Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

673 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Rosalie

23 4 1
By anabella12355

      Pregătesc cu atenție și cu grijă budinca mea specială cu fructe de pădure și ciocolată.  Ăsta e cel mai special desert pe care îl pot face , aș fi făcut o tartă cu căpșuni dar lui Dante nu-i plac căpșunile . Aranjez un bol din sticlă și îmi dau jos șorțul de gătit .

      Pun bolul pe o tavă și oftez încercând să îmi alung emoțiile . Ultima dată când i-am gătit lui Dante am făcut o supă atât de îngrozitoare că a trebuit să chem un medic , i-a fost rău două zile . Nu o să mai dau greș tura asta , am gustat de cel puțin cinci ori înainte și este foarte bun . I-au tava și ies pe ușă spre sala de mese . Cum intru în sala de mese cineva îmi pune mâinile la ochii .

- Ghici cine e ? întreabă persoana din spatele meu , voce bărbătească .

- Un mic indiciu ? spun zâmbind , știam cine e după glas. 

- Indiciu... Te iubește cel mai mult din acest univers . îmi șoptește la ureche .

- Ămmm , Dante ? spun încercând să îmi țin râsul sub control .

- Nuuu ! Nu îți e rudă.  spune bosumflat Seth .

- Nu te bosumfla ,știu că ești tu Seth.  Am vrut doar să te necăjesc . îi spun și el își ia mâinile de la ochii mei și mă strânge în brațe .

- Stai puțin , lasă-mă măcar să pun asta jos . spun întinzându-mă să pun tava pe masă.

- Nu te las deloc . Mi-a fost foarte dor de tine , trandafirul meu . Ție nu ți-a fost dor ? spune cu nasul în părul meu .

- Și mie mi-a fost dor de tine . Palatul a fost cam pustiu fără tine . el mă sărută pe obraz și se uită la tava din mâinile mele .

- Ce ai făcut acolo ? întreabă curios și încruntându-se.

- Am făcut o budincă cu fructe de pădure și ciocolată . Vreau să îi demonstrez lui Dante că pot gati .

- Încă te plictisește cu lecțiile de gătit ?

- Nu am fost ieri la ore și profesorul i-a spus lui Dante .

- O să vorbesc eu cu Dante sa nu te mai cicălească cu ceva atât de neimportant .

- Nu va fi nevoie , dacă budinca asta nu îl va pune la pat pentru 2 zile am scăpat de orele de gătit . Poți gusta sa îmi spui dacă e buna. 

- Pentru tine , trandafir , orice . ia o gură din budinca și zâmbește satisfăcut . E magnifica .

- Sigur ?Vreau să fii sincer . Cina asta e importantă pentru mine . îl privesc fix în ochii și el își înclină ușor capul într-o parte. 

- Este perfectă budinca . Ce dor mi-a fost de ochii tăi , doi trandafirii roz și tenul tău trandafiriu . Ți se potrivește de minune numele , Rose. 

    Mă întoarce cu fața la el și îmi mângâie ușor obrazul  . Își apropie fața mai mult de a mea și eu fac un pas în spate . Nu o sa îl las pe Seth să mă sărute , nu vreau să fiu cu el . Nu îl iubesc ! Mă îndepărtez de el și îmi feresc privirea de a lui . El mârâie nervos și vrea să vină spre mine când eu așez lucrurile pe masă dar ușile se deschid și Dante intra .

     Era îmbrăcat în armura imperială la fel era și Seth . Dante se oprește o secundă și ne privește pe amândoi . Eu roșie în obraji și ezitantă și Seth nervos cu pumnii strânși . A mirosit el că a avut loc o scenă între mine și Seth dar nu spune nimic . Își îmbrățișează frățește prietenul și eu îmi dreg glasul .

- Rămâi la masă , Seth ? întreabă binevoitor Dante așezându-se la masă .

    Seth mă privește pentru o secundă și eu îmi făceam treabă la masă aranjând nimicuri de pe masă . Atmosfera era încordată și singurul relaxat din cameră era Dante  care îmi aruncă și mie o privire .

- Mai bine mă duc să mă odihnesc , a fost un drum lung . spune într-un final Seth .

- Prostii . Rămâi , vom lua cina împreună ca în copilărie. Dante era vesel dar când l-am privit în ochii mi-a înghețat sângele în vene , avea o privire de criminal însetat de sânge .

- Rămâi , Seth . Îmi poți povesti și mie cum a decurs misiunea și ce locuri noi ai mai văzut . îi spun zâmbind strâmb  , el se așează la masă . Mă duc să mai aduc și pentru Seth.

- Nu este necesar , o servitoare o să se ocupe de asta.  Ia loc , Rosalie .

     Era foarte nervos dacă mi-a spus pe numele complet . Aveam palmele transpirate și inima îmi bătea cu putere . Dante se afla în capătul mesei și eu cu Seth eram față în față . Asta e grav , foarte grav . Ceea ce ma speriat mai mult decât Dante acum , a fost momentul când Seth s-a apropiat nervos de mine . În perioada scurtă în care a fost plecat s-a schimbat ceva , Seth e altul , pare mai dur și mai impulsiv .

     Cina este servită , o friptură de pui cu legume.  Eu mă jucam încet cu furculița în legume.  Privesc pe sub gene cum Dante cu Seth mănâncă încet . Dante era foarte liniștit la exterior dar numai privindu-i ochii îmi puteam da seama că în interiorul lui un vulcan stă să erupă și toată lava avea să mă ardă pe mine de vie .

- Rosalie , nu îți place mâncarea ? întreabă Dante zâmbind .

- Ba da  , este foarte buna . i-au o înghițitură dar îmi stă în gât , privirea lui Seth îmi ardea fața  . Sunt doar puțin emoționată în legătură cu desertul . zâmbesc încercând să imit sentimentul de extaz .

- Ah , da . Tu ai pregătit desertul în seara asta . Sper să mă pot ridica mâine dimineață din pat . spune amuzat dar eu simt cum a fost mai mult un reproș .

- Dante , știi că nu aș vrea să te otrăvesc.  Am pregătit pentru această seară o budincă cu fructe de pădure și ciocolată . Fără căpșuni . specific cu un zâmbet sincer  .

- Atunci să gustăm budinca . Presupun că ai muncit mult la ea .

- Mi-am dedicat întreaga seară pregătirii . chiar eram mândră de budinca mea , e cea mai reușită .

     Budinca este servită și eu gust mândră , chiar mi-a ieșit . Zâmbesc către ceilalți și le așteptam mârâiturile de plăcere dar în schimb Dante strâmbă din nas . Iar Seth nici nu gustă , o împinge ușor din fața lui .

- Este prea dulce , atât de dulce că nici nu o poți mânca . Îți vei continua orele de gătit și să nu mai lipsești de la ele.  declară Dante serios .

- Dar Seth a spus că e buna , a gustat-o chiar înainte să apari tu . Spune-i , Seth . mă ridic în picioare revoltată .

- Nu am vrut să te jignesc , Rosalie . E prea dulce .

- Rosalie , manierele . Așează-te la masă . eu mă pun cuminte jos ca un copil mustrat de un părinte .

- Îmi cer scuze , nu se va mai repeta . îmi las capul în jos  și recit poezia cuminte .

- Bine , sper că nu e nevoie să faci din nou lecții de bune maniere .

- Nu , nu este nevoie . Îmi permiteți să merg în camera mea ? spun ridicându-mă în picioare .

- Poți pleca , Rosalie .

- Mulțumesc . O seară plăcută în continuare.  fac o reverență scurtă și plec cu pași mici de la masă .

      Când ajung în camera mea răbufnesc aruncându-mă în pat și țipând în pernă . Afară se lasă întunericul și eu trebuie să îmi liniștesc nervii. Trebuie să mă descarc , în trebuie ceva tare. 

     Scot cheia de sub noptiera și dau la o parte oglinda de la masa de toaletă . Descui micul dulap ascuns și îmi scot  toate lucrurile de acolo . Pun oglinda la loc și încep să mă aranjez .

      Îmi prind tot părul cu o plasă și îmi aranjez peruca . Mă dau cu pulbere de scoică pentru a-mi ascunde pielea trandafirie și îmi pun lentilele de contact care îmi întunecă irisul până la un negru mat .

      Îmi dau jos rochia vaporoasă și o înlocuiesc cu o maletă ruptă la bază , o geacă de piele și o pereche de blugi rupți . Îmi prind zgarda cu țepi la gât și îmi leg banderola roșie la mână . Îmi pun și restul brățărilor la mână și închei cu bocancii mei negri cu talpa de cauciuc .

     Mă privesc în oglinda și zâmbesc satisfăcută . Ochii ușor alungiți acum erau vicleni ca la o vulpe.  Zâmbetul sarcastic și îmbrăcămintea îmi oferea o stare de euforie . Mă mai analizez încă câteva minute .

- Pa , pa , Rosalie . Bun venit , Roux . îmi spun mie și mă îndrept spre fereastră .

   Ce părere aveți despre Seth ? Lăsați răspunsul în comentarii , nu va sfiiți  (ʃƪ^3^)

Continue Reading

You'll Also Like

10.6K 1.1K 41
Partea III a seriei Madness. malevolent Adjective | Meaning: having or showing a wish to do evil to others "Maybe the person you fall for, is not rea...
3.1K 489 7
"- Atunci, ai vreo problemă cu mine? - Te șochează asta, Alteță?! Sau ai cumva impresia că toată lumea se învârte în jurul tău? Ghici ce, Ildris Nasi...
145K 4.5K 70
Sophia Wylhelmina Adelaide -Prințesă. Aceasta vrea sa fugă de responsabilitatea regală, cerând părinților ca înainte să fie încoronată ca regină să p...
8.5K 806 35
Partea a II-a a seriei Madness. malignant Adjective | Meaning: evil in nature or effect "You weren't ready to love, and I wasn't ready to be hurt." ...