Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

689 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Rosalie
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Roux

24 4 0
By anabella12355

Sar rapid pe următorul acoperiș și merg pe coama casei ascultând conversațiile de prin jur . Mă mișcăm rapid și elegant cu mișcări de felină . Tălpile din cauciuc nu scoteau nici un zgomot când săream de pe acoperiș pe acoperiș. Iar orele de balet și de echilibru pe care le-am învățat ca și prințesă îmi sunt de folos .

Mă cobor ușor pe un burlan și merg prin umbre până ajung la cârciuma unde merg de obicei . Intru silențios și mă așez la bar. Era aglomerat și convorbirile curgeau gârlă despre atacurile rebelilor. Cum era de așteptat nu poți pur și simplu să elimini o familie regala fara să te aștepți la rebeli .

Dante nu a reușit să-l ucidă pe cel mai important membru din familia regală . Pe prințul moștenitor care , aparent , nu se afla la palat în ziua atacului . Ce convenabil ... Se presupune că el conduce grupul de rebeli care îi șicanează armata lui Dante. Au noroc că nu au dat încă de batalionul lui Seth , i-ar extermina pe toți .

Aaaaaa ! Seth ! Acel nenorocit , nemernic , bou cu doua fețe. O să plătească pentru pentru ce mi-a făcut în seara asta , toate la timpul lor . E totul numai din vina lui , dacă îmi spunea adevărul seara asta ar fi decurs perfect. Dacă nu ar fi încercat să mă sărute , nu l-aș fi refuzat și Dante nu ar fi fost furios pe mine .

- Două coniacuri . spun furioasă și barmanul tresare.

- Când ai apărut aici , Roux ? întreabă Clark speriat .

- Nu contează când am apărut , contează că încă nu au apărut acele coniacuri . el dispare pentru câteva secunde și revine cu o sticla de coniac . Am crezut că nu mai apari.

Dau rapid unul peste cap și mârâi încă nervoasă. Mai dau unul pe gât rapid și i-au sticla să îmi mai pun . După ce îmi mai torn un pahar o mână îmi fură paharul și îl îndepărtează. Jack se așează lângă mine pe scaun și aruncându-i doar o privire lui Clark îl face să dispară.

- Ușor , Roux . Nu te grăbi , seara abia a început . spune relaxat mirosind paharul și asezându-l înapoi pe tejghea .

- Nu strâmba din nas , Cioară . Nu toți bem doar whisky de lux .

- Nu cer lux , cer decență .

- Ți se pare că arăt eu decent ? întreb zâmbind sarcastică .

- Nu , aproape ajungi sub media decenței . eu îi arăt degetul din mijloc și îmi las capul pe spate .

Jack e ... Dracu știe cine e. Nimeni nu știe de unde a venit , povestea din spatele puterii lui e necunoscută. Unii bănuiesc că are legături directe cu familia regală și că e un spion iar alții cred că e doar un fiu de bogătan . Dar cu un lucru toți sunt de acord , Jack e un tip dat dracu .

E traficant de orice , strecoară persoane în interiorul și exteriorul regatului , dar prin orice includ și informații. Dacă vrei să afli ceva , afli de la el . Dacă el nu știe ceva fi sigur că acel ceva nu există . Uneori am impresia că îmi cunoaște și mie secretul dar nu a spus nimic până acum .

Un lucru e sigur , nu ai vrea să fii dușmanul lui Jack . Un afacerist s-a luat o dată de mijloacele ilegale prin care Jack face bani și a doua zi a fost găsit într-un lac din pădure , nici acum nu i-au găsit o jumătate din craniu și un picior. Norocul meu e că noi doi aveam o afacere împreună deci nu am cum să ajung parte dintr-o supă într-un lac . Eu strecor persoanele .

- Ce trebuie să transport de data asta ? întreb privindu-l cum își aprinde o țigară.

- Doua persoane , o femeie și un bărbat . Trebuie să îi aduci aici , o să îi strecori pe sub podul Mare și o să trebuiască să îi ții departe de patrule .

- Cine dracu ar vrea să vină în locul ăsta de rahat ?

- Tu ai venit . trage ușor din țigară și îmi sufla fumul în fața .

- Ce decizie proasta am luat . Nu crezi asta ? întreb întinzându-ma după pahar dar el îi face vânt până în capătul tejghelei .

- Tu chiar vrei să îți pun interdicție la alcool ? întreabă jucându-se cu bricheta lui din metal .

- Nu ai îndrăzni . ridică dintr-o sprânceană și vrea să pocnească din degete . Fie , sunt cuminte , nu mai fi așa impulsiv. spun ridicând mâinile în semn de predare .

- Tu ești în multe feluri , Roux. Dar nu cuminte . îmi suflă fumul de la țigară în față și eu strâmb din nas .

- Tu de ce ai voie să fumezi ?

- Fumatul meu nu afectează în niciun fel afacerile noastre . Dacă tu ești lemn și nici măcar nu poți sta liniștită cum ai putea strecura alții oameni .spune ridicându-se și așezându-si mai bine pe umerii paltonul negru .

- S-a întâmplat o singură dată . Cad și eu o dată de pe acoperiș și mă arăți cu degetul .

- Ai căzut în capul unei patrule , aproape ai fost prinsă . Nu uita că dacă te prind patrulele nu te mai cunosc .

- Ce prieten bun ești tu , îmi faci inima să salte de bucurie . spun învârtind scaunul și admirându-l pe Jack , ce tip elegant e el , mereu la cămașă .

- Cine spune că suntem prieteni ? eu mă ridic , îl împing pe Jack înapoi pe scaun și mă așez la el în brațe .

- Îmi frângi inima , Jack . spun dramatică mimând o inima frântă și lăsându-mi capul pe spate .

- Nu mai flirta cu mine și du-te să îți faci treaba , Roux . spune și îmi suflă din nou fumul de țigară în față .

- Bla , bla , bla . Nu ai deloc haz , Cioară . Și nu îmi mai sufla fumul în nas mă enervează . el îmi suflă din nou impasibil și eu pufnesc nervoasa ridicându-ma . Unde îi găsesc ?

- La fântâna Rumin . Nu o să îi rateze , te așteaptă chiar acum acolo .

- Deci știu că vin după ei . Bine , am plecat . Să nu mori de dorul meu până mă întorc . spun râzând .

- Pleacă liniștită .

Pff, idiot melancolic . Ești atât de irezistibil câteodată , sau poate mi se pare mie . Mmna , nu cred . Pur și simplu fiecare are un farmec aparte și Jack a nimerit unul misterios și fără umor . Trebuie să recunosc că totuși e un tip de treabă , trebuie să știi când să te oprești . Pentru că dacă îl calci pe coadă , o să ajungi ca și afaceristul , supă .


Ajung rapid la fântâna de la marginea satului fără să întâmpin probleme , patrulele aveau același traseu mereu , a trebuit doar sa îl învăț . Nu era nimeni la fântâna așa că mă așez pe margine și aștept . Parcă Jack a spus că deja mă așteaptă . Dacă mă pune să aștept aici degeaba doar ca să fie el sigur că nu beau jur că îl strâng de gât următoarea tură când îl văd .

- Ăștia nu mai apar ? Oare să fi plecat înainte ? mai privesc o dată în ansamblu satul și ceva îmi spune că nu e în regulă .

Mai bine verific patrulele . Dar nu trebuie să caut mult căci o pereche din patrule lipsesc din post. Idioții au plecat înainte și au mai atras atenția și patrulelor . Amatori . Mă ridic pe coama unei case și încep să îi caut pe traseul patrulelor . Nu au ajuns chiar departe , erau ascunși după câteva butoaie și patrulele căutau frenetic .

Asta e o mare durere în fund . O să fie o noapte obositoare cu multă alergătură .

Continue Reading

You'll Also Like

133 0 11
Un proiect facut la misto timp de trei seri E vorba despre un Hashira nou pe nume Andreas foloeste respiratia mortii. Cartea are si final, deci spor...
433K 14.7K 167
Cititi si vedeti :) Sper sa va placa prima carte facuta de mine. Cartea in curs de editare!!
32.3K 1.4K 19
{FINALIZATĂ} El: My queen! Ea: Iar tu?! El: Din nou,iubire! Ea: Cine dracu ești! El: Un bărbat! Te-ai gândit vreodată că vei ajunge să te îndrăgosteș...
146K 4.5K 70
Sophia Wylhelmina Adelaide -Prințesă. Aceasta vrea sa fugă de responsabilitatea regală, cerând părinților ca înainte să fie încoronată ca regină să p...