Mabbie

By Bank_Mentair

108K 1.7K 3.5K

Omdat mijn andere RobbieXMatthy boek zo goed beviel, hier een nieuw verhaal! Dit wordt vooral gewoon heel cut... More

A/N
1] Ochtend
2] Kwetsbaar
3] Radje draaien
4] Waarderen
5] Live
6] Wedstrijdje
7] Dominant
8] Zuigzoen
9] Lam
10] Nafeesten
11] Date
12] Tegels
13] Wandelen
14] Trio?
15] Vast
16] Meneer
18] Finale
19] Watten
20] Bureau
21] Wesp
22] Tappie
23] Grond
24] Première
25] Prinsesje
26] Eigendom
27] Gemist

17] Toegeven

3.6K 63 150
By Bank_Mentair

Ik wil even zeggen dat dit allemaal maar fantasieën zijn en dat hier uiteraard echt toestemming voor moet zijn gegeven! Het is geen misbruik maken van, meer een soort kink. Ja dat, lees nu maar verder ;)

POV Matthy:
Ik moet zeggen dat ik wel eens fijner ben wakker geworden. Niet dat ik dit zó erg vind. Ik weet dat Rob me straf gaat geven en het maakt me opgewonden. De jongen hangt boven me, met zijn handen aan een dildo die hij in en uit me duwt. Ik kreun en probeer me te ontspannen, dan doet alles minder pijn. Rob grijnst en kijkt tegelijk boos. Hij is jaloers, jaloers dat ik Milo's naam kreunde in mijn slaap en niet de zijne.

"Dus, leg die droom eens uit. Wat was er zo geil aan Milo?" Mijn benen zitten geklemd tussen de zijne. Hij zit op mijn bovenbenen als hij luistert naar mijn verhaal. Ik leg alles gebrekkig uit, met wat kreunen en hijgen tussendoor aangezien er nog steeds een seks speeltje in mijn kont wordt gedouwd. Elke keer als ik Milo's naam noem kijkt hij jaloers en duwt hij de dildo iets dieper en harder. Ik ga zeker niet meer kunnen lopen hierna. Geen idee wat de jongen met me van plan is, maar het zal vast niet heilig blijven.

Bij het stukje over de Robbies die met mijn lichaam speelden zie ik zijn pupillen vergroten. Hij raakt stijf en zijn bewegingen zwakken een beetje af. Ik grijns en vertel mijn verhaal verder. Rob laat me uitpraten. Vervolgens duwt hij het speeltje zo diep als mogelijk. Ik sis en kijk hem moeilijk aan. Hij houd het daar stil. De blik in zijn ogen schreeuwt jaloezie. "Zeg het me." Ik haal mijn wenkbrauw op. "Zeg dat ik geiler ben dan Milo. Beter ben dan hem." Hij haalt de dildo er bijna helemaal uit en duwt hem dan volledig terug. Ik kreun hard.

Eventjes hijg ik wat uit. Hij stopt zijn bewegingen weer op dezelfde plek om mij te laten praten. "Jij bent de geilste Rob. Niemand is beter dan jij, ook Milo niet." Hij kreunt binnensmonds als antwoord. Dan trekt hij de dildo uit mij. Hij raakt bewust mijn erectie aan met zijn hand. Ik schreeuw vanwege de brandende pijn. Rob trekt me omhoog. Hij houdt me stevig vast en sleurt me het bed af. Er staat een verwarde blik op mijn gezicht. Rob trekt me aan mijn arm de gang door, de trap af en de keuken in. Hij zet me neer voor de keukentafel.

"Ik ga je leren nooit meer op anderen te geilen lief." Ik slik. Ik ben erg benieuwd naar wat hij met me van plan is. Mijn erectie staat recht vooruit, klaar voor ontlading. Ik weet dat dat voorlopig nog niet gaat komen, maar het maakt me hitsiger. Rob kijkt me nog steeds grijnzend aan. Hij pakt hard mijn heupen beet en draait me plots op. Met zijn hand duwt hij me voorover, waardoor ik op de tafel lig. Mijn stijve schuurt langs het hout. Ik kreun binnensmonds. Onze tafel is rechthoekig en blijkbaar exact mijn lengte. Ik sta nog op de grond en mijn hoofd ligt aan het andere eind. Mijn armen hangen langs de poten. "Blijf liggen slet. Ik ben zo terug."

Ik gehoorzaam en blijf liggen. Mijn erectie blijft erg pijnlijk voelen. Ik wiebel een beetje met mijn heupen om iets van wrijving te voelen. Het werkt en ik kreun zacht. Rob komt de kamer weer binnen. Ik zie niet goed wat hij in zijn handen heeft. Hij gaat achter me staan. Zijn hand glijdt over mijn rug. In mijn billen geeft hij een korte knijp. Hij streelt mijn been en eindigt bij mijn enkels. Kippenvel verschijnt op mijn lichaam. Ik wil dit. Ik wil geruïneerd worden. Ik wil gedomineerd worden. En ik wil straf krijgen. Het maakt me echt ontzettend geil. Rob maakt met touw mijn enkels vast aan de tafelpoten. Dan loopt hij om me heen. Hij gaat voor me staan. Ik ben precies op ooghoogte met zijn lul. Hij is nog slap. Toch bijt ik al op mijn lip bij het idee wat hij er allemaal mee kan doen vandaag.

Hij knielt neer zonder me aan te kijken. Ook mijn polsen worden vastgebonden aan de tafelpoten. Hij staat weer op. Deze keer krijg ik een grijnzende blik toegediend. "Oh wat zie je er goed uit zo hopeloos onder mijn macht." Ik bijt op mijn lip en kijk omhoog naar zijn gezicht. In zijn hand zie ik een doek en een riem. Mijn ogen wijden en ik slik langzaam. "R-Rob ik-" "Shh, zeg maar niks meer." Zijn vinger ligt op mijn lip om me stil te krijgen. Ik doe mijn best om het niet in mijn mond te nemen en erop te zuigen. Hij pakt de blinddoek beet en bindt de stof om mijn ogen. Ik zie niks meer. Ik kan alleen nog voelen en luisteren.

Hij loopt om me heen, hoor ik. Achter me neemt hij plaats. Hij legt zijn handen op mijn billen. "Zo jammer dat deze morgen te veel zeer doen om überhaupt te kunnen zitten." Ik bedenk me alle dingen die hij met me zou kunnen doen. Stiekem hoop ik op het ergste. Ik ben er klaar voor om uit elkaar getrokken te worden. Dan hoor ik een gesp van een riem. Mijn ogen wijden. Ik bereid me voor op wat komen gaat. "De rollen draaien om. Kreun mijn naam bij elke slag en je krijgt heel misschien nog een beloning schatje." "Ja Robbie." "Goed zo." Een stekende pijnscheut schiet door mijn lichaam. Ik schreeuw het uit. "Rob~" Kreun ik vervolgens. De riem raakte mijn beide billen en een stukje van mijn onderrug. Het deed pijn, echt pijn. Toch wil ik dat hij doorgaat. Ik weet niet waarom.

De riem raakt me nog een keer, en nog een keer, en nog een keer. De pijn blijft hetzelfde. Het steekt en brandt. Tranen lopen over mijn wangen. Ik heb geen idee hoe vaak ik al geslagen ben. Eigenlijk wil ik dat het stopt. Ik wil hem voelen in plaats van een stuk leer. Door alle afleiding vergeet ik zijn naam te kreunen. Rob slaat nog 1 keer hard, maar deze keer met platte hand. Ik kreun luid. "Je hebt er zelf voor gezorgd dat ik je nu neuk zonder glijmiddel en inclusief cockring. Als je je had gedragen had ik je bevrediging gegeven, maar je bent ongehoorzaam." Ik zucht diep. "Ja zucht maar, ToyBoy." De bijnaam laat me onhoorbaar kreunen. Hij maakt een verpakking open. Vervolgens glijdt zijn hand over mijn erectie. Ik kreun schokkerig. De cockring zit erom. Waarschijnlijk had ik zonder ook wel stijf gebleven, maar nu kan ik niet klaarkomen. Dat is uiteraard zijn plan.

Hij buigt zijn lichaam over de mijne heen. Ik voel zijn erectie tegen mijn kont aandrukken. Een geluid ontsnapt me weer. Dan grijpt hij mijn nek beet. Ik voel de riem eromheen glijden. Dit gaat me te ver. "Ik ben geen hond." Zeg ik ferm. Achter me hoor ik alleen een grinnik. "Dit is mijn spel. En we spelen het volgens mijn regels. Je bent mijn speelgoed, niets meer vandaag." Als Robbie een plan heeft houdt niks hem meer tegen. Hij is echt jaloers. En hij wilt zijn wraak nu. De riem is vastgebonden. Strak genoeg om me zwaarder te laten ademen, maar los genoeg om niet te stikken.

Hij staat weer op. Even trekt hij aan het uiteinde van de riem. Mijn hoofd gaat naar achteren en ik adem zwaar. "En nu blijf je luisteren, sletje." Met die woorden duwt hij zijn stijve in mijn opening. Ik ben alles behalve ontspannen, dus de brandende pijn is sterk. Zonder het glijmiddel maakt het ons wel erg moeilijk. De jongen kreunt. "Ah Matthy je bent zo strak. Ik ruïneer je echt vandaag." Hij duwt zich dieper en dieper. Ik schreeuw van de pijn. Zijn hand streelt mijn rug om me een beetje te laten ontspannen. Het werkt, ik voel mezelf verder openen. Hij duwt zijn erectie tot het einde en raakt mijn prostaat. Ik kreun hard. "Ja Rob, precies daar." Ik weet wat die woorden met hem doen. Hij grijpt de riem weer als hij begint te bewegen. De tafel voelt steeds oncomfortabeler.

Alles voelt pijnlijk en toch ben ik geil. De onderdanigheid en het feit dat hij zijn zin krijgt door mij onder zijn macht te hebben. Ik ben niet gemaakt om heilig te blijven. En deze straf is exact wat ik wil. "Fuck Mat, ik ga komen." Hij maakt de laatste beweging af, maar trekt zich dan weer uit me. Een schreeuw verlaat mijn mond opnieuw. De riem wordt losgelaten en mijn hoofd leunt weer op het hout. Ik hoor hem lopen. "Zuigen slet." Hij staat voor me. Eventjes voel ik me een beetje gekwetst door deze woorden. Het voelt alsof hij me alleen gebruikt voor seks. Ik weet dat het niet zo is, maar toch. Alsnog open ik mijn mond. Ik gebruik mijn tong om hem tot zijn hoogtepunt te brengen. "Ja, Matthy, fuck." Kreunt hij voor ik een warme vloeistof in mijn mond voel komen. 

"Dus, wat heb je geleerd vandaag?" Ik glimlach een beetje. "Alleen op jou geilen en nier meer over Milo dromen." Antwoord ik nog nahijgend. Ik voel warme adem over mijn lippen strelen. Hij giechelt even. Ik krijg een zoen op mijn mond waar ik volledig in meega. "Goed zo, nu krijg je je beloning schat." Mijn blinddoek wordt weer losgehaald. Ik knipper even om het felle licht te verdragen. Voor me staat een jongen met een brede glimlach op zijn gezicht. "Je hebt het geweldig gedaan lieverd. Zo gehoorzaam voor mij." Ik weerkaats de glimlach.

Hij haalt de riem los en ik voel de rode plek die het heeft achtergelaten al branden. Ook mijn polsen en enkels worden losgemaakt. Meteen wrijf ik met mijn vingers over de plekken op mijn polsen heen. Die zullen nog wel even te zien zijn. Ik ben los. "Kan je staan denk je?" Vraagt Robbie op een lieve maar bezorgde toon. Ik leun naar achteren en probeer mijn gewicht naar mijn benen te verplaatsen. Het gaat goed en ik komt tot stand. Ik draai me om, maar merk dat het lopen als iets moeilijker gaat. Rob glimlacht en omhelst me even. Ik ontspan me. Als hij terugtrekt raak zijn knie mijn erectie. Ik kreun. Hij staart ernaar met een grijns.

Langzaam zakt hij door zijn knieën. Hij pakt de cockring beet en trekt hem er voorzichtig vanaf. Ik kreun schokkerig. "Omdat je je zo goed hebt gedragen." Grijnst hij voordat hij zijn lippen op mijn kroon plaatst. Ik hijg en kreun wat binnensmonds. Hij kokhalst als hij mijn lengte verder in zijn mond laat glijden. Ik grijp hard zijn haren beet en duw hem iets verder. Mijn benen hebben wat moeite met rechtop staan, maar Rob houdt mijn bovenbenen stevig vast. Ik heb niet lang nodig om ook mijn orgasme te bereiken. "Rob~" Kreun ik hard als ik klaarkom in zijn mond. Hij blijft met één hand trekken tot al het zaad eruit is. Door het vele teasen is het veel, maar hij slikt netjes alles door. Ik grijns en laat hem weer los.

We liggen samen op de bank in alleen onze boxershorts. Hij ligt tussen mijn benen. Ik streel mijn handen door zijn haar. Ineens wellen wat tranen op in mijn ogen. Ik hou zo veel van hem. Hij betekend echt alles voor me en ik zou ook echt alles voor hem doen. Ik snik. Gelijk draait Rob bezorgd zijn hoofd naar me om. "Ahw lieverd, wat is er?" "Je gebruikt me niet alleen voor de seks toch?" Zijn mond opent en hij kijkt nog bezorgder. "Nee tuurlijk niet! Ik hou echt zielsveel van je. En als je wilt dat ik dat op een andere manier bewijs-" Ik schud mijn hoofd en onderbreek hem. "Ik hoef geen bewijs," Ik glimlach lief naar hem.

"als je bij me blijft is het al bewijs genoeg." 

-1970 woorden-

Lekker kazig einde weer :)

Rob was weer lekker dominant.

Ik wil ook graag weer dominante Matthy schrijven, maar ik kan gewoon even geen situatie verzinnen waarin dat zou gebeuren aangezien Rob eigenlijk meer de dominante is in deze relatie...

Dus als je inspiratie voor me hebt, GEEF!

Howdy van Maudie <3

Continue Reading

You'll Also Like

141K 3K 37
[completed] Het is precies een jaar geleden dat Matthy het met Laura uitmaakte, ze was net over hem heen totdat je hem weer tegen kwam in de stad. Om...
4.9K 264 15
Stel je voor dat je op een dronken avond elkaar per ongeluk zoent door alle emoties om je heen. En vanaf daar heel je wereld op de kop staat. Matthya...
10.5K 505 21
De 22 jarige Isabella is een van de meest populaire youtubers van Nederland. Ze staat bekend om haar looks, humor en succes. Maar wat als ze door een...
9.2K 151 14
Hij heeft een hekel aan je, maar je bent de enigste die hem rustig krijgt op momenten dat hij boos is. Hij wil niks van je hebben, maar op het moment...