...ZORLA EVLİLİK ...(1) ♣ (Dü...

By Esracrh

475K 15.1K 1.2K

...ZORLA EVLİLİK ...(1)♣ CEMRE VE EMRE'NİN AŞKA TUTUNDUĞU BİR HİKAYE BU. ONLAR AŞKI ANLATIYOR. SEVGİYİ... More

( Z.E) 1. Bölüm
(Z.E) 2. bölüm
(Z.E ) 3. bölüm
(Z.E ) 4.bölüm
( Z.E) 5.bölüm
(Z.E) 6.bölüm
(Z.E) 7.bölüm
(Z.E) 8.bölüm
(Z.E) 9. bölüm
(Z.E) 10. bölüm
(Z.E) 11. bölüm
(Z.E) 12.bölüm
(Z.E) 13. bölüm
(Z.E) 14. bölüm
ÖNEMLİ !
(Z.E) 15.bölüm
(Z.E) 16.bölüm
(Z.E) 17. bölüm
(Z.E) 18. bölüm
(Z.E) 19. bölüm
(Z.E) 20. bölüm
(Z.E) 21. bölüm
(Z.E) 23. bölüm
(Z.E) 24.bölüm
ÖNEMLİİ !!
(Z.E) 25.bölüm
(Z.E) 45.bölüm
46. bölüm
47. bölüm
48.bölüm
49. bölüm
50.bölüm
51.bölüm
52.bölüm
53.bölüm
54. Bölüm
55.bölüm
DUYURU !!
BEN GELDİM !
56.bölüm
57.bölüm
58.bölüm
59.bölüm
60.Bölüm
(Z.E ) 61.bölüm
(Z.E)62.bölüm
(Z.E) 63.bölüm
(Z.E) 64.bölüm FİNAL
HADİ KONUŞALIM.

(Z.E) 22. bölüm

8.6K 307 19
By Esracrh

YAZARIN AĞIZINDAN

Artık evlenmişleri ...mutlu olacaklardı değil mi ? yada birşey yüzünden ayrılacaklardı ... kim bilebilir ki? Belkide çocukları olur bir ,iki, üç kim bilebilir ki ? Bu çocuklar mutlu olacak değil mi ? Şimdi ise balayına gidecekler neler olacak ? Balayında neler yapacaklar sjsjj ;)

CEMRE'NİN AĞIZINDAN

O kadar çok güzel bir gündü ki . Sonunda Emre benim olmuştu. Tamamen benimdi . Emre'yle arabaya bindik ve ilerledik. En son herkes bizi alkışlamıştı ve arabaya gülerek ilerlemiştik . Şuan işte o an arabadaydık. Ah şuan balayına gidiyorduk ...nereye gidecektik ? Emre'ye bakıp sırıttım.

'' nereye .. ıhmm kocacığım '' dedim ve ona baktım. Bana şaşkın bir ifadeyle baktı. Ne bakıyon sen ?

'' hımm buna alışmalıyım '' dedi ve sırıttı sonradan '' bildiğim çok güzel bir tatil yeri var oraya gidiyoruz balayını orada yapacağız beş gün kalacağız '' dedi ve göz kırptı . Tamam şuan tırsmıştım. Her şeyi anlarımda o sondaki göz kırpmada neyin nesiydi? Korkutmuştu. Beni orada neler yapacaktı bana ... hıh yoks... tamam tamam... sustum. Ona çakma bir gülüş sergileyip cama kafamı yasladım. Hala gelinlikliydim ve çok sıcaktı. İçim pişmişti. Gelinlikle uğraşırken Emre arabayı durdurdu ve bana baktı. Ona şaşkınca bakıp'' ne oldu niye durdun '' diye sordum.

'' ilk önce şu giysilerden kurtulalım '' dediğin de gülümseyip '' olur '' dedim

''Hımm... bildiğim bir benzinci vardı orada durup değişebiliriz '' dediğin de kafa sallayıp camdan dışarıya baktım.

'' yolumuz uzun rahat etmemiz lazım '' dedi ve arabayı tekrar çalıştırıp sürmeye başladı . Oflayıp camdan dışarı baktım. Şuan çok korkuyordum. Yaz tatilinde neler yapacaktık onu merak ediyordum . Birden düşüncelere daldım .

'' durma emre devam et ! '' diye bağırıyordum . Emre üstümdeydi. Dudağına yapışmıştım ellerini belime sarmıştı . Artık dayanamıyordum . Emre benimdi. O yüzden kendimi ona verebilirdim . Sonsuza kadar verebilirdim . Emre'nin üstüne ben çıkıp sırıtmaya başladım ve üstünü çıkardım oda benimkini çıkarmıştı yarı çıplak halde öpüşüyorduk...''

'' cemre '' diye seslendi biri Ah güp güzel hayalimi batırdın Emre ! . '' geldik '' dedi ve bana baktı.

'' ta... tamam '' dedim ve arabadan inmeye çalıştım . Ah ne görmüştüm öyle. Emre sırıtıp arabadan indi ve benim inmeme yardım etti . Ellerinden tuttum ve beni çekti . Bagajdan bir poşet çıkarıp birini bana verdi ve diğerini kendisi aldı benzin yerinin içine girip lavaboya gittik. Çalışanların hepsi bana bakıyordu. Ne bir yerim mi açıktı vücudumu süzdüm ... yoo hiçbir yerimde... ah doğruya aptal Cemre gelinlik ! gelinlik ! . Emre herkese selam verip lavaboya girdi . Erkeklerin tuvaletiydi. Bende kızlarınkine girip kapıyı kilitledim. Tam ortaya geçip aynadan kendime baktım . Oflayıp gelinliği çıkarmaya çalıştım olmuyordu.... arkadaki bağına ulaşamıyordum . Birden kapı çaldı . Ben kitlememişmiydim burayı ?

'' kimsin ! '' diye bağırdım korkuyla.

'' benim Emre '' dediğin de rahatladım. Emre'ydi kapıya yaklaşıp kiliti açtım ve içeriye girmesini söyledim. Bana şaşkınca bakıp sırıttı.

'' daha giyinemedin mi? '' Onu süzdüm. Ne ara giyinmişti bu çocuk ! arkamı gösterip sırıttım.

'' aç şunu '' dedim bana yaklaşıp arkamı elledi ve açtı .

'' tamam şimdi çıkabilirsin '' dedim ve sırıttım. Seni gidi sapık ! .

'' buradada kalabilirim '' dedi ve bu sefer o ünlü sırıtmasını yaptı . Ona dil çıkarıp sırıttım. Sapıktı işte.

'' çıkıyor musun? '' diyip kaşlarımı çattım.

'' tamam tamam çıkıyorum '' dedi ve dil çıkarıp kapıyı kapattı . Ahanda dil çıkarmıştı. Sırıtarak kapıya yaklaşıp kilitledim . Ne olur ne olmaz bu pis sapık kapıyı açardı . Neden utanıyordum ki evliydik değil mi? gelinliği aşağıya indirip çıkardım. Aynanın karşısına geçip kendime baktım . Oflayıp poşetteki giysileri giydim ve lavabodan çıktım. Çıkar çıkmaz Emre'yi görmemle bir adım geri gittim .

'' tamam mı hadi gidelim '' dedi ve elimden tuttu.

'' ama gelin...lik '' dedim üzülerek.

'' boş ver bende kendiminkini bıraktım '' dediğin de oflayarak benzinciden çıktık. Emre ne olur ne olmaz benzini doldurdu. Arabaya binip ilerledik yolumuz çok çokk uzundu .

'' hey o elbise önemliydi '' dedim kaşlarımı çatarak. Tabi önemliydi. Hatıraydı hatıra ..

'' yenisini alırız Cemre '' dedi ve arabayı çalıştırdı ona şaşkınca bakıp sonradan oflayarak geriye yaslandım.
'' ne zaman varıcağız '' diye sordum.

'' yarını bulur akşam oldu sen uyu ben gelince seni uyandırırım '' dediğin de ona kaşlarımı çattım.

'' olmaz biryere park et hemen arkada uyuyalım '' dedim

'' bunu isterdim de olmaz '' dedi ve sırıttı . Oflayıp kapıyı açacaktım ki bağırmaya başladı. '' hey! napıyorsun tamam...tamam duruyorum '' dedi telaşlıca . Sonra yolun yanında arabayı durdurdu. Bana kaşlarını çatarak bakıyordu.'' sen kafayımı yedin cidden o kapıyı açacakmıydın '' diye sordu. Ona sırıtıp kafa salladım ve arabadan indim . Onun kapısına ilerleyip kapısını açarak sırıtmaya devam ettim. '' in '' dediğim de oflayıp arabadan indi . Elinden tutup arka büyük koltuğa geçtik. Kapısını açıp içeriye girdim ve Emre'yide içeriye soktum . Kapıyı örttüm ve Emre'ye sarıldım. Bu kadar basitti.

'' iyi geceler '' dedim ve sırıtarak uyudum. Yani uyku numarası yaptım. Ona sarılmadan olmaz ne yapabilirim ?

EMRE'NİN AĞIZINDAN

Ben bu kıza bayıldığımı söylemişmiydim acaba ? Cemre'nin yüzüne bakıp '' uyudun mu ? '' diye sordum. Cevap vermiyordu yüzünde hep makyajı kalmıştı. Silmezsem yarın her tarafına bulaşmış vaziyette olacaktı. Arabanın arka tarafından ıslak mendili alıp içinden bir tane aldım ve Cemre'ye yaklaşarak hafifçe gözlerinin üstünü silmeye başladım. Gözlerini hafif açıp'' ne yapıyorsun '' diye sordu .

'' makyajını siliyorum bulaşacak yarın yüzüne '' dedim sırıtıp bana sımsıkı sarıldı .'' sil '' dediğin de sırıtıp silmeye devam ettim . Tamamı bittiğinde ıslak mendili camı açıp dışarıya attım ve camı kapatıp arabayı kilitledim. Cemre'ye sarılarak gözlerimi kapattım . Onu o kadar çok seviyordum ki... .

......

Erkenden uyandım. O yolu gitmemiz gerekti . Cemre'ye baktım . Kafasını benden çekip koltuğa hırkamı koydum ve onun kafasını oraya koydum . Şoför koltuğuna geçip arabayı çalıştırdım ve yola koyuldum. Ah balayında harika olacaktı . Bunu hissedebiliyordum . Ah şuan cidden Cemre'yle evli olduğumuza inanamıyorum . Arabayı sürerken birden Cemre arkadan ayağını koltuğa basarak öne geldi. Ona kaşlarımı çattım. Canım arabam !

'' hey bebeğime ayak basma '' dedim bana şaşkınca bakıp '' arabamı bebeğin '' diyip arabayı işaret ederek sırıttı . Ona bakıp dik durdum ve ciddi bir bakış attım. '' evet olamaz mı '' dedim ve önüme baktım. Źimdi kaza falan yaparım . O zaman kötü olur işte. Bana bakıp birden kahkaha attı .

'' arabamı.... bebeğin '' dedi ve kahkahasını yine sürdürdü . '' hey ! araba bebeğinse ona hep ayak basarım ona göre hem artık ben varım ve birde bebeğim....'' dedi ve susup önüne bakarak '' her neyse '' dedi . Bebeğimiz demişti . Gördünüz mü ! Duydunuz mu ! Aman tanrım bebeğimiz demişti ! Hoh ! tamam sakin sakin sakin ! . Tam bir şey diyecektim ki ağzımı eliyle kapatıp endişeyle bana baktı. '' sakın bir şey söyleme'' dediğin dd sırıtıp hızlıca yanağına yaklaştım ve öpücük atıp geri önüme baktım .

'' hey !! '' diyip bana baktı. Ona ciddi bir bakış atıp sırıttım.

'' eğer konuşmazsan bu sefer dudağından öperim ve bırakmam ve kaza yaparız ona göre '' dedim ve önüme bakmaya devam ettim. Cemreye kafamı çevirdiğimde Cemre önüne bakıp ellerini birleştirmiş halde duruyordu. Peki küçük hanımefendi sen kaşındın yavaşça Cemreye yaklaştım o da bana şaşkınca bakıyordu.

'' tamam susmuyorum önüne bak lanet olasıca '' dedi ve oflayıp saçma saçma şeyler söyledi . Sırıtıp önüme baktım ve sürmeye devam ettim. Cemre'yide dinliyordum.

'' ne konuşayım saçmamı tamam o zaman daha deminki dediğimi unut.... '' sözünü kesip

'' unutulacak bir şey değil olacak bir şey '' dedim ve göz kırptım. Bana dil çıkarıp önüne baktı . O anda sırıttım çünkü gelmiştik . Cemre'ye bakıp sırıttım " geldik "

'' yubbi '' dedi ve arabadan indi hemen.

'' hey ! beni bekle '' diyip bende arabadan indim. Anahtarı oradaki görevlilere verip Cemre'nin yanına gittim ve koluna girdim. Kız gibiyim.

'' hadi biraz eğlenelim ne dersin '' diyip gülümsedim . Kaşlarını çatıp omzuma vurdu.

'' seni sapık ! '' diyip ilerledi. Arkasından bağırarak '' hey yanlış anladın ! Cemre ....dursana ! '' diyip peşinden ilerledim. Dört beş tane kız yanıma geldi hemen.

'' Naber Emre '' dedi heyecanla biri . Diğeri ise '' yanındaki kız ...kim '' diye sordu . Tanımıyordum ki ben bu kızları. Ah hepinize nasıl yanıt verebilirim ki ? Birden hepsinin arasından cemre geldi ve hepsine çakma bir gülüş sergileyip elimi tuttu ve ilerledi. Ah benim kahramanım ya bu kız. Şimdi kim söylicekti. Tanımıyordum zaten onları. Hayranlarım... yolda ilerlerken Cemre konuşuyordu kendi kendine.

'' o kızların saçını başını yolarım '' dedi ve durup gözlerimin içine bakarak '' bir daha onlarla konuşmayacaksın '' dedi. Çok ciddiydi. Hemde çok. Kafa sallayıp sırıttım . Elini ağzıma kapatıp
'' gülme şaka değil '' dedi ve gözlerini devirerek beni çekmeye devam etti . Tamam korkmuştum.... şaka yapıyorum bu güzellik beni asla korkutamaz ! . Ama korkmuş numarası yapmakta fayda var değil mi ? Durup etrafa baktı nereye gideceğini bilmiyor gibiydi . Ona sırıtarak bu sefer ben onu çektim.
'' gel benimle ''

Arkadan oflayarak ilerledi . Elini sımsıkı tutuyordum . Onu bırakmak istemiyordum . Eski tuttuğum villaya ilerledim. Cemre'yi tuttuğum için oda benle beraber ilerliyordu . Tabikide . Villanın içine doğru ilerlerken yanlarımda ki korumaların hepsi eğiliyorlardı ee tabikide önlerinde başkanın oğlu duruyordu . Korumalarım heryerdedir . Seks yaptığımda bile kapımda veya içerde dururlar iğrenç değil mi ? Uf şuan ne saçmalıyorum ? Villanın içine girdim. Bahçesi havuzluydu ve yemyeşil çimenlerle kaplıydı . Burada kötü bir ot görürsem kovarım demiştim. İyi büyütmüşler her şeyi . Eğer kötü olsaydı. Tabikide kovmazdım . Sadece özen göstermeleri için korkutuyorum. O kadarcık ? Ama ödleri fena patlıyor gerçekten . Kalpten gidecekleri için korkuyorum . ŞAKA YAPTIM UMURUMDA DEĞİLLER . Villaya girdik . Ben hızlıca koltuğa geçip uzandım .

'' ah çok yoruldum '' diyip mırıldandım . Cemre'de diğer koltuklardan birine uzandı.
'' bende yoruldum '' kafamı kaldırıp

'' hadi uyuyalım '' dedim ve sırıttım oda kafasını kaldırıp '' hey akşam olmadı hem uykum...yok '' diyip esnemeye başladı . Ağzını kapatıp sahte bir gülüş sergiledi ve karnını tutarak '' açım '' dedi kafa sallayıp telefonuma hizmetçileri aradım . Aramamla hizmetçiler geldi . Kapıyı açıp içeriye girdiler.

'' bize sofra hazırlayın hemen '' dedim hepsi onaylayıp gittiler . Hepsi dediğim iki kişilerdi. Ayağa kalkıp Cemre'ye doğru yaklaştım . O anda hemen ayağa kalkıp '' lavaboya gitmeliyim '' dedi ve sırıtarak bir yere doğru gitti . Koltuğa oturup sırıttım . Endişe hissediyordum hemde çok . Televizyonu açıp izlemeye koyuldum . Korku filmi izlesek mi Cemre korkup bana sarılsa ? Tamam süper bir fikirdi . CEmre acaba nereye gitmişti ? Tuvalete gidiyorum demişti ya ? Gelir değil mi kaybolmaz bu büyük evde ? yani... evet evet gelir . Televizyondan gözlerimi ayırmıyordum . O anda arkamdan biri bana aniden sarıldı. Bağırarak ayağa kalktım. Cemre ? Cemre ! Ah rezil oldum değil mi ?

'' korkman bile çok tatlı '' dedi ve sırıttı. Ona yaklaşarak '' hey bunu ödeyeceksin '' dedim ve kaşlarımı çattım. Yanaklarımdan tutup burnuma öpücük kondurdu.

'' hadi şu balayımızı yapalım '' dedi sırıtarak . Balayımı ah doğru ya ?

'' hey yarın balayı olacak ....şimdi değil çok güzel bir şeyle karşılaşacaksın yarın '' dedim ve elinden tutup sırıttım . Bugün sadece yemek yiyecektik o kadar. Yarın balayı daha da güzelleşecekti. Sofraya ilerledik. Çoktan hazır olmuştu. Cemre'nin sandalyesini geri çekip oturmasını söyledim. Oturunca bende yerime geçtim.

'' Emre seninle geçen her günüm harika biliyorsun değil mi ? '' diyip gülümsedi. Haklıydı. Onunla da her geçen gün harikaydı.

'' seni seviyorum Cemre '' dedim. Dur ben seni seviyorum dedim. Cemre'nin yüzüne .. ah tamam ... rezil olmuştum iki kez hemde !

'' bende seni seviyorum Emre '' diyip sırıttı ve çatalı alıp yemeye başladı. Seni seviyorum ... hım bunu hep duymak istiyorum .

........

Cemre karnını okşayıp bana sırıttı. Sonradan esnemeye başlamıştı . Ne ara uykusu gelmişti bunun. Yolda da uyumuştu hemde.'' uykun gelmesin daha film izliyeceğiz '' dedim ve Cemre'ye yaklaşıp onu ayağa kaldırarak odaya ilerledik. Vardığımızda hızla koltuğa oturttum . Televizyonu açıp CD koleksiyonlarımdan korkunç olanını aldım elime ve televizyona bakıp CD'yi taktım.

Cemre'nin yanına oturdum . Koltuk çok büyük ve uzun olduğu için ayağımızı uzatabiliyorduk . Cemre sırıtıp televizyona baktı. Bekle bekle. Korku yerlerinde nasıl kucağıma atlayacaksın. Cemre bana kafasını yaslayıp televizyona baktı.

'' başlatıyorum '' dediğim de Cemre kafa sallayıp bana sımsıkı sarıldı ve kafasını göğsüme yaslayıp izlemeye koyuldu . Başlamıştı. Cemre bana bakıp '' korkunç mu ? Emre ! '' diyip ayağa kalkacaktı ki kolundan tutup yanıma oturtturdum.

'' yanındayım unuttun mu ? '' diyip gülümsedim oda gülümseyip yine bana sarıldı televizyon büyük olduğu için korkuda çoğalıyordu . Birden bir canavar ( benim deyişimle cinavar :D) önümüze çıķıp çığlık attı. Kaç kez izlediğim için korkmuyordum . Yoksa altıma sıçardım cidden . Cemre bana sımsıkı sarılıp gözlerini kapattı .

'' cemre korkmana gerek yok korkunca söyle kapatayım '' dedim kaşlarını çatıp '' hayır korkmuyorum ben güçlüyüm korkmam kolay kolay '' dedi ve dil çıkarıp benden ayrılarak düz oturup izledi . Yalan söylüyordu.... tabikide çok korkuyordu . Cemreye yaklaşıp sırıttım.

'' korkuyor gibisin ''

'' korkmuyorum '' dedi ve dil çıkarıp izlemeye başladı . Yastığa sarılıyordu. Bir canavar bağırarak birini mağarasına sokuyordu ve orada onu yiyordu en son çığlık atınca Cemre bağırıp yanıma geldi ve sımsıkı sarıldı .

'' korktun mu? '' diyip Cemre'ye baktım.

'' evet korktum olamaz mı kızım ben ! '' dedi ve bana yine sarıldı . Bende ona sarıldım hemen.

'' tamam o zaman güzel bir şey izleyelim '' dedim ve ayağa kalkacaktım ki elimi tutup '' boşver boşver gitme '' dedi ve beni çekti. Koltuğa geri oturduğumda Cemre bana sımsıkı sarıldı ve gözlerini kapattı .

'' değiştire...'' sözümü kesip '' hayır istemiyorum gitme '' dediğin de onaylayıp televizyon baktım . Cemre sımsıkı sarılıyordu . 20 dakika falan izledikten sonra bitti kötü ve iğrenç bir sondu . Hiçbir dizilerde falan mutlu son yoktur ....var gibi gözükür ama hiçte yoktur . Canavar hepsini yer ve canavara göre mutlu son diğerlerine göre kötü son olur . Cemre'ye tam bir şey diyecektim ki gözleri kapalıydı . Uyuyor muydu ?

'' uyuyor musun ? '' dedim fısıldayarak cevap yoktu ....uyuyordu. Değil mi ? Sırıtıp Cemre'yi kucağıma aldım ve yatağa koyup üstünü örttüm. Bende yanına geçip Cemre'ye baktım. Ah prenses gibi uyuyordu ! Uyuyan güzel . Cidden uyuyan güzel ! . Gözlerimi hafif kapattım ve uyumaya hazırlandım. O anda iki kol bana dokundu. Gözlerimi açtığımda Cemre bana sarılıyordu . Sırıtarak Cemre'ye sarıldım . Kafasına öpücük kondurup okşadım ve sımsıkı sarılarak gözlerimi kapattım .

EMRE'NİN AĞIZINDAN

Uyandım ....uyandığımda Cemre yanımda bir ayağını üstüme atmış ve elini yüzüme koymuş şekildeydi. Nasıl bir uyuyuş şeklidir bu ? Artık böyle yaşayacağım için sorun bulamıyordum . Elini yatağa koyup ayağınıda kendimden çekip ayağa kalktım . Olsun uyanmamıştım değil mi ....ayağını attı diye ? Cama doğru ilerleyip dışarıya baktım . Her yer gözüküyordu denizde gözüküyordu. Denizdeki kızlar mayolarıyla sudaydılar ve eğleniyorlardı . cemre mayolu nasıl olur acaba ? Cidden çok merak etmiştim....ah doğruya ! Balayı hemen hazırlamalıydım .... hızlıca odadan çıktım ve koşarak aşağıya indim. Hemen mutfak ekiplerini çağırdım . Yedi kişi gelmişti. Hepsine sıra sıra bakarak sırıttım. '' bugün harika bir sofra ....dur yada ben yapacağım '' dedim ve hepsinin ortasından geçip mutfağa girdim. Üstüme önlük aldım.... üstümü kirletemem şimdi . Hızlıca dolaba ilerledim .

'' bırakın biz yapalım efendim yorulmayın '' diyip elimdekileri aldılar .. almaya çalıştılar. Ben yapacaktım.

'' bugün izinlisiniz hadi gidin eğlenin evi herkes boşaltsın '' dediğim de şaşkınca yüzüme bakıyorlardı. Ne bir şey mi olmuştu? Ah.... doğruya eskiden ben böyle değildim . Değiştiğim için şaşırmışlardı. Eskiden tatil için geldiğim de kumandayı masadan almaya bile üşenirdim. Onları çağırıp verin diye emir verirdim. Şimdi ise gidin eğlenin diyordum. Şaşirmaları bence normal . Buraya bu yıl hiç gelmediğim için değiştiğimi fark edemediler . Cemre değiştirmişti. Yanımda dursa bile değişiyordum ben. Tamam ara sıra.

'' duymadınız galiba '' diyip kaşlarımı çattım. Biraz kızgın gözükmekten zarar gelmezdi değil mi ? Hepsi anlam veremeyip eğildiler selam verdiler ve gittiler. Gittiklerinde oflayıp dolabı açtım . Üç dolap vardı. Hepsi de büyüktü . Ne gerek vardı diyeceksiniz.... ama gerekli oluyor işte . Her neyse ! . Dolapı açtığımda ne yapsam diye düşündüm ....cidden ne yapsam ? yumurta mı kırsam ? ... omlet ? Ah tamam ben en iyisi düzgün şeyler hazırlayayım . Birazdan uyanabilir değil mi belkide uyanmıştır ? Ah acele etmeliyim ! .

CEMRE'NİN AĞIZINDAN

Uyandım. Tam elimi yana atacaktım ki yine ve yine Emre yoktu . Her attığım da ol bi kerede. Ölcen mi sen ?Hızlıca yatakta oturup etrafa baktım.

'' Emre ? '' diye seslendim. Hayır cevap yoktu . Nerede bu ukala ? Birden karnım guruldadı . Karnımı tutup '' hayır acıkma ! yemek yiye yiye şişeceksin ! '' diyip kendi kendime konuştum . Yiyemezdim. Şişko olursam Emre beni beğenmezdi. Cidden kafayı yedim ? Ama açım bennn ! . Emre açım aç aç aç aç aç ! Açımmm ! . Ayağa kalkıp cama koştum ve dışarıya baktım. Vooo her yer gözüküyordu mükemmel . Denize doğru baktım. Herkes eğleniyor gibi duruyordu. Saat kaçtı ki? Bu kadar erken gidiyorlardı ... hıh ? Ih gerçekten iğrençti gerizekalı.... camdan hemen uzaklaştım . Bir kız bir erkeğin altındaydı ve orada yiyişiyorlardı iğrençti . Tamam ben yapsam iğrenmem ama başkasını görünce herkes iğrenir değil mi? Ama kendin yapsan hemen sorun yok ...ah ne saçmalıyorum. Herneyse. Tamam sustum . Oflayıp yatağa arka uzandım ve tavana baktım . Çiksam mı? Ah hayır kesin kaybolurum . Bu büyük evde kaybolmak istemiyorum. Kimse bulamaz asla asla asla ! . Ben burada ölmek istemiyorum. Böyle karanlıkta evde kalmak... bu büyük evde. Kafamı sallayıp ellerimle gözlerimi kapattım ve dudak büzdüm. Birden kapı açıldı. Hızlıca ayağa kalktım. Emre'ydi ... Emre !! . EMRE !! . hızlıca Emre'ye koştum ve sarıldım . Bana şaşkınca bakıyordu. Ne yanlış bir şey mi yaptım ki ?

''' neden şaşırdın '' diyip dudak büzdüm. Sırıtarak dudağıma öpücük bıraktı ve elimden tutup biryere ilerledi .

'' nereye ? '' diye sordum meraklı meraklı.

'' soru sorma ve gözlerini kapat '' dediğin de ne yapacağını merak ediyordum ? Neden meraktan patlatmak istiyordu ki beni ? Bana kapatmak için baktığında mırıldandım. '' of tamam '' Gözlerimi kapattım. Ah çok karanlıktı ! . '' düşersem sana sorarım ! '' diye bağırdım. Arkama geçtiğini hissedebiliyordum . Belimden tutup
'' ben seni düşürmem ama gözlerini açma '' dedi. Kafa sallayıp gözlerimi sımsıkı kapattım . Önümü göremediğim için Emre beni kontrol ediyordu .

'' geldik açabilirsin '' dediğinde gözlerimi hafif açtım. Sonradan zaten tamamen açıldı. Bu ger . çek . miydi. AMAN TANRIM ! Bu harikaydı ! Ağlamak üzereyim... bayılırım bak . Her yer gülle kaplıydı... şuan kelime bulamıyordum. ( masanın resmi medyada var ) Emre'ye bakıp sımsıkı sarıldım .

'' seni seviyorum !'' diye bağırdı kollarını açarak . Emre'nin yüzüne bakıp sırıttım buna sırıtmak denmiyordu ağlıyordum ve sırıtıyordum ne tuhaf bir şeyim ben ?

'' bende seni seviyorum Emre harika ! sofra '' dedim ve daha sıkı sarıldım. Oda bana sımsıkı sarıldı .

'' hadi bakalım balayımızı yapalım '' dedi ve sırıtarak sandalyemi geri çekti. Ben oturunca masaya yanaştırdı kendiside sandalyesine geçip oturdu .

'' hadi başlayalım o zaman '' dediğin de sırıttım.

'' bu masaya kıyılır mı harika ! bozma sakın '' dedim ve dil çıkardım o ise kahkaha attı.

'' süs dursun diye yapmadım '' dedi çatal ve bıçağı alıp alıp yemeye başladı . Oflayıp önüme baktım .... bu kadar güzel bir şey bozulur mu hiç ama ! . ama açım ben ... aç aç... açımm ! . Çatalı alıp yemekten ağzıma attım . Oh miss .

'' bunları sen mi hazırladın '' diyip gülümsedim. Belki de mutfaktakiler hazırlamıştır?. Kafa sallayıp sırıttı.

'' evet ben hazırladım daha bitmedi '' dedi ve göz kırpıp yemeye devam etti . Ne vardı ki bundan başka bu zaten yeterde artardı bu kadar güzel şeyden başka ne olabilir ki ! Yemeği yerken Emre'ye bakıyordum acaba sürprizi neydi .

'' Emre diğer sürpriz ne ! '' diyip dudak büzdüm. Sırıtarak elini çırptı. Niye ki sebebi ne ay patlayacağım meraktan ! . Biraz sonra elinde müzik aletleri ile gelenleri gördüm. Keman vardı ve zurnalar falan vardı . kemanla zurna mı ? Sırıtıp Emre'ye baktım Emre ayağa kalkıp yanıma geldi . '' dans eder misiniz prenses '' diyerek sırıttı. Ama çok romantik değil mi bu ? Şaşkın. Emre'yi çok seviyordum. Eskiden kndan nefret ediyordum. Şimdi ise kocam olmuştu. Ne kadar çok zaman geçmişti. Elimi eline koyup ayağa kalktım. Biraz sonra keman çaldı ve zurnada eşlik etti. Vov cidden harika çalıyorlardı . Emre'yle yerdeki güllerin üstünde dans etmeye başladık. Ah harika bir günn ! Emre'yle geçen günlerimin hepsi harika.... ama bugün özel bir gün . Emre'nin yüzüne baktım. Ah büyüleyici ! Bu kadar yakışıklı olmak zorunda mı ? '' neden öyle bakıyorsun '' diyip sırıttı.

'' çünkü çok tatlısın ve çok şirin '' dedim ve sırıttım . Dudak büzdü. Niye büzdün o seksi dudağını.. daha da seksi oldu.

'' yakışıklı değilim öyle mi '' dediğin de sırıttım.

'' yakışıklı kocam ! '' dedim ve sımsıkı sarıldım ve dans etmeye devam ettik. Şebek. İlla daha çok şey istiyordu. Öyleydi zaten.

''' daha bitmedi '' diyerek fısıldadı kulağıma. Ona şaşkınca bakıp '' ne bitmedi '' diye sordum. Bu kadar bile yeter de artardı. Ne bitmedi ki ?

'' sürprizim '' dedi tek kelimeyle . Olsun bakalım ne beklecekti beni.

'' şimdi ne gibi şey bekliyor '' dedim sırıtarak . Merak bu kızım merak !

'' gel '' dedi ve elimi tuttu . Evden çıkıyorduk ... nereye gidiyorduk? Ah ya ! Ne ara hava kararmıştı ....tamam buna kararmak denmezdi hafif kararma gibi bir şey işte . Bu güzel gün bitmesin istiyorum ! . Dışarıya çıktığımızda bir büyük yuvarlak bir şey vardı bu neydi ? üstündede onları tutan birşey vardı . Emre oraya yaklaştı sırıtarak bende yaklaştım.

'' bu ne ? '' diye sordum gülümseyip.

'' şu kurdeleyi aç ve gör '' dediğin de sırıtarak kurdeleye yaklaştım ve hızlıca açtım. Ah AMAN TANRIM ! . renkli renkli balonlar havalanıyorlardı. Üstünde ise 'seni seviyorum' yazıyordu . Ah tamam bayılmıyorum ! . Havaya baktım. Havalanıyorlardı ağlayacaktım. Tamam bu kadar kendimi tutmam yeterde artardı. Gözyaşlarımın yanaklarımdan aktığını hissedebiliyordum. Emre bana şaşkınca bakıp '' hey ağla diye yapmadım '' dedi ve elini belime sardı arkadan. Ona dönüp bende kolumu boynuna sardım.

'' mutluluktan ağlıyorum.... Emre iyiki hayatımdasın... iyiki varsın seni seviyorum '' diyip dudağına yaklaştım ve öpmeye başladım . Oda karşılık verip belimi daha çok kendine çekti ve dudağımı sahiplenmiş gibi öpüyordu. Ellerimi boynuna sımsıkı dolamıştım . Onu kimselere vermek istemiyordum . Çok seviyordum... hemde çok. Zorla evlilik derken buralara gelmiştik.. iyiki babam ve Emre'nin babasının işi kötüleşmiş.... yoksa bu mutluluğu asla yaşayamazdım . Öperken gözlerimden hala yaş geliyordu . Emre beni kucağına aldı ve öpmeye devam etti. Bacaklarımı onun vücuduna sarmıştım . Birden kendimi yatak odasında olduğumu fark ettim. Ne ara gelmiştik ki ? Yatağa uzandım. Emre üstüme yaklaşıp öpmeye devam etti . Ah harika hissediyordum . Çenemi kavrayıp yana eğdi dudakları çenemle boynumun birleştiği noktaya temas etti ,sıcak tenimi emmeye başladı . Parmakları kalçama inerken öpücükleri çenemde ıslak izler bırakıyordu . Duraksadı biraz ve sırıtarak bakışları dudaklarıma kaydı burnunun yanağıma değdiğini hissettim . Yavaşça tenimi öperken Emre hafifçe dudaklarını oynattı. Bende aynısını yaptım ağzımın kenarına başka bir öpücük bırakıyordu. Bir öpücük atıp yüzüme bakıyordu ve aynı şeyi tekrarlıyordu. Öpücükleri diğerlerine göre daha ısrarcıydı. Parmaklarımı saçına doladım başının arkasından. Emre'nin eli üst bacağımın iç kısmında dolaşmaya başladı . Ah harika bir duyguydu . Biraz sonra durdu nefes nefese kalmıştık . Emre'ye sırıtarak Emre'nin üstündekini çıkardım ve öpmeye devam ettim . Ben öperken Emre'de üstümü çıkarmaya çalışıyordu . Ah çok romantik .! Üstümde sadece iç çamaşırım kalmıştı . Onunda baksırı kalmıştı . Öpmeye devam ettik . Ah şuan yarı çıplaktık ve yataktaydık Kesin çocuğumuz da olurdu .. tamam abarttım .! Elleri sıcak bedenimde dolaşıp duruyordu.... elimi boynuna dolayıp öpmeye devam ettim. Südyenimin bağını bir dokunuşla açmıştı ve eli altıma doğru inmeye başladı .
........

Hayatımı Emre'ye adamıştım. Artık ben ona sahiptim. Onundum artık. Benim ruhumu almıştı artık. Beni almıştı artık. Onun olmak çok iyi hissettiriyordu. Onun olmak gurur vericiydi. Sırıtıp yana geçti ve uzandı .

Sırıttı ? Ama ben çok utanıyordum. Ona bakıp sırıttım ve ona yaklaşıp sımsıkı sarıldım. Hala çıplaktık ...hah inanamıyorum . Sımsıkı sarıldım ve gözlerimi kapattım. '' uykum var ve yoruldum '' dedim ve uyku numarası yaptım. Utanacaktım .... çünkü yüzüne bakınca yüzüm domatesden beter oluyordu . Ya da ben öyle hissediyordum. Ah .. Emre'de sırıtıp gözlerini kapattı. Uyumuyordum. gözlerimi hafif kapatıyorum . Yanlış anlaşılmasın . Ona hafif baktım. Onundum. Ben çok mutluydum. Dünyanın en mutlu kızıydım belki de... ben gerçekten çok mutluyum. Ruhum onundu artık. Ben onundum.... oda benimdi. Birbirimizindik . Ne ara buralara gelmiştik. Barda 'sen diğer kızlardan farklısın ' demişti bana. Eskiden o çok ünlüydü. Hala ünlü. Neden böylesin sen ? Neden seni bu kadar çok seviyorum. Artık bakirdim. Bakire değildim. Beni bırakmazdı. Bırakmamalıydı. Onundum çünkü. Emre rezil olmamak için seni seviyorum bile diyemeyen biriyken. Değiştirmiştim onu. Değiştirmeye de devam edecektim. Bu sefer gerçekten uyumalıydım değil mi ? Uyumadığımı anlarsa kesin rezil olurdum.... o yüzden gerçekten uyumaya başladım . Denedim diyelim. Hava hala aydınlıktı. Ama biz uyuyorduk...

Continue Reading

You'll Also Like

139K 3.4K 62
Ajansın başına geçen Eylül, Poyraz'ı çok farklı tanıyor ama aslında sevdiği adam bambaşka biri... 🖤
19.4K 522 23
Asya bir sene önce babasını yani Hakan Emir'i bir dakika bile görebilmek için onun müdürü olduğu şirkette işe başlar . Ama oranın mafyayla bağlılığı...
1.4K 260 13
"Gitme ..." "Gitmeliyim " "Çok seviyorum... " "Keşke çok sevmeseydin ... " "Gidersen ölürüm !" "Kalırsam da ölüyorsun..." Kadın sustu adam sustu ... ...
246K 5.8K 47
Merhaba arkdaşlar bu benim ilk hikayem umarım beğenirsiniz ve destek olursanız sevinirim❤️