Regalitate : Rosalie Hawksley

By anabella12355

689 175 3

Toată viața mea am vrut să îi fac pe plac fratelui meu, am fost mereu supusă și umilă . Cuvântul lui era lege... More

Personaje
Rosalie
Roux
Roux
Benjamin
Rosalie
Seth
Rosalie
Roux
Roux
Liliya
Roux
Rosalie
Benjamin
Rosalie
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Rosalie
Seth
Roux
Roux
Rosalie
Roux
Benjamin
Roux
Benjamin
Benjamin
Roux
Nu mai știu cine sunt
Iepuraș
Iepuraș
Liliya
Rosalie
Roux
Rosalie
Benjamin
Liliya
Rosalie
Liliya
Rosalie
Roux
Jack

Rosalie

36 6 0
By anabella12355

   Pașii mei șovăielnici se auzeau ca un mic ecou pe holul pustiu . Rochia mea alba vaporoasă se mișca ușor și îmi gâdila pielea trandafirie . Aveam gâtul uscat și îmi umezeam încontinuu buzele . Bretonul lung îmi vine în față , nu am mai stat să îl prind în două cocuri .

      Acum două minute îmi făceam rutina de dimineață când a intrat în cameră Caruna , servitoarea , să mă anunțe că Dante , fratele meu , mă așteaptă la el în birou . Singurele lucruri pe care le discutăm la el în birou sunt problemele mele , greșelile mai exact . În două minute am reușit să reduc lista greșelilor mele de ieri la doua .

     Ori vrea să discutăm despre absența mea de ieri de la cursul de gătit , e prea plictisitor și inutil , știu să gătesc . Ori mi-a aflat secretul ... Nu , nu avea cum plus că dacă afla am fi tranșat problema la mine în cameră , probabil m-ar fi tranșat și pe mine . Cum sunt în viață presupun că e cursul de gătit . O varianta mai e problema dintre mine și Seth dar nu am mai vorbit cu Seth de câteva zile , e plecat într-o misiune , ce prostie a mai făcut ?

    Relația dintre mine și Seth e complicată , mai mult Seth pot spune că e într-o relație . Fratele meu și cu Seth sunt cei mai buni prieteni din copilărie și eu îi sunt prietena , îl sprijineam mereu și îl susțineam doar că el a devenit mult mai atașat de mine . Mi-a cerut să fiu iubita lui doar că l-am refuzat elegant spunându-i că avem o prietenie mult prea frumoasă pentru a o strica , nu țin la el în acel fel .

     Mare greșeală , au avut o bătălie ,el cu Dante , în următoarea zi și au pierdut rușinos , când s-au întors Seth avea o tăietură pe umăr și aproape i-a fost scos ochiul . Dante nu a mai vorbit cu mine 3 zile , nu mânca cu mine la masă și când îmi arunca cate o privire aveam impresia că o să îmi taie capul . Mă considera vinovată pentru neatenția lui Seth și pentru faptul că au pierdut lupta . Seth refuza să fie bandajat și umbla de colo colo ca un cățeluș plouat. 

    Trebuia să iau problema în propriile mâini , trebuia să refac relația mea cu Seth fără să trebuiască să fim împreună . După acele 3 zile de izolare a lui Dante față de mine am mers direct în camera lui Seth , a fost foarte primitor cu persoana care i-a distrus sufletul și fizicul . Ma lăsat să îl curăț și să îl bandajez , atunci am putut vorbi între patru ochii . I-am spus :

- Îmi pare rău că ți-am frânt inima și aș vrea să mai cresc înainte să am o relație cu cineva ( aveam 16 ani ) . Nu sunt sigură pe sentimele mele , azi îmi place de cineva mâine de altcineva . Poate când voi mai creste voi fi mai sigura pe sentimentele mele .

    După aceea în următoarea zi arăta ca un om nou , era mult mai bine.  Aranjat și gata de un nou atac , cu strategii noi și cu idei mult mai îndrăznețe . Dante tot nu a vorbit cu mine dar măcar mâncam la aceeași masă , eram mulțumită . De abia peste 2 săptămâni a vorbit cu mine , ma întrebat cum este noul profesor de gramatică și chiar mi-a zâmbit .

    Când îmi aduc aminte de acele zile îmi transpiră palmele și mi se înroșesc obrajii . Ajung în fața ușii de la biroul lui și ascult puțin înainte să ciocăn , liniște . Îmi spune să intru și eu mă strecor ușor în birou . Camera era plină cu dosare și hărți , pe biroul din mijlocul camerei era ordine și Dante mă analiza stând pe scaun . Îmi face semn din ochii să mă așez pe scaun și mă pun în liniște cu capul în jos și cu mâinile în poală .

- Cum te descurci la cursul de gătit ? mă întreabă mai relaxat răsfoind câteva hârtii .

    Deci cursul de gătit e ! Cred că e cea mai buna variantă .

- Eu ... Nu am mai fost ieri la curs , am fost la bibliotecă și am citit . îi spun cu glas sugrumat și jucându-mă cu degetele .

- Știu că nu ai fost , ma anunțat profesorul .

    Tresar atunci când trântește un dosar pe colțul biroului  , se ridică în picioare și vine lent în fața mea . Se lasă ușor jos și îmi ridică bărbia cu doua degete , ochii lui nu mai erau reci , avea un zâmbet cald și ochii lui erau dulci . Acum îmi dau seama de ce îl iubesc pe Dante , deși e rece și crud cu toți , cu mine e cea mai dulce persoana. 

- Te înțeleg , știu că sunt plictisitoare orele de gătit dar sunt și puțin necesare , dacă tu consideri că te poți descurca în bucătărie eu nu te contrazic . Îți apreciez sinceritatea , surioară. 

- Mă pot descurca . O să îți dovedesc , în seara asta o sa gătesc eu desertul pentru cină . spun entuziasmata .

- Bine , abia aștept . Să nu pui mult zahar , prezența ta îmi îndulcește mereu ziua . surâde dându-mi bretonul după ureche . Nu ți-ai prins bretonul . concluzionează el ridicându-se în picioare .

- M-am grăbit să ajung , părea ceva foarte important și nu am vrut să aștepți . spun privind , cu ochii mari ,sus la chipul său .

- Îmi pare rău dacă te-am speriat dar aveam mult de lucru și am vrut să discutăm devreme despre asta .

- Pleci undeva astăzi ? întreb curioasa când îmi deschide ușa .

- Nu departe , voi ajunge sigur la cină . Nu o să ratez desertul tău minune .

- Nu râde de mine , va fi bun . Vei vedea . 

- Vom vedea . încuviințează și eu îi las rapid un pupic pe obraz și mă îndrept spre camera mea . Nu uita să iei micul dejun . strigă în urma mea .

     Îl iubesc atât de mult pe Dante , știu ceea ce face și prin ce metode.  El nu vrea ca eu să știu dar am sursele mele care mă țin la curent cu tot . E crud , nemilos și răzbunător  , dar mai presus de toate e fratele meu și singura mea familie . Reprezintă totul pentru mine și faptul că am un secret față de el îmi induce uneori stări de vinovăție dar tentația e prea mare și acest lucru mă definește atât de bine , mă simt eu . Eu cea reală .

Continue Reading

You'll Also Like

4.5K 174 14
dacă nu va place bakudeku, nu o mai citiți>>> -18+
7 3 4
A fost odată, o fată de mica chinuita de părtini.. Mai pe scurt, trăia cu un tată extrem de strict. Dacă vreți să aflați mai multe,citiți cartea!
26.1K 3.8K 43
"Multe corpuri frumoase ascund suflete de monștri." [Continuarea seriei "Cronicile Pierduților". Cărțile au legătură și trebuie citite în ordine]
1.4K 82 15
Jk vrea ca Yn sa fie iubita lui dar ea refuza deoarece nu vrea ca tatal ei sa-i faca vreun rau.... După ceva timp tatăl ei o răpește si nu o mai lasă...