A tesi tanárral [BEFEJEZETT]

By gotaNagy8

22.5K 477 3

Új év, új lehetőség meg ismerni új embereket. Heló! Sophia vagyok, 17 éves. Amerikában élek a szüleimmel és a... More

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész (+18)
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész (18+)
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
30.rész

29.rész

288 8 0
By gotaNagy8

Lassan a falnak dönt. Elkezd csókolni. Az egyik keze felfedező útra megy, azaz végig simítja az oldalamat.
- Nem kell ez ide! - mondja, és ledobja a sportmelltartómat.
- Akkor ez se! - mondom, és én is leveszem az övét. Egy pillanatra elváll az ajkaimtól, és engedélyt kér, hogy hozzá érhessen. Én csak egy aprót bólintok. Így hát bele markol szépen, óvatosan. Hirtelen fordítok. Most ő van a falnál. Én is engedélykérő pillantást vetek rá. Ő egyből megadja. Újra lecsapok az ajkaira, miközben az egyik mellét markolászom.
- Fürödni is kéne. - mondja lihegve elvállva tőlem.
- Oké! Akkor fürödjünk. - szépen levesszük a maradék fehérneműt, és beállunk a zuhanykabinba. Lefürödtünk, felöltöztünk és bementünk a szobába.
- Mióta vagy biszex? Mert elég jól csinálod a dolgokat. - kérdi rám nézve válaszokat várva.
- Két éve vagyok. És csak úgy jönnek a dolgok. Nem agyalok sokat ezeken a dolgokon, csak úgy jönnek. Ami nekem is jól esne, azt csinálom. - mondom rá pillantva.
- És mi van Jack-kel? Vele meg volt már? - kérdi mosolyogva.
- Szilveszterkor.. - mondom halkabban. - Csak anyáék még nem tudják. - tudatom a tényt.
- És azt, hogy bi vagy, azt se?
- Hát... Mint láthatod, vannak rá utaló jelek, de úgy konkrétan soha nem coming out-oltam nekik.
- És miért?
- Azért, mert nagyon ellenzik ezt a dolgot. Szóval anyám most is nézett, hogy miért megyünk ketten fürödni.
- Ahaa. Az enyémek tudnak mindent.
Még egy darabig beszélgettünk, aztán elmentünk aludni. Össze bújtunk, mert miért ne. A kezem elkezdett felfedező útra menni. Ő csak mosolyog egyet, és letolja a kezem.
- Nem azt mondtam, hogy nem szeretik, ha azonos nemmel vagy együtt? - kérdi még mindig mosolyogva. Viszonzom.
- De amit nem tudnak, az nem fáj nekik. - a kezem megint felfedező útra megy. Amikor elérek a melléig, egy aprót markolok bele. Ő csak egy aprót sóhajt. Én tovább fojtatom, ő csak sóhajtozik.
- Le kéne állnunk. - mondja, és letolja a kezem.
- Nem megy! Már nem! - mondom halkan. A hátára döntöm. Lassan felé kerekedek, és egy puszit adok a szájára. A pólómat leveszi.
- Nem azt mondtam, hogy le kéne állnunk? - kérdem mosolyogva.
- De! Azt mondtam! De túl csinos vagy ahhoz, hogy leálljunk! - mondja mosolyogva. Én is lassan lehúzom a pólóját. Lassan elkezdem az egész testét apró csókokkal behinteni. Ő csak sóhajtozik tovább. A mellénél az egyiket markolászom, a másikat pedig aprót szívogatom szájjal. Még egy darabig eljátszadoztam ezzel, majd szépen leszállok róla, vissza veszem a felsőm, és bedőlök az ágyba. Renee is vissza veszi a felsőt. Még egy picit beszélgettünk, aztán elmentünk aludni. Másnap reggel, azaz vasárnap reggel arra kelünk, hogy Jack ébreszt minket fel. Kómás fejjel felülünk mind a ketten, hogy mi a baj.
- Na végre! - mondja Jack.
- Baj van? - kérdem félve.
- Nincs! Csak végre felkeltetek! - mondja Jack egyszerűen leülve az ágy szélére. Renee elvonult felöltözni, addig én is felöltöztem a szobámban Jack társaságában.
- Szüleim? Nagyon csendbe vannak! - jelentem ki amikor készen voltam.
- Elmentek itthonról. Mentek bevásárolni, mert terveznek egy nyaralás féleséget. Két hét. És most te is mész, de én sajnos a munka miatt nem mehetek. - ahogy kimondja Renee is vissza tért a köreinkbe.
- Mi történt? - kérdi leülve az ágyra.
- Elmegyünk a szüleimmel és a tesómmal nyaralni, de Jack nem jöhet, és valószínűleg te sem. - jelentem ki ránézve. Még egy picit beszélgettünk aztán kimentünk a konyhába enni. Ezek után vissza mentünk a szobába. Renee ekkor ment haza. 20 perccel később anyáék is haza jöttek. Anya bejön a szobába, apa követte.
- Szerintem Jack mondta a nyaralást, szóval te mit gondolsz? - kezd bele anya. Én csak nézek rájuk.
- Nekem oké lenne, ha Jack is jöhetne, de így nem tudom. - mondom.
- Na! Kérlek! - kérlel apa. - Jó lesz, mint mindig!
- Jóó! - adom be a derekam. Nehéz idő lesz Jack nélkül két hetet eltölteni.

Continue Reading

You'll Also Like

2.2K 135 13
Emma Henderson és Logan Willson egykori legjobb barátok. Egészen 13 éven át ott voltak egymásnak, de ez meg változott. Nem elég hogy egy óvodába és á...
25.4K 837 63
Emily Hart vagyok, és egy átlagos 23 éves lány. Egy bárban dolgozom pultosként. Nem fizet annyira sokat, de pont eleget. egy nap viszont felbukkan eg...
157K 5.5K 38
Sophie élete korántsem könnyű. Az édesanyja az egész családot elhagyja, ezért édesapja, és bátyja neveli őt. Mindent megtesznek azért hogy hogy a lán...
253K 9.7K 44
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...