Our sister fell in love with...

By JulinkaGaiov

11.7K 383 77

Co když Salvatore bratři měli mladší sestru jménem Isabell, která přijede za nimi do Mystic falls v době, kdy... More

Isabella Salvatore
Klaus Mikaelson!!!!
Party
Ritual
Lonely☾
Christmas𐂂
Happy new Year🎉
Ester is coming
Matt is Dead :)
♡Birthday kiss♡
My Brothers
Revenge
Goodbye 1/2
Goodbye 2/2
Life Isabell Salvatore
They're Alive
Stars in the sky
Big Secret
Graduation
Kol Mikaelson!!!!
Where are we going?
I was in love with you
🎄🎁🎆🎇😇
Aurora and Tristan
I'm scared
You will be allright
I'm dying
ALIVE
I love you
Will you marry me?
Date
Wedding day
Baby?
Victory
Goodbye
We are Family
Ansel
Mikael
Maybe it will be okay
I love you so much
Vincent
Daddy?
Klaus
Klaus 2/2
Christmas
New Year
The end
Info

Katherine

174 5 0
By JulinkaGaiov


O 3 měsíce později

Pohled Izzy

Vstala jsem a šla do sprchy kde jsem se vysprchovala, následně si udělala ranní hygienu.

Pak jsem se nalíčila, vyžehlila si vlasy a oblékla se do černých šatů. Bříško už šlo trochu vidět.

Šla jsem do kuchyně kde jsem všechny pozdravila a hned běžela do práce, jelikož jsem nestíhala.

Na hodinu jsem naštěstí přišla v čas nechala jsem je přečíst si dvě stránky z knihy na větrné hůrce a napsat svůj názor a pak mi to buď pošlou v mailu nebo to napíšou na papír.

Já mezi tím opravovala předchozí testy.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

,,Kruci!" Zaklela jsem, když jsem nemohla nastartovat auto,,chceš pomoct????" Zašklebila se,,Katherine?" Nemohla jsem uvěřit svým očím,,ahoj Izzy" Usmála se.

Pohled Klause

Bylo půl šesté a Betty pořád nikde,,nebere mi telefon ani na zprávy nereaguje už dávno měla být doma" Strachoval jsem se,,třeba má poradu" Řekla Freya a já zavolal ředitelovi.

_________________

,,Prý už dávno odešla!" Řekl jsem a vyrazil jsem ven.

:::::::::::::::::::::::::::

S Elijahem, Kolem, Freyou, Bex, Marcelem a upíry jsme jí hledali, jenomže nikde nebyla,,Není u Damona a Stefana?" Zeptala se Bex,,to by mi dala vědět" Řekl jsem, ale i přes to jsem vzal telefon a zavolal Damonovi.
0
,,Klausi jak je? Co Izzy?"

,,Nevíš kde je? Není u tebe?"

,,Věděl bych kdyby tu moje sestra byla, co se stalo?"

,,Šla do práce a domů už se nevrátila, volal jsem i tomu ředitelovi, ten řekl že už dávno odešla"

,,Zavolej Stefanovi já nic nevím možná bude u něj pak mi dej vědět"

,,Jo jasně"

~~~~~~~~~~~~

Zavěsil jsem a volal Stefanovi.

,,Ahoj Klausi"

Ahoj, nevíš kde je Betty?"

,,Ne nevím, naposledy se mi ozvala dneska ráno s tím, že jde do práce"

,,Jde o to, že domů nepřišla a ředitel říkal, že už dávno šla domů"

,,Vím proč nepřišla"  Povzdechl si Stefan.

,,Proč?"

,,Dneska mi volala Katherine, jela do New Orleans"

,,Ale proč by chtěla Betty vždyť ví, že jí zabiju"

,,Netuším, já zavolám Damonovi půjdeme za Bonnie udělá nějaké kouzlo a dáme ti vědět kde je"

,,Díky"

———————————-

Zavěsil jsem,,já asi vím proč, to dítě bude napůl upír, napůl čarodějka a vlkodlak" Řekla Freya,,A? Freyo to už dávno vím" Odpověděl jsem,,krev toho dítěte společně s tvojí-" Chtěla pokračovat ale já jí zastavil,, se vytváří hybridi" Řekl jsem a ona kývla.

,,Ale to by jen tak Katherine nezjistila, jde jí jen o to aby mi ublížila" Řekl jsem,,taky možnost" Řekl Elijah,,co teď, ale budeme dělat?" Zeptala se Amiee,,je těhotná musíme jí najít co nejdříve" Řekla Cami,,jdu udělat kouzlo" Řekla Freya a hned odešla.

Pohled Izzy

,,Konečně jsi vzhůru" Řekla Katherine. Já byla přivázaná k židli,,pusť mě!!!" Zavrčela jsem ,,už můžeš" Řekla nějaká týpka a hned odešla,,moje čarodějnice, přes práh tohoto domu se nedostaneš, takže se nepokoušej utéct a mám tvůj prsten takže pokud se nechceš zabít, ty závěsy neodhrnuj" Usmála se,,proč to děláš?" Zeptala jsem se,,vezmu si to dítě, které porodíš" Rozvázala mě,,proč??" Dala jsem si ruku na břicho,,Klaus mě připravil o rodinu, já ho připravím o dítě a i o tebe" Řekla a hned upíří rychlostí zmizela.

~~~~~~~~~~~~~~

Dalších 10 minut jsem se snažila uniknout, ale marně, takže jsem si sedla a začala brečet, ta čarodějka udělala i kouzlo aby mě nenašli.

,,Nebreč, nedělá to dobře dítěti" Řekla nějaká holka,,kdo jsi?" Zeptala jsem se,,jsem Gia, Katherine mě přeměnila před několika dny a pak mě tu uvěznila" Řekla,,Jaký měla důvod?" Zeptala jsem se,,ten, že jsem jí zabila dceru, jsem totiž lovec upírů....Spíš byla jsem" Řekla,,nevadí ti, že jsi upír?" Zeptala jsem se,,ne, zvykla jsem si navíc, až se od sud dostanu nakopu jí zadek" Řekla a obě jsme se začali smát,,Jsem Isabell, ale všichni mi říkají Izzy" Představila jsem se,,Ráda tě poznávám, zajímalo by mě jak je možné, že jsi těhotná jsi předci upír ne?" Zeptala se a já začala povídat.

Pohled Klause

Stefan a Damon s Bonnie přijeli a prý jí nemůžou najít, nikdo jí nemůže najít, už jsem přestal mít naději.

,,Klausi ona je na živu, jen nevíme kde je" Řekla Bonnie,,neztrácej naději, ona by jí taky neztratila kdyby šlo o tebe" Řekl Stefan a já věděl, že má pravdu,,jenomže svět je moc velký abychom jí našli" Řekl jsem,,to je pravda, ale Katherine má předci její poskoky" Řekla Bex,,jenomže oni nám nic neřeknou to bychom je museli vždycky ovlivnit" Řekl jsem,,já předci můžu pomoct obléknu se jako Katherine a pomůžu" Nabídla se Elena,,půjde s tebou my si vezmeme, každý jednoho originálního upíra a půjdeme" Řekl Damon,,Dobře, nejdřív musíme vědět jak se ti její poskoci jmenují" Řekl Kol,,znám někoho kdo nám s tímhle pomůže" Usmál se Damon.

Pohled Izzy

,,Tak to je hustý, takže jsi propojená s původním hybridem a budete mít spolu dítě to je dost zajímavý, máš zajímavý život a kdo je vlastně Stefan a Damon?" Zeptala se,,moji bratři" Řekla jsem a ona kývla,,dáš si zmrzlinu?" Zeptala se a já kývla.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O 3 měsíce později

Milý deníčku jsem už v 6 měsíci, pořád jsme tu s Giou zavřený, ale stali se z nás kamarádky, občas cítím jak se dítě pohne nebo mě kopne, kéž bych ty chvíle mohla prožívat s Klausem hrozně mi chybí. Pokud jde o Katherine vždy sem chodí 1 týdně, aby nám dala další zásoby jídla a krve dokonce nám i kupuje věci. Možná ví o tom, že mě ostatní hledají, jelikož jednou jí někdo volal, že jí Klaus zabil jejího poskoka. Jsem ráda, že to semnou nevzdali.

Zavřela jsem deník a šla do sprchy.

Vlasy jsem si jen osušila, učesala jsem si je a nechala je tak jak jsou. Oblékla jsem se do modrých krátkých šatů.

••••••••••••

Šla jsem dolů do kuchyně,,máš hlad? Udělala jsem čínu" Řekla Gia a já kývla.

,,Zrovna mě koplo" Dala jsem ruku na břicho,,můžu si sáhnout?" Zeptala se mě Gia a já kývla,,to je hustý, víš jak se bude jmenovat ???" Zeptala se a já si najednou vzpomněla na něco hezkého.

Flashback

,,Jak to dítě pojmenujeme?" Zeptala jsem se,,Pokud to bude holka, tak po tobě" Políbil mě,,ne, jen to Nee!" Zasmála jsem se,,dobře taaak! Hope?" Zeptal se,,hmmmm Nee to neee" Řekla jsem,,a co Victorie? Jako naše malé vítězství?" Dal mi pusu na bříško,,To beru" Spojila sem naše rty,,Victorie Isabell Mikaelson" Usmál se,,a co pro kluka?" Zeptala jsem se,,Adam" řekli jsme na stejno.

Endflashback

V tom mě vyrušila Katherine,,tady máte jídlo a krev" Chtěla pokračovat, ale najednou někdo zazvonil.

Katherine ho pozvala do vnitř,,co tu děláš?-" Znova chtěla pokračovat,,Máte vzkaz od Klause" Řekl,,jaký vzkaz?" Zeptala se,,pokud něco Betty a tomu dítěti uděláš, postarám se o to aby jsi trpěla, nikdy nepřestanu hledat" Řekl a pak se zabil,,ukliďte to!" Řekla a hned potom odešla.

Pohled Klause

,,Už jsou to 3 měsíce" Řekla Amiee,,já jí najdu, ať se děje co se děje, nenechám jí tam" Řekl jsem,,Always and Forever" Řekla Rebekah a my všichni to zopakovali.

Continue Reading

You'll Also Like

10.9K 203 9
just a bunch of one shots and requests originating on my tumblr account. no smut yet but I will change the description and give a heads up for any fu...
252K 6.1K 52
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ જ⁀➴ 𝐅𝐄𝐄𝐋𝐒 𝐋𝐈𝐊𝐄 .ᐟ ❛ & i need you sometimes, we'll be alright. ❜ IN WHICH; kate martin's crush on the basketball photographer is...
31.5K 887 24
AU. Lily Evans wants to be the best ice dancer in the world, which means she needs to find a dance partner ASAP. After two failed partnerships, her c...
682K 33.7K 24
↳ ❝ [ ILLUSION ] ❞ ━ yandere hazbin hotel x fem! reader ━ yandere helluva boss x fem! reader ┕ 𝐈𝐧 𝐰𝐡𝐢𝐜𝐡, a powerful d...