UN PĂCĂTOS ÎN ORAȘUL ÎNGERILOR

By AnaderolRotsin

28.1K 2.5K 292

Fiind al doilea fiu, Damon este mereu cel care încalcă regulile ducând o competiție continuă cu fratele său... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
The wedding (Nunta)
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

10

1.2K 129 16
By AnaderolRotsin

Nu răspunde, nu ar putea răspunde pentru că o îngrozește simplul gând la Jason, și la ce poate să îi facă, urmările ar putea fi fatale mai ales dacă dorește să își vadă sora...
Alege să zâmbească timid și să îl prindă de mână, se întoarce spre Damon.
- Cred că mi-a scăzut glicemia, nu am mâncat nimic ... Privește spre David, nu îi vine să creadă cât de bine seamănă, aproape identici, îmi cer scuze pentru...face semn spre el referindu-se la scena de adineaori, nu știam că sunteți gemeni.
- Nu ești prima femeie care ne confundă...David privește tăcut spre Damon.
Acesta își amintește cum i-a sărit Ava în gât, cum l-a sărutat cu buzele calde și pasionale crezând că e altcineva. Își încruntă maxilarul și fiecare mușchi al corpului, știe ce face fratele lui, este felul lui de a-i aminti că Ava este a lui.
Se întoarce spre Freya care nu prea înțelege de ce această tensiune între cei doi bărbați, o ia de după talie și îi zâmbește.
- Dacă crezi că ești ok mergem să luăm prânzul cu David și Ava, sau dacă...
Nu apucă să termine propoziția.
- Sunt bine acum, Freya privește în jurul ei, abia acum observă cum sunt priviți, atât de angajați cât și de clienți. Inspiră profund și se întoarce spre Damon afișând un zâmbet forțat. Abia aștept să îți cunosc familia, își lasă capul pe umărul lui, presupune că așa și-ar dori să se poarte.
La ieșirea din magazin observă cum David se depărtează de ei, este urmat îndeaproape de doi agenți de pază, se întoarce spre Damon care schimbă câteva cuvinte cu un al treilea bărbat, își dă seama că se cunosc și probabil destul de bine deoarece se despart strângându-și palmele și zâmbindu-și reciproc.
- Waw, spune când se așează și el în mașină lângă ea, pază nu glumă...
- Da ... Răspunde Damon, era în mașină dar cu gândul în altă parte... Se întoarce spre ea și o privește serios câteva secunde. Ce căutai aici?
- M-am trezit, tu nu erai, spune făcând semn cu mâna spre el, și am vrut să văd orașul... părea o idee bună la acel moment... adaugă cu o voce mai joasă.
- Cine era acel bărbat?
Întrebarea lui o pune în gardă, de unde știa? Se uită spre el și încearcă, fără reușită, să își ascundă neliniștea.
- Ce bărbat? Întreabă la rândul ei prefăcându-se că nu știe despre ce vorbește.
Damon își freacă ușor barba și zâmbește ironic dezvelind puțin dinții albi imaculat, clătină din cap apoi se apropie brusc de ea respirându-i practic pe buze, pune o palmă pe banchetă exact lângă soldul ei, iar cu cealaltă îi cuprinde piciorul stâng trăgând-o spre el. Ed, ori nu vede, ori încearcă să își vadă de treaba lui deoarece nu schița nici un gest din față.
- Nu cred ... Șoptește pe buzele ei, încerci să ascunzi ceva, miros asta... Hmm...Freya...își sprijină fruntea de a ei și îi ia fața in palmele lui, am fost antrenat să miros minciuna de la o poștă...și tu iubito...hmm. Îi așterne un sărut cast pe buze apoi se dă în spate atât cât să o poată privi în ochi, palma îi alunecă pe gâtul ei mângâindu-i ceafă cu degetele. Ai văzut un bărbat intrând în cazinoul acela, de cum l-ai văzut ai început să te simți rău...cine era?
Ochii ei mari îl priveau îngrozită, dar știe atât despre el încât să își de-a seama că nu va crede o minciună.
- Cineva cu care speram să nu mă întâlnesc vreodată...închide ochii și fără să realizeze simte cum i se scurg lacrimile pe obraz. Își duce rapid mâna și se șterge
- Hei...vreau să te ajut... îi spune punând puțină distanță între ei, spune-mi doar cum?
- Nu am nevoie de ajutor Damon, am nevoie de liniște, își așează palmele pe picioare și se joacă cu degetele în încercarea de a căuta o scăpare. Își ridică privirea spre el și continuă, în ritmul acesta nu voi reuși, de ce nu mi-ai spus că David este geamănul tău?
Damon ridică din umeri.
- Am vrut să văd cum vei reacționa, nu mă gândeam că vei leșina.
- Tu ce crezi?! Damon! Am vorbit cu el crezând că ești tu, se freacă la frunte frustrată, nici nu mai știu ce am spus, dar când mi-a zis de fiicele lui... Mi-am făcut un întreg film in cap, mă și vedeam cu vreo soție de-a ta venind și acuzându-mă că am furat tatăl fetelor...
Afirmația ei îi stârnește râsul, Damon se îndreaptă spre Ed.
- La David acasă... Apoi se apropie de Freya, iubito, ești pregătită să joci teatru?
Freya îl privește serioasă, știe la ce se referă, chiar dacă el o vede că pe o unealtă, un mijloc de a obține ce vrea, ei îi este destul de ușor să se prefacă că îi place de el, pentru că începe să fie adevărat. Își așează părul care era desprins pe spate în valuri largi, își așează haina iar după ce inspiră adânc se întoarce spre geam și privește pierdută rândurile de mașini pe lângă care trece.
- Joc teatru de mult timp, spune mai mult pentru ea, se uită la Damon o clipă, trebuie să mă și placă?
Damon nu răspunde imediat, o privește, pare puțin preocupat, cu mintea în altă parte, își așează sacoul și se depărtează de ea întorcându-se spre geam. Freya îl analizează tăcută, și din profil este atât de ... Omul ăsta îi pune capac...este greu să ghicești ce vrea deoarece când este atât de serios și cufundat în propriile gânduri pare învăluit în mister. Își mușcă ușor buza și inspiră în timp ce închide ochii, nu i-a răspuns la întrebare, probabil că îi este indiferent ce crede despre ea.
- Nu au cum să nu te placă, spune într-un final dar fără a întoarce capul spre ea, ai darul de a te face plăcută fără a depune efort...
Intrând în clădire nu poate să nu observe bodyguarzi care erau în mașină și chiar lângă lift, odată intrați se întoarce spre Damon.
-De ce are atâta pază? I se pare o întrebare logică deoarece la fiecare cotitură vede pe cineva.
Se întoarce spre ea și o prinde de talie, își coboară buzele peste ale ei, începe să o sărute lent, îndelungat, se pierde în brațele lui, în acest moment care o transportă într-o altă dimensiune, Demon începe să își strecoare mâna pe sub geaca care era descheiată și îi dădea voie să admire decolteul adânc al cămășii crem pe care o purta. Își atinge nasul de urechea ei în timp ce o lipește cu spatele de peretele liftului apoi îi șoptește încet.
- Să nu mai vorbim de ei, să ne concentrăm pe noi.
Își trage capul pentru a o privi, era răvășită, îmbujorată, excitată și el ar fi vrut să o aibă iar în patul lui...
- Pe noi?! Îl întrebă confuză. Nu își dă seama ce vrea să spună și nu vrea să își facă iluzii deoarece mai are o zi de petrecut aici și apoi se va întoarce la realitatea ei, acolo unde este o angajată iar el un cuceritor care nu pune preț pe sentimente...cu atât mai mult pe sentimentele ei.
Nu a auzit ușile liftului deschizându-se deoarece încă este pierdută în privirea lui, se sprijină de el și își lasă fruntea pe pieptul lui, nu se poate pierde cu firea, trage puternic aer în piept si se îndreaptă, își mușcă ușor buza apoi zâmbește scurt.
- Hai iubitule ...
Damon este atât de serios, încă din mașină nu a scos multe cuvinte, dar acum pare tensionat, îi ia bărbia între degete, îi aplică un sărut scurt pe buze apoi își lasă mâna să îi coboare de-a lungul brațului prinzând-o de palmă.
- Deschide drumul draga mea, șoptește în urma ei, privind bineînțeles cât de frumos i se așează fundul în rochia midi verde pe care o poartă.
- Privirea sus ... Îi ordonă ea dar fără a se uita in spate. Aici? Îl întrebă făcând semn spre ușa care era vizavi de lift, la câțiva metri.
- Da, expiră el zgomotos. Sună la ușă și se uită spre Freya, mulțumesc, adaugă exact când ușa se deschide.

Femeia care deschide stă și se uită un moment la amândoi, apoi îl îmbrățișează pe Damon zâmbind larg.
- Domnule, mă bucur că ați venit...
Aceasta îi urmează gestul și o îmbrățișează ridicând-o ușor de la sol.
- Și eu mă bucur, o lasă jos și se îndreaptă spre Freya. Maria, aceasta este Freya... Freya, Maria spune făcând un semn cu mâna între cele două, a doua noastră mamă... recunoaște el într-un final.
- O plăcere, spune Freya întingând mâna spre ea. I se părea o femeie caldă, iar descrierea pe care i-am făcut-o Damon îi sugerează importanță ei în viața lui, probabil și a fratelui său.
- Asemenea, spune Maria, intrați vă rog, sunteți așteptați în living
Freya rămâne impresionată de spațiul larg care este ascuns după ușă, nu și-ar fi imaginat că este atât de luminos, se uită în jur și își dă seama că apartamentul are două nivele, mult mai spațios decât te așteptai.
Maria îi însoțește până în living unde Ava stătea cu fetele pe canapeaua albă zâmbind senină, își ridică privirea spre ei și le lasă pe fetițe Mariei apoi se apropie de ei.
Freya o privește și în acel moment înțelege tot, de ce Damon este atât de serios, de ce a chemat o aici... femeia aceasta este exact genul lui, frumoasă, înaltă, părul prins într-un coc lejer din care i se desprind șuvițe rebele, ochii ei negrii se uită cât la Damon cât la ea. Nu știa nimic despre viitoarea cumnată a lui dar își dă seama că are până în treizeci de ani, deci probabil sunt aproximativ de o vârstă, analizând rapid înălțimea ei și eleganța cu care pășește o determină să presupună că probabil este vreun model. Aceasta le zâmbește și se oprește în fața lor.
- Îmi pare atât de bine că ați venit, eu sunt Ava, spune îndreptând mâna spre Freya.
Aceasta nu se consideră a fi o femeie mică, dar cu tot cu cei o sută și șaizeci și cinci de centimetri ai ei, trebuie să ridice puțin privirea pentru a păstra contactul vizual cu femeia de lângă ea.
- Freya, repetă ea gestul Avei, dar fără a-și lua ochii de la ea, încearcă să obțină cât mai multe detalii despre viitoarea cumnată a lui Damon deoarece are impresia că este mult mai importantă pentru el decât lasă să se vadă. Îi era mai mult decât clar de ce Damon nu schița nici un gest, doar stă ațintit cu privirea spre gazda lui privind o parcă fermecat.
- Damon, spune Ava privind spre el, mă bucur că ai venit, mă duc să îl chem pe David. Luați loc. Ava le face semn să se așeze pe fotoliile libere.
Freya încearcă să își ocupe privirea cu cele două fetițe realizează repede cât de mult seamănă cu unchiul lor, aveau ochii lui și când zâmbeau nu puteai să nu le asemeni cu Damon, dar iarăși se gândește și la David este identic.... Cei doi sunt identici. Încearcă să evite privirea lui Damon deoarece acesta se uita curios spre ea.
- Ești ok? O întreabă el într-un final. Ești foarte tăcută...
- Nu mă așteptam ca soția lui David sau mă rog viitoarea lui soție să fie așa de... Arată cu mâna și nu găsește cuvântul potrivit pentru a o descrie.
- Cum? Se încruntă puțin când rostește întrebarea și se apropie mai tare de ea pe canapea era practic lipit de coapsa ei.
Freya expiră greu și își pune palmă pe coapsa lui îl simte cum își încordează mușchii sub atingerea ei în momentul următor acesta îi acoperă mâna cu palma lui și o strânge încet.
- Se aseamănă cu tipele cu care te am văzut prin club, genul tău de femeie... Freya îl privește în ochi și nu reușește să înțeleagă exact ce gândește omul de lângă ea. Îți place de Ava....
- Este o întrebare sau o afirmație?
- Întrebare.... Răspunde ea repede mușcându-și ușor buza sperând ca acesta să spună nu chiar nu înțelege de ce o deranjează acest gând.
- Pare mai mult ca o afirmație răspunde Demon.
- Cere un răspuns...
Se apleacă spre urechea ei și atingând ușor lobul îi șoptește încet.
- Nu ești aici pentru a pune aceste întrebări... Freya, te rog să respecți înțelegerea pe care am făcut-o, ai grijă să nu fac vreo prostie...
Ultima afirmație a lui sau mai bine spus ultimul ordin îi atrage atenția cum să aibă ea grijă ca el să nu facă ceva greșit când nici măcar nu știe ce ar fi acel ceva... În acel moment coboară scările ținând se de mână David și Ava, nu ai cum să nu îi admir dar la rândul ei fraier parcă îl vede în fața ei pe Damon de mână cu Ava, se uită trecător de la cuplul care coboară și se apropie de ei la bărbatul de lângă ea acesta rămâne cu privirea ațintită spre cumnata lui și totul este mai mult decât evident pentru ea... O plac probabil foarte mult și cel mai probabil de aceea a adus o aici casă se poată controla în prezența ei înseamnă că știe care îi este locul și încearcă să păstreze o legătură cordială cu fratele lui.
Demon se ridică și își îmbrățișează fratele era atât de ciudat să îi privești parcă ar sta în fața unei oglinzi amândouă e sunt în costum și nu poate găsi diferențe între ei...
- Cum îi deosebești se aude rostind întrebarea și abia după ce a spus cuvintele își dă seama că probabil nu este cea mai înțeleaptă cale de a deschide o discuție....
Ava zâmbește și își sărută soțul pe obraz apoi se întoarce spre ei și afișează un tip senin.
- Mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc, dar fii sigură când îți spun că sunt foarte diferiți și vei ajunge și tu să îi deosebești....
Nu îi răspunde la afirmație îi zâmbește doar și își lasă privirea în pământ, cel mai probabil este că duminică va fi ultima zi pe care o va petrece alături de demon așa că nu va avea șansa de a găsi aceste deosebiri între frați.
Deși tensiunea era în aer seara a trecut relativ bine, discuțiile amabile dintre Ava și Demon par a-l David care nu spune aproape nimic. După ce au terminat de mâncat Maria ia gemenele iar Damon și David se îndreaptă spre biroul celui din urmă fără a spune ce au de gând.
- Mă bucur atât de mult că ai venit cu el spune Ava venind aproape de Freya și așezându-se pe canapea lângă ea. Credeam că nu va veni adaugă apoi, acest gând pare că ar deranja-o.
- De când îl cunoști pe.... David? Face o pauză înainte de a rosti numele viitorului ei soț deoarece inițial se gândise să o întrebe despre demon totuși poate este puțin nepotrivit acest subiect de discuție între ele.
Ava își face de lucru cu o șuviță de păr și își îndreaptă privirea spre geam ca și cum ar încerca să găsească un răspuns adecvat apoi își pune un genunchi pe pat și se întoarce pentru a sta față în față cu Freya.
- Eu nu sunt o amenințare pentru relația voastră...
Aceasta face ochii mari deoarece simte că apa își dă seama de ceea ce ea gândește cumva reușește să o citească.
- Nu am spus asta răspunde negând din cap și lăsând privirea în jos.
- Dar o gândești, știu asta crede-mă am fost în locul tău, știu cum este să fii îndrăgostită de O'Brien și să te lovești mereu de secrete și priviri pe furiș din partea celor din jur nu te obișnuiești cu asta degeaba îți spui că o vei face...
- Te place îi spune atunci scurt când se uită la tine își dă seama că nu are nici o șansă, dar te place...
Ava o ia de mână și ca unei prietene bune îi zâmbește încet încercând să îi ofere încredere deoarece când o privește pe trăia își aduce aminte de nesiguranța cu care a început relația cu David.
- Nu mă place crede-mă, nu mă cunoaște suficient, în schimb îi place să fie în competiție cu David, face o pauză apoi continuă, de mici au fost așa ... o să afli pe parcurs. Dă-i șansa să descopere ce înseamnă să iubești cu adevărat... crede-mă că nu știe nici unul nu a știut...
Pe drumul spre casă nici unul nu a scos un cuvânt Freya a privit tăcut spre bărbatul de lângă ea o ține de mână tot drumul dar gândul îi este în altă parte probabil la ea...
- Merg să mă odihnesc îi spune când intră în casă, să îmi spui dacă ai nevoie de ceva... își dă jos geaca și o lasă să cadă pe care nu scaun, apoi începe să își deschidă fermoarul care completa elegant rochia care se închidea în fața.

Face doar câțiva pași și Demon o prinde din urmă frecându-și nasul de ceafă și cuprinzând-o în brațe își pune mâna peste a ei trage de fermoar în jos până la nivelul buricul, nu îi vedea sânii, dar și-i imagina superbi acoperiți doar pe un sfert, atât cât să îți ațâțe imaginația.
- Am nevoie de tine... Ce spui?
Înghit în sec și prin minte îi trece imaginea cu el admirând-o pe Ava cel mai probabil gândul îi este încă la ea. Se întoarce spre el lip induse practic cu sânii de pieptul lui își ridică ușor privirea spre ochii lui citește dorința in ei, dar nu poate să nu se întrebe dacă această dorință este pentru ea...
- Îți place de femeia fratelui tău...
Damon își freacă fruntea de ei și șoptește pe buze privind decolteul care era abisal iar pielea ei măslinie cerea să fie sărutată...
- Nu... Îmi place de tine și cred că asta este o problemă și mai mare apoi se apleacă și o sărută pasional strivindu-i buzele între ale lui gustând fiecare centimetru al gurii ei iar cu limba dansează un dans erotic încercând să îi arate cât de mult o dorește, mâinile lui coboară încet ridicând în sus rochia suficient pentru ai prinde coapsele și ai frecat carnea între degetele lui.
- Damon.... Îi scapă printre buze atunci când el își strecoară degetele în bikinii ei, te rog adaugă încet lăsând capul pe spate...
- Mă rogi să ce? Șoptește printre dinți... Nu mă pune să mă opresc...nu voi putea...îmi pare rău, spune când o prinde de fese și o ridică în sus.
Instinctiv își încolăcește picioarele în jurul lui iar brațele și le trece pe după gât. Lacrimile îi curg pe față și știe de ce, în ciuda a ceea ce a aflat azi, ea îl dorește în ciuda faptului că cel mai probabil el ar vrea ca altcineva să fie în brațele lui.
- Fă-mă să uit ... Îi răspunse într-un târziu când deja Damon se îndreaptă cu ea spre dormitor.
Se oprește la marginea patului, lumina i se revărsa suav printre șuvițele negre de păr în așa mod încât i se părea că are diamante în el, continuă să stea încolăcită in jurul lui privind cum începe să îi sărute sânii care erau exact la nivelul gurii lui, îi suge pofticios, trecând încet de la unul la altul, cu buzele calde urcă în duș aplicând săruturi apăsate pe pielea ei fină până ajunge la bărbie și apoi la buze.
- S-ar putea să nu mă satur de tine... Spune în timp ce o lasă jos din brațe și cu mâna prinde de capul de metal voluminos al fermoarului care era pe jumătate deschis și trage un jos lăsând rochia să îi atârne doar pe umeri și acoperind-o doar din spate. Cu o mișcare o întoarcere cu spatele spre el și îi dă părul la o parte pentru a-și săruta pielea gâtului, fiecare atingere a lui transmite mii de fiori de plăcere in corpul Freyei, aceasta închide ochii de plăcere și lasă capul pe spate sprijinit de umărul lui... rochia alunecă ușor în jos...
Îl simte cum se dezbracă încet în spatele ei dar în acest moment este incapabilă de a face ceva, este complet hipnotizată de săruturile pe care continuă să i le aplice în spatele gatului, aceasta aruncă telefonul pe pat și începe să deschidă cămașă, cel puțin asta presupune că face, lăsând-o să cadă nepăsător pe jos apoi face un pas în spate pentru a o privi, îi mulțumește lui Dumnezeu pentru lumina caldă care pătrunde printre draperii deoarece femeia asta avea corpul unei zeițe care merita să fie admirat. Se apropie de ea din nou și își lipește pieptul tare de spatele ei frecându-și mădularul erect de fesele-i perfecte, deschide instinct cureaua de la pantaloni și îi lasă să cadă jos rămânând gol, lipit de ea.
O ocolește și se pune pe marginea patului apoi o trage în brațele lui, trecându-i câte un genunchi de fiecare parte îi cuprinde fundul rotund în palme și o apasă în bărbăția lui încet, Freya își trece degetele prin părul lui și își arcuiește spatele în întâmpinarea sentimentului de umplere pe care îl simte, lăsându-și capul pe spate si ridicând privirea in sus.
Pret de un moment atenția lui Damon îi este distrasă de lumina ecranului de la telefonul care era lângă el, în frenezia momentului deslușește fără să vrea mesajul care apare pe ecran:
" L-am găsit. D"
Ridică ochii spre femeia care i se mișcă senzual în brațe...nu poate să se gândească la altceva acum... doar la cât de bine e acolo... în ea.
- Deschide ochii! îi ordonă când vede că plăcerea momentului pune stăpânire pe ea...și încet o oprește din mișcarea oscilantă a corpului care îl înnebunea la propriu...
- Da ... Spune Freya privind îmbujorată spre el, era extrem de excitată în anticiparea momentului care se apropia. Îl cercetează cu privirea și se pierde in ochii lui...
- Te vreau sub mine... răspunde Damon când se ridică în picioare dar fără să iasă din ea...nu își amintește când a vrut să facă sex cu cineva în patul lui, nici să își dorească să rămână acolo și după...o întinde pe pernele moi și se apasă și mai adânc în căldura corpului ei. Te vreau... îi șoptește la ureche.

Continue Reading

You'll Also Like

30K 1.2K 22
Dupa terminarea liceului Briana ramane doar cu fratele ei mai mic dupa ce parintii lor au disparut. Trauma pirederii parintilor o apasa din ce in ce...
1.4K 26 8
🌺 အမှောင်ခွင်း ❤ ခယောင်းဖြူ 🌺
69.2K 2.6K 27
Atunci când fratele tău îţi găseşte o slujbă de bonă, întreabă-l tot, despre tot. Asta n-a făcut Kira, când fratele ei i-a găsit de lucru la un priet...
6.6K 298 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.