sarcastic pe față , privesc înainte , spre perete. 

- Ieși afară , Dante .  îi spun cu un zâmbet larg pe buze .

- Poftim ? Dante părea șocat. 

- Ieși afară , majestate  . dacă tu mă vezi doar ca pe o prințesă eu o să te văd doar ca un om care îmi stă în calea fericirii.  Ieși afară din camera mea ! continuam să zâmbesc amar .

- Rosalie ! se ridică brusc în picioare și o aură înfricoșătoare îl învăluie , mă ridic și eu în picioare și îi fac semn spre ușă. 

- Va rog frumos să ieșiți afară , majestate. îl împing ușor spre ușă  . Să nu îmi mai spui niciodată că mă iubești , Dante , nu mă mai minți . cu aceste cuvinte îi închid ușa în nas .

    Mă întorc și scot de sub pat sticla de vin pe care o țineam ascunsa , o aveam acolo de ceva vreme . Am primit-o de la o femeie pe care am ajutat-o să iasă din oraș . Desfac dopul și inspir mirosul dulce . Mă uit la paharul de pe masă dar nu mă mai obosesc , beau direct din sticla . Mă așez pe jos și beau din sticlă până uit de mine . Până uit de tot .

Continue Reading

You'll Also Like

133 0 11
Un proiect facut la misto timp de trei seri E vorba despre un Hashira nou pe nume Andreas foloeste respiratia mortii. Cartea are si final, deci spor...
146K 4.5K 70
Sophia Wylhelmina Adelaide -Prințesă. Aceasta vrea sa fugă de responsabilitatea regală, cerând părinților ca înainte să fie încoronată ca regină să p...
5.2K 808 11
"- Atunci, ai vreo problemă cu mine? - Te șochează asta, Alteță?! Sau ai cumva impresia că toată lumea se învârte în jurul tău? Ghici ce, Ildris Nasi...
619 97 19
Uneori poveștile trecutului ne pot prinde din urmă dacă nu își găsesc finalul dorit. Asta s-a întâmplat și cu Luna, a cărei poveste a fotbalului nu î...